elkons Δημ. May 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2025 On 14/5/2025 at 2:24 ΜΜ, elkons said: Είναι μόνο για μένα τελικά ή για όλους μας τελικά; 😏 Πρέπει να ισχύει για όσους είναι σε σχήμα Cosmote ONE (Magenta ONE νταξει το ίδιο μου είναι.. ) Εώς 18/5 βλέπω ενεργοποίηση 🙂 Φαίνεται σε άλλον με ενεργό σχήμα ONE; 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. May 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2025 On 14/5/2025 at 10:42 ΠΜ, leo06 said: Έχουν προσθέσει -5€ στο ΒΟΧ σε παραγγελίες από 20 και πάνω. αυτό το box το έχουν στα app πρώτη λίστα με τα πικάντικα κοτόπουλα & λιχουδιές αλλά στην Κέρκυρα δεν έχει έρθει, έμεινα με την λιγούρα 🥒 🤪 On 7/5/2025 at 5:24 ΜΜ, elkons said: Οι έρευνες στο What's Up ποτέ δεν έδιναν data όπως στο COSMOTE App. Αλλά εάν είναι να τη πάρουν υπόψιν τους (σιγά μη δουν τα σχόλια) πείτε τίποτε για το Animation στο άνοιγμα 50 ώρες κάνει ενώ δε κολλάει μετά. το WU βλέπω δεν έχει πλέον το animation στην αρχή πού ανοίγει το app ... μάλλον θα το διάβασαν & το έφτιαξαν, μπράβο 4 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2025 23 minutes ago, babis3g said: αυτό το box το έχουν στα app πρώτη λίστα με τα πικάντικα κοτόπουλα & λιχουδιές αλλά στην Κέρκυρα δεν έχει έρθει, έμεινα με την λιγούρα Καλύτερα. Και εμείς που το έχουμε έχει χάσει πολλές από τις προσφορές που είχε και πλέον ακόμα και χωρίς το 5€ συμφέρει να χρησιμοποιείς τα site και τις εφαρμογές των καταστημάτων (ή τηλεφωνική παραγγελία φυσικά) 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2025 (edited) Αυτή η κάρτα που έρχεται όταν γίνεται η αίτηση για φορητοτητα στο WU έχει κάποια ημερομηνία λήξης ή μπορεί να γίνει και μετά από μήνες (με την εκάστοτε προσφορά της εποχής να υποθέσω)? Edited May 16, 2025 by George6633 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. May 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2025 (edited) 2 μήνες τώρα στην cosmote και κάθε φορά που θέλω να ανανεώσω έχουν προβλήματα τα συστήματα πληρωμής τους. Έτσι είναι ή εγώ κάνω κάτι λάθος? Δοκιμάζω και από what's up και cosmote εφαρμογή. Πας να πληρώσεις και σου βγάζει μια απαρχαιωμένη έκδοση android σε browser ότι δεν είναι δυνατή η εύρεση της σελίδας. Απαράδεκτοι, όντας και φορείς του license για cosmote payments. Edited May 17, 2025 by EllinikoNisi 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2025 19 ώρες πριν, babis3g said: το WU βλέπω δεν έχει πλέον το animation στην αρχή πού ανοίγει το app ... μάλλον θα το διάβασαν & το έφτιαξαν, μπράβο Ποια έκδοση έχεις; εγώ ακόμα τα έχω. Στο Playstore φαίνεται η 8 Μαΐου και στο app Version 4.54.1 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. May 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2025 4.54.1 δεν βλέπω να κάνει animations στο redmi 12 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2025 21 ώρες πριν, EllinikoNisi said: Δοκιμάζω και από what's up και cosmote εφαρμογή. Πας να πληρώσεις και σου βγάζει μια απαρχαιωμένη έκδοση android σε browser ότι δεν είναι δυνατή η εύρεση της σελίδας. Ολα καλά εδώ ωστόσο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. May 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2025 1 hour ago, babis3g said: 4.54.1 δεν βλέπω να κάνει animations στο redmi 12 τελικά είναι γιατί έχω κλειστό το animations στο redmi, πάντως έτσι το WU app γεμίζει πιό γρήγορα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. May 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2025 Καλησπέρα, Έχει λάβει κανείς δώρο λεπτά και mb στο κινητό μετά από αίτημα διακοπής σε cosmote tv η πάει πλέον και αυτό με την telecom? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. May 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2025 Προσπάθησα να ενεργοποιήσω τη sim μέσω του Cosmote app μάταια όμως όταν βγάζω τις φωτό δεν τις δέχεται και με γυρίζει στο προηγούμενο βήμα. Αναγκαστικά θα πάω αύριο σε ένα Γερμανό να ξεμπερδευω. Πόσο χρόνο θα κάνει να ενεργοποιηθεί η sim και τι χρειάζεται να έχω μαζί μου; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2025 (edited) Φρόντισε η ταυτότητα να είναι ολόκληρη μέσα στο πλαίσιο και να μην υπάρχουν αντανακλάσεις. Στη selfie να φαίνεται ολόκληρο το πρόσωπο και να υπάρχει καλός φωτισμός. Edited May 18, 2025 by Serafeim1981 2 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. May 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2025 3 minutes ago, Sakis077 said: Προσπάθησα να ενεργοποιήσω τη sim μέσω του Cosmote app μάταια όμως όταν βγάζω τις φωτό δεν τις δέχεται και με γυρίζει στο προηγούμενο βήμα. Αναγκαστικά θα πάω αύριο σε ένα Γερμανό να ξεμπερδευω. Πόσο χρόνο θα κάνει να ενεργοποιηθεί η sim και τι χρειάζεται να έχω μαζί μου; Σε Γερμανό θα χάσεις την προσφορά όμως. Προσπάθησε αύριο πάλι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2025 (edited) 11 minutes ago, Sakis077 said: Προσπάθησα να ενεργοποιήσω τη sim μέσω του Cosmote app μάταια όμως όταν βγάζω τις φωτό δεν τις δέχεται και με γυρίζει στο προηγούμενο βήμα. Αναγκαστικά θα πάω αύριο σε ένα Γερμανό να ξεμπερδευω. Πόσο χρόνο θα κάνει να ενεργοποιηθεί η sim και τι χρειάζεται να έχω μαζί μου; Δοκίμασε μέσω What's Up App να κάνεις τη διαδικασία,λογικά θα δουλέψει. Δε χάνεις κάτι. Φρόντισε μην έχεις πολλές ανοιχτές εφαρμογές κατά τη διαδικασία. Edited May 18, 2025 by elkons 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2025 55 minutes ago, Sakis077 said: Προσπάθησα να ενεργοποιήσω τη sim μέσω του Cosmote app μάταια όμως όταν βγάζω τις φωτό δεν τις δέχεται και με γυρίζει στο προηγούμενο βήμα. Αναγκαστικά θα πάω αύριο σε ένα Γερμανό να ξεμπερδευω. Πόσο χρόνο θα κάνει να ενεργοποιηθεί η sim και τι χρειάζεται να έχω μαζί μου; Έχουν πάθει πολλα άτομα το ίδιο θέμα,δεν ξέρω τι φταίει αλλά σου βγάζει την ψυχή.. Και γω το είχα πάθει.Μεσω Cosmote app τα κατάφερα,θέλει υπομονή δυστυχώς και δες πέρα από τον πολύ καλό φωτισμό το κινητό που κρατάς να είναι στο κέντρο και όχι πιο ψηλά ή χαμηλά 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. May 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2025 Θα προσπαθήσω ξανά αύριο.! Υπάρχει το ενδεχόμενο να φταίει το κινητό για τις φωτογραφίες γιατί είναι λίγο παλιό ή όχι; Το θέμα είναι ότι πρέπει να επικοινωνήσω με τον προηγούμενο πάροχο για να μου επιστρέψουν το υπόλοιπο τις κάρτας αυτό μπορεί να γίνει και χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί η sim; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2025 Just now, Sakis077 said: Θα προσπαθήσω ξανά αύριο.! Υπάρχει το ενδεχόμενο να φταίει το κινητό για τις φωτογραφίες γιατί είναι λίγο παλιό ή όχι; Το θέμα είναι ότι πρέπει να επικοινωνήσω με τον προηγούμενο πάροχο για να μου επιστρέψουν το υπόλοιπο τις κάρτας αυτό μπορεί να γίνει και χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί η sim; Αυτό για το υπόλοιπο δεν το γνωρίζω... Οσον αφορά το κινητό ναι μπορεί να φταίει,θέλουν τον τέλειο φωτισμό στην τέλεια θέση στο κάδρο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2025 (edited) Το Cosmote app επίσης είναι βαρύ, θέλει να έχεις Ram γιατί κάνει μετάβαση στη κάμερα και πάλι πίσω μπορεί να μη κρατήσει τη προηγούμενη εργασία και ξα ξανά ανοίγει το Cosmote app όλο από την αρχή. Προτείνω να πας: Ρυθμίσεις <εφαρμογές <COSMOTE <Μπαταρία <Χωρίς περιορισμό έτσι ώστε να κρατάει τη προ εργασία που είχες ήδη στο προσκήνιο. Για τη κάμερα καλά είναι να βγεις τοτε έξω στο μπαλκόνι του σπιτιού σου αύριο χωρίς να βαράει ήλιος να έχει όμως καλό φωτισμό άσε τη ταυτότητα σε κάποιο τραπέζι η κάτω και τράβα τη ταυτότητα μέσα από τη διαδικασία ταυτοποίησης αρκεί να είναι ίσια σε κάδρο. Edited May 18, 2025 by elkons 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. May 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2025 (edited) Αυτη η "κατι σαν" εξυπηρετηση που εχει η Cosmote νομιζω αγγιζει τα ορια της κοροιδιας. Κανω καταγγελια συμβασης με επιστροφη υπολοιπου στις 15/3 με αφορμη τις νεες χρεωσεις. Μου κοβουν τελικα το νουμερο πριν καμια βδομαδα, δλδ 2 μηνες μετα. Κ αυτο μετα απο πολλες οχλησεις. Ποσο υπολοιπου βεβαια ακομα δεν ειδα στο IBAN μου αλλα τεσπα. Παω μετα να κανω φορητητοτα τον αριθμο σε CU εφοσον ανηκει σε μενα για 6 μηνες και τρωω ακυρο γιατι λεει οτι ο αριθμος πρεπει να ειναι ενεργοποιημενος σε παροχο για να γινει φορητοτητα. Οποτε ξανα στην Cosmote για επαναχορηγηση και με εχουν στο περιμενε για μια βδομαδα. Πανε να το κλεισουν το μαγαζι; Τι γινεται εκει περα; Ειμαι χωρις τηλεφωνο 1+ βδομαδα και δεν εχω καμια ενημερωση. Σε καθε οχληση, "ναι το κοιταμε" "ναι θα το δουμε" "ναι το κλιμακωνω σε υπευθυνο" "να θα το στειλω με προτεραιοτητα". Ελεος. Edited May 20, 2025 by madmax 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2025 1 hour ago, madmax said: Αυτο η "κατι σαν" εξυπηρετηση που εχει η Cosmote νομιζω αγγιζει τα ορια της κοροιδιας. Κανω καταγγελια συμβασης με επιστροφη υπολοιπου στις 15/3 με αφορμη τις νεες χρεωσεις. Μου κοβουν τελικα το νουμερο πριν καμια βδομαδα, δλδ 2 μηνες μετα. Κ αυτο μετα απο πολλες οχλησεις. Ποσο υπολοιπου βεβαια ακομα δεν ειδα στο IBAN μου αλλα τεσπα. Παω μετα να κανω φορητητοτα τον αριθμο σε CU εφοσον ανηκει σε μενα για 6 μηνες και τρωω ακυρο γιατι λεει οτι ο αριθμος πρεπει να ειναι ενεργοποιημενος σε παροχο για να γινει φορητοτητα. Οποτε ξανα στην Cosmote για επαναχορηγηση και με εχουν στο περιμενε για μια βδομαδα. Πανε να το κλεισουν το μαγαζι; Τι γινεται εκει περα; Ειμαι χωρις τηλεφωνο 1+ βδομαδα και δεν εχω καμια ενημερωση. Σε καθε οχληση, "ναι το κοιταμε" "ναι θα το δουμε" "ναι το κλιμακωνω σε υπευθυνο" "να θα το στειλω με προτεραιοτητα". Ελεος. απλά έχουν καλύτερο δίκτυο. τίποτα παραπάνω . 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. May 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2025 1 hour ago, madmax said: Αυτο η "κατι σαν" εξυπηρετηση που εχει η Cosmote νομιζω αγγιζει τα ορια της κοροιδιας. Κανω καταγγελια συμβασης με επιστροφη υπολοιπου στις 15/3 με αφορμη τις νεες χρεωσεις. Μου κοβουν τελικα το νουμερο πριν καμια βδομαδα, δλδ 2 μηνες μετα. Κ αυτο μετα απο πολλες οχλησεις. Ποσο υπολοιπου βεβαια ακομα δεν ειδα στο IBAN μου αλλα τεσπα. Παω μετα να κανω φορητητοτα τον αριθμο σε CU εφοσον ανηκει σε μενα για 6 μηνες και τρωω ακυρο γιατι λεει οτι ο αριθμος πρεπει να ειναι ενεργοποιημενος σε παροχο για να γινει φορητοτητα. Οποτε ξανα στην Cosmote για επαναχορηγηση και με εχουν στο περιμενε για μια βδομαδα. Πανε να το κλεισουν το μαγαζι; Τι γινεται εκει περα; Ειμαι χωρις τηλεφωνο 1+ βδομαδα και δεν εχω καμια ενημερωση. Σε καθε οχληση, "ναι το κοιταμε" "ναι θα το δουμε" "ναι το κλιμακωνω σε υπευθυνο" "να θα το στειλω με προτεραιοτητα". Ελεος. Τα είπε ο captain. Η cosmote έχει απλά δίκτυο εκεί που άλλοι έχουν ή μέτριο ή καθόλου, αυτή έχει ακόμα και 5g (βέβαια πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις ανάλογα την περιοχή). Ο κανόνας πάντως είναι ότι η cote πιάνει παντού. Και δε μιλάω για Αθήνα που και οι άλλες είναι οκ (βέβαια έχουν τρομερές τρύπες), αλλά όλη την περιφέρεια που οι άλλες εταιρίες είναι απούσες. Αν δεν είχε το δίκτυο και το cosmote one που δίνει τσάμπα χρόνο στην "οικογένεια", δε νομίζω να ήταν πρώτη. Πρώτη για μένα στην εξυπηρέτηση είναι μακράν η vodafone. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2025 2 ώρες πριν, madmax said: Αυτο η "κατι σαν" εξυπηρετηση που εχει η Cosmote νομιζω αγγιζει τα ορια της κοροιδιας. Κανω καταγγελια συμβασης με επιστροφη υπολοιπου στις 15/3 με αφορμη τις νεες χρεωσεις. Μου κοβουν τελικα το νουμερο πριν καμια βδομαδα, δλδ 2 μηνες μετα. Κ αυτο μετα απο πολλες οχλησεις. Ποσο υπολοιπου βεβαια ακομα δεν ειδα στο IBAN μου αλλα τεσπα. Παω μετα να κανω φορητητοτα τον αριθμο σε CU εφοσον ανηκει σε μενα για 6 μηνες και τρωω ακυρο γιατι λεει οτι ο αριθμος πρεπει να ειναι ενεργοποιημενος σε παροχο για να γινει φορητοτητα. Οποτε ξανα στην Cosmote για επαναχορηγηση και με εχουν στο περιμενε για μια βδομαδα. Πανε να το κλεισουν το μαγαζι; Τι γινεται εκει περα; Ειμαι χωρις τηλεφωνο 1+ βδομαδα και δεν εχω καμια ενημερωση. Σε καθε οχληση, "ναι το κοιταμε" "ναι θα το δουμε" "ναι το κλιμακωνω σε υπευθυνο" "να θα το στειλω με προτεραιοτητα". Ελεος. Με την εξυπηρέτηση της Cosmote είναι να μη μπλέξεις... Κρατάει χρόνια αυτή η κολωνια.Χθες έβαλα το Cosmote TV ζήτησα να μην έρχεται ηλεκτρονικά ο λογαριασμός του σταθερού γιατί πάει στη γιαγιά και σήμερα μου ήρθε ένα μήνυμα η ενεργοποίηση του e-λογαριασμού σταθερής ολοκληρώθηκε με επιτυχία.. Θα λαμβάνετε τον λογαριασμό ηλεκτρονικά ενώ θα διακοπεί η ταχυδρομική αποστολή του... Από εκείνη την ωρα κανείς δεν ξέρει τι έγινε και είμαι από προώθηση σε προώθηση και διερεύνηση και θα το δούμε και γω αύριο ταξιδεύω και αντί να ετοιμάζω τα πράγματα κάθομαι και ασχολούμαι με την Cosmote που τα ανακατεύει... Στη Vodafone δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα όταν χρειάστηκε. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2025 7 minutes ago, George6633 said: Με την εξυπηρέτηση της Cosmote είναι να μη μπλέξεις... Κάνει ανταγωνισμό με την Nova στην εξυπηρέτηση μάλλον 😂 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2025 2 minutes ago, elkons said: Κάνει ανταγωνισμό με την Nova στην εξυπηρέτηση μάλλον 😂 Κοιτα αν δεν έβλεπα κανέναν άλλο να γράφει θα έλεγα ότι είμαι ο πιο άτυχος της υπόθεσης....Αλλα πριν πολλά χρόνια η εξυπηρέτηση της Cosmote ήταν πολύ δυνατή και για όσους έχουμε ζήσει τα τελευταία 15+ χρόνια τα της εξυπηρέτησης φαίνεται η διαφορά... Ελπίζω να το φτιάξουν πάλι δεν φταίνε κάτι οι υπάλληλοι. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2025 7 minutes ago, George6633 said: Κοιτα αν δεν έβλεπα κανέναν άλλο να γράφει θα έλεγα ότι είμαι ο πιο άτυχος της υπόθεσης....Αλλα πριν πολλά χρόνια η εξυπηρέτηση της Cosmote ήταν πολύ δυνατή και για όσους έχουμε ζήσει τα τελευταία 15+ χρόνια τα της εξυπηρέτησης φαίνεται η διαφορά... Ελπίζω να το φτιάξουν πάλι δεν φταίνε κάτι οι υπάλληλοι. Ναι όντως παλιά ήταν πολύ καλή τα τελευταία χρόνια έγιναν λίγο μπάχαλο. Φταίνε,μερικοί δεν κάνουν για τη δουλειά και πετούν ότι βλακεια μπορείς να βρεις. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts