AlexM2 Δημ. March 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2025 3 minutes ago, josuts said: Καλησπέρα παιδιά, Άλλο πρόβλημα! `είμαι στην Αίγινα κ από χθες το απόγευμα τα δεδομένα δεν δουλεύουν ότι κ να έκανα.Το πρωί τους πήρα τηλέφωνο στις βλάβες κ η κοπέλα είπε ότι βλέπει υπάρχει πρόβλημα καθώς κ άλλοι δεν μπορούν να μπουν μέσω κινητου θα δώσει είπε την βλάβη στους τεχνικούς αλλά να μην περιμένω άμεσα απάντηση.Καποιο δωράκι δεν έδωσε.Να το αναφέρω κ το 13888 λέτε? Μπορείς να πάρεις ξανά τις βλάβες και να ζητήσεις για την ταλαιπωρία σου κάποιο δωράκι είμαι σίγουρος ότι θα σου δώσουν. Αλλά αν δεν έχεις δεδομένα δεν θα υπάρχει όφελος. Εκτός αν σου δώσουν κουπόνι Box 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. March 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2025 1 ώρα πριν, AlexM2 said: Μπορείς να πάρεις ξανά τις βλάβες και να ζητήσεις για την ταλαιπωρία σου κάποιο δωράκι είμαι σίγουρος ότι θα σου δώσουν. Αλλά αν δεν έχεις δεδομένα δεν θα υπάρχει όφελος. Εκτός αν σου δώσουν κουπόνι Box box δεν θέλω.Δεδομενα προτιμώ αλλά... Κάλεσα κ το 13888 διότι από την εφαρμογή ούτε αναννεωση του καρτοκινητού μπορώ να κάνω ούτε λογαριασμό σταθερής μπορώ να πληρώσω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2025 Γιατί δεν γίνεται η ανανέωση; Θα σου δώσουν ακόμα και σε τσατ άμα το ζητήσεις. 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. March 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2025 4 ώρες πριν, elkons said: Γιατί δεν γίνεται η ανανέωση; Θα σου δώσουν ακόμα και σε τσατ άμα το ζητήσεις. δεν φπρτωνει η σελίδα για την πληρωμή με τίποτα.Εκανα ανανέωση μέσω παυπαλ αναγκαστικά.Συνεχιζει να μην δουλεύουν σωστά στην πληρωμή κ οι 2 εφαρμογές της κοσμο cosmote app k WhatsApp το ξαναέδωσε βλαβη κ αναμένω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2025 Νομίζω το What's Up έχει πρόβλημα τελευταία με paypal αν δεις τις πρόσφατες αξιολογήσεις 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. March 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2025 (edited) 21 ώρες πριν, elkons said: Φαίνεται να είναι επιλεκτικοί Έστειλαν σε φίλη χωρίς σταθερό, εμένα με σταθερό τπτ Αν κ έχω συμβόλαιο και κάρτα τεσπα Φίλη γιά 3 μέρες το έστειλαν σε φίλο πού έχει νόβα σταθερό & ιντερνετ ... σε εμένα πού έχω με οτε την σταθερή/adsl έστειλαν 1 μέρα data sto WU Edited March 25, 2025 by babis3g 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2025 45 minutes ago, babis3g said: γιά 3 μέρες το έστειλαν σε φίλο πού έχει νόβα σταθερό & ιντερνετ ... σε εμένα πού έχω με οτε την σταθερή/adsl έστειλαν 1 μέρα data sto WU Αυτό με τη 1 μέρα ήταν για όλους είναι τοκεν Η προσφορά από κάτω Μόνον γιά σένα που έχω σταθερό δεν ήρθε καν σε μένα....αυτό είναι το ευχαριστώ τηλεόραση σταθερό 3 κινητά (2 συμβόλαια μέσα) και ενεργό σχήμα One. 1 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. March 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2025 11 minutes ago, elkons said: Αυτό με τη 1 μέρα ήταν για όλους είναι τοκεν Η προσφορά από κάτω Μόνον γιά σένα που έχω σταθερό δεν ήρθε καν σε μένα....αυτό είναι το ευχαριστώ τηλεόραση σταθερό 3 κινητά (2 συμβόλαια μέσα) και ενεργό σχήμα One. Ε, αφού με σένα τον έχουν δέσει τον γάιδαρος τους! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2025 στο δικό μου frog ήρθε sms για τα δωρεαν data, στα παιδια μου δεν ήρθε μηνυμα, στο ένα το ενεργοποιησα όμως στέλνοντας στο 1256 ενώ στο άλλο όχι 4 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2025 Δεν με επιβραβεύει σε κάτι στη καρτοκινητή πιο πολύ με συμφερει το ίδιο πρόγραμμα σε άλλο πάροχο, βγαίνει πιο φτηνά και ας φύγουν τα 10% των συμβολαίων.. 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. March 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2025 38 minutes ago, opmgls said: Ε, αφού με σένα τον έχουν δέσει τον γάιδαρος τους! και σε εμένα τον έδεσαν, cosmote one, adsl, σταθερό, wu ---------------- γενικά εντάξει δεν έχω παράπονο πού δεν έστειλαν κάτι άλλο, αλλά κάποια στιγμή όταν βλέπω τέτοια λέω τι γίνεται γιά το νήμα 5NR θα πήγαινα πόλη Κέρκυρα πού θα έιχε κόσμο γιά την παρέλαση με καμία μέτρηση, να δω & το δίκτυο cosmote με κόσμο, αλλά βρέχει συνέχεια από το πρωΪ και ακυρώθηκε στην Κερκυρα ... επ ευκαιριας Χρόνια Πολλά 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. March 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2025 1 minute ago, babis3g said: και σε εμένα τον έδεσαν, cosmote one, adsl, σταθερό, wu ---------------- γενικά εντάξει δεν έχω παράπονο πού δεν έστειλαν κάτι άλλο, αλλά κάποια στιγμή όταν βλέπω τέτοια λέω τι γίνεται γιά το νήμα 5NR θα πήγαινα πόλη Κέρκυρα πού θα έιχε κόσμο γιά την παρέλαση με καμία μέτρηση, να δω & το δίκτυο cosmote με κόσμο, αλλά βρέχει συνέχεια από το πρωΪ και ακυρώθηκε στην Κερκυρα ... επ ευκαιριας Χρόνια Πολλά Χρόνια Πολλά φίλε, δεν πειράζει, και του χρόνου! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2025 1 minute ago, babis3g said: και σε εμένα τον έδεσαν, cosmote one, adsl, σταθερό, wu ---------------- γενικά εντάξει δεν έχω παράπονο πού δεν έστειλαν κάτι άλλο, αλλά κάποια στιγμή όταν βλέπω τέτοια λέω τι γίνεται γιά το νήμα 5NR θα πήγαινα πόλη Κέρκυρα πού θα έιχε κόσμο γιά την παρέλαση με καμία μέτρηση, να δω & το δίκτυο cosmote με κόσμο, αλλά βρέχει συνέχεια από το πρωΪ και ακυρώθηκε στην Κερκυρα ... επ ευκαιριας Χρόνια Πολλά Άμα λες το Mistery Token 1 ημέρα αυτό το πήραν όλοι οι συνδρομητές whats up είτε έχουν σταθερή είτε όχι. Για το 3ημερο τίποτα σε άλλους έδωσε Χρόνια πολλά και στους εργαζόμενους ! 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. March 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2025 1 minute ago, elkons said: Άμα λες το Mistery Token 1 ημέρα αυτό το πήραν όλοι οι συνδρομητές whats up είτε έχουν σταθερή είτε όχι. Για το 3ημερο τίποτα σε άλλους έδωσε Προσωπικά πιστεύω ήταν φάουλ που δεν το έδωσε σε όλους, αλλα η μεγάλη πλειοψηφία των συνδρομητών cosmote δεν θα το μάθουν ποτέ. Εντάξει εδώ στο φόρουμ, στα νηματα σχετικά με Cosmote, το έμαθαν100 άτομα (λέω ένα νούμερο) και δυσαρεστήθηκαν που δεν το πήραν κι αυτοί. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2025 Εγώ θέλω απλά να μάθω με τι κριτήριο το δίνουν σε συγκεκριμένα άτομα. 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2025 1 minute ago, elkons said: Εγώ θέλω απλά να μάθω με τι κριτήριο το δίνουν σε συγκεκριμένα άτομα. Ρώτησε στο chat 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2025 (edited) Τους έστειλα στο επίσημο κανάλι του What's Up στο Instagram. Είπαν: Καλημέρα (@ονομα χρήστη) Από πλευράς μας, πραγματοποιούνται συχνά προωθητικές ενέργειες με σκοπό να καλύψουν το σύνολο της συνδρομητικής μας βάσης και τις ανάγκες της σε ομιλία, SMS και MB. Μείνε συντονισμένος! Τους εξήγησα αυτά που σας είπα παραπάνω έδωσα και στιγμιότυπα είπαν: Όπως αναφέραμε από πλευράς μας γίνονται συχνά προωθητικές ενέργειες με σκοπό να καλύψουμε τις ανάγκες των συνδρομητών μας.Ενδεχομένως για τη συγκεκριμένη ενέργεια να μην έλαβες ενημέρωση ώστε να επωφεληθείς της προσφοράς ωστόσο μπορείς να ελέγχεις τακτικά την εφαρμογή και να ενημερώνεσαι για μελλοντικές προωθητικές ενέργειες που θα ξεκινήσουν Αυτά.... Edited March 25, 2025 by elkons 3 1 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. March 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2025 13 minutes ago, elkons said: Τους έστειλα στο επίσημο κανάλι του What's Up στο Instagram. Είπαν: Καλημέρα (@ονομα χρήστη) Από πλευράς μας, πραγματοποιούνται συχνά προωθητικές ενέργειες με σκοπό να καλύψουν το σύνολο της συνδρομητικής μας βάσης και τις ανάγκες της σε ομιλία, SMS και MB. Μείνε συντονισμένος! Τους εξήγησα αυτά που σας είπα παραπάνω έδωσα και στιγμιότυπα είπαν: Όπως αναφέραμε από πλευράς μας γίνονται συχνά προωθητικές ενέργειες με σκοπό να καλύψουμε τις ανάγκες των συνδρομητών μας.Ενδεχομένως για τη συγκεκριμένη ενέργεια να μην έλαβες ενημέρωση ώστε να επωφεληθείς της προσφοράς ωστόσο μπορείς να ελέγχεις τακτικά την εφαρμογή και να ενημερώνεσαι για μελλοντικές προωθητικές ενέργειες που θα ξεκινήσουν Αυτά.... Nai, γενικά ό,τι να ναι.Από την άλλη σου λέει, τρέχει και το απεριόριστο με 13,5 ευρώ, άρα θέλουν οι συνδρομητές, να βάλουν αυτό... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2025 Ναι τόσα τους λείπουν 😂 1 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. March 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2025 11 minutes ago, elkons said: Ναι τόσα τους λείπουν 😂 Πάντα τους λείπουν, αχαχαχ🤣 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2025 Στο μεταξύ έχει λήξει η προσφορά στην καρτοκινητή από χθες και αυτοί την έχουν ακόμα εκεί.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2025 1 minute ago, cu2goup said: Στο μεταξύ έχει λήξει η προσφορά στην καρτοκινητή από χθες και αυτοί την έχουν ακόμα εκεί.. Σήμερα λήγει... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2025 9 minutes ago, cu2goup said: Στο μεταξύ έχει λήξει η προσφορά στην καρτοκινητή από χθες και αυτοί την έχουν ακόμα εκεί.. Μέχρι σήμερα το βράδυ είναι 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. March 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2025 Παιδιά ακόμα τίποτα δεν μπορώ να πληρώσω τον λογαριασμό σταθερού.Δεν προχωράει στο επόμενο κοματι της πληρωμής τόσο από την εφαρμογή όσο κ από τον υπολογιστή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. March 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2025 13 minutes ago, GREGORYMO said: Σήμερα λήγει... 6 minutes ago, elkons said: Μέχρι σήμερα το βράδυ είναι Ποιος ήρθε;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts