cu2goup Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 Just now, VIPdriver said: Ποσα λεπτα και ποσο ίντερνετ δινει με 8,50; Να τα πάρουμε απ' την αρχή να μην χαώνεται ο κόσμος που διαβάζει.. Με τη σημερινή προσφορά της καρτοκινητής Cosmote, το what's up μέσα από 5 διαφορετικά πακέτα ένα από τα οποία (και το φθηνότερο) είναι το data month, δίνει απεριόριστη ομιλία και δεδομένα. Το data month λοιπόν κοστίζει 8,5€ χωρίς φόρο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 Ωραία θα ήταν αν ίσχυε και για το πακέτο με 3€ στο frog 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 (edited) 5 minutes ago, cu2goup said: Να τα πάρουμε απ' την αρχή να μην χαώνεται ο κόσμος που διαβάζει.. Με τη σημερινή προσφορά της καρτοκινητής Cosmote, το what's up μέσα από 5 διαφορετικά πακέτα ένα από τα οποία (και το φθηνότερο) είναι το data month, δίνει απεριόριστη ομιλία και δεδομένα. Το data month λοιπόν κοστίζει 8,5€ χωρίς φόρο. Δειξε μου σκρινσοτ να λεει απεριοριστα λεπτα και απεριοριστο ίντερνετ με τα λεφτα που λες. Εγω βλεπω data month με 4gb Edited May 8, 2025 by VIPdriver 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 (edited) 12 minutes ago, VIPdriver said: 8 μυρια Αθήνα +Θεσσαλονίκη. Και άλλα 3 σκορπισμενα στην περιφέρεια. Δηλαδη δεν εχετε εναν φιλο/συγγενη απο Αθηνα/Θεσσαλονικη; Ποια είναι η διαδικασία αν υπάρχει φίλος ή συγγενής σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;Μπορεί να πάρει την προσφορά με τα απεριόριστα στο Frog για δικό μου αριθμό πχ; 1 minute ago, VIPdriver said: Δειξε μου σκρινσοτ να λεει απεριοριστα λεπτα και απεριοριστο ίντερνετ με τα λεφτα που λες. Εγω βλεπω data month με 4gb Μην τα λέτε παραεξω αυτά αφήστε το να κρατήσει με τα 8.50€ 🤣 Edited May 8, 2025 by George6633 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 1 minute ago, VIPdriver said: Δειξε μου σκρινσοτ να λεει απεριοριστα λεπτα και απεριοριστο ίντερνετ με τα λεφτα που λες. Εγω βλεπω data month με 4gb Ναι, αυτό ενεργοποιείς και γίνονται απεριόριστα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 (edited) Just now, leo06 said: Ναι, αυτό ενεργοποιείς και γίνονται απεριόριστα Επιβεβαιώνω απλά δεν έχει sms όπως σωστά ειπώθηκε πιο πάνω Edited May 8, 2025 by George6633 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 Just now, George6633 said: Ποια είναι η διαδικασία αν υπάρχει φίλος ή συγγενής σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;Μπορεί να πάρει την προσφορά με τα απεριόριστα στο Frog για δικό μου αριθμό πχ; Καλεσε το frog shop στην πόλη που σε βολεύει και ρώτα για εξουσιοδότηση. Το πακετο κρατάει 12 μηνες χωρις να βάλεις κάρτα, πας 1 βολτα κ το κάνεις 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 2 minutes ago, VIPdriver said: Δειξε μου σκρινσοτ να λεει απεριοριστα λεπτα και απεριοριστο ίντερνετ με τα λεφτα που λες. Εγω βλεπω data month με 4gb Ούτε στο site του what's up δεν καταλαβαίνεις τι γράφει;; 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 Just now, cu2goup said: Ούτε στο site του what's up δεν καταλαβαίνεις τι γράφει;; Το είχα ξεχασει αυτο. Ειναι για 9 μηνες, ενω του φρογκ για 12. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 Just now, VIPdriver said: Το είχα ξεχασει αυτο. Ειναι για 9 μηνες, ενω του φρογκ για 12. Ε, ναι πολύ σοβαρός λόγος.. σπάνια γίνεται αυτή η προσφορά πλέον.. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 9 minutes ago, VIPdriver said: Το είχα ξεχασει αυτο. Ειναι για 9 μηνες, ενω του φρογκ για 12. Στο What's Up όμως είναι να το δίνεις σαν δόσεις όποιον μήνα θες ανανεώνεις Frog εάν δε σου περισσεύει όλο αυτό το ποσό δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια επιλογή, θέλουν μονοκοπανιά τα λεφτά. 5 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 (edited) 7 minutes ago, elkons said: Στο What's Up όμως είναι να το δίνεις σαν δόσεις όποιον μήνα θες ανανεώνεις Frog εάν δε σου περισσεύει όλο αυτό το ποσό δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια επιλογή, θέλουν μονοκοπανιά τα λεφτά. Ναι αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να στείλεις έναν φίλο σου με εξουσιοδότηση. Μην επιμένεις.. τα έχουμε πει.. Ασήμαντε κατοικούλη της περιφέρειας.. 😉 Edited May 8, 2025 by cu2goup 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 3 minutes ago, cu2goup said: Ναι αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να στείλεις έναν φίλο σου με εξουσιοδότηση. Μην επιμένεις.. τα έχουμε πει..😉 Οι γκ0μεν3ς εεεε εννοούσα φίλες μετράνε για εξουσιοδότηση; 🤣 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 1 minute ago, elkons said: Οι γκ0μεν3ς εεεε εννοούσα φίλες μετράνε για εξουσιοδότηση; 🤣 Όχι θέλει άντρα.. τη γκόμενα θα την κοροϊδέψουν οι Urdu υπάλληλοι του frog store.. 😂😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 10 minutes ago, elkons said: Οι γκ0μεν3ς εεεε εννοούσα φίλες μετράνε για εξουσιοδότηση; 🤣 Αρκεί να μην είναι πρώην... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 Καλησπέρα Έστειλα το παρακάτω μήνυμα σε ορισμένους που με βοήθησαν με το υπόλοιπο σε whats up. Δεν ήξερα που να το γράψω οποτε το αναφέρω και εδώ... Είμαι το παιδί με τα 210 ευρώ υπόλοιπο που θέλω να μεταφέρω. Να ξέρεις ότι έκανα ανανέωση 35 ευρώ στο whats up νούμερο και μπορώ να μεταφέρω πλέον χρήματα σε άλλα whats up. Αν χρειαστείς μπορώ να σου μεταφέρω αυτούσιο το ποσό που θελεις χωρίς φπα ή αν ξέρεις κάποιον που να έχει whats up μου λες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 (edited) 15 minutes ago, takpanos said: Καλησπέρα Έστειλα το παρακάτω μήνυμα σε ορισμένους που με βοήθησαν με το υπόλοιπο σε whats up. Δεν ήξερα που να το γράψω οποτε το αναφέρω και εδώ... Είμαι το παιδί με τα 210 ευρώ υπόλοιπο που θέλω να μεταφέρω. Να ξέρεις ότι έκανα ανανέωση 35 ευρώ στο whats up νούμερο και μπορώ να μεταφέρω πλέον χρήματα σε άλλα whats up. Αν χρειαστείς μπορώ να σου μεταφέρω αυτούσιο το ποσό που θελεις χωρίς φπα ή αν ξέρεις κάποιον που να έχει whats up μου λες Είδα το μήνυμα αλλά απαντάω εδώ: Προσωπικά είμαι full αλλά τι εννοείς χωρίς ΦΠΑ? Το easy transfer στέλνει άνα 10€ . ΥΓ. Έχει ΗΔΗ αφαιρεθεί ο φόρος 10%. Οπότε στέλνες πχ 10€ και ζητάς 10€ ? ΥΓ. Υπάρχουν βέβαια και ΚΑΠΟΙΟΙ που ΛΟΓΩ ηλικίας απαλλάσσονται του φόρου. Edited May 8, 2025 by GREGORYMO Συμπληρώμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 3 minutes ago, GREGORYMO said: Είδα το μήνυμα αλλά απαντάω εδώ: Προσωπικά είμαι full αλλά τι εννοείς χωρίς ΦΠΑ? Το easy transfer στέλνει άνα 10€ . ΥΓ. Έχει ΗΔΗ αφαιρεθεί ο φόρος 10%. Οπότε στέλνες πχ 10€ και ζητάς 10€ ? ΥΓ. Υπάρχουν βέβαια και ΚΑΠΟΙΟΙ που ΛΟΓΩ ηλικίας απαλλάσσονται του φόρου. Εννοώ ότι θα μου βάλει κάποιος 10 και θα του στείλω 10. Όχι όπως στην ανανέωση που βάζεις 13 ευρώ και σου αφήνει 11,80 στο τέλος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 12 minutes ago, takpanos said: Εννοώ ότι θα μου βάλει κάποιος 10 και θα του στείλω 10. Όχι όπως στην ανανέωση που βάζεις 13 ευρώ και σου αφήνει 11,80 στο τέλος Το κατάλαβα. Απλά σου έγραψα ότι ΚΑΠΟΙΟΙ απαλλάσσονται του 10% ΕΤΣΙ και αλλιώς 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 Μια διευκρίνιση, τα πακέτα της προσφοράς ανανεώνονται αυτόματα κάθε μήνα ή μπορείς να τα ενεργοποιήσεις όταν θες και ισχύουν για δύο μήνες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 9 ώρες πριν, cu2goup said: Την τωρινή προσφορά πήρατε ή την πατήσατε για 2-3 μέρες; Έβγαλε τα απεριόριστα πάλι!! Όχι εγώ έκανα για άλλο λόγο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 2 ώρες πριν, GREGORYMO said: Το κατάλαβα. Απλά σου έγραψα ότι ΚΑΠΟΙΟΙ απαλλάσσονται του 10% ΕΤΣΙ και αλλιώς Προφανώς και δεν έχει νόημα για αυτούς. Μόνο όσοι βάζουν κάρτες θα έχουν όφελος από τη κίνηση που προτείνω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2025 1 hour ago, takpanos said: Προφανώς και δεν έχει νόημα για αυτούς. Μόνο όσοι βάζουν κάρτες θα έχουν όφελος από τη κίνηση που προτείνω Η ουσία είναι ότι μόνο για να σε εξυπηρετήσει έχει νόημα όλο αυτό διότι τα χρήματα που θα πάρει μέσω easy transfer ΔΕΝ παρατείνουν την λήξη του υπόλοιπου. Δηλαδή, 10-20€ μπορεί να πάρει το κάθε άτομο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. May 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2025 3 ώρες πριν, Sakis077 said: Μια διευκρίνιση, τα πακέτα της προσφοράς ανανεώνονται αυτόματα κάθε μήνα ή μπορείς να τα ενεργοποιήσεις όταν θες και ισχύουν για δύο μήνες; Σε αυτούς τους 9 μήνες... Τα δώρα (απεριόριστη ομιλία και gb), ενεργοποιούνται αυτόματα μετά την αγορά μηνιαίου πακέτου (diy, combo κλπ.). Ενεργοποιείς πακέτο, παίρνεις τα δώρα. Δεν ενεργοποιείς, δεν τα παίρνεις. Ισχύουν για 30 μέρες από την ενεργοποίηση του δώρου. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2025 Για κλησεις σε ελβετικο κινητο, υπαρχει καποιο πακετο; Κοιταζω εδω, https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/international_destinations_packs.html αλλα δεν βλεπω τιποτε για Ελβετια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts