Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 minutes ago, josuts said:

Καλησπέρα παιδιά,

Άλλο πρόβλημα! `είμαι στην Αίγινα κ από χθες το απόγευμα τα δεδομένα δεν δουλεύουν ότι κ να έκανα.Το πρωί τους πήρα τηλέφωνο στις βλάβες κ η κοπέλα είπε ότι βλέπει υπάρχει πρόβλημα καθώς κ άλλοι δεν μπορούν να μπουν μέσω κινητου

θα δώσει είπε την βλάβη στους τεχνικούς αλλά να μην περιμένω άμεσα απάντηση.Καποιο δωράκι δεν έδωσε.Να το αναφέρω κ το 13888 λέτε?

Μπορείς να πάρεις ξανά τις βλάβες και να ζητήσεις για την ταλαιπωρία σου κάποιο δωράκι είμαι σίγουρος ότι θα σου δώσουν. Αλλά αν δεν έχεις δεδομένα δεν θα υπάρχει όφελος. Εκτός αν σου δώσουν κουπόνι Box

• Απαντήσεις 47,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

1 ώρα πριν, AlexM2 said:

Μπορείς να πάρεις ξανά τις βλάβες και να ζητήσεις για την ταλαιπωρία σου κάποιο δωράκι είμαι σίγουρος ότι θα σου δώσουν. Αλλά αν δεν έχεις δεδομένα δεν θα υπάρχει όφελος. Εκτός αν σου δώσουν κουπόνι Box

box δεν θέλω.Δεδομενα προτιμώ αλλά... Κάλεσα κ το 13888 διότι από την εφαρμογή ούτε αναννεωση του καρτοκινητού μπορώ να κάνω ούτε λογαριασμό σταθερής μπορώ να πληρώσω

4 ώρες πριν, elkons said:

Γιατί δεν γίνεται η ανανέωση;

Θα σου δώσουν ακόμα και σε τσατ άμα το ζητήσεις.

δεν φπρτωνει η σελίδα για την πληρωμή με τίποτα.Εκανα ανανέωση μέσω παυπαλ αναγκαστικά.Συνεχιζει να μην δουλεύουν σωστά στην πληρωμή κ οι 2 εφαρμογές της κοσμο

cosmote app k WhatsApp

το ξαναέδωσε βλαβη κ αναμένω

21 ώρες πριν, elkons said:

Φαίνεται να είναι επιλεκτικοί

Έστειλαν σε φίλη χωρίς σταθερό, εμένα με σταθερό τπτ

Αν κ έχω συμβόλαιο και κάρτα τεσπα

Φίλη 

IMG_20250324_102216_784.thumb.jpg.4e7a2ea0843fb4bb46d4a0df30bc9fa5.jpg

1504318898_Screenshot_20250324_124624_WHATSUP.thumb.jpg.d1043f801cd410e1baaf35df02f39572.jpg

γιά 3 μέρες το έστειλαν σε φίλο πού έχει νόβα σταθερό & ιντερνετ ... σε εμένα πού έχω με οτε την σταθερή/adsl έστειλαν 1 μέρα data sto WU

Edited by babis3g

45 minutes ago, babis3g said:

γιά 3 μέρες το έστειλαν σε φίλο πού έχει νόβα σταθερό & ιντερνετ ... σε εμένα πού έχω με οτε την σταθερή/adsl έστειλαν 1 μέρα data sto WU

Αυτό με τη 1 μέρα ήταν για όλους είναι τοκεν

Η προσφορά από κάτω Μόνον γιά σένα που έχω σταθερό δεν ήρθε καν σε μένα....αυτό είναι το ευχαριστώ τηλεόραση σταθερό 3 κινητά (2 συμβόλαια μέσα) και ενεργό σχήμα One.

Hlias.

11 minutes ago, elkons said:

Αυτό με τη 1 μέρα ήταν για όλους είναι τοκεν

Η προσφορά από κάτω Μόνον γιά σένα που έχω σταθερό δεν ήρθε καν σε μένα....αυτό είναι το ευχαριστώ τηλεόραση σταθερό 3 κινητά (2 συμβόλαια μέσα) και ενεργό σχήμα One.

Ε, αφού με σένα τον έχουν δέσει τον γάιδαρος τους! :classic_smile:

στο δικό μου frog ήρθε sms για τα δωρεαν data, στα παιδια μου δεν ήρθε μηνυμα, στο ένα το ενεργοποιησα όμως στέλνοντας στο 1256 ενώ στο άλλο όχι

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν με επιβραβεύει σε κάτι στη καρτοκινητή πιο πολύ με συμφερει το ίδιο πρόγραμμα σε άλλο πάροχο, βγαίνει πιο φτηνά και ας φύγουν τα 10% των συμβολαίων..

Hlias.

38 minutes ago, opmgls said:

Ε, αφού με σένα τον έχουν δέσει τον γάιδαρος τους! :classic_smile:

και σε εμένα τον έδεσαν, cosmote one, adsl, σταθερό, wu

----------------

γενικά εντάξει δεν έχω παράπονο πού δεν έστειλαν κάτι άλλο, αλλά κάποια στιγμή όταν βλέπω τέτοια λέω τι γίνεται

γιά το νήμα 5NR θα πήγαινα πόλη Κέρκυρα πού θα έιχε κόσμο γιά την παρέλαση με καμία μέτρηση, να δω & το δίκτυο cosmote με κόσμο, αλλά βρέχει συνέχεια από το πρωΪ και ακυρώθηκε στην Κερκυρα ... επ ευκαιριας Χρόνια Πολλά

1 minute ago, babis3g said:

----------------

γενικά εντάξει δεν έχω παράπονο πού δεν έστειλαν κάτι άλλο, αλλά κάποια στιγμή όταν βλέπω τέτοια λέω τι γίνεται

γιά το νήμα 5NR θα πήγαινα πόλη Κέρκυρα πού θα έιχε κόσμο γιά την παρέλαση με καμία μέτρηση, να δω & το δίκτυο cosmote με κόσμο, αλλά βρέχει συνέχεια από το πρωΪ και ακυρώθηκε στην Κερκυρα ... επ ευκαιριας Χρόνια Πολλά

Χρόνια Πολλά φίλε, δεν πειράζει, και του χρόνου! 

1 minute ago, babis3g said:

----------------

Άμα λες το Mistery Token 1 ημέρα αυτό το πήραν όλοι οι συνδρομητές whats up είτε έχουν σταθερή είτε όχι. 

Για το 3ημερο τίποτα σε άλλους έδωσε 

Χρόνια πολλά και στους εργαζόμενους !

Hlias.

1 minute ago, elkons said:

Άμα λες το Mistery Token 1 ημέρα αυτό το πήραν όλοι οι συνδρομητές whats up είτε έχουν σταθερή είτε όχι. 

Για το 3ημερο τίποτα σε άλλους έδωσε 

Προσωπικά πιστεύω ήταν φάουλ που δεν το έδωσε σε όλους, αλλα η μεγάλη πλειοψηφία των συνδρομητών cosmote δεν θα το μάθουν ποτέ.
Εντάξει εδώ στο φόρουμ, στα νηματα σχετικά με Cosmote, το έμαθαν100 άτομα (λέω ένα νούμερο) και δυσαρεστήθηκαν που δεν το πήραν κι αυτοί.

Τους έστειλα στο επίσημο κανάλι του What's Up στο Instagram. 

Είπαν:

Καλημέρα (@ονομα χρήστη)

Από πλευράς μας, πραγματοποιούνται συχνά προωθητικές ενέργειες με σκοπό να καλύψουν το σύνολο της συνδρομητικής μας βάσης και τις ανάγκες της σε ομιλία, SMS και MB. Μείνε συντονισμένος!

Τους εξήγησα αυτά που σας είπα παραπάνω έδωσα και στιγμιότυπα είπαν:

Όπως αναφέραμε από πλευράς μας γίνονται συχνά προωθητικές ενέργειες με σκοπό να καλύψουμε τις ανάγκες των συνδρομητών μας.Ενδεχομένως για τη συγκεκριμένη ενέργεια να μην έλαβες ενημέρωση ώστε να επωφεληθείς της προσφοράς ωστόσο μπορείς να ελέγχεις τακτικά την εφαρμογή και να ενημερώνεσαι για μελλοντικές προωθητικές ενέργειες που θα ξεκινήσουν

Αυτά....

Edited by elkons

Hlias.

13 minutes ago, elkons said:

Τους έστειλα στο επίσημο κανάλι του What's Up στο Instagram. 

Είπαν:

Καλημέρα (@ονομα χρήστη)

Από πλευράς μας, πραγματοποιούνται συχνά προωθητικές ενέργειες με σκοπό να καλύψουν το σύνολο της συνδρομητικής μας βάσης και τις ανάγκες της σε ομιλία, SMS και MB. Μείνε συντονισμένος!

Τους εξήγησα αυτά που σας είπα παραπάνω έδωσα και στιγμιότυπα είπαν:

Όπως αναφέραμε από πλευράς μας γίνονται συχνά προωθητικές ενέργειες με σκοπό να καλύψουμε τις ανάγκες των συνδρομητών μας.Ενδεχομένως για τη συγκεκριμένη ενέργεια να μην έλαβες ενημέρωση ώστε να επωφεληθείς της προσφοράς ωστόσο μπορείς να ελέγχεις τακτικά την εφαρμογή και να ενημερώνεσαι για μελλοντικές προωθητικές ενέργειες που θα ξεκινήσουν

Αυτά....

Nai, γενικά ό,τι να ναι.Από την άλλη σου λέει, τρέχει και το απεριόριστο με 13,5 ευρώ, άρα θέλουν οι συνδρομητές, να βάλουν αυτό... 

11 minutes ago, elkons said:

Ναι τόσα τους λείπουν 😂

Πάντα τους λείπουν, αχαχαχ🤣

1 minute ago, cu2goup said:

Στο μεταξύ έχει λήξει η προσφορά στην καρτοκινητή από χθες και αυτοί την έχουν ακόμα εκεί..

Σήμερα λήγει...

9 minutes ago, cu2goup said:

Στο μεταξύ έχει λήξει η προσφορά στην καρτοκινητή από χθες και αυτοί την έχουν ακόμα εκεί..

Μέχρι σήμερα το βράδυ είναι 

Hlias.

Παιδιά ακόμα τίποτα δεν μπορώ να πληρώσω τον λογαριασμό σταθερού.Δεν προχωράει στο επόμενο κοματι της πληρωμής τόσο από την εφαρμογή όσο κ από τον υπολογιστή