Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ούτε πέρυσι είχε δωρεάν σιγά σιγά πεθάνει το τσάμπα. Μόνο αν μας πετάξουν κάνα Mistery token; θα δείξει 

• Απαντήσεις 47χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

2 ώρες πριν, elkons said:

Θα βάλουν καμία τύπου όπως πέρυσι με 2 ή 2,5€ απεριοριστα 7 ημέρες πιστεύω. 

Ώπα ρε χουβαρντόπαιδο!
Από την τσέπη της vodafone τα βγάζεις τα απεριόριστα και τα μοιράζεις έτσι αριστερα δεξιά; :classic_laugh:

On 16/3/2025 at 11:11 ΠΜ, cu2goup said:

Να πούμε ότι στα εταιρικά πρατήρια της Avin δίνουν δωρεάν κάρτες τόσο για νέο αριθμό όσο και για φορητότητα. Ιδανικές για ημερήσια εκδρομή στο δίκτυο της Nova και επιστροφή.

Μας ενδιαφέρει όσον αφορά το τρόπο που θα αποκτούμε τις προσφορές της Cosmote!! 😉😂😂😂

On 16/3/2025 at 11:16 ΠΜ, johnny_htc said:

Άλλα δίνουν, αλλά δεν δίνουν.. Πέρυσι ένα διάστημα έβαζα καύσιμο στα Μέγαρα και ένα στον Άλιμο, αλλά ένα τρίμηνο μου έλεγαν δεν έχουν. Ε σταμάτησα να ασχολούμαι ααχαχχα😅🤣

Πηγα σε ενα avin εβαλα βενζινη, ειχε κανονικα διαφημιστικη αφισα στην τζαμαρια του. Ρωταω αν εχει καρτα για free2go, μου λεει ναι, αλλα δυστυχως δεν ηξερε τι και πως. Ειχε καμια 10αρια πακετακια, τα ειδα. Πηρε ενα. Του λεω το δινετε δωρεαν με βενζινη ανω των 20 ευρω. Μου λεει δεν ξερω να παρω τον υπευθυνο. Τον παιρνει και εκεινος του λεει οτι δεν ειναι δωρεαν και οτι πρεπει να τους δωσω 13 ή 15 ευρω. Καταστημα nova την ειδαν και αυτοι;;; Δεν ειχα ορεξη να ζητιανευω ή να τσακωθω, του ειπα δεν πειραζει και εφυγα.

Edited by _asd_

15 minutes ago, _asd_ said:

Τον παιρνει και εκεινος

Ασ' τους να τον παίρνουν και πάρε από το γνωστό νούμερο δωρεάν καρτούλα αν θέλεις. 😉

1 minute ago, cu2goup said:

Ασ' τους να τον παίρνουν και πάρε από το γνωστό νούμερο δωρεάν καρτούλα αν θέλεις. 😉

Απλα ηθελα να αποφυγω να μοιραζω απο εδω και απο εκει τα στοιχεια μου και την ταυτοτητα μου. Στο γνωστο νουμερο μπορεις να παρεις καρτα χωρις να στειλεις ταυτοτητα κλπ και απλα να κανεις μετα ολη την διαδικασια online οπως υποτιθεται οτι γινεται; Αυτο θα ηθελα μονο να ξερω για να προχωρησω. Γνωριζει κανεις;

18 minutes ago, _asd_ said:

Πηγα σε ενα avin εβαλα βενζινη, ειχε κανονικα διαφημιστικη αφισα στην τζαμαρια του. Ρωταω αν εχει καρτα για free2go, μου λεει ναι, αλλα δυστυχως δεν ηξερε τι και πως. Ειχε καμια 10αρια πακετακια, τα ειδα. Πηρε ενα. Του λεω το δινετε δωρεαν με βενζινη ανω των 20 ευρω. Μου λεει δεν ξερω να παρω τον υπευθυνο. Τον παιρνει και εκεινος του λεει οτι δεν ειναι δωρεαν και οτι πρεπει να τους δωσω 13 ή 15 ευρω. Καταστημα nova την ειδαν και αυτοι;;; Δεν ειχα ορεξη να ζητιανευω ή να τσακωθω, του ειπα δεν πειραζει και εφυγα.

Προφανώς για τους τουρίστες τις έχουν τις f2g sim στην Avin.

32 minutes ago, _asd_ said:

Απλα ηθελα να αποφυγω να μοιραζω απο εδω και απο εκει τα στοιχεια μου και την ταυτοτητα μου. Στο γνωστο νουμερο μπορεις να παρεις καρτα χωρις να στειλεις ταυτοτητα κλπ και απλα να κανεις μετα ολη την διαδικασια online οπως υποτιθεται οτι γινεται; Αυτο θα ηθελα μονο να ξερω για να προχωρησω. Γνωριζει κανεις;

Εγώ προσωπικά που πήρα στην αρχή της προσφοράς, τις στέλνανε χωρίς στοιχεία ταυτότητας. Θέλανε μόνο όνομα και διεύθυνση που στην τελική μπορούσες να δώσεις ψεύτικα.

Μετά όμως μάλλον παίρνανε πολλοί και δεν ενεργοποιούσαν και το άλλαξαν το τροπάριο. Θέλουν τα στοιχεία και ξεκινάν τη διαδικασία οι ίδιοι δήθεν για να μην δυσκολεύεσαι..

Από κει και πέρα, αν τους ζητήσεις απλώς να σου τα στείλουν όπως και σε εμένα, δεν ξέρω τι θα σου απαντήσουν.

Κατά τα άλλα όμως είναι οι ίδιοι. Σε αυτούς καταλήγει η online αίτηση που θα κάνεις μόνος σου. Οπότε μάλλον το σκεπτικό σου με τα στοιχεία δεν στέκει.

Όμως παραπήγε το offtopic παιδιά. Ας το τελειώσουμε κάπου εδώ και ρωτήστε στο νήμα του free2go.

Edited by cu2goup

Είμαι cosmote NEO για τον 1 μήνα δωρεάν.

ΜΕΤΑ επιστρέφω χωρίς χρέωση όπου θέλω και όχι αναγκαστικά εκεί που ήμουν (watch up)

Έτσι ΔΕΝ είναι?

40 minutes ago, GREGORYMO said:

Είμαι cosmote NEO για τον 1 μήνα δωρεάν.

ΜΕΤΑ επιστρέφω χωρίς χρέωση όπου θέλω και όχι αναγκαστικά εκεί που ήμουν (watch up)

Έτσι ΔΕΝ είναι?

Ναι

On 6/4/2025 at 1:39 ΜΜ, opmgls said:

Σε καταλαβαίνω. Με τον τρόπο που περιέγραψα ξέρω κόσμο που έχει πάρει πίσω χρήματα από Cosmote.
Απο vodafone δεν ξέρω κάποιον.

Μου έχουν πιστώσει κανονικά σε λογαριασμό το υπόλοιπο από καρτοκινητό vodafone. Τη διαδικασία είχε αναφέρει το μέλος Heo.

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

56 minutes ago, andreas545 said:

Ήρθε και στο what's up. Η προσφορά ισχύει για ενεργοποιήσεις έως και 25/4.

Screenshot_20250410_132604_WHAT'S UP.jpg

Κάνα τζάμπα δε λέει..

8 minutes ago, elkons said:

Κάνα τζάμπα δε λέει..

Μπαααα.... Του κάναμε όμως μια καλή κηδεία τις προάλες!
Πέρα από την πλακα νομίζω ότι θα υποκύψει και θα δώσει κανα τριήμερο Μ Πέμπτη.

Edited by opmgls

7 minutes ago, opmgls said:

Μπαααα.... Του κάναμε όμως μια καλή κηδεία τις προάλες!
Πέρα από την πλακα νομίζω ότι θα υποκύψει και θα δώσει κανα τριήμερο Μ Πέμπτη.

14 minutes ago, elkons said:

Κάνα τζάμπα δε λέει..

Και γω πιστεύω, ίδιο μοτίβο με των Χριστουγέννων. Έδωσε πρώτα ένα τέτοιο πακέτο και μετά 7ημερο αν θυμάμαι καλά τσαμπε, κάπως έτσι το πάνε 

Χθες παρελήφθη η κάρτα sim, από φορητότητα.

Έγινε η διαδικασία ενεργοποίησης αργά το βράδυ. Εμπειρικά, πόσο διάστημα θα χρειαστεί για την μεταφορά στην cosmote; 

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

Έχω το cosmote NEO με όλα απεριόριστα και μου έδωσε 'δωρο' 1500 λεπτά και απεριόριστα GB για 7 ημέρες...

ΥΓ. Η μόνη λογική που έχει είναι ότι αυτή είναι η πασχαλινή προσφορά...

1 ώρα πριν, andreasomageiras said:

Χθες παρελήφθη η κάρτα sim, από φορητότητα.

Έγινε η διαδικασία ενεργοποίησης αργά το βράδυ. Εμπειρικά, πόσο διάστημα θα χρειαστεί για την μεταφορά στην cosmote; 

λγκ μετά τις 6 σήμερα θα μπεις .

Με προβληματίζει το "περίοδος υπαναχωπώρησης" 

Είναι φυσιολογικό; 

Περάσαμε τις 24 ώρες και ξεκίνησε η σύζυγος την διαμαρτυρία γιατί λήξαν τα πακέτα από την  vodafone και δεν συνδέθηκε ακόμη στην cosmote. 

IMG-151b1be99840ae5568a05d50ede9914e-V~3.jpg

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

Είχατε επιλέξει άμεση φορητότητα;

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

16 minutes ago, andreasomageiras said:

Με προβληματίζει το "περίοδος υπαναχωπώρησης" 

Είναι φυσιολογικό; 

Περάσαμε τις 24 ώρες και ξεκίνησε η σύζυγος την διαμαρτυρία γιατί λήξαν τα πακέτα από την  vodafone και δεν συνδέθηκε ακόμη στην cosmote. 

IMG-151b1be99840ae5568a05d50ede9914e-V~3.jpg

Και να παρακαλάς να μην συνδεθεί. Δεν χωράει άλλους το δίκτυο δεν βλέπετε τι γίνεται; Βλάβη προσπαθούν να φτιάξουν από χθες και ακόμα παλεύουν…

Ασύρματο δίκτυο είναι,όλοι οι πάροχοι έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα με το δίκτυο τους. Σε καμία περίπτωση δεν μένει κανένα με πρόβλημα.

Άλλο η βλάβη άλλη η χωρητικότητα. 

25 minutes ago, Serafeim1981 said:

Είχατε επιλέξει άμεση φορητότητα;

Δεν βρήκα κάποια επιλογή. 

Βασικά, δε θυμάμαι να μου έδινε κάπου την επιλογή για άμεση ή όχι. 

Edited by andreasomageiras

1 ώρα πριν, andreasomageiras said:

Δεν βρήκα κάποια επιλογή. 

Βασικά, δε θυμάμαι να μου έδινε κάπου την επιλογή για άμεση ή όχι. 

Δε θυμάσαι, αλλά υπήρχε κουτάκι που έλεγε ΑΜΕΣΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ - με την επεξήγηση του - και προφανώς δεν το τσέκαρες.