karib Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 Αν δεν έχουν ενεργό το VoLTE, τότε ναι μπορεί να έχει θέμα μόνο το 2G/3G δίκτυο γενικά στη περιοχή ή το συγκεκριμένο μέρος να μην έχει κάλυψη. Πως εμπλεκεται το VoLTE με τη φωνητικη συνομιλια; Η περιοχη εχει καλυφθει απο την cosmote απο την δεκαετια του 90. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 Πως εμπλεκεται το VoLTE με τη φωνητικη συνομιλια; Η περιοχη εχει καλυφθει απο την cosmote απο την δεκαετια του 90. Με το volte η φωνή περνάει μέσα από το δίκτυο 4g. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. August 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 Γεια σας πώς μπορούμε να βρούμε τον αριθμό μιας what's up κάρτας εάν έχουμε ξεχάσει το νούμερο και έχει γίνει φραγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 Γεια σας πώς μπορούμε να βρούμε τον αριθμό μιας what's up κάρτας εάν έχουμε ξεχάσει το νούμερο και έχει γίνει φραγή;Δοκίμασε να μπεις με δεδομένα εδώ. http://ciotgprepaid.cosmote.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 (edited) Σε μερικά παλιά κινητά πας στις ρυθμίσεις κλήσεων προώθηση κλήσεων- εκτός δικτύου, έλεγχος και εκεί βλέπεις τον αριθμο σου. Στο δικό μου Honor 9x το δείχνει σαν 3069754ΧΧΧΧΧΧΧΧ αφαιρεις το 754 και όλα τα άλλα είναι ο αριθμός σου. Edited August 9, 2021 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. August 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 Καλημέρα. Τον τελευταίο καιρο παρατηρησα οτι οταν μιλας στο τηλέφωνο το ίντερνετ κοβεται. Παλιοτερα ομως δεν ηταν ετσι λειτουργουσαν ταυτοχρονα. Ειναι καποια ρυθμιση που πρέπει να γινει ή εχει αλλαξει κάτι; Στάλθηκε από το T780H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 Καλημέρα. Τον τελευταίο καιρο παρατηρησα οτι οταν μιλας στο τηλέφωνο το ίντερνετ κοβεται. Παλιοτερα ομως δεν ηταν ετσι λειτουργουσαν ταυτοχρονα. Ειναι καποια ρυθμιση που πρέπει να γινει ή εχει αλλαξει κάτι; Στάλθηκε από το T780H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενεργοποίησε το VoLTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. August 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 Ενεργοποιημενο το εχω. Μηπως αυτό φταίει; Στάλθηκε από το T780H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 Ενεργοποιημενο το εχω. Μηπως αυτό φταίει; Στάλθηκε από το T780H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενδέχεται να έχει κολλήσει το VoLTE στην γραμμή σου είτε κατά την διάρκεια της κλήσης να πέφτει σε 3G/2G άσχετα αν ξεκίνησε η κλήση με VoLTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Υπάρχει internet ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Υπάρχει internet ? Όχι, είναι down. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skous Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Γνωριζει κανεις αν στο unlimited internet σε whatsup εχει περιορισμο στο tetherin? Ενω παιζει οκ το youtube στο κινητο, σε αλλη συσκευη που συνδεω με tether δεν φορτωνει τιποτα. Πριν μια μερα ηταν ολα οκ Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση 111s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Γνωριζει κανεις αν στο unlimited internet σε whatsup εχει περιορισμο στο tetherin? Ενω παιζει οκ το youtube στο κινητο, σε αλλη συσκευη που συνδεω με tether δεν φορτωνει τιποτα. Πριν μια μερα ηταν ολα οκ Sent from my iPad using Tapatalk αυτήν την στιγμή η cosmote έχει πρόβλημα με το δίκτυο της. προσπάθησε αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Παίδες ξαφνικα μου έβγαλε ένδειξη "sim 1 not allowed". Έχουμε καποια ιδέα αν είναι θεμα cote? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Παίδες ξαφνικα μου έβγαλε ένδειξη "sim 1 not allowed". Έχουμε καποια ιδέα αν είναι θεμα cote?Διάβασε τα τελευταία post έχει θέμα η cosmote δεν πιάνει σήμα η δεν ανοίγει 4G Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Διάβασε τα τελευταία post έχει θέμα η cosmote δεν πιάνει σήμα η δεν ανοίγει 4G Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ, νόμιζα ηταν μονο θεμα ίντερνετ αλλα ως φαίνεται γενικά έπαθε κοκομπλοκο το δίκτυο Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Ta ίδια και εγώ γκαις ούτε δεδομένα και ώρες ώρες ούτε κλίσεις. Υπομονή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatista88 Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Τα ίδια. Ενώ στο ένα νούμερο έχω κανονικά σήμα, στο 2ο τίποτα. Χθες ήταν αντίστροφα. Ότι να ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Εγώ κάνω κλήσεις, αλλά δεν δέχομαι εισερχόμενες, σε δύο διαφορετικούς αριθμούς κινητής. Γνωστός δεν έχει τηλέφωνο από το πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 4 κινητά Cosmote στην οικογένεια. Τα δύο δυτικές συνοικίες τα 2 ανατολικές. Από το πρωί ούτε data ούτε κλήσεις. Αναμονή... Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Το πρόβλημα παραμένει. Δεν λαμβάνω ούτε μπορώ να κάνω κλήσεις... Στάλθηκε από Samsung Galaxy S10 plus χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Κατερινη χθες πρόβλημα, σήμερα επανήλθαν όλα κανονικά. Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Mini Update: Τελικά με πήραν τηλέφωνο για την επιβεβαίωση της αίτησης φορητότητας που έκανα μέσω What's Up Web. Πάνε μερικές ώρες που μίλησα μαζί τους αλλά δεν μου έχει σταλεί SMS επιβεβαίωσης της παραγγελίας, να ανησυχώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Σου είπαν ότι θα λάβεις μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Mini Update: Τελικά με πήραν τηλέφωνο για την επιβεβαίωση της αίτησης φορητότητας που έκανα μέσω What's Up Web. Πάνε μερικές ώρες που μίλησα μαζί τους αλλά δεν μου έχει σταλεί SMS επιβεβαίωσης της παραγγελίας, να ανησυχώ? Η επόμενη επικοινωνία σας θα είναι από την COSMOTE όπου θα σου αναφέρει τον κωδικό αποστολής της κάρτας sim στα elta courier. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts