babis3g Δημ. March 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2025 Δεν το έχω γιατί είμαι ήδη με WU ... αλλά από το side πάνω ψηλά Quote 200 GB και Απεριόριστα Λεπτά Ομιλίας δώρο με κάθε ενεργοποίηση των πακέτων CALLS TO ALL, UNLIMITED CALLS, DATA MONTH, DIY, Student DIY ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 9 ΜHΝΕΣ Quote 203,5 GB Απεριόριστα Λεπτά Ομιλίας 300 SMS με 13€/ μήνα για 9 μήνες * Η προσφορά ισχύει για online ενεργοποιήσεις που θα ολοκληρωθούν μέχρι και 24/03/2025. όπως το κατάλαβα (εκτός αν είμαι μπούφος) 13€ τον μήνα η προσφορά & τουλάχιστον 8.50€ γιά το φτηνότερο πακέτο = 21.50 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2025 Βάζεις 13€ ή 15€ υπόλοιπο βάζεις το πακέτο με τα 8.50€ μένουν ρέστα ξανά κάνεις πριν λήξει ανανέωση παίρνεις τα απεριόριστα έχεις πάλι ρέστα. Μην μπερδεύεσαι απλά δεν ισχύει για υφιστάμενους συνδρομητές η προφορά μόνο για νέα νούμερα με online παραγγελία ή online φορητότητα online που στέλνουν τη σιμ. 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. March 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2025 (edited) αχα συμφέρει αν είναι έτσι Edited March 17, 2025 by babis3g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2025 Συμφέρει Ναι απεριόριστα σε τέτοια τιμή για τους 9 πρώτους μήνες και μετά συνεχίζεις με τα πακέτα του WU ή πας αλλού να ξανά τσιμπήσεις προσφορά άλλη γυρνώντας ή προφορά αλλού παρόχου που σε καλύπτει,ούτως ή άλλως καρτοκινητή είναι δεν υπάρχει δέσμευση να μείνεις. Δεν ξέρω για τα καταστήματα ή τηλεφωνικά που λες τι ισχύει εγώ ξέρω online. 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. March 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2025 (edited) αν είναι έτσι, τότε πάει στο DIY επιλέγει μόνο 400 λεπτά MONO ή data μόνο, νομίζω βγαίνει στα 7€ η πιό φτηνή επιλογή του DIY... συμφέρει EDIT να μην σας πάρω & στο λαιμό μου ... αλλά στο τηλ. πρέπει να έκανε λάθος ο υπάλληλος, δεν νομίζω να είναι η πρώτη φορά Edited March 17, 2025 by babis3g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. March 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2025 Αντεπίθεση η βονταφονάρα και δίνει απεριόριστα λεπτα κ data 9μηνο με 13ε/μηνα! Λογικα θα εχει κοφτη μετά τα 300gb 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2025 3 minutes ago, babis3g said: αν είναι έτσι, τότε πάει στο DIY επιλέγει μόνο 400 λεπτά MONO ή data μόνο, νομίζω βγαίνει στα 7€ η πιό φτηνή επιλογή του DIY... συμφέρει στο τηλ. πρέπει να έκανε λάθος ο υπάλληλος, δεν νομίζω να είναι η πρώτη φορά Data αναγκαστικά πρέπει να επιλέξεις Ομιλία και Cosmote tv επιλέγεις άμα θες ή όχι. 1 minute ago, VIPdriver said: Αντεπίθεση η βονταφονάρα και δίνει απεριόριστα λεπτα κ data 9μηνο με 13ε/μηνα! Λογικα θα εχει κοφτη μετά τα 300gb Για να είσαι καρτοκινητος δεν νομίζω να ξοδεύεις 300+GB αλλιώς πας σε συμβόλαιο. 1 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. March 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2025 1 minute ago, elkons said: Για να είσαι καρτοκινητος δεν νομίζω να ξοδεύεις 300+GB αλλιώς πας σε συμβόλαιο. Ψαξε ολα τα πακετα και προσφορες ολων των καρτοκινητων, τα τελευταία 2-3 χρονια συμφερει το καρτοκινητο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. March 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2025 (edited) 4 minutes ago, elkons said: Data αναγκαστικά πρέπει να επιλέξεις Ομιλία και Cosmote tv επιλέγεις άμα θες ή όχι. ααα νόμιζα σε αφήνει & γιά μία μόνο επιλογή εκεί μέσα στο DIY Edited March 17, 2025 by babis3g 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2025 Πήρε παράταση εως 31/3 η προσφορά στο Unlimited calls από 2.5GB σε 7.5GB συνολικά με 13.50€ συν παίρνεις το αντίστοιχο Token. Θέλω να ελπίζω να μην είναι μέχρι σήμερα η προσφορά Unlimited data offer 13.50€ και να πάρει παράταση, δεν υπάρχει μέχρι τώρα ενημέρωση μέχρι 17/3 λέει. Θα δείξει. 2 minutes ago, VIPdriver said: Ψαξε ολα τα πακετα και προσφορες ολων των καρτοκινητων, τα τελευταία 2-3 χρονια συμφερει το καρτοκινητο. Το σήμερα με ενδιαφέρει όχι τα προηγούμενα χρόνια, πέρασαν αυτά. Αυτή τη περίοδο ο άμεσος ανταγωνιστής του Cu είναι το What's Up, το CU έχει δώσει περισσότερες προσφορές. Στη πορεία δεν ξέρω τι θα γίνει, κανείς δε ξέρει. Frog άμεσος ανταγωνιστής της Vodafone είναι το Taza αλλά ούτε η μάνα του πλέον δε το ξέρει. Εγώ όμως αναφέρθηκα σε What's Up και CU όχι σε όλες. 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. March 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2025 16 minutes ago, elkons said: Πήρε παράταση εως 31/3 η προσφορά στο Unlimited calls από 2.5GB σε 7.5GB συνολικά με 13.50€ συν παίρνεις το αντίστοιχο Token. Θέλω να ελπίζω να μην είναι μέχρι σήμερα η προσφορά Unlimited data offer 13.50€ και να πάρει παράταση, δεν υπάρχει μέχρι τώρα ενημέρωση μέχρι 17/3 λέει. Θα δείξει. Το σήμερα με ενδιαφέρει όχι τα προηγούμενα χρόνια, πέρασαν αυτά. Αυτή τη περίοδο ο άμεσος ανταγωνιστής του Cu είναι το What's Up, το CU έχει δώσει περισσότερες προσφορές. Στη πορεία δεν ξέρω τι θα γίνει, κανείς δε ξέρει. Frog άμεσος ανταγωνιστής της Vodafone είναι το Taza αλλά ούτε η μάνα του πλέον δε το ξέρει. Εγώ όμως αναφέρθηκα σε What's Up και CU όχι σε όλες. Καθε black friday το φρογκ δινει για 12 μηνες απεριόριστο ίντερνετ με 12ε/μηνα. Δεν υπάρχει συμβόλαιο που να τπυ πάει κόντρα νομίζω. Και τωρα το δινει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2025 1 minute ago, VIPdriver said: Καθε black friday το φρογκ δινει για 12 μηνες απεριόριστο ίντερνετ με 12ε/μηνα. Δεν υπάρχει συμβόλαιο που να τπυ πάει κόντρα νομίζω. Και τωρα το δινει. Μόνο σε κατάστημα Αθήνα Θεσσαλονίκη να το βράσω τότε. Καλή η προσφορά δε λέω αλλά δεν δίνεται σε όλους. 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. March 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2025 το unlimited data με 13.50€ ήταν μέχρι 17/3 αλλά ακόμα το έχουν επάνω σήμερα 18/3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. March 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2025 Και σε εσάς το ίδιο ποσό βγάζει; Απο το app της κοσμοτέ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2025 4 minutes ago, VIPdriver said: Και σε εσάς το ίδιο ποσό βγάζει; Απο το app της κοσμοτέ. Ναι 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. March 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2025 (edited) και εδώ το ίδιο 108.52€ αλλά με άλλο bar code άστο γιά το Πάσχα 🙃 Edited March 18, 2025 by babis3g 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. March 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2025 (edited) 27 minutes ago, VIPdriver said: Και σε εσάς το ίδιο ποσό βγάζει; Απο το app της κοσμοτέ. Δεν κατάλαβα. Δηλαδή μπορείς να κάνεις αγορές 108 ευρωπουλα έτσι απλά;; Και μένα μου το έχει βγάλει το ίδιο Edited March 18, 2025 by johnny_htc 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. March 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2025 Just now, johnny_htc said: Δεν κατάλαβα. Δηλαδή μπορείς να κάνεις αγορές 108 ευρωπουλα έτσι απλά;; Μάλλον εννοεί τόσο πολύ γλιτώνεις εάν κάνεις αγορές συγκεκριμένων προϊόντων. Σύνολο εκπτώσεων με άλλα λόγια. Πολύ κακή παρουσίαση. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. March 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2025 6 minutes ago, VIPdriver said: Μάλλον εννοεί τόσο πολύ γλιτώνεις εάν κάνεις αγορές συγκεκριμένων προϊόντων. Σύνολο εκπτώσεων με άλλα λόγια. Πολύ κακή παρουσίαση. Όντως, κακό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2025 (edited) 7 minutes ago, johnny_htc said: Όντως, κακό. Μα τι λέτε, έχει 10 λεπτά έκπτωση σε ένα κολ0χαρτο! Edited March 18, 2025 by rebel1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. March 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2025 2 minutes ago, rebel1 said: Μα τι λέτε, έχει 10 λεπτά έκπτωση σε ένα κολ0χαρτο! Ευκαιρία, αν και έχουν σφίξει οι κόλοι τελευταία λόγω ακρίβειας 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. March 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2025 Μήπως το θέλουν γιά το ψυγείο τους 😜 & όχι τόσο γιά φυσική ανάγκη https://www.in.gr/2023/07/21/go-fun/perierga/giati-prepei-oloi-na-vazoume-ena-xarti-ygeias-sto-psygeio/ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 Πήρε παράταση το πακέτο Unlimited data 1 μήνα 13,50€ εως 27/3/2025. (What's Up) 3 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 On 11/3/2025 at 1:52 ΜΜ, zzzzz said: Αν πάρω αυτή τη προσφορά μπορώ να γυρίσω καπάκι σε Cosmoκάρτα με ΑΛΠΑΚ μήνυμα; Θα συνεχίσω να έχω αυτή τη προσφορά μετά; Γνωρίζει κάποιος; Θα την έχεις. On 16/3/2025 at 12:50 ΜΜ, panosqt said: Καλησπέρα, τα 200gb τα προσφέρει μια φορά συνολικά για τους 9 μήνες ή ανανεώνονται για κάθε έναν μήνα ξεχωριστά; 200 για κάθε μήνα. 3 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 On 18/3/2025 at 3:28 ΜΜ, VIPdriver said: Μάλλον εννοεί τόσο πολύ γλιτώνεις εάν κάνεις αγορές συγκεκριμένων προϊόντων. Σύνολο εκπτώσεων με άλλα λόγια. Πολύ κακή παρουσίαση. Λοιπόν φίλτατε, περνούσα τους κωδικούς της κόκκινης στον αβ και παρατήρησα ότι πλέον υπάρχει επιλογή και για τα cosmote deals. Οπότε πέρασα τον κωδικό του bar code και μου έγραψε απλώς ότι περάστηκαν τα κουπόνια. Not bad. Δεν ξέρω βέβαια ποια και πως 🤣 Μέσω της εφαρμογής της cosmote τελικά, αν ψάξεις στα δείχνει αναλυτικά. Όχι με καλή παρουσίαση βέβαια, αλλά τα δείχνει 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts