Lux Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Πήγαινε σε ένα Γερμανό. Αυτός που έχει το σταθερό πρέπει να πάει. Οι άλλοι άριοι κινητών θα πρέπει να έχουν βάλει ίδια διεύθυνση όπως ειπα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι μια φορά το μήνα το 1 γ. Δεν έχει σχέση αν το πληρωσες αργά. Πρέπει να κλείσει μήνα ο λογαριασμός. Είσαι στο κοσμοτε one?Λεει οτι μπορω να το ενεργοποιησω και μεσα απο την εφαρμογη, αλλα δεν βρισκω την επιλογη. Θα παω σε Γερμανο μαλλον οπως λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Καλησπέρα. Μόλις πλήρωσα το λογαριασμό του ίντερνετ που έχω, αλλά τα 1GB δεν έχουν έρθει. Τον αριθμό του κινητού μου, το έχω συνδέσει στο my Cosmote. Μήπως ίσως επειδή υπάρχει ληξηπρόθεσμο ποσό και δεν τα έδωσε ή μήπως επειδή το όνομα στο λογαριασμό σταθερής είναι συγγενή; Πρέπει να κάνεις ολική εξόφληση για να δώσει το δώρο, δεν είναι με κάθε πληρωμή που κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Είναι γνωστό το θέμα με το πάρε μοίρασε, δεν είναι θέμα του κινητού ή της εφαρμογής αλλά του συστήματος. Το ξέρω για αυτό ήμουν διαβασμένος και τον ρώτησα .Δεν ήταν τυχαία η ερώτηση μου . Όμως την απάντηση την συγκεκριμένη δεν την περίμενα . Γιαυτο και το έγραψα εδώ μέσα . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Ο καθένας λέει τα δικά του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlar Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Εχουμε μια cosmoκαρτα που μεχρι τωρα "δουλευε" με Voice & Sms πακετο που θα καταργηθει στις 20/7. Η ερωτηση ειναι αν υπαρχει καποιο αλλο πακετο - εστω και με ενεργοποιηση μεσω sms - με μικρη χρεωση (οπως π.χ. στο frog με τα 3,02 ευρω), που να "σπρωχνει" τα ηδη μαζεμενα λεπτα ομιλιας, ετσι ωστε να μην αναγκαζομαστε να βαζουμε 12αρι καθε μηνα; Τωρα για τα sms που η χρηση τους ειναι 1-4 ανα μηνα θα δουμε τι θα κανουμε, αλλα αυτο που προεχει τωρα ειναι να σπρωχτουν τα 900 λεπτα ομιλιας που εχουν μαζευτει, ωστε να καταναλωθουν και να γυρισει η cosmoκαρτα σε frog. Θα ηθελα εδω, να ευχαριστησω τους συμφορουμιτες που πληρωσαν τα 10,00 για την καλοκαιρινη προσφορα και μας ενημερωσαν οτι τα GB δεν "σπρωχνονται" οπως στην περυσινη καλοκαιρινη προσφορα, ετσι ωστε να μην τα πληρωσουμε καποιοι που τα θελαμε γι' αυτο ακριβως το σκοπο. Παράθεση ♥Lara♥2007♥2021♥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Μέχρι πρόσφατα η μητέρα μου είχε ένα feature phone της Nokia! Εδώ και ένα μήνα έχει ένα Xiaomi Mi A3. Συνήθως χρησιμοποιεί το WiFi του σπιτιού, αλλά σήμερα παρατήρησα ότι συνδέεται με H+... Να σημειώσω ότι στα ίδια σημεία εγώ έχω 4G! Διαπίστωσα επίσης ότι η κάρτα SIM που έχει στη συσκευή της είναι... πολύ πολύ παλιά! Να υποθέσω ότι αυτό φταίει που συνδέεται μόνο με H+... Η αλλαγή κάρτας SIM θα έχει χρέωση ή επειδή είναι πολύ παλιά θα γλιτώσουμε; Από τις επιλογές δικτύου έχεις διαλέξει ως προτιμώμενο το LTE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Εχουμε μια cosmoκαρτα που μεχρι τωρα "δουλευε" με Voice & Sms πακετο που θα καταργηθει στις 20/7. Η ερωτηση ειναι αν υπαρχει καποιο αλλο πακετο - εστω και με ενεργοποιηση μεσω sms - με μικρη χρεωση (οπως π.χ. στο frog με τα 3,02 ευρω), που να "σπρωχνει" τα ηδη μαζεμενα λεπτα ομιλιας, ετσι ωστε να μην αναγκαζομαστε να βαζουμε 12αρι καθε μηνα; Δυστυχώς όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 αυτο κοίταγα κι εγώ τώρα, έλεγα να βάλω ένα πακέτο της μάνας μου στο whatsup, θες 10 ευρώ για το οτιδήποτε.κρίμα να μην υπάρχει ένα πιο φθηνό πακετάκι με διάρκεια ένα μήνα κι όχι μια βδομάδα :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlar Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Αν δεν βρεθει κατι, ειμαι αποφασισμενος μετα την ανανεωση στις 19/7, να "καψω" με οποιδηποτε τροπο οτι λεπτα ομιλιας και sms μεινουν, ισως με καποια χρεωσιμα τηλεφωνα σε ιδρυματα (δεν ξερω ακομα πως, οποιος ξερει ας προτεινει κατι), και μετα να γυρισω σε frog με 3,02+4,03= 7,05, χρησιμοποιωντας στο ενδιαμεσο για κλησεις το φοιτητικο CU που εχει να δει ευρω πανω απο χρονο και τωρα χρησιμοποιειται σαν δωρεαν χρηση GB (εχει μαζεψει γυρω στα 35 giga και 36000 λεπτα προς CU τα οποια ανανεωνονται συνεχως μονα τους και δεν ληγουν). Παράθεση ♥Lara♥2007♥2021♥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Παιδιά καλημέρα πριν ένα μήνα έκανα το συμβόλαιο μου wu.. Επέλεξα αυτόματη ανανέωση ώστε να μεταφέρονται τα υπόλοιπα κλπ κλπ.. Αύριο το μεσημέρι κλείνω 1 μήνα οπότε λογικά θα γίνει αυτόματα η ανανέωση του πακέτου των 10 ευρώ.. Αλλά τις τελευταίες ημέρες μου έρχονται συνεχώς μυνήματα ότι λήγουν τα mb τα λεπτά ομιλίας κλπ.. Είναι φυσιολογικό να έρχονται συνεχώς μυνήματα αφού έχω επιλέξει αυτόματη ανανέωση? Έχω επιλεξη το πακέτο auto combo 10 ευρωμε το λευκό περίγραμμα στην εφαρμογή (όχι το κίτρινο).. Συγνώμη που ρωτάω αλλα θέλω να είμαι σίγουρος ότι δεν θα χάσω τα υπόλοιπα και επειδή είναι η πρώτη φορά που θα γίνει η αυτόματη ανανέωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Έτσι γίνεται έρχονται μηνύματα. Φρόντισε να έχεις λεφτα μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Ξέρετε πόσο κοστίζει μια καινούρια σύνδεση what's up? Είναι από την αρχή what's up ή πρέπει να το ενεργοποιήσω με sms όπως παλιά? Από MI 9 Lite με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Γύρω στα 5 ευρώ κοστίζει ή κάρτα συνήθως.. Υπάρχει τρόπος αλλαγής από cosmokarta σε watch up και το αντίστροφο με ένα απλό μυνημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Η κάρτα είναι δωρεάν αλλά όταν την αγοράζεις σου χρεώνουν και μια ανανέωση που μένει στο νούμερο οπότε κοστίζει 12€ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Γύρω στα 5 ευρώ κοστίζει ή κάρτα συνήθως.. Υπάρχει τρόπος αλλαγής από cosmokarta σε watch up και το αντίστροφο με ένα απλό μυνημα..Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν, οι υπόλοιπες είναι 3€ Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Μόνο την κάρτα δε γίνεται να πάρω και να βάλω χρήματα εγώ? Στο δικό μου πρίν κάποια χρόνια έτσι θυμάμαι το είχα κάνει. Η κάρτα είχε μέσα κάτι λίγα μόνο και μόνο για την ενεργοποίηση της Από MI 9 Lite με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Ρώτησε το αν γίνεται ακόμη αυτό Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Πήγε η γυναίκα και το αγόρασε σήμερα. 12€ πλήρωσε ήταν αμέσως what's up χωρίς να χρειαστεί να στείλω SMS. €10,7 έμειναν στην κάρτα, δηλαδή σα να έβαζα 12€ φόρτιση Από MI 9 Lite με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Σε καινούρια νούμερα διαλέγεις πακέτο, για φορητότητα/μετατροπή από συμβόλαιο παλιότερα το προεπιλεγμένο ήταν η κόσμοκάρτα, τώρα σιγά σιγά άρχισαν να δίνουν κατευθείαν whatsup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xinarisbet Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Ξέρει κάνεις ποιο δίκτυο θα χρησιμοποιεί η Nova Mobile; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Ξέρει κάνεις ποιο δίκτυο θα χρησιμοποιεί η Nova Mobile; Της κόκκινης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xinarisbet Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Μόνο την κάρτα δε γίνεται να πάρω και να βάλω χρήματα εγώ? Στο δικό μου πρίν κάποια χρόνια έτσι θυμάμαι το είχα κάνει. Η κάρτα είχε μέσα κάτι λίγα μόνο και μόνο για την ενεργοποίηση της Από MI 9 Lite με Tapatalk Υπάρχουν καποια site στο ίντερνετ που πουλάνε σκετες κάρτες. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιόπιστα βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis81 Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 (edited) Μόλις μου προτείνανε να αναβαθμιστω σε πακέτο καρτοσυμβολαιου με 12,89€. Παρέχουν 15 ώρες σε δίκτυο κόσμοτε, 200 προς όλους κ 1,2ΓΒ το μήνα, όλα μεταφερόμενα στον επόμενο αν επιζησουν κ 1 ευρώ κάβα κάθε μήνα. Στο σχόλιο μου ότι τα νέα πακέτα what's up δίνουν 300/300/300 μου απάντησε ότι η προσφορά είναι με χρέωση ανά λεπτό. Πολύ μακριά από το να είναι καλή η προσφορά Edited July 15, 2020 by Yannis81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Με το whatsup και 12€ ανανέωση (και πακέτα) παίρνεις 2gb, που είναι περισσότερα. Αν μιλάς προς cosmote και δεν σε νοιάζουν τα ΜΒ πήγαινε αλλά: -Τα λεπτά προς cosmote (900') έχουν 3 λεπτη ελάχιστη χρέωση -Τα ΜΒ δεν μεταφέρονται στον επόμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts