Mark_K Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Αγόρασες πραγματικές κάρτες ή σου έκαναν ηλεκτρονικά ανανέωση σε νούμερο που τους υπέδειξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Πραγματικές καρτες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Μονο για ηλεκτρονικη ανανεωση δεν ισχυει η προσφορα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Όποιος κατέχει από frog παρακαλώ ας μου λύσει κάποιες απορίες. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Στη frog τα mb που δεν καταναλώνονται , μεταφέρονται στον επόμενο μήνα με την προϋπόθεση αγοράς πακέτου πριν την λήξη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Υπάρχει ειδικός χώρος για να μιλάμε για το FROG http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=150442 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Ξέρει κανείς να μου απαντήσει αν με τη κάρτα 10€ απο Γερμανο έπρεπε να παρω 250mb δωρο; Γιατί δεν μπήκε κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Κάτι για την τρίμηνη ανανέωση. Έστω ότι έχω 1Ε και μου λήγει αύριο. Αν βάλω σήμερα 5Ε, παίρνει 3μηνη παράταση όλο το υπόλοιπο ή το 1Ε θα λήξει κανονικά αύριο; Γίνεται κάτι σαν τα mb που προστίθενται σε νέο πακέτο δηλαδή ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Κάτι για την τρίμηνη ανανέωση. Έστω ότι έχω 1Ε και μου λήγει αύριο. Αν βάλω σήμερα 5Ε, παίρνει 3μηνη παράταση όλο το υπόλοιπο ή το 1Ε θα λήξει κανονικά αύριο; Γίνεται κάτι σαν τα mb που προστίθενται σε νέο πακέτο δηλαδή ή όχι; Παίρνει και αυτό το 1€ τρίμηνη παράταση μαζί με το πόσο που έβαλες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Ξέρει κανείς να μου απαντήσει αν με τη κάρτα 10€ απο Γερμανο έπρεπε να παρω 250mb δωρο; Γιατί δεν μπήκε κάτι.. Η απάντηση έχει δοθεί παραπάνω. Μόνο αν κάνεις online παίρνεις τα 250mb, όχι με κάρτες! Δε γνωρίζω τι γίνεται στην περίπτωση που πας σε κατάστημα και ζητήσεις να σου πιστώσουν 10€ στο κινητό. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Χθες έκανα ανανέωση σε Whats Up με 6 ευρώ κανονικά. Αν άλλαξε κάτι μέσα σε 24 ώρες, κανείς δεν ξέρει αν και εικάζω ότι έπεσες σε "ανενημέρωτο" υπάλληλο. :shifty: Τελικά και σε άλλο καταστημα του Γερμανού μου ειπανε το ιδιο πραγμα, σε καταστημα της COSMOTE ομως που πηγα μετα κανουν κανονικα ανανεώσεις και με λιγοτερο απο 10 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Η απάντηση έχει δοθεί παραπάνω. Μόνο αν κάνεις online παίρνεις τα 250mb, όχι με κάρτες! Δε γνωρίζω τι γίνεται στην περίπτωση που πας σε κατάστημα και ζητήσεις να σου πιστώσουν 10€ στο κινητό. Ίσως φταίει αυτό..Εως 31/07 [ATTACH]63888[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 τα 250 μπαίναν και από τον Γερμανό με ηλεκτρονική ανανέωση ( όχι με κάρτα από τον Γερμανό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Ευχαριστώ παιδιά,να υποθέσω δεν ισχύει γενικότερα;Ηταν μεχρι 31/07;; Με βλέπω για frog λογικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Με on line ανανεωση 28/8 μπηκαν κανονικα τα 250mb και το για 7ημερες δεν ισχυει, πανε στην μεταγενεστερη ημερομηνια ληξης τον mb που ηδη εχεις στο πακετο σου. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 H on line ανανέωση ισχύει και από το δίκτυο των ote shops; Εννοώ για τα 250mb. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 καπου πηρε το ματι μου οτι αν μεταφερεις χρονο ομιλιας απο κοσμοκαρτα σε αλλη κοσμοκαρτα μεσω easy transfer,δεν ανανεωνει τον χρονο ομιλιας(χρονος ληξης υπολοιπου) αλλα απλα μεταφερει το χρηματικο ποσο....ισχυει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Διάβασε εδώ. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Οι μεταφορές χρόνου ομιλίας που θα λάβει ο συνδρομητής Καρτοκινητής, από 5€ & πάνω, επεκτείνουν την ημερομηνία λήξης του υπολοίπου και την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Οι μεταφορές χρόνου ομιλίας που θα λάβει ο συνδρομητής Καρτοκινητής, από 5€ & πάνω, επεκτείνουν την ημερομηνία λήξης του υπολοίπου και την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού του αυτο ισχυει σε φρογκ φιλε μου: "Οι μεταφορές χρόνου ομιλίας που θα λάβει ο συνδρομητής Καρτοκινητής, από 5€ & πάνω, επεκτείνουν την ημερομηνία λήξης του υπολοίπου και την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού του." σε κοσμοκαρτα λεει αυτο: "Η μεταφορά χρηματικού ποσού από συνδρομητή Συμβολαίου COSMOTE λογίζεται σαν τυπική ανανέωση χρόνου ομιλίας ενώ η μεταφορά χρηματικού ποσού από συνδρομητή καρτοκινητής COSMOTE ή Καρτοσυμβολαιου θεωρείται μεταφορά χρηματικού υπολοίπου και όχι ανανέωση χρόνου ομιλίας και συνεπώς δεν αποδίδονται τα όποια προνόμια συνδέονται με την ανανέωση χρόνου ομιλίας" http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T21/xml/Personal__service__service_easytransfer/section/Contractplans_Prs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 (edited) Σου έδωσε παραπομπή ο Σεραφείμ , στην οποία σαφέστατα αναφέρεται αυτό που σου αντέγραψα. Kαι λέει ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ η παραπομπή του πάνω πάνω , δεν λέει FROG. Αν όμως θέλεις την δική μου άποψη , Ισχύει αυτό που σου είπα Α) Σε FROG Β) Σε whats Up Γ) Σε cosmokarta Δ) ΣΕ CIAO Αν κατάλαβες καλά το έχω δοκιμάσει ακόμα και σε CIAO και ισχύει. Edited September 11, 2015 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και τους 2φιλους...απλα με μπερδεψε που δεν το ανεφερε ξεκαθαρα στο λινκ που ανεβασα....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Σου έδωσε παραπομπή ο Σεραφείμ , στην οποία σαφέστατα αναφέρεται αυτό που σου αντέγραψα. Kαι λέει ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ η παραπομπή του πάνω πάνω , δεν λέει FROG. Αν όμως θέλεις την δική μου άποψη , Ισχύει αυτό που σου είπα Α) Σε FROG Β) Σε whats Up Γ) Σε cosmokarta Δ) ΣΕ CIAO Αν κατάλαβες καλά το έχω δοκιμάσει ακόμα και σε CIAO και ισχύει. Ο,τι ισχύει στο Frog, ισχύει και στο Ciao, αφού από τις 3 Ιουλίου του 2014, όλοι οι συνδρομητές Ciao, μεταφέρθηκαν αυτόματα στο Frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Καλησπέρα. Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου η cosmote δίνει 100mb να μοιρασετε σε 3 φίλους σας και δινει 100 και σε σας.* Μπαίνετε στο m.whatsup.gr γράφετε το κινητό σας σας έρχεται ένας κωδικός τον βάζετε και στέλνετε σε 3 άτομα από 100mb.* Διαρκεια για 3 μέρες. Δεν είναι πολλές οι μέρες αλλά περνοντας 100mb κάθε 3 μέρες από φίλους μπορείτε να έχετε συνέχεια mb για όλο το μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 παιδιά εχω μια απορία σχετικά με μια χρεωση που με εξοργίζει. Κάθε φορα που βάζω καρτα στο καρτοκινητο μου whatsup αμέσως με χρεώνει ενα ευρώ λέγοντας "συνδεθήκατε για μια μερα στο ιντερνετ με χρέωση 1 ευρώ, για απενεργοποιηση της υπηρεσίας στειλτε κατι κτλ... Ενω πάντα στην απενεργοποιώ πάντα γίνεται το ίδιο. Το είχα αναφέρει στην Cosmote αλλά δεν έκαναν τίποτα. Πειτε ιδέες γιατί ειναι εξοργιστικό!! (παρακαλώ κάποιος να το μεταφέρει - λάθος thread σοοοορρυ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts