cu2goup Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 20 minutes ago, ostvarivanje said: Να κάνω και εγώ μια γρήγορη ερώτηση; Μπορώ να στείλω easy transfer από κινητό what's up σε κινητό με kosmokarta; Ναι.. μόνο το frog εξαιρείται.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 24 minutes ago, cu2goup said: Ναι.. μόνο το frog εξαιρείται.. Τέλεια, ευχαριστώ πολύ! 4 Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 58 minutes ago, ostvarivanje said: Να κάνω και εγώ μια γρήγορη ερώτηση; Μπορώ να στείλω easy transfer από κινητό what's up σε κινητό με kosmokarta; Έχει κάποιες προϋποθέσεις 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 1 ώρα πριν, GREGORYMO said: Έχει κάποιες προϋποθέσεις Ε ναι, τις κλασικές του Easy Transfer, δεν το ενοχλεί το είδος της κάρτας. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemeng Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Αν ενεργοποιήσω την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου κατά την αγορά του, το επόμενο και κάθε επόμενο ενεργοποιείται έγκαιρα, ώστε να κάνουν roll-over τα λ.ο/sms/data; 1 Παράθεση Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου Μπορω απο εδω, στο web, μεσω browser, https://account.cosmote.gr που βλεπω ολα τα στοιχεια για το σταθερο μου τηλεφωνο, να προσθεσω και το και το καρτοκινητο cosmote και επισης να το διαχειριζομαι σχετικα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου Στο my.cosmote.gr στα αριστερά θα το κάνεις αυτό, πατώντας προσθήκη σύνδεσης 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου On 9/5/2025 at 1:29 ΜΜ, ostvarivanje said: Μου έστειλαν σήμερα και εμένα αυτήν την προσφορά στα 24€ επειδή, λέει, έχω σταθερό cosmote (βέβαια και cosmote tv έχω). Το έχει κάνει κανείς; Γιατί σκέφτομαι να το κάνω πιο πολύ για τα απεριόριστα data. Είναι πραγματικά απεριόριστα; Δεν έχει κάποιο κόφτη δηλαδή. Κάποια γνώμη; Καλησπέρα σας. Κάνω παράθεση το μήνυμά μου για να πω ότι σήμερα με πήραν τηλέφωνο και δέχτηκα να το κάνω συμβόλαιο. Το κινητό που θα κάνω συμβόλαιο είναι whatsup και έχω και δεύτερη συσκευή με whatsup επίσης. Υπάρχει δυνατότητα να μεταφέρω τα σχεδόν 100gb δεδομένων από το κινητό που έκανα συμβόλαιο στο άλλο με το whatsup ώστε να μην πάνε χαμένα; 5 Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 6 minutes ago, ostvarivanje said: Καλησπέρα σας. Κάνω παράθεση το μήνυμά μου για να πω ότι σήμερα με πήραν τηλέφωνο και δέχτηκα να το κάνω συμβόλαιο. Το κινητό που θα κάνω συμβόλαιο είναι whatsup και έχω και δεύτερη συσκευή με whatsup επίσης. Υπάρχει δυνατότητα να μεταφέρω τα σχεδόν 100gb δεδομένων από το κινητό που έκανα συμβόλαιο στο άλλο με το whatsup ώστε να μην πάνε χαμένα; ΟΧΙ . Μόνο αν πάρεις εκεί που έκανες συμβόλαιο και σου βάλουν ΕΧΤΡΑ ΑΥΤΑ τα 100 αν γίνεται. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 16 minutes ago, GREGORYMO said: ΟΧΙ . Μόνο αν πάρεις εκεί που έκανες συμβόλαιο και σου βάλουν ΕΧΤΡΑ ΑΥΤΑ τα 100 αν γίνεται. Υπάρχει πιθανότητα να δεχτούν κάτι τέτοιο; 2 Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 23 ώρες πριν, chemeng said: Αν ενεργοποιήσω την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου κατά την αγορά του, το επόμενο και κάθε επόμενο ενεργοποιείται έγκαιρα, ώστε να κάνουν roll-over τα λ.ο/sms/data; Ναι, εφόσον υπάρχει επαρκές χρηματικό υπόλοιπο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 9 minutes ago, ostvarivanje said: Υπάρχει πιθανότητα να δεχτούν κάτι τέτοιο; Δε χάνεις κάτι να τους το ρωτήσεις/ζητήσεις. Θα κάνεις συμβόλαιο, μπορεί και να σου κάνουν τη χάρη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 1 hour ago, vslk said: Δε χάνεις κάτι να τους το ρωτήσεις/ζητήσεις. Θα κάνεις συμβόλαιο, μπορεί και να σου κάνουν τη χάρη. Θα τους πάρω τώρα τηλέφωνο γιατί μου ήρθε μήνυμα ότι παρέλαβαν τα απαραίτητα έγγραφα. 36 minutes ago, ostvarivanje said: Θα τους πάρω τώρα τηλέφωνο γιατί μου ήρθε μήνυμα ότι παρέλαβαν τα απαραίτητα έγγραφα. Οι παροχές, λέει, δεν μπορούν να μεταφερθούν... 2 Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου (edited) 1 hour ago, ostvarivanje said: Θα τους πάρω τώρα τηλέφωνο γιατί μου ήρθε μήνυμα ότι παρέλαβαν τα απαραίτητα έγγραφα. Οι παροχές, λέει, δεν μπορούν να μεταφερθούν... Δεν κατάλαβες τι έγραψα !!! Δεν θα ζητήσεις ΜΕΤΑΦΟΡΑ αλλά να σου δώσουν ΕΧΤΡΑ δώρο 100ΜΒ με το επιχείρημα ότι τα είχες ΗΔΗ!!! Edited 13 Μαΐου by GREGORYMO Συμπληρώμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου Τι να τα κανει στο συμβόλαιο ούτως ή άλλως gigamax unlimited θα εχει απεριόριστα. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 1 minute ago, elkons said: Τι να τα κανει στο συμβόλαιο ούτως ή άλλως gigamax unlimited θα εχει απεριόριστα. Θα έχει τους λόγους του... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 1 ώρα πριν, elkons said: Τι να τα κανει στο συμβόλαιο ούτως ή άλλως gigamax unlimited θα εχει απεριόριστα. Αν κατάλαβα σωστά είχε δύο whatsup και το ένα που είχε 100GB το έκανε συμβόλαιο. Τα 100GB αυτά θέλει να τα πάει στο άλλο whatsup. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου Παιδιά έχω περιθώριο να μεταφέρω 20 ευρώ σε νούμερο whats up αυτό το μήνα. Όποιος θέλει μου λέει...ήδη έχω μεταφέρει σε δύο ατομα 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 26 minutes ago, opmgls said: Αν κατάλαβα σωστά είχε δύο whatsup και το ένα που είχε 100GB το έκανε συμβόλαιο. Τα 100GB αυτά θέλει να τα πάει στο άλλο whatsup. Ακριβώς αυτό. 2 ώρες πριν, GREGORYMO said: Δεν κατάλαβες τι έγραψα !!! Δεν θα ζητήσεις ΜΕΤΑΦΟΡΑ αλλά να σου δώσουν ΕΧΤΡΑ δώρο 100ΜΒ με το επιχείρημα ότι τα είχες ΗΔΗ!!! Εντάξει τώρα. Δεν τους είπα και καλά μεταφορά, τους είπα ότι αυτά θα πάνε χαμένα και έτσι. Τώρα αν θέλουν να σου το κάνουν, σ' το κάνουν, αλλιώς βρίσκουν άπειρες δικαιολογίες. 3 Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 1 ώρα πριν, ostvarivanje said: Ακριβώς αυτό. Εντάξει τώρα. Δεν τους είπα και καλά μεταφορά, τους είπα ότι αυτά θα πάνε χαμένα και έτσι. Τώρα αν θέλουν να σου το κάνουν, σ' το κάνουν, αλλιώς βρίσκουν άπειρες δικαιολογίες. Θεωρητικά θα μπορούσες να έχεις χρησιμοποιήσει το αίτημα για 100Gb δώρο στο άλλο whatsup προκειμένου να συμφωνήσεις για κάνεις συμβόλαιο. Τώρα μετά την απομακρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Ντάξει, δεν είναι σίγουρο ότι θα το δεχόντουσαν. Υπήρχαν κάποιες πιθανότητες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου (edited) Η ελάχιστη ανανέωση στα καρτοκινητά της COSMOTE (What's Up, Cosmokarta, Frog) έχει πλέον πάει στα 13€ online και 15€ στα φυσικά καταστήματα, κάτι που προσωπικά θεωρώ υπερβολικό, ειδικά αν συγκρίνουμε με το τι προσφέρεται στο εξωτερικό από τον ίδιο όμιλο Telekom.Για παράδειγμα, στην Αυστρία, η Magenta Telekom (θυγατρική της Deutsche Telekom όπως και η COSMOTE), προσφέρει ελάχιστη ανανέωση από 10€ σε φυσικά καταστήματα και online. Σε μια χώρα με πολλαπλάσιο μέσο μισθό και μικρότερο πληθυσμό από την Ελλάδα. Εμείς εδώ πληρώνουμε περισσότερα για πακέτα που έχουν πολύ λιγότερα MB και αν δεν ανανεώσεις σύντομα, χάνεις και το υπόλοιπο σου λόγω μέγιστης διάρκειας 60 ημερών διατήρησης μετά την ανανέωση αντίστοιχα στη Magenta η διάρκεια υπολοίπου είναι 12 μήνες μετά την ανανέωση, άμα δε κάνω λάθος. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη στρατηγική. Πώς γίνεται να έχουμε χειρότερες παροχές ενώ βρισκόμαστε σε πιο δυσμενή οικονομική θέση και η εταιρεία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο. Θα εκτιμούσα να διαβάσω και τις δικές σας απόψεις. 🙂 Edited 13 Μαΐου by elkons 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 6 minutes ago, elkons said: Η ελάχιστη ανανέωση στα καρτοκινητά της COSMOTE (What's Up, Cosmokarta, Frog) έχει πλέον πάει στα 13€ online και 15€ στα φυσικά καταστήματα, κάτι που προσωπικά θεωρώ υπερβολικό, ειδικά αν συγκρίνουμε με το τι προσφέρεται στο εξωτερικό από τον ίδιο όμιλο Telekom.Για παράδειγμα, στην Αυστρία, η Magenta Telekom (θυγατρική της Deutsche Telekom όπως και η COSMOTE), προσφέρει ελάχιστη ανανέωση από 10€ σε φυσικά καταστήματα και online. Σε μια χώρα με πολλαπλάσιο μέσο μισθό και μικρότερο πληθυσμό από την Ελλάδα. Εμείς εδώ πληρώνουμε περισσότερα για πακέτα που έχουν πολύ λιγότερα MB και αν δεν ανανεώσεις σύντομα, χάνεις και το υπόλοιπο σου λόγω μέγιστης διάρκειας 60 ημερών διατήρησης μετά την ανανέωση αντίστοιχα στη Magenta η διάρκεια υπολοίπου είναι 12 μήνες μετά την ανανέωση, άμα δε κάνω λάθος. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη στρατηγική. Πώς γίνεται να έχουμε χειρότερες παροχές ενώ βρισκόμαστε σε πιο δυσμενή οικονομική θέση και η εταιρεία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο. Θα εκτιμούσα να διαβάσω και τις δικές σας απόψεις. 🙂 Καρτέλ λέγεται. Υπάρχουν 3 εταιρίες που προσφέρουν αυτήν την στιγμή υπηρεσίες κινητής στην Ελλάδα. Τα αλλάζουν - αυξήσουν ταυτόχρονα και οι τρεις με αποτέλεσμα να μην έχεις άλλη επιλογή πέρα από να το πληρώσεις 🙂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου Ερωτηματολόγιο στο cosmote app 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου Μπήκε έρευνα για τη παγκόσμια ημέρα τηλεπικοινωνιών στο κλασικό σημείο. Just now, VIPdriver said: Ερωτηματολόγιο στο cosmote app VIP bot πάλι με πρόλαβες 😂 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου Αλλαγες στο cosmote app...φαινεται να "επιστρεφει" το +10% στις ανανεωσεις για συνδυασμο σταθερης και κινητης αλλα με περιορισμο 4 αριθμων, 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts