Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

22 minutes ago, opmgls said:

Γίνέται. Πάρε στον αριθμό 2109995100 και πες ότι θέλεις να κάνεις φορητότητα στο F2g. Θα οσυ στείλουν sim στο σπίτι, θα στείλιες χαρτιά ταυτοποίησης μεσω viber ή email και θα ενεργοποιηθείς στο δίκτυο nova χωρίς να πληρώσεις κάτι. Λογικά θα πάρει λιγότερο απο βδομάδα. Μετά ξανακάνεις φορητότητα οπου θέλεις

ΕΓΩ όταν πήρα τηλέφωνο μου ζήτησαν να στείλω πρώτα την ταυτότητα καί ΜΕΤΑ έστειλαν την sim

• Απαντήσεις 47χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

3 ώρες πριν, GREGORYMO said:

ΕΓΩ όταν πήρα τηλέφωνο μου ζήτησαν να στείλω πρώτα την ταυτότητα καί ΜΕΤΑ έστειλαν την sim

Εννοείται κι εγώ έτσι έκανα και σε 2 ημέρες ήμουν στην νόβα.

Πως θα σου στείλουν σιμ με τον αριθμό σου χωρίς να έχουν στοιχεία; Απλή λογική.

1 ώρα πριν, Konsta_ntina said:

Πως θα σου στείλουν σιμ με τον αριθμό σου χωρίς να έχουν στοιχεία; Απλή λογική.

Δεν είναι έτσι.. στις αρχές τις προσφοράς ζητούσες 2-3 σιμ και σου τις στέλνανε απλώς με μία διεύθυνση.

Και μετά όποτε ήθελες ξεκινούσες τη διαδικασία φορητότητας με ταυτότητα κλπ.

5 minutes ago, cu2goup said:

Δεν είναι έτσι.. στις αρχές τις προσφοράς ζητούσες 2-3 σιμ και σου τις στέλνανε απλώς με μία διεύθυνση.

Και μετά όποτε ήθελες ξεκινούσες τη διαδικασία φορητότητας με ταυτότητα κλπ.

Ακριβώς!

21 minutes ago, Da_rudakos said:

Μετά λέτε θα μπορώ να γυρίσω κανονικά στην προσφορά της cosmoκαρτα;

Καρτοκινητό είναι. Την έπόμενη μέρα φεύγεις. Το έχουν κάνει πολλοί από το φόρουμ.

31 minutes ago, opmgls said:

Καρτοκινητό είναι. Την έπόμενη μέρα φεύγεις. Το έχουν κάνει πολλοί από το φόρουμ.

Καμιά φορά λέω κρίμα που τους εκμεταλλευόμαστε έτσι..

Από την άλλη έχουν ακριβύνει τόσο οι υπηρεσίες τους μέσα σε λίγα χρόνια που δεν αξίζουν κανένα έλεος.

25 minutes ago, cu2goup said:

Καμιά φορά λέω κρίμα που τους εκμεταλλευόμαστε έτσι..

My sweet summer child

2 minutes ago, sou_d said:

My sweet summer child

Πραγματικά, θα πάθουν τίποτα, θα νιώθουμε ενοχές μετά 😂🤣

17 ώρες πριν, opmgls said:

Ακριβώς!

16 ώρες πριν, sou_d said:

My sweet summer child

16 ώρες πριν, johnny_htc said:

Πραγματικά, θα πάθουν τίποτα, θα νιώθουμε ενοχές μετά 😂🤣

Να πούμε ότι στα εταιρικά πρατήρια της Avin δίνουν δωρεάν κάρτες τόσο για νέο αριθμό όσο και για φορητότητα. Ιδανικές για ημερήσια εκδρομή στο δίκτυο της Nova και επιστροφή.

Μας ενδιαφέρει όσον αφορά το τρόπο που θα αποκτούμε τις προσφορές της Cosmote!! 😉😂😂😂

Edited by cu2goup

4 minutes ago, cu2goup said:

Να πούμε ότι στα εταιρικά πρατήρια της Avin δίνουν δωρεάν κάρτες τόσο για νέο αριθμό όσο και για φορητότητα. Ιδανικές για ημερήσια εκδρομή στο δίκτυο της Nova και επιστροφή.

Μας ενδιαφέρει όσον αφορά το τρόπο που θα αποκτούμε τις προσφορές της Cosmote!! 😉😂😂😂

Άλλα δίνουν, αλλά δεν δίνουν.. Πέρυσι ένα διάστημα έβαζα καύσιμο στα Μέγαρα και ένα στον Άλιμο, αλλά ένα τρίμηνο μου έλεγαν δεν έχουν. Ε σταμάτησα να ασχολούμαι ααχαχχα😅🤣

41 minutes ago, cu2goup said:

Πως μπορώ να βρω ποιά είναι τα εταιρικά πρατηρια της Avin στη Θεσσαλονίκη;

8 minutes ago, VIPdriver said:

Πρέπει να έχει χάρτη στο site με τα πρατήρια και όταν πατάς, ανοίγει την ιδιοκτησία. Είναι μια εταιρεία που διαχειρίζεται μεγάλο αριθμό πρατηρίων θα καταλάβεις ποια είναι, μην την αναφέρουμε εδώ μέσα και φανει6ως διαφήμιση 😏

7 minutes ago, VIPdriver said:

Στον παρακάτω σύνδεσμο άμα ζουμάρεις Θεσσαλονίκη και κάνεις κλικ ανα πρατήριο έχει τηλέφωνο να ρωτήσεις αν δίνουν κάρτες NOVA. Βέβαια υπάρχει και τηλέφωνο εξυπηρέτησης στα κετνρικά αλλά δεν νομίζω να ξέρουνς τέτοιες πληροφορίες. Ίσως σου πουν ποια είναι τα εταιρικά πρατήρια, αλλά δεν θα ξέρεις αν  δίνουν καρτοκινητή NOVA.
https://www.avinoil.gr/chartis-pratirion-avin/

2 minutes ago, opmgls said:

Στον παρακάτω σύνδεσμο άμα ζουμάρεις Θεσσαλονίκη και κάνεις κλικ ανα πρατήριο έχει τηλέφωνο να ρωτήσεις αν δίνουν κάρτες NOVA. Βέβαια υπάρχει και τηλέφωνο εξυπηρέτησης στα κετνρικά αλλά δεν νομίζω να ξέρουνς τέτοιες πληροφορίες. Ίσως σου πουν ποια είναι τα εταιρικά πρατήρια, αλλά δεν θα ξέρεις αν  δίνουν καρτοκινητή NOVA.
https://www.avinoil.gr/chartis-pratirion-avin/

Για να τκν βοηθήσουμε, τα πρατήρια με το μπλε στεφάνι στο λογότυπο είναι τα εταιρικά όπως κατάλαβα από τον χάρτη 😏

Just now, johnny_htc said:

Για να τκν βοηθήσουμε, τα πρατήρια με το μπλε στεφάνι στο λογότυπο είναι τα εταιρικά όπως κατάλαβα από τον χάρτη 😏

Όλα στο πιάτο πχια για τον Driver! :classic_biggrin:

2 minutes ago, opmgls said:

Όλα στο πιάτο πχια για τον Driver! :classic_biggrin:

Ε driver είναι αυτός και μάλιστα Vip 😃😜😜😜

1 hour ago, cu2goup said:

Για φορητοτητα θελει να τους δωσεις στοιχεια ή απλα σου δινουν την σιμ και κάνεις την διαδικασια ονλαιν σπιτι σου;

On 11/3/2025 at 7:55 ΜΜ, vslk said:

Η προσφορά για απεριόριστα λεπτά και 200 GB για 9 μήνες , ισχύει για WU , κοσμοκάρτα και frog για online παραγγελία και ενεργοποίηση μέχρι 24/3/25

(Δε με αφήνει να βγάλω screenshot στο cosmote app. Μπορείτε να το δείτε εκεί Cosmote app > παραγγελία sim > επιλογή καρτοκινητού)

Ναι, ενεργοποιώντας το πακέτο data month στο wu, με 8.50€ το μήνα, παίρνεις απεριόριστα λεπτά και 200gb

Καλησπέρα, τα 200gb τα προσφέρει μια φορά συνολικά για τους 9 μήνες ή ανανεώνονται για κάθε έναν μήνα ξεχωριστά;

14 minutes ago, panosqt said:

Καλησπέρα, τα 200gb τα προσφέρει μια φορά συνολικά για τους 9 μήνες ή ανανεώνονται για κάθε έναν μήνα ξεχωριστά;

Κάθε μηνα, αφού πρώτα έχεις αγοράσει ένα από τα πακέτα που ζητάει. 

1 hour ago, VIPdriver said:

Για φορητοτητα θελει να τους δωσεις στοιχεια ή απλα σου δινουν την σιμ και κάνεις την διαδικασια ονλαιν σπιτι σου;

Λογικά χωρίς στοιχεία.. δεν το έκανα.

47 minutes ago, cu2goup said:

Λογικά χωρίς στοιχεία.. δεν το έκανα.

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Δε νομίζω να ασχολούνται πέρα από το να σου δώσουν τη sim.. Και αυτό έπειτα από 20 ευρώ και βάλε καύσιμα αν θυμάμαι καλά. Στο μεταξύ είμαστε φουλ οφφ τοπικ εδώ και πολλά ποστ αχαχαχ😅

2 minutes ago, johnny_htc said:

Δε νομίζω να ασχολούνται πέρα από το να σου δώσουν τη sim.. Και αυτό έπειτα από 20 ευρώ και βάλε καύσιμα αν θυμάμαι καλά. Στο μεταξύ είμαστε φουλ οφφ τοπικ εδώ και πολλά ποστ αχαχαχ😅

Γιατί;; Αφού συζητάμε το πώς θα επιστρέψουμε στην Cosmote.. 😂😂

1 minute ago, cu2goup said:

Γιατί;; Αφού συζητάμε το πώς θα επιστρέψουμε στην Cosmote.. 😂😂

Α ναι οντως. Συνέχισε λαέ της Cosmote 😜😜😜😅

On 16/3/2025 at 1:05 ΜΜ, VIPdriver said:

Κάθε μηνα, αφού πρώτα έχεις αγοράσει ένα από τα πακέτα που ζητάει. 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, είναι σίγουρο ότι είναι για κάθε μήνα ξεχωριστά τα 200 gb δεδομένα; Το έχει δοκιμάσει κανείς στην πράξη να δει αν ισχύει σίγουρα αυτό, γιατί από την εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote μου είπαν ότι τα 200gb δίνονται για μια φορά για το σύνολο των εννέα μηνών και ότι δεν ανανεώνονται κάθε μήνα ξεχωριστά.

Το ελάχιστο ποσό που πρέπει να πληρωθεί για να ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη προσφορά είναι 8,5 ευρώ που κοστίζει το πακέτο data month το μήνα; 

1 hour ago, panosqt said:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, είναι σίγουρο ότι είναι για κάθε μήνα ξεχωριστά τα 200 gb δεδομένα; Το έχει δοκιμάσει κανείς στην πράξη να δει αν ισχύει σίγουρα αυτό, γιατί από την εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote μου είπαν ότι τα 200gb δίνονται για μια φορά για το σύνολο των εννέα μηνών και ότι δεν ανανεώνονται κάθε μήνα ξεχωριστά.

Το ελάχιστο ποσό που πρέπει να πληρωθεί για να ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη προσφορά είναι 8,5 ευρώ που κοστίζει το πακέτο data month το μήνα; 

https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup

Εγω στο σαιτ καταλαβαίνω οτι καθε μηνα παιρνει. Μόνο για ονλαιν παραγγελία και ονλαιν ενεργοποίηση.