cu2goup Δημ. May 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2025 10 minutes ago, GREGORYMO said: Και γιατί να μήν 'κερδίσω' τις 5 ημέρες? Μήπως γίνει καμιά στραβή και χρεωθώ? Αφού λες ότι στις 6 ανανεώνεται τι να κερδίσεις; Δεν θα έχεις παροχές αν δεν ανανεωθεί. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2025 2 minutes ago, cu2goup said: Αφού λες ότι στις 6 ανανεώνεται τι να κερδίσεις; Δεν θα έχεις παροχές αν δεν ανανεωθεί. Δηλαδή 06 με 11 θα είμαι στο cosmote NEO αλλά χωρίς ΜΒ και λεπτά ομιλίας ΑΦΟΥ ΔΕΝ θα βρει € στον λογαριασμό να κάνει ανανέωση. ΕΤΣΙ δεν πάει? Και ΜΕΤΑ τίς 11 τι θα γίνει? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. May 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2025 16 minutes ago, GREGORYMO said: Και ΜΕΤΑ τίς 11 τι θα γίνει? Αν καταλαβαίνω καλά απλώς στις 11 λήγει και το υπόλοιπο της κάρτας σου. Όσον αφορά το τι θα γίνει, δεν ξέρω δεν το έχω κάνει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2025 Δεν θα κερδίσεις τίποτα - την ημερομηνία που είναι η ανανέωση, το πρωί, θα προσπαθήσουν να τραβήξουν χρήματα. Αν δεν έχεις μέσα, το πρόγραμμα θα τεθεί σε παύση και θα μηδενιστούν οι παροχές. 3 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2025 7 ώρες πριν, ParafronGR said: Δεν θα κερδίσεις τίποτα - την ημερομηνία που είναι η ανανέωση, το πρωί, θα προσπαθήσουν να τραβήξουν χρήματα. Αν δεν έχεις μέσα, το πρόγραμμα θα τεθεί σε παύση και θα μηδενιστούν οι παροχές. Πότε θα μηδενιστούν? Το πρωί η στις 23.59 ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. May 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2025 2 ώρες πριν, GREGORYMO said: Πότε θα μηδενιστούν? Το πρωί η στις 23.59 ? Σήμερα μέχρι 23:59 να έχεις κάνει αλλάγη σε frog! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2025 2 minutes ago, opmgls said: Σήμερα μέχρι 23:59 να έχεις κάνει αλλάγη σε frog! Σήμερα 05 μαϊου? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. May 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2025 6 minutes ago, GREGORYMO said: Σήμερα 05 μαϊου? Αν θες να είσαι 100% σίγουρος. Από εκεί και πέρα ρισκάρεις. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2025 13 ώρες πριν, GREGORYMO said: Πότε θα μηδενιστούν? Το πρωί η στις 23.59 ? Το πρωί γίνεται, γύρω στις 9 - 10 προσπαθούν να τραβήξουν χρήματα και αν όχι, τέλος. 1 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2025 1 minute ago, ParafronGR said: Το πρωί γίνεται, γύρω στις 9 - 10 προσπαθούν να τραβήξουν χρήματα και αν όχι, τέλος. Ευχαριστώ 2 minutes ago, ParafronGR said: Το πρωί γίνεται, γύρω στις 9 - 10 προσπαθούν να τραβήξουν χρήματα και αν όχι, τέλος. Άρα να πάω frog σήμερα η αύριο πρωί πρωί? Το υπόλοιπο που έχω κινδυνεύει να χαθεί? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2025 Μου ήρθε η προσφορά αυτή πριν λίγο για μετατροπή από What's up σε Gigamax unlimited 18 μήνες. 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2025 (edited) 37 minutes ago, elkons said: Μου ήρθε η προσφορά αυτή πριν λίγο για μετατροπή από What's up σε Gigamax unlimited 18 μήνες. Εγώ την θεωρώ λίγο τσιμπημένη την τιμή με βάση όσα έχω δει τον τελευταίο καιρό από διάφορες προσφορές.. Τώρα αν μπορούν να μπουν διάφορες εκπτώσεις από σταθερό κλπ αλλάζει το πράγμα και είναι και 18μηνο Edited May 5, 2025 by George6633 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. May 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2025 7 ώρες πριν, George6633 said: Εγώ την θεωρώ λίγο τσιμπημένη την τιμή με βάση όσα έχω δει τον τελευταίο καιρό από διάφορες προσφορές.. Τώρα αν μπορούν να μπουν διάφορες εκπτώσεις από σταθερό κλπ αλλάζει το πράγμα και είναι και 18μηνο Είναι πολλά τα sms γι' αυτό είναι ακριβή η προσφορά!! 😂😂😂 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2025 14 minutes ago, cu2goup said: Είναι πολλά τα sms γι' αυτό είναι ακριβή η προσφορά!! 😂😂😂 Δηλαδή με λίγα λόγια εγώ με 6000sms στα 15.80€ στην κόκκινη τους έπιασα κορόιδο... 😁 Καλημέρα σε όλους!! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. May 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2025 2 ώρες πριν, George6633 said: Δηλαδή με λίγα λόγια εγώ με 6000sms στα 15.80€ στην κόκκινη τους έπιασα κορόιδο... 😁 Καλημέρα σε όλους!! Το δυνατό σημείο της κοκκινης ειναι οι τιμές. Το δυνατό σημείο της πράσινης ειναι η κάλυψη/ταχύτητες (το οποίο βέβαια είναι σχετικό, ανάλογα το βάθος). Χθες στην β.ολγας μιλουσα με βοντα και ξαφνικά λίγο πριν το Radio City δεν άκουγα τον συνομιλητή (ο οποιος ηταν με κοσμοτε σε πολυ καλο σημειο καλυψης). 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2025 1 hour ago, VIPdriver said: Το δυνατό σημείο της κοκκινης ειναι οι τιμές. Το δυνατό σημείο της πράσινης ειναι η κάλυψη/ταχύτητες (το οποίο βέβαια είναι σχετικό, ανάλογα το βάθος). Χθες στην β.ολγας μιλουσα με βοντα και ξαφνικά λίγο πριν το Radio City δεν άκουγα τον συνομιλητή (ο οποιος ηταν με κοσμοτε σε πολυ καλο σημειο καλυψης). Δεν αντιλέγω,ο καθένας κρίνει ανάλογα την τσέπη του και την κάλυψη.. Εγώ στα Τρίκαλα που έχω πάνω από 1000αρια στο speedtest στην κόκκινη αλλά και στα ταξίδια που κάνω δεν έχω πρόβλημα κανένα,δεν θα σκεφτώ να πάω στην Cosmote με 27.67€ που μου το δίνουν (με σταθερό)..Εγώ με τις προσφορές που έχω πάρει από κόκκινη και τα διάφορα ετήσια πακέτα με απεριόριστα που παίζουν από Frog και Q(144€ & 99€ αντίστοιχα),δεν πρόκειται να δώσω ξανά πάνω από 20€ για unlimited εκτός και αν εκεί που πάω να μείνω πιάνει μόνο η Cosmote και αναγκαστικά χρειαστεί. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2025 48 minutes ago, George6633 said: Δεν αντιλέγω,ο καθένας κρίνει ανάλογα την τσέπη του και την κάλυψη.. Εγώ στα Τρίκαλα που έχω πάνω από 1000αρια στο speedtest στην κόκκινη Και όμως έχει και η πράσινη 1000αρια δίπλα από τη κεραία της κόκκινης στον ΟΤΕ ,χωρίς πλάκα. 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2025 Just now, elkons said: Και όμως έχει και η πράσινη 1000αρια δίπλα από τη κεραία της κόκκινης στον ΟΤΕ ,χωρίς πλάκα. Προτιμώ 1000αρια και 10-12€ λιγότερα 😁 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2025 Καλύτερη τιμή έχει πάρει η γιαγιά μου από εμένα χωρίς σταθερό κιόλας 💀 https://ibb.co/MyFtB1V8 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanniskar Δημ. May 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2025 Ισχύει η ελάχιστη €8 σε κατάστημα; Εδώ λέει ότι σε κατάστημα μπορείς να ανανεώσεις από €15. Το κατήργησαν; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2025 1 minute ago, ioanniskar said: Ισχύει η ελάχιστη €8 σε κατάστημα; Εδώ λέει ότι σε κατάστημα μπορείς να ανανεώσεις από €15. Το κατήργησαν; Από τον Μάρτιο 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2025 Αν έχετε φοιτητικό whatsup και μαζεύετε μίλια aegean, δίνει δώρο 2000 μίλια εξαργύρωσης. Στείλτε STUDENT και τον αριθμό της κάρτας σας στο miles&bonus, στο 1256. 6 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2025 Ρεκόρ χρόνου μεταφοράς από vodafone καρτοκινητό σε cosmokarta χθες: ενεργοποίηση sim στις 11:55 και ο αριθμός στις 18:08 πέρασε στην cosmote (όλη η διαδικασία μέσω της εφαρμογής)! 7 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2025 Μόλις μπήκα στην εφαρμογή του Whats up και μου έβγαλε μια έρευνα για το πόσο ικανοποιημένος είμαι με την εφαρμογή και τι θα ήθελα παραπάνω... Ζητάνε Feedback για να το αλλάξουν μάλλον και αυτό και της Cosmote και αυτό μόνο θετικό είναι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, George6633 said: Μόλις μπήκα στην εφαρμογή του Whats up και μου έβγαλε μια έρευνα για το πόσο ικανοποιημένος είμαι με την εφαρμογή και τι θα ήθελα παραπάνω... Ζητάνε Feedback για να το αλλάξουν μάλλον και αυτό και της Cosmote και αυτό μόνο θετικό είναι. Δεν δίνει δυστυχώς και data όπως πο αντίστοιχες έρευνες στο Cosmote app. Βάλτε σε όλα χαμηλά μπας και το πάρουν στα σοβαρά.. Έχω κρατήσει το link δεν ξέρω άμα ήταν διαφορετικό για κάθε πελάτη αλλά δε βαριέσαι ιδέες θέλουν.. Edited May 7, 2025 by elkons 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts