cu2goup Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, opmgls said: Εγώ θέλω να μου το κάνεις λιανά, και θα βοηθήσω γράφοντας τα παρακάτω. Αν αντιλαμβάνομαι σωστά είχες ένα νούμερο σε Cosmote Πήρες κάποια στιγμή τζαμπε sim κάρτα NOVA από εταιρικό πρατήριο Avin. H sim αυτή ήταν εξαρχής προορισμένη από την εταιρεία για φορητότητα. Οπότε πήρες τηλέφωνο την NOVA (όλο wind πάω να γράψω) και ζήτησες φορητότητα από Cosmote σε f2g (ή Q) και τους είπες να σου ενεργοποιήσουν το νούμερο σε αυτή την αδεια sim που πήρες από το πρατήριο δινοντας τους τον μοναδικό αριθμό sim. Μόλις είδαν το αίτημα για φορητότητα από την Cosmote σε πήραν για αντιπροσφορά. Φαντάζομαι ότι πριν ήσουν με συμβόλαιο γιατί έχει λεχθεί εδώ πολλές φορές ότι δεν κάνουν αντιπροσφορές σε καρτοκινητά που φεύγουν από το δίκτυο Cosmote. Η (αντι)προσφορά αυτή ειναι 1000 λεπτά και 10€ (ή 3GB) το μήνα για έναν χρόνο. Εσύ τι θα πληρώνεις για αυτο; Σε συμβόλαιο θα είναι ή σε καρτοκινητό; Ήμουν είμαι και θα είμαι καρτοκινητός. Πιθανά είχαν σταματήσει να κάνουν αντιπροσφορές στα καρτοκινητά αλλά για κάποιο λόγο αρχίσαν πάλι. Το τι θα πληρώσω, θα φανεί.. μου είπανε για μία ανανέωση ανά τρίμηνο για να μην μπει φραγή. Αλλά εγώ είχα και παλιότερα αυτή την προσφορά και τα 10€ που μου βάζανε μετρούσαν σαν ανανέωση οπότε δεν έβαλα ποτέ κάρτα σε αυτούς τους 12 μήνες. Θα σας ενημερώσω. Edited May 30, 2025 by cu2goup 3 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 4 ώρες πριν, cu2goup said: Ήμουν είμαι και θα είμαι καρτοκινητός. Πιθανά είχαν σταματήσει να κάνουν αντιπροσφορές στα καρτοκινητά αλλά για κάποιο λόγο αρχίσαν πάλι. Το τι θα πληρώσω, θα φανεί.. μου είπανε για μία ανανέωση ανά τρίμηνο για να μην μπει φραγή. Αλλά εγώ είχα και παλιότερα αυτή την προσφορά και τα 10€ που μου βάζανε μετρούσαν σαν ανανέωση οπότε δεν έβαλα ποτέ κάρτα σε αυτούς τους 12 μήνες. Θα σας ενημερώσω. Πως του πετσόκοψες έτσι ρε θηρίο!!! 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9t Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 Sorry αν δεν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα εψαξα και δεν βρηκα κατι αντιστοιχο. Επιεδη θα ταξιδεψω Κων/πολη τι ισχυει με το roaming. Πχ σε Αγγλια και Γαλλια μπορουσα να αγορασω πακετο data (πχ για 7 ημερες ) και να χρησιμοποιω αυτο . Για Τουρκια τι ισχυει γνωριζει καποιος? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 24 minutes ago, james9t said: Sorry αν δεν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα εψαξα και δεν βρηκα κατι αντιστοιχο. Επιεδη θα ταξιδεψω Κων/πολη τι ισχυει με το roaming. Πχ σε Αγγλια και Γαλλια μπορουσα να αγορασω πακετο data (πχ για 7 ημερες ) και να χρησιμοποιω αυτο . Για Τουρκια τι ισχυει γνωριζει καποιος? δεν ξερω τι πακετα εχει η cosmote για Τουρκια αλλα οτι και να εχει θα ειναι ακριβο επειδη παω τακτικα ξερω οτι και οι 3 ειναι φωτια για τουρκια η καλυτερη λυση ειναι να παρεις μια e-sim (δες https://esimdb.com) ή να παρεις μια τουρκικη sim απο το αεροδρομιο ή αν πας οδικως -απο κηπους- εχει μεσα στο σταθμο του τελωνιου μαγαζι που πουλαει σε καλη τιμη, αν πας λογικη ωρα θα ειναι ανοικτο αλλοιως στην κεσσανη (keşan) πανω στο δρομο στα δεξια σου εχει εμπορικο κεντρο απο καστανιες πας διπλα Ανδριανουπολη και αγοραζεις τουρκικη καρτα 1 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 46 minutes ago, james9t said: Sorry αν δεν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα εψαξα και δεν βρηκα κατι αντιστοιχο. Επιεδη θα ταξιδεψω Κων/πολη τι ισχυει με το roaming. Πχ σε Αγγλια και Γαλλια μπορουσα να αγορασω πακετο data (πχ για 7 ημερες ) και να χρησιμοποιω αυτο . Για Τουρκια τι ισχυει γνωριζει καποιος? Η Τουρκία είναι στη ζώνη 2. Έχει αυτά τα πακέτα 7 μέρες 2gb με 9,90€ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9t Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 4 minutes ago, vslk said: Η Τουρκία είναι στη ζώνη 2. Έχει αυτά τα πακέτα 7 μέρες 2gb με 9,90€ Απο οτι ειδα απο το μηνυμα του φιλου με 7 δολλαρια παιρνεις 10gb για μια εβδομαδα που ειναι πιο συμφερον. Δεν εχω ξαναασχοληθει με e sim οποτε κοιταω λιγο τη διαδικασια μην κανω κατι λαθος 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 8 ώρες πριν, cu2goup said: Ήμουν είμαι και θα είμαι καρτοκινητός. Πιθανά είχαν σταματήσει να κάνουν αντιπροσφορές στα καρτοκινητά αλλά για κάποιο λόγο αρχίσαν πάλι. Το τι θα πληρώσω, θα φανεί.. μου είπανε για μία ανανέωση ανά τρίμηνο για να μην μπει φραγή. Αλλά εγώ είχα και παλιότερα αυτή την προσφορά και τα 10€ που μου βάζανε μετρούσαν σαν ανανέωση οπότε δεν έβαλα ποτέ κάρτα σε αυτούς τους 12 μήνες. Θα σας ενημερώσω. Πάντως πολύ ενδιαφέρουσα η πληροφορία για αυτήν την αντιπροσφορα΄και ακόμη πιο ενδιαφερον ότι το 10€ μετράει (ελπίζουμε και αυτή την φορά) σαν ανανέωση, ενώ φαντάζομαι αν πάρεις τα 3Gb θα πρέπει να κάνεις την ανανέωση ανά τρίμηνο. Δηλαδή την προηγούμενη μετά από ένα χρόνο είχες 120€ καβάτζα; Ή τουλάχιστον θα μπορούσες να είχες γιατί ίσως τότε τα χρησιμοποιούσες τα χρήματα για άλλα πακέτα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 (edited) Ρίξτε μια ματιά.. σήμερα μπήκε το 10€.. υπάρχει περίπτωση με αυτά τα στοιχεία να χρειάζεται κάρτα ανανέωσης κάποια στιγμή;; Φαίνεται ξεκάθαρα πως η ανανέωση είναι κανονικότατη. @opmgls Edited May 30, 2025 by cu2goup 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 3 minutes ago, cu2goup said: Ρίξτε μια ματιά.. σήμερα μπήκε το 10€.. υπάρχει περίπτωση με αυτά τα στοιχεία να χρειάζεται κάρτα ανανέωσης κάποια στιγμή;; Φαίνεται ξεκάθαρα πως η ανανέωση είναι κανονικότατη. @opmgls 10€ και το απεριόριστο με data month είσαι άρχοντας!! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 1 minute ago, George6633 said: 10€ και το απεριόριστο με data month είσαι άρχοντας!! Θα το σκεφτώ αν θα σας μιλάω από δω και πέρα.. με πληρώνουν για να έχω απεριόριστα.. γατάκια.. 😉😉😉😂😂😂 1 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 1 minute ago, cu2goup said: Θα το σκεφτώ αν θα σας μιλάω από δω και πέρα.. με πληρώνουν για να έχω απεριόριστα.. γατάκια.. 😉😉😉😂😂😂 Άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις!!!! 1 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 5 ώρες πριν, cu2goup said: Θα το σκεφτώ αν θα σας μιλάω από δω και πέρα.. με πληρώνουν για να έχω απεριόριστα.. γατάκια.. 😉😉😉😂😂😂 εισαι δασκαλος, οτι και να πουμε εμεις εσυ δινεις μαθηματα 🙂 για λεγε, γιατι εγω ειμαι περιεργος (οπως παντα) ποσα ξοδευες και δεν θελουν να φυγεις; καπου πρεπει να υπαρχει μια λογικη 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 Σε καρτοκινητό COSMOKAPTA που είχε να μπει κάρτα 2 χρόνια, έβαλα σήμερα μια 13άρα κάρτα (μέσω του Cosmote app) και έκανε αυτό: Quote ME THN ΠPOΣΦOPA THΣ COSMOKAPTA, AΠO THN ANANEΩΣH ΠOY EKANEΣ EXEIΣ 600' ΠPOΣ OΛOYΣ, 500MB & 100SMS ME AYTOMATH XPEΩΣH 9€. TA ΛEΠTA IΣXYOYN EΩΣ 30/06. MΠEΣ TΩPA ΣTO MYCOSMOTE APP http://bit.ly/MyCOSMOTEApp ΓIA NA EΛEΓΞEIΣ, NA ANANEΩNEIΣ TO YΠOΛOIΠO ΣOY & NA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ YΠHPEΣIEΣ EYKOΛA & ΓPHΓOPA! Πώς μπορώ να το απενεργοποιήσω; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 4 minutes ago, greatst said: Πώς μπορώ να το απενεργοποιήσω; Για να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία στείλε sms «B_OFF» στο 1330 ή κάλεσε δωρεάν στο 1330 και πάτησε 1 - 5 - 0. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 5 minutes ago, HEO said: εισαι δασκαλος, οτι και να πουμε εμεις εσυ δινεις μαθηματα 🙂 για λεγε, γιατι εγω ειμαι περιεργος (οπως παντα) ποσα ξοδευες και δεν θελουν να φυγεις; καπου πρεπει να υπαρχει μια λογικη Δεν έχει καμία λογική ο λόγος που σε καλούν. Φαντάσου ότι οι ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκαν επειδή έκανα αίτηση φορητότητας για τη σύζυγο.. αλλά για αυτήν δεν αποδέχτηκα την προσφορά γιατί θέλει απεριόριστα.. Και λέω δεν τους δοκιμάζω κι εγώ;;; Είχα και τη σιμ της Νόβα που με κοιτούσε από το πλάι.. Και τα υπόλοιπα τα ξέρετε.. Τίποτα μόλις δύο μήνες είχε που είχα έρθει cosmote και από κατανάλωση το μίνιμουμ.. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 4 minutes ago, vslk said: Για να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία στείλε sms «B_OFF» στο 1330 ή κάλεσε δωρεάν στο 1330 και πάτησε 1 - 5 - 0. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Εάν γνωρίζεις, τι πακέτο είναι αυτό; Ενεργοποιείται αυτόματα σε όλους και εάν δεν το θέλουμε το βγάζουμε; Ρωτάω γιατί στο συγκεκριμένο καρτοκινητό είχα να βάλω κάρτα 2 χρόνια (έπαιρνε δώρο €10 κάθε μήνα) και έχω χάσει τις εξελίξεις! Ευχαριστώ! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 13 minutes ago, cu2goup said: Δεν έχει καμία λογική ο λόγος που σε καλούν. Φαντάσου ότι οι ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκαν επειδή έκανα αίτηση φορητότητας για τη σύζυγο.. αλλά για αυτήν δεν αποδέχτηκα την προσφορά γιατί θέλει απεριόριστα.. Και λέω δεν τους δοκιμάζω κι εγώ;;; Είχα και τη σιμ της Νόβα που με κοιτούσε από το πλάι.. Και τα υπόλοιπα τα ξέρετε.. Τίποτα μόλις δύο μήνες είχε που είχα έρθει cosmote και από κατανάλωση το μίνιμουμ.. πολυ ενδιαφερον, δινεις ιδεες 🙂 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 Μετά από καιρό την ανακάλυψα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 Άραγε η προσφορά του what’s up με την COSMOTe TV στα DIY πακέτα να συνεχιστεί ; γιατί από γράφουν είναι για ενεργοποιήσεις μέχρι αύριο … ελπίζω να το συνεχίσουν… 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 15 minutes ago, elkons said: Μετά από καιρό την ανακάλυψα. Με κάτι Token και με κάτι τέτοια κοντεύω να κλείσω εβδομάδα και ακόμα δεν έχω βάλει το πακέτο με τα απεριόριστα,αλλά δυσκολεύομαι ακόμα μου σκάνε μηνύματα από παντού έχω φτάσει στο 80% ίντερνετ από κάτι πάρε μοίρασε και διάφορα τέτοια που με μπερδεύουν και είχα χρόνια να δω... Θα δούμε τι θα γίνει ως το τέλος δεν θέλω πολύ φασαρία στο κεφάλι μου 😝 Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι με τα Token τι παίζει;λεει ότι μπορείς να έχεις έως 12 χωρίς λήξη,τι εννοεί χωρίς λήξη;πχ αυτό που έκανα ανανέωση με κάρτα και την αποθήκευσα μου έχει δώσει ένα τέτοιο με απεριόριστα για τρεις μέρες χωρίς λήξη... Αυτα που λήγουν σε ένα μήνα με την ανανέωση,μέχρι πόσα μπορείς να έχεις; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 Τα Token που μπαίνουν με το πακέτο κάνουν Rollover. Τα Mistery Token είναι χωρίς λήξη. Μέχρι 15 τοκεν κάπου εκεί άμα θυμάμαι καλά μπορείς να μαζέψεις άμα πας παραπάνω χάνεται από το τελευταίο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 Just now, elkons said: Τα Token που μπαίνουν με το πακέτο κάνουν Rollover. Τα Mistery Token είναι χωρίς λήξη. Δηλαδή αν εγώ ανανεώνω πριν τη λήξη και δεκα συνεχόμενους μήνες δεν βάζω κανένα τοκεν,θα έχω μέσα 10 platinum πχ (λόγω payzy) token να τα κάνω ότι θέλω; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 1 minute ago, George6633 said: Δηλαδή αν εγώ ανανεώνω πριν τη λήξη και δεκα συνεχόμενους μήνες δεν βάζω κανένα τοκεν,θα έχω μέσα 10 platinum πχ (λόγω payzy) token να τα κάνω ότι θέλω; Ναι σωστά όσο κάνεις ανανέωση περνούν ένα μήνα παράταση ακόμα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 (edited) 55 minutes ago, greatst said: Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Εάν γνωρίζεις, τι πακέτο είναι αυτό; Ενεργοποιείται αυτόματα σε όλους και εάν δεν το θέλουμε το βγάζουμε; Ρωτάω γιατί στο συγκεκριμένο καρτοκινητό είχα να βάλω κάρτα 2 χρόνια (έπαιρνε δώρο €10 κάθε μήνα) και έχω χάσει τις εξελίξεις! Ευχαριστώ! Έχει ενεργοποιημένη την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου. Με βάση την 1η ανανέωση που κάνεις σου ενεργοποιεί και το ανάλογο πακέτο. Αν δε θες να γίνεται αυτόματα, ναι το απενεργοποιείς. Αλλά μετά, μπορεί να μη ξανά βρεις το συγκεκριμένο πακέτο με τα 9€. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ...συνέβη τώρα, γιατί τώρα έκανες εσύ ανανέωση και η 1η ήταν τα 10€ από αυτούς. Άρα σου ενεργοποίησε με 9€ πακέτο και όχι με 11,5€. Ρώτησε τους και στο chat. (Το ίδιο συνέβη και σε μένα όταν έκοψα το συμβόλαιο και το κράτησα καρτοκινητό.) Edited May 30, 2025 by vslk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 1 minute ago, ANAGNPANA said: Ναι σωστά όσο κάνεις ανανέωση περνούν ένα μήνα παράταση ακόμα Αυτό είναι ενδιαφέρον!Γιατί το platinum δίνει καλες παροχές για τα πολύ βασικά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts