Jump to content

Kikk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    203
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Kikk

  • Ημ. Γέννησης 07/04/1985

Kikk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Μα ο ΟΤΕ δεν είναι πλέον δημόσιο, είναι απλα διαχειριστής του δικτυου γιαυτό και υποχρεούται να εχει υψηλότερες τιμές, στο θεμα της ΔΕΗ εχει ξεκαθαρίσει και ο διαχειριστής θα είναι στο μέλλον εντελώς ξεχωριστός απο την ΔΕΗ. Το ιδιο σχέδιο προωθείται και στη ΔΕΗ (επιτέλους) όπου οι ιδιωτες (όπως εκανε η Deutsche Telekom) θα κάνουν μια εκκαθάριση τύπων σαν τον Φωτόπουλο που απειλουν με κατεβασμένους διακόπτες και παίρνουν αυξήσεις με το έτσι θέλω, ενω ταυτόχρονα ιδιώτες επενδύουν κανονικά λεφτά στην παραγωγή ρευματος.
  2. To "μια απο τις φθηνότερες ηλεκτροπαραγωγικές εταιρίες στην Ευρώπη" έχει και αυτό ψιλά γράμματα.. Αφου με κρατικές επιχορηγήσεις ταιζουμε εδω και δεκαετίες την μαύρη τρύπα της ΔΕΗ (ναι απο τους φόρους και τα τέλη που έρχονται στον λογαριασμό της) αλλά και παράγοντας ενέργεια με λιγνίτη που έχει περιβαλλοντικό κόστος που γυρνάει μπουμερανγκ. Προς το παρόν δεν εχω ψάξει τις χρεώσεις για τις κιλοβατώρες (αν και απ οτι έχω δει μεχρι στιγμης οι ιδιωτικές έχουν πάλι μικρότερες χρεώσεις) αλλά το θέμα είναι πως αν αλλάξει συνολικά το μοντέλο τότε ο καταναλωτής ισως βγαίνει κερδισμένος μακροπρόθεσμα.
  3. Παιδιά καλησπέρα επαναφέρω το θέμα αφου έχω αρχίσει να σκέφτομαι και εγω την αποχώρηση με την ΔΕΗ. Πλέον οι νέες εταιρίες δεν φαίνονται μουφα αφου εχουν δικές τους εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας. Έχει ψαξει κανείς, ή αν έχει αλλαξει να μας πει εντυπώσεις?
  4. Ειδα οτι η διαφήμιση του triple play της Vodafone απέχει πολυ απο την πραγματικότητα αφου ναι μεν η συνδρομή είναι μηδαμινή αλλα το δωρεάν περιεχόμενο ειναι αντιστοιχου μεγέθους, ότι θες να δεις πρέπει να το νοικιάσεις για 48 ώρες!! Αυτο το "δωρεάν" στις διαφημίσεις πολύ παραπλανητικό...
  5. αρκετα καλυτερη λειτουργία, την ειχα παλια και την ειχα σβησει μετα απο καποια στιγμη, τωρα μου αρεσει και τη βρισκω πολυ πιο χρήμιση, ειδικα οι ειδοποιησεις ειναι οτι πρεπει για μένα :P
  6. Νομίζω έχουν ξεκινήσει πρόσφατα να δίνουν αλλά δεν παίρνω και όρκο. Ρώτα στο Support, να σε βοηθήσουν οι ειδικοί ;)
  7. Eίδα χθες το "οικογένεια Μπελιέ" στη Nova (αφού βαριόμουν να ξαναδώ το Scoop στην ΕΡΤ με τον γουντι αλλεν) πολύ όμορφη γαλλική ταινία με συγκινητικές σκηνές. Θα έβαζα εύκολα ενα 7μιση.
  8. The People v oj Simpson Για όσους τους αρέσουν τα δικαστικά / πολιτικά είναι τέλειο. Άργησα να το πάρω χαμπάρι και αφου ειδα κατα λάθος το 3ο επεισόδιο στο Nova, κατεβασα τα 2 πρώτα και συνέχισα... Νέο κόλλημα!!
  9. Σαν φαν του είδος είδα χθες αυτή που είχε γλιτώσει, Paprika http://www.imdb.com/title/tt0851578/ , σε όσους άρεσε το Inception σίγουρα θα το απολαύσουν. Πολλοί υποστηρίζουν πως πάνω σε αυτό βασίστηκε το Inception. Μοιαζει με την ιστορία του Neon Genesis Evangelion που το ξαναείδαμε σχεδον 20 χρόνια μετα σαν Pacific Rim :D
  10. Να προσθέσω ότι και εγω είδα το Spotlight μέσα στο ΣΚ και όντως ο Mark Ruffalo ήταν καταπληκτικός. Επίσης θεωρώ πως ο Keaton εχει φτάσει σε ενα πολύ ώριμο σημείο μετα το Birdman και δίνει μια άρτια ερμηνεία στο ρόλο του team leader, αν δεν είχε προταθεί ο Ruffαlo θα έπρεπε να είχε προταθεί εκείνος. Το ίδιο και η McAdams. Γενικά μια πολυ καλή ταινία με σωστές, μετρημένες και καλές ερμηνείες. Στα δικά μας, ελληνική παραγωγη δηλαδή, είδα χθες τις Οχθες με θέμα το προσφυγικό, ενδιαφέρουσα ταινία αν και λίγο πολυφορεμένο το σενάριο ερωτας vs δυσκολίες. Όμως οι στιγμές κορύφωσης ήταν δυνατές και συγκινητικές χωρίς να γίνονται αστείες. Προβλήθηκε στην συνδρομητική που συμμετείχε στην παραγωγή αλλα δεν ξέρω αν θα παιχτεί στο σινεμα, παντως την προτείνω, αξίζει να την ψάξετε! Αυτα από εμένα!
  11. Μιας και σήμερα περιμένω να δω το νεο επεισόδιο στη νοβα απόψε (βαριέμαι να τα κατεβάζω), εχω ξεκινήσει το Blindspot. Μου άρεσε η μυστηριώδης αρχή του και κόλλησα. Πολυ ωραία ατμόσφαιρα και αισθητική εκτός απο σαλεμένο σενάριο!
  12. Εμένα αυτές οι αττάκες ήταν που με τρέλαναν :lol::lol:
  13. Εμενα μια φορά χρειάστηκε να δουν κάτι στη γραμμή μου και με το πηρα και δήλωσα το πρόβλημα, μου ζήτησε να περιμένω πέντε λεπτά, μου το έκλεισε και με ξανακάλεσαν να δουν αν ολα ειναι οκ κτλ. Επίσης, αυτο που μου κάνει εντύπωση είναι οτι δεν ειχα ποτε μεγαλη αναμονη (πανω από 2 λεπτα)
  14. Black Sails βλέπει κανείς?? Μπορώ να πω ότι μου αρεσε πάρα πολυ οταν το πέτυχα κατα λάθος μια μέρα στη Nova.
  15. Παιδια επίσης τον τελευταίο καιρό εχω φάει ένα κολημα με Gotham, το έχετε δει? πως σας φαίνεται?
×
×
  • Create New...