Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα πω μια θεωρία, δεν ξέρω εάν ισχύει:

Όσοι φύγετε από cosmote με φορητότητα μην πετάξετε την κάρτα sim. Όταν χρειαστεί να επιστρέψετε να ενεργοποίησετε ξανά την ίδια, αντί να περιμένετε χρόνο και ίσως και το 3€. 

• Απαντήσεις 47,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έχω την εντύπωση ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει και δεν αξίζει τον κόπο για τρία ευρώ.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

50 minutes ago, EllinikoNisi said:

Όσοι φύγετε από cosmote με φορητότητα μην πετάξετε την κάρτα sim. Όταν χρειαστεί να επιστρέψετε να ενεργοποίησετε ξανά την ίδια, αντί να περιμένετε χρόνο και ίσως και το 3€. 

Δεν γίνεται αυτό..

Σωστό σαν σκέψη αλλά δυστυχώς δεν..

45 minutes ago, p_k said:

Έχω την εντύπωση ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει και δεν αξίζει τον κόπο για τρία ευρώ.

Και για 0€ θα άξιζε τον κόπο αν γινότανε. Και από οικολογικής άποψης να το δεις.. αλλά δεν..

Για 3€ καλύτερα να μπει καινούργια κάρτα καλύτερα διότι δεν θα έχει υποστεί κάποια φθορά στο σύρμα από το βάλε βγάλε και θα υποστηρίζει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες όπως κλήσεις HD+ ,οι SIM μέχρι το 2020 δεν υποστηρίζουν HD+ για παράδειγμα. 

Hlias.

6 minutes ago, elkons said:

Για 3€ καλύτερα να μπει καινούργια κάρτα καλύτερα διότι δεν θα έχει υποστεί κάποια φθορά στο σύρμα από το βάλε βγάλε και θα υποστηρίζει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες όπως κλήσεις HD+ ,οι SIM μέχρι το 2020 δεν υποστηρίζουν HD+ για παράδειγμα. 

Είναι ανάλογα την περίπτωση.. εγώ ας πούμε από το 2020 μέχρι τώρα έχω αλλάξει 3-4 Cosmote sim και αντίστοιχες Vodafone.

Βέβαια η δική μου περίπτωση δεν είναι το πιο σύνηθες.

1 hour ago, EllinikoNisi said:

Κάποτε ίσχυε σίγουρα αυτό,δεν ξέρω με τα χρόνια αν άλλαξε,είχα φύγει από Cosmote πριν 3-4 χρόνια και μου είχαν πει να μην πετάξω τη sim σε περίπτωση που μετανιώσω και θελήσω να γυρίσω στο δίκτυο..Δεν με ενδιέφερε τότε αυτό το σενάριο οπότε δεν ρώτησα για πόσο διάστημα μπορώ να κρατήσω τη sim.

2 ώρες πριν, elkons said:

Δεν είμαι σίγουρος για το 2020... Εμένα είναι παλιότερη, αλλά έχει HD+.

11 ώρες πριν, elkons said:

Μια υπενθύμιση τι δίνει το Birthday Token για όσους δε γνωρίζουν. 

875901947_Screenshot_20250421_235859_WHATSUP.thumb.jpg.8eeb5b6919d1c6817ec91f7a56e0b443.jpg

Ότι καλύτερο,με υγεία!!! 

Χαχα εγώ το ανέβασα ως υπενθύμιση γιατί πολλές φορές πολλοί ρωτάνε και δεν γνωρίζουν έτσι από περιέργεια τι προσφέρει. Γύρω στις 3.30 το έστειλαν. 

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.

Hlias.

Τροποποιήσεις σε μερικά πακέτα και υπηρεσίες σε What's Up,FROG,COSMOΚΑΡΤΑ. 👇

https://techmaniacs.gr/cosmote-what-039-s-up-h-anakoinosi-tis-cosmote-gia-sarotikes-allages-sta-paketa/

Edited by elkons

Hlias.

Καρτοκινητη, με κοστη και χρονικα διαστηματα σχεδον συμβολαιου.

Μονο στην Ελλαδα. Στην Ελλαδα των 'ανεξαρτητων αρχων'.

Εχουμε το κρατος που μας αξιζει.

1 hour ago, karib said:

Καρτοκινητη, με κοστη και χρονικα διαστηματα σχεδον συμβολαιου.

Μονο στην Ελλαδα. Στην Ελλαδα των 'ανεξαρτητων αρχων'.

Εχουμε το κρατος που μας αξιζει.

Δυστυχώς είναι η μεγάλη αλήθεια IMG_6968.thumb.jpeg.51e5e224ae333bba9f57b1e8b5793a09.jpeg

3GB για 3 μέρες μέσω cosmote app σε 5 ερωτήσεις σχετικά με την κάρτα payzy ή κάτι τέτοιο. 

5 ώρες πριν, Harry636 said:

Δυστυχώς είναι η μεγάλη αλήθεια IMG_6968.thumb.jpeg.51e5e224ae333bba9f57b1e8b5793a09.jpeg

Όταν καταλάβουμε ότι εμείς είμαστε υπεύθυνοι για αυτό... Ίσως κάτι να γίνει.

On 23/4/2025 at 2:24 ΜΜ, George6633 said:

3GB για 3 μέρες μέσω cosmote app σε 5 ερωτήσεις σχετικά με την κάρτα payzy ή κάτι τέτοιο. 

Δεν το βρίσκω στην εφαρμογή. Τελείωσε η προσφορά;

56 minutes ago, enterhere said:

Δεν το γνωρίζω να σου πω την αλήθεια.. Εγώ το είδα στο app της Telekom (Cosmote Telekom) εκεί που έλεγε ανακάλυψε και νομίζω όταν απαντάς τις ερωτήσεις εξαφανίζεται 

2 ώρες πριν, enterhere said:

1 ώρα πριν, George6633 said:

Δεν το γνωρίζω να σου πω την αλήθεια.. Εγώ το είδα στο app της Telekom (Cosmote Telekom) εκεί που έλεγε ανακάλυψε και νομίζω όταν απαντάς τις ερωτήσεις εξαφανίζεται 

"Ποσα γνωρίζεις για το payzy pro spots" υπαρχει και αυτη τη στιγμη στο ενημερωμένο cosmote app. Δες στο play store μηπως θελει χειροκινητη αναβάθμιση η εφαρμογή. 

35 minutes ago, karib said:

Για αρχή ενημερώνει σε όσους έχουν άγνοια,ποιά εταιρία κρύβεται πραγματικά πίσω από το Brand Cosmote...Δεν είναι κακο,αλλά κάτι άλλο προς το παρόν δεν υπάρχει.Μολις καταφέρει να μπει στη συνείδηση του κόσμου για τα καλά,θα πετάξει και το Cosmote μια και καλή...Ελπίζω η Telekom αλλά και οι υπόλοιπες δύο να κάνουν ότι καλύτερο για τον καταναλωτή.

Edited by George6633

παντως υπαρχει κοσμος που πιστευει οτι η cosmote ειναι κρατικια

και ως εκ τουτου καλυτερη 

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

10 minutes ago, HEO said:

παντως υπαρχει κοσμος που πιστευει οτι η cosmote ειναι κρατικια

και ως εκ τουτου καλυτερη 

Ξεκάθαρα....Ειδικα εδώ στα χωριά οι μεγαλύτεροι άνθρωποι έχουν κρατήσει και τον ΟΤΕ ζωντανό,Τώρα θα έρχεται ο λογαριασμός και θα ψάχνουν να βρουν τι μωβ ζωγραφιές είναι αυτές της Telekom 🤣

Στο χωριό δεν λένε "μοβ".. λένε magenta!!

(για να προλάβω τον @VIPdriverπου στο χωριό του το λένε έτσι)

2 minutes ago, George6633 said:

Ξεκάθαρα....Ειδικα εδώ στα χωριά οι μεγαλύτεροι άνθρωποι έχουν κρατήσει και τον ΟΤΕ ζωντανό,Τώρα θα έρχεται ο λογαριασμός και θα ψάχνουν να βρουν τι μωβ ζωγραφιές είναι αυτές της Telekom 🤣