Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα απεριόριστα δεν είναι για εξωτερικό ούτε γι Ε.Ε 

Τα κανονοικα πακέτα εντός Ελλάδος ή Ε.Ε με περιορισμούς μεν

Για χώρες εκτός Ε.Ε για καρτοκινητή δε γνωρίζω καλά 

Το τοκεν αυτό ήταν για εκτός Ε.Ε ζώνη 2 1GB κρίμα τζάμπα ήταν 

Hlias.

• Απαντήσεις 47,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

ευχαριστώ και να το πετύχαινα δεν είχα χρόνο γιατί πρέπει να πάω βόρεια κέρκυρα...δεν πειράζει μία στο τόσο θα βάλω κάποια στιγμή πακέτο όταν βρω χρόνο να πάω βόρεια πού θα είναι πιο κοντά στις κεραίες Αλβανίας

15 ώρες πριν, opmgls said:

Τρώει από αυτά που λήγουν πρώτα.

Απλά είναι κρίμα που ενώ τα "τακτικά" 2,5GB (που μπορούν να κάνουν rollover) και το "δώρο" τα 5GB (που δεν μπορούν) δίνονται μαζί, τρώει πρώτα από τα 2,5GB και όχι από το δώρο. 😞

Edited by greatst
διόρθωση αυτού που έχω bold και underlined.

23 minutes ago, greatst said:

Απλά είναι κρίμα που ενώ τα "τακτικά" 2,5GB (που μπορούν να κάνουν rollover) και το "δώρο" τα 5GB (που δεν μπορούν) δίνονται μαζί, τρώει πρώτα από το δώρο. 😞

Μήπως εννοείς το αντίθετο από αυτό που έγραψες; Γιατί αν τρώει πρώτο το δώρο τότε τα άλλα αν περισσέψουν μπορούν να κάνουν rollover αν ξανά βάλεις το ίδιο πακέτο. Δεν βλέπω κάποιο θέμα με αυτή την πρακτική.

ΓIA NA ENHMEPΩΘEIΣ ΓIA NEEΣ ΠPOΣΦOPEΣ, AΛΛAΓEΣ ΠAKETΩN MIKPHΣ ΔIAPKEIAΣ ME IΣXY AΠO 02/06 KAI TO NEO EYEΛIKTO MHXANIΣMO AYTOMATHΣ ENEPΓOΠOIHΣHΣ MHNIAIΩN ΠAKETΩN ME IΣXY AΠO 16/06, MΠEΣ EΔΩ https://whatsup.gr/anakoinosh-0525

Αν κατάλαβα καλά είναι κάτι παρόμοιο με τη Vodafone που θα σου βάζει συγκεκριμένα πακέτα αν ανανεώσεις από περίπτερο κλπ (πλην online) αλλά στην Cosmote θα έχεις την επιλογή αν δεν θες να μην το κάνεις;Δεν έχω καταλάβει... Και αν ναι,επειδή έχω χρόνια να ασχοληθώ με καρτοκινητη της Cosmote,είναι κάτι που αξίζει;Αντε τώρα να πάρεις την προσφορά με τα απεριόριστα για 9 μήνες και να μην ξέρεις πόσο θα πληρώνεις στο τέλος και τι πακέτα θα υπάρχουν... Μιλάω για όλες τις εταιρείες. 

Edited by George6633

20 minutes ago, George6633 said:

Αν κατάλαβα καλά είναι κάτι παρόμοιο με τη Vodafone που θα σου βάζει συγκεκριμένα πακέτα αν ανανεώσεις από περίπτερο κλπ (πλην online) αλλά στην Cosmote θα έχεις την επιλογή αν δεν θες να μην το κάνεις;Δεν έχω καταλάβει... Και αν ναι,επειδή έχω χρόνια να ασχοληθώ με καρτοκινητη της Cosmote,είναι κάτι που αξίζει;Αντε τώρα να πάρεις την προσφορά με τα απεριόριστα για 9 μήνες και να μην ξέρεις πόσο θα πληρώνεις στο τέλος και τι πακέτα θα υπάρχουν... Μιλάω για όλες τις εταιρείες. 

Ναι μεν, αλλά αφού είμαστει καρτοκοινητοι πάμε όπου θέλουμε, όποτε θέλουμε.

Εδω επιλεγεις αν θα ανοιξεις την αυτοματη ενεργοποιηση πακετου, που πριν αν δεν κανω λαθος δεν υπηρχε. Το ιδιο εχει και η vodafone μεσα στην εφαρμογη. Η vodafone το εχει κανει αυτοματα (θες δεν θες) στις περιπτωσεις ανανεωσης εκτος της online (και πιθανον εντος καταστηματος, ειναι λιγο θολο). Αρα δεν ειναι ακριβως το ιδιο.

Edited by kmpatra

1 hour ago, George6633 said:

Στη cosmokarta υπάρχουν εδώ και καιρό τα πακέτα "Auto".

Στο WU, το έχει μόνο στο πακέτο των 11.5€, τώρα το βάζει και στα 13.5€

IMG_20250416_190205.thumb.jpg.4c43b755357f07734c5a2abcb9d3334d.jpg

Ισχύει μόνο για όσους έχουν ενεργοποιήσει αυτή την επιλογή.  Είναι μία διευκόλυνση π.χ για όσους χειρίζονται κινητά ηλικιωμένων από απόσταση.

Για την ώρα, δεν είναι όπως η vodafone. Εδώ θα μπορούμε να κρατήσουμε το υπόλοιπο μας μέχρι τη λήξη του (χωρίς να ενεργοποιηθεί αυτόματα πακέτο), με όποιον τρόπο και να κάνουμε ανανέωση.

Edited by vslk

υπαρχει και η σημειωση οτι αν τυχον βαλεις λεφτα στο ενδιαμεσο, ή αν εχεις διαθεσιμο υπολοιπο ενεργοποιει το αντιστοιχο αυτοματο πακετο, αν το εχω καταλαβει σωστα δηλαδη

μαλλον αν ανοιξεις το διακοπτη σου δινει οποιο πακετο αντιστοιχει στην ανανεωση που εκανες. Λογικα ο διακοπτης θα ειναι ένας πλεον?

16 minutes ago, vslk said:

Στη cosmokarta υπάρχουν εδώ και καιρό τα πακέτα "Auto".

Στο WU, το έχει μόνο στο πακέτο των 11.5€, τώρα το βάζει και στα 13.5€

IMG_20250416_190205.thumb.jpg.4c43b755357f07734c5a2abcb9d3334d.jpg

Ισχύει μόνο για όσους έχουν ενεργοποιήσει αυτή την επιλογή.  Είναι μία διευκόλυνση π.χ για όσους χειρίζονται κινητά ηλικιωμένων από απόσταση.

Για την ώρα, δεν είναι όπως η vodafone. Εδώ θα μπορούμε να κρατήσουμε το υπόλοιπο μας μέχρι τη λήξη του (χωρίς να ενεργοποιηθεί αυτόματα πακέτο), με όποιον τρόπο και να κάνουμε ανανέωση.

Ευτυχώς. 

Hlias.

25 minutes ago, kmpatra said:

υπαρχει και η σημειωση οτι αν τυχον βαλεις λεφτα στο ενδιαμεσο, ή αν εχεις διαθεσιμο υπολοιπο ενεργοποιει το αντιστοιχο αυτοματο πακετο, αν το εχω καταλαβει σωστα δηλαδη

μαλλον αν ανοιξεις το διακοπτη σου δινει οποιο πακετο αντιστοιχει στην ανανεωση που εκανες. Λογικα ο διακοπτης θα ειναι ένας πλεον?

Αυτό κατάλαβα και εγώ. Ένας διακόπτης και ενεργοποιείται το αντίστοιχο πακέτο ανάλογα την ανανέωση ή το διαθέσιμο υπόλοιπο που έχουμε.

Υ.Γ να μη σχολιάσω το "η τιμή του πακέτου Unlimited Giga Week αυξάνεται από 6,5€ σε 7€"

Edited by vslk

1 ώρα πριν, opmgls said:

Μήπως εννοείς το αντίθετο από αυτό που έγραψες; Γιατί αν τρώει πρώτο το δώρο τότε τα άλλα αν περισσέψουν μπορούν να κάνουν rollover αν ξανά βάλεις το ίδιο πακέτο. Δεν βλέπω κάποιο θέμα με αυτή την πρακτική.

Ναι, δίκιο έχεις. Λάθος το έγραψα: τρώει πρώτα τα 2,5GB. Το διορθώνω, εάν με αφήσει, και στο μήνυμα μου πριν.

Επιστροφή σήμερα στο Whats up μετά από πολλά χρόνια και στην Cosmote το ίδιο...Ειχε τόσο καλή ποιότητα ήχου το Whats up;;Έπαθα σοκ και φίλος που μίλησα και δεν ήξερα με ρώτησε αν έκανα κάτι στο κινητό.Το είχα αφήσει σε εποχές που "μπούκωνε" η φωνή όταν μιλούσες. 

3 ώρες πριν, George6633 said:

Επιστροφή σήμερα στο Whats up μετά από πολλά χρόνια και στην Cosmote το ίδιο...Ειχε τόσο καλή ποιότητα ήχου το Whats up;;Έπαθα σοκ και φίλος που μίλησα και δεν ήξερα με ρώτησε αν έκανα κάτι στο κινητό.Το είχα αφήσει σε εποχές που "μπούκωνε" η φωνή όταν μιλούσες. 

Ίσως μιλήσατε με HD+ συνήθως με Vodafone-Cosmote ή Cosmote-Cosmote έχω εάν έχει φυσικά και ο συνομιλητής μου και η σιμ μας.

HD είναι λίγο πιο θολή ενώ HD+ σαν να μιλάς σε κλήση viber με καλό δίκτυο-τόσο καθαρά.

Πλέον το έχει φτιάξει το θέμα με τον ήχο μόνο 2G είναι με τις ώρες του αλλά δεν μας αφορά άμα έχετε μεταξύ σας VoLTE.

Τα Samsung λένε άμα είσαι HD ή HD+ ενώ Google Pixel,TCL,Xiaomi και τα περισσότερα Android που έχουν Google dialer το εμφανίζει HD όποιο και από τα 2 έχεις. 

Εάν ο συνομιλητής δεν έχει VoLTE ακούγεται κάπως θολά γιατί εσύ μιλάς 4G αυτός 2G συνήθως αυτό εγώ το έχω με τον παππού.

Hlias.

Σήμερα, έγινε η ενεργοποίηση 2 αριθμών στην τρέχουσα προσφορά. 

Ο ένας (της συζύγου) μεταφέρθηκε από cu γιατί στον τόπο εργασίας ή vodafone έχει κακή κάλυψη και γιατί δεν είχε επάρκεια σε δεδομένα. 

Ο άλλος (της κόρης) μεταφέρθηκε γιατί η προσφορά είναι ίδια με της vodafone αλλά μπορεί να γίνει ενεργοποίηση με λιγότερα χρήματα. 

Εγώ, με το συμβόλαιο μου, παραμένω vodafone με 12,53€ στο unlimited και μια extra sim μόνο με δεδομένα (δεν έχω προσέξει αν έχει κόφτη) την οποία την έχω στη συσκευή της μικρής μου κόρης της οποίας της επαρκούν ακόμη και εάν έχει κόφτη.

Ο αριθμός της μικρής μου κόρης έμεινε για την ώρα στο cu, γιατί με παίδεψε η μεταφορά του πρώτου αριθμού (της συζύγου). 

Καλή Ανάσταση σε όλους. 

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

7 minutes ago, elkons said:

Ίσως μιλήσατε με HD+ συνήθως με Vodafone-Cosmote ή Cosmote-Cosmote έχω εάν έχει φυσικά και ο συνομιλητής μου και η σιμ μας.

HD είναι λίγο πιο θολή ενώ HD+ σαν να μιλάς σε κλήση viber με καλό δίκτυο-τόσο καθαρά.

Πλέον το έχει φτιάξει το θέμα με τον ήχο μόνο 2G είναι με τις ώρες του αλλά δεν μας αφορά άμα έχετε μεταξύ σας VoLTE.

Τα Samsung λένε άμα είσαι HD ή HD+ ενώ Google Pixel,TCL,Xiaomi και τα περισσότερα Android που έχουν Google dialer το εμφανίζει HD όποιο και από τα 2 έχεις. 

Εάν ο συνομιλητής δεν έχει VoLTE ακούγεται κάπως θολά γιατί εσύ μιλάς 4G αυτός 2G συνήθως αυτό εγώ το έχω με τον παππού.

Τώρα κατάλαβα... Εγώ έχω TCL και τα γράφει όλα σαν HD αλλά παίρνω όρκο ότι το HD χθες με Voda και το σημερινό Cosmote με Cosmote δεν είχε καμία σχέση!!Αλλά δεν τα ξεχωρίζει... Έκανα και το VoLTE όπως μου είπες και είναι τέλεια όλα!! 

@andreasomageirasείπαμε όπου είναι καλύτερη για την τσέπη μας και για την ψυχική ηρεμία..Καλη Ανάσταση σε όλους! 

Edited by George6633

3 minutes ago, andreasomageiras said:

Ο ένας (της συζύγου) μεταφέρθηκε από cu γιατί στον τόπο εργασίας ή vodafone έχει κακή κάλυψη και γιατί δεν είχε επάρκεια σε δεδομένα. 

Ο άλλος (της κόρης) μεταφέρθηκε γιατί η προσφορά είναι ίδια με της vodafone αλλά μπορεί να γίνει ενεργοποίηση με λιγότερα χρήματα. 

Εγώ, με το συμβόλαιο μου, παραμένω vodafone με 12,53€ στο unlimited και μια extra sim μόνο με δεδομένα (δεν έχω προσέξει αν έχει κόφτη) την οποία την έχω στη συσκευή της μικρής μου κόρης της οποίας της επαρκούν ακόμη και εάν έχει κόφτη.

Ο αριθμός της μικρής μου κόρης έμεινε για την ώρα στο cu, γιατί με παίδεψε η μεταφορά του πρώτου αριθμού (της συζύγου). 

Καλή Ανάσταση σε όλους. 

Τα απεριόριστα Data έχουν περιορισμό ταχύτητας μετά από 200GB χρήσης ενώ στα συμβόλαια παραμένουν πραγματικά απεριόριστα χωρίς κάποιον περιορισμό 😉

Just now, George6633 said:

Τώρα κατάλαβα... Εγώ έχω TCL και τα γράφει όλα σαν HD αλλά παίρνω όρκο ότι το HD χθες με Voda και το σημερινό Cosmote με Cosmote δεν είχε καμία σχέση!!Αλλά δεν τα ξεχωρίζει... Έκανα και το VoLTE όπως μου είπες και είναι τέλεια όλα!! 

Ε ίσως ήταν HD+ το πιο πιθανό 

Αντε ωραία! Κάποια στιγμή δοκίμασε να μιλήσεις με αυτόν τον αριθμό και με Vodafone συνήθως υποστηρίζει αυτή HD+με βάση δική μου εμπειρία ίσως δεις και εκεί καλή ποιότητα ήχου.

Στη Nova δεν έχω δει HD+ ίσως ο συνομιλητής δε ξέρω..HD έχει όμως.

Hlias.

2 ώρες πριν, andreasomageiras said:

Καλή Ανάσταση σε όλους. 

Μπράβο καλά την έχεις βολέψει όλη την οικογένεια!
Άρα το έλυσες τελικά το θέμα στην σύνδεση της γυναίκας σου που υπήρχαν λάθος στοιχεία.

6 ώρες πριν, elkons said:

Τα απεριόριστα Data έχουν περιορισμό ταχύτητας μετά από 200GB χρήσης ενώ στα συμβόλαια παραμένουν πραγματικά απεριόριστα χωρίς κάποιον περιορισμό 😉

Ε ίσως ήταν HD+ το πιο πιθανό 

Αντε ωραία! Κάποια στιγμή δοκίμασε να μιλήσεις με αυτόν τον αριθμό και με Vodafone συνήθως υποστηρίζει αυτή HD+με βάση δική μου εμπειρία ίσως δεις και εκεί καλή ποιότητα ήχου.

Στη Nova δεν έχω δει HD+ ίσως ο συνομιλητής δε ξέρω..HD έχει όμως.

Με τον συγκεκριμένο φίλο μιλάμε πολύ συχνά και αυτός έχει WhatsUp και κινητό redmi note 14 pro και γω έχω περάσει διάφορες συσκευές...Αν εξαιρέσεις ότι έχω μια μανία να το βάζω 2G όταν είμαι σπίτι με Wifi(για τη μπαταρία),όσες φορές το είχα σε 4G δεν είναι ότι δεν είχε καλή ποιότητα με τη Voda απλά χθες κατάλαβα το κάτι παραπάνω,ήταν σα να είμαστε στον ίδιο χώρο και μιλάμε.Θα δοκιμάσω και με την Q κάποιες κλήσεις που έχω στο ρουτερακι αλλά όταν το πήρα στην αρχή και έκανα 2-3 απλά θυμάμαι ότι είχε παρόμοια ποιότητα με τη VF.Σε καμία περίπτωση κακή ποιότητα πάντως καμία από τις άλλες δύο. 

Edited by George6633

9 ώρες πριν, George6633 said:

Έχει και ποιο σταθερό δίκτυο, όταν πχ έχεις βίντεο συνομιλίας κανένα πρόβλημα ανεβάζεις αρχείο το ίδιο κλπ και στην περιοχή που εμένα η Vodafone nova είχαν ποιο μεγάλες ταχύτητες από την cosmote. Η βοντα άμα μιλήσεις για ώρα αρχίζει και κόβει ταχύτητα και στα ανεβάσματα 

5 ώρες πριν, George6633 said:

redmi note 14 pro και

HD+. Μάλλον δεν θα έχει δώσει η Vodafone σε όλους την κλήση HD+ ακόμα.

Καλά τι το έχεις 2G βάλε πτήση και άσε Wifi calling τότε σπίτι 😛

Edited by elkons

Hlias.

44 minutes ago, elkons said:

HD+. Μάλλον δεν θα έχει δώσει η Vodafone σε όλους την κλήση HD+ ακόμα.

Καλά τι το έχεις 2G βάλε πτήση και άσε Wifi calling τότε σπίτι 😛

Είναι ένα κόλλημα που έχω από παλιά με τις μπαταρίες των κινητών.. Αν βλέπω με 2G γεμάτη την μπάρα ενώ με 4G δύο γραμμές δεν θέλω να τρώει μπαταρία

Τι εννοείς,το έχω κάνει αυτό με την πτήση και το Wifi Calling αλλά εντάξει πρέπει να έχουν όλα ένα όριο και το έκοψα 🤣

Ποιος σας είπε ότι όλοι σε αυτό τον κόσμο είμαστε καλά;; 😝

19 ώρες πριν, elkons said:

Καλά δεν θα τρελαθούμε κιόλας, μικρή είναι. Ίσα ίσα για καμιά κλήση, όταν χρειαστεί, το θέλουμε το νούμερο. 

Ίσως την πάω κανένα frog, για τις κλήσεις. 

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)