Jump to content

dimlar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    82
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimlar

  1. Ακουστε πως "ξεπλενουν" την απατεωνιά για να το μαθετε οσοι δεν το ξερετε, και το βασικοτερο να μην σας κλεβουν τα χρηματα σας. Τον προηγουμενο μηνα που εβαλα το ιδιο πακετο, στο Cosmote app αλλα και στο Frog app τα ΜΒ του πακετου εληγαν 21/3/2023 στις 9:22. Αυτο ελεγαν και οι 2 εφαρμογες μεχρι σημερα το πρωι στις 21/3/2023 και ωρα 9:21. Αυτοι λοιπον εστειλαν ενα sms χτες 20/3/2023 και ωρα 11:35 π.μ. που ελεγε οτι το πακετο ληγει ναι μεν στις 21/3/2023 αλλα ωρα 9:20:27, δηλαδη 1,5 λεπτο νωριτερα απο την εφαρμογη. Οποτε σου λενε κυριε σου στειλαμε sms για 9:20 και στην γα.........ε κοροιδο, χωρις να παρεις χαμπαρι απο που σου ηρθε, οποτε ειμαστε νομοτυποι!!! Οποτε αν εισαστε κοντα σε ανανεωση data εχετε το νου σας στα "πλυντηρια sms" που μπορει να εχουν αλλαξει την ωρα ληξης σε διαφορετικη απο αυτη που γραφουν οι εφαρμογες τους. Εγω παντως το εκλαβανω σαν αποδοχη ή οτι οι εφαρμογες μας ειναι για τον π.....ο αλλα υπερ μας, ή οτι βρηκαμε ενα τροπο να σε κλεβουμε ο οποιος μεχρι να γινει γνωστος και να βρουμε αλλον, εμεις θα τα εχουμε αρπαξει απο πολυ κοσμο.
  2. Τα 14 GB που ειχα μαζεψει εληγαν σημερα στις 9:22 το πρωι. Εστειλα sms το ιδιο πακετο στις 9:21:05 και δεν μου τα προσθεσε, αντιθετα με το που εφυγε το sms ανανεωσης στο καπακι ηρθε δικο τους sms που ελεγε οτι τα mb εληξαν. Ξερετε ποιος ειναι ο δωρεαν αριθμος εξυπηρετησης πελατων να τους "λουσω" λιγο, γιατι εμενα αυτο το παιχνιδι με τα δεπτερολεπτα μου κανει απατη. Οταν λες 9:22 ειναι 9:22:00 και οχι 9:21:58 π.χ.
  3. Καλημερα. Εχει χασει καποιος αλλος σημερα ολα τα νουμερα που παρακολουθουσε μεσα απο το mycosmote αλλα και το cosmote app, εκτος απο το σταθερο; Ειχα 4 frog και 1 σταθερο και βλεπω μονο το σταθερο.... Το ιδιο και ενας φιλος που ειχε μονο κινητα και δεν βλεπει κανενα στην εφαρμογη
  4. Αραγε θα καταργηθει και το "Πακέτο Mobile Internet 60MB" ; Δεν αναφερουν κατι για αυτο. Μονο για τα 120ΜΒ.
  5. Να απαντήσω στο τι χρησιμοποιώ τελικά τώρα που είμαι ακόμα στις ΗΠΑ. Ηθελα ενα τηλεφωνο φτηνο που αν ειναι δυνατον να μπορει να χρησιμοποιηθει Ελλαδα και ενα προγραμμα που να εχει τη δυνατοτητα tethering σε τουλαχιστον 3 συσκευες, καθως τα προγραματα (plans) εδω δεν επιτρεπουν tethering πανω απο συνηθως 5Gb. Επισης μια εταιρια που να εχει καλή κάλυψη στις περιοχές που κινούμαι. Το τηλέφωνο που παρήγγειλα ήταν το Motorola Moto G Play 2021 32GB 3GB RAM Ulocked και το πληρωσα 90 ευρω ($116,00). Tιμη πολυ καλη αν σκεφτει κανεις οτι η επισημη Motorola ειναι στα $170,00 και η καλυτερη που ειχα βρει στα $136,00. Λογικα θα δουλεψει και Ελλαδα γιατι 4G δουλεύει Β3 και Β7 αλλα οχι Β20. Δουλευει μια χαρα γρήγορα και εχει παρει 4 αναβαθμίσεις σε 2 μηνες, καθως και Android 11 απο 10 που ειχε όταν αγοράστηκε. Η αγορα εγινε οταν ειμουν ακομα Ελλαδα απο το Google Fi store μεσω remote σε υπολογιστή στις ΗΠΑ (θεωρω οτι μπορει να γινει και μεσω VPN) και η διεύθυνση παράδοσης ήταν επίσης στις ΗΠΑ. Το προγραμμα που χρησιμοποιω ειναι το Google Fi ulimited plus με χρεωση $79,00 το μηνα ( μαζι με τους φορους) και εχει απεριοριστο χρονο δωρεαν ομιλιας και sms σε 200 χωρες οταν καλεις απο ΗΠΑ, ανεξαρτητα αν καλεις σταθερα ή κινητα (με πρώτη ενεργοποίηση ΗΠΑ). Εχω μιλησει με τις ωρες ΗΠΑ, Ελλαδα και Γερμανια και δεν εχει χρεωσει τιποτα εξτρα, Η πληρωμη γινεται με "αναλωσιμες" one time use καρτες της revolute, ωστε αν προσπαθησει να χρεωσει πριν προλαβω να του κανω παυση και μετα απενεργοποιηση, να μην μπορει να τραβηξει ποσο. Πισω απο το Google Fi βρισκεται η υποδομη της Τ-Mobile η οποια δεν με εχει πουλησει πουθενα, παρολο που εδω "ορκιζονται" στη Verizon. Kαι φυσικα VPN της Google. Κανω συνεχως tethering στο ελληνικο κινητό με βιντεοκλησεις σε Signal καθως και σε 2 laptop και τα 22Gb του απεριόριστου (ετσι εννουν τα απεριόριστα εδω, γιατι μετα "στραγγαλιζουν" την ταχυτητα) με εχουν φτασει και με το παραπανω. Download αυτη τη στιγμη εχει 48Μbps (με tethering σε 2 συσκευες) αλλα εχω δει και πιο μεγαλες ταχυτητες. Να σημειωσω εδω πως τα 22 Giga απεριοριστα με tethering δεν τα εδινε κανενα αλλο plan εδω. Μονο καποιο Magenta plan της Τ-Mobile αλλα με high speed data οριο στα 5 Gb tethering και απροσδιοριστες ταχυτητες για τις υπολοιπες χρησεις μεχρι 50Gb καθως και Netflix SD που εμενα μου ειναι αχρηστο.
  6. Το OnePlus Nord N100 βλεπω οτι ειναι ενα οικονομικο τηλέφωνο που καλύπτει B1,2,3,4,5,7,8,12,17,20,28,38,40,41. Επισης το δινει και η Τ-Mobile αν παρεις prepaid συνδεση πανω απο 150$. Αυτο που δεν ξερω ειναι τι λεει σαν συσκευη. Διαβαζω βεβαια κατι "κουλά" στο αντιστοιχο θεμα αλλα νομιζω οτι αναφέρονται στο 5G.
  7. Το τηλέφωνο είναι ακόμα στην εγγύηση. Το odin θα γράψει στο knox; Ουτε στη Samsung δεν ηταν ξεκαθαροι. Ειπαν οτι το τηλεφωνο μετα την επαναφορα ξαναπηρε το Ιταλικο software. Μα τους λεω οι εφαρμογες που περασαν μετα την επαναφορα δεν ειχαν σχεση με αυτα που ειχε το τηλεφωνο σαν Ιταλικο, συν οτι πήρε και το ραδιόφωνο κανονικά. (Η χαζομαρα η δικη μου ηταν που δεν τσεκαρα την εκδοση που πηρε απο τον αριθμο της) Ξαναρωταω, μηπως μετα το περασμα του back up μεσω smart switch εγινε κατι; Η απαντηση ηταν οχι, το smart switch δεν επηρεάζει το software της συσκευης. Και τι κανουμε "βρε παιδια" ρωταω; Φερ'το να σου κάνουμε εμεις επαναφορά ή κανε το μόνος σου και βλεπουμε!!!!!!!!!!
  8. Λοιπόν βρήκα και το plan του τηλεφώνου που υπάρχει στις ΗΠΑ. Η συσκευή ειναι ενα Samsung J3 Eclipse κλειδωμένο σε Verizon με συμβόλαιο Ulimited 55+Loyalty. Το πρόβλημα με αυτό είναι οτι, δεν είναι κάποιος στην αλλη πλευρα να "το κατεχει", και η Verizon ενω κανω log in στην σελίδα της με παιδεύει πολύ με ερωτήσεις ασφαλείας και sms επιβεβαίωσης (τα οποία και γνωρίζω) και τελικά με πετάει, γιατί βλέπει IP από Ελλάδα ενώ το τηλέφωνο είναι στο δίκτυο του Illinois. Έτσι δεν μπορώ να δω τι έχει συμβεί με αυτό το τηλέφωνο. Εκτός αυτού είναι και πολύ παλιά συσκευή.
  9. Αναλογα το προγραμμα Σε Motorola (= Lenovo) αξιζει να κοιταξω;
  10. Κοιταξτε τι εχει γινει. Θα πω εν ταχει την ιστορια που υπαρχει σε προηγουμενα post εδω. Το τηλεφωνο μετα απο επισκευη εντος εγγυησης στη Samsung, και επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις, μου παραδοθηκε απο τη Samsung ως "Ιταλικο" που ηταν (ΙΤΑ/ΙΤΑ). Ξαναεκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αυτη τη φορα με την sim της Cosmote μεσα και το τηλεφωνο "γυρισε" σε Ελληνικο (EUR/EUR). Μετα περασα το backup που ειχα κανει μεσω Smart Switch και μεχρι εδω ολα καλα. Ψαχνοντας να δω γιατι δεν εχει παρει ακομα τα 11 και το UI 3.0, βλεπω οτι η τελευταια αναβαθμιση ειναι η Ιταλικη του Ιανουαριου TL9 (εχουν βγει αλλες 4 απο τοτε) και το τηλεφωνο μου γραφει οτι δεν υπαρχει νεα αναβαθμιση!!!!!!! Το περιεργο ειναι οτι μετα την εργοστασιακη επαναφορα πηρε ελληνικη εκδοση, καθως αυτη ειχε το Radio, που η Ιταλικη καταργουσε. Μηπως εγινε "πατατα" με την επαναφορα του back up απο το smart switch; Τι κανω τωρα;;;; Καμμια προταση;;;;;
  11. Αν γνωριζεις, πες μου αν εχω καταλαβει λαθος. Το prepaid plan Unlimited Plus της Τ-moblile με τα 60$ π.χ, σου δινει απεριοριστο χρονο ομιλιας, απεριοριστα data 4G (μαιμου απεριοριστα, γιατι μετα τα 50GB σου στραγγαλιζει τις ταχυτητες) και μονο 10GB hot spot. Αυτο σημαινει οτι αν κανω hot spot το κινητο για να συνδεθει το laptop, θα εχω μονο 10GB, Σωστα; Αναρωτιεμαι αν εχουν prepaid plan με data πραγματικα απεριοριστα που να μπορουν να καταναλωθουν και ως hot spot στο laptop, γιατι δεν βρισκω κατι τετοιο. Ειναι λιγο μπερδεμενα τα πραγματα. Ακομα εχω απορια γιατι σε verizon locked κινητο αφου πληρωθηκε ο λογαριασμος που ειχε ληξει, δεν επανεφεραν την συνδεση αφου ηταν σε συμβολαιο (δεν εχω μπροστα μου τωρα το plan).
  12. Δεν το ηξερα αυτο για το Kimovil. Κοιταω βεβαια και στο Frequencycheck Η αληθεια ειναι οτι στην περιοχη του Illinois που με ενδιαφερει και η AT&T αλλα και η T-Mobile εχουν πληρη καλυψη. Προσανατολίζομαι προς T-Mobile γιατι βλεπω εχει καλυτερες παροχες, αλλα ακομα δεν εχω κατανοησει πληρως πως να αποκωδικοποιήσω τα plan που προσφέρουν. Μου εχει κανει εντυπωση οτι για μια γραμμη ειναι πολυ πιο ακριβα απο τις 3 ή 4.
  13. Δειχνει καλη περιπτωση, συν οτι εχω το Α50 και έχω συνηθίσει το μενού και δεν θα ψάχνομαι. [ATTACH]67757[/ATTACH] Θα το κοιταξω, σε ευχαριστω.
  14. Έχει κάποιος μήπως υπόψιν του , κάποια συσκευή κινητού η οποία θα μπορέσει να λειτουργήσει κανονικά για ένα μικρο διάστημα στις ΗΠΑ και μετά να είναι λειτουργική και στην Ελλάδα; Κάτι οικονομικό που να μπορεί να αγοραστεί από Ελλάδα και όχι καμία πανάκριβη συσκευή 500 και άνω ευρώ. Από ότι έχω ψάξει υστερούν όλες στις 4G συχνότητες. Απλά θέλω κάτι να μπορεί να κάνει κλήση, να πάρει καμία uber, κανένα maps και κυρίως να λειτουργεί ως hot spot για το κανονικό μου τηλέφωνο.
  15. Ευχαριστούμε το myphone.gr και το Kaizergaming.gr για την προσφορά και τον διαγωνισμό.
  16. Θα ηθελα να ρωτησω, αν εχει ερθει σε ολους η αναβαθμιση σε Android 11 και One UI 3.1; Στη μια συσκευη που ειναι TPH/EUR μου εχει ερθει κανονικα εδω και καιρο. Στην αλλη (εχω αναφερθει στην περιπετεια που ειχα με αυτη σε προηγουμενα ποστ) που ηταν ITV/EUR, και μετα απο επισκευη στη Samsung και factory reset σε EUR/EUR, δεν εχει ερθει τιποτα ακομα. Θεωρειτε οτι ειναι φυσιολογικο αυτο;
  17. Προς ενημέρωσή σας, το ίδιο που είχα αναφέρει πιο πάνω με τα ΜΒ έγινε σήμερα με τα λεπτά ομιλίας προς Βουλγαρία. Πιο συγκεκριμένα είχα πάρει το πακέτο των 2 GB + 500' ομιλίας προς Βουλγαρία, για να "σπρώξω" τα ΜΒ που είχα, μαζί με τα 2, για ένα μήνα και όχι για 25 ημέρες (κάτι για το οποίο ευχαριστώ την κοινότητα εδώ που μου το έμαθε). Τα λεπτά ομιλίας προς Βουλγαρία έληγαν σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι. Στις 11:49 έρχεται sms που με ενημερώνει ότι τα λεπτά έληξαν. Μπαίνω στην εφαρμογή του Frog και τα λεπτά ομιλίας εμφανίζονταν ότι ισχύουν κανονικά. Οπότε προσοχή όσοι έχετε τέτοιο πακέτο και το χρησιμοποιείτε.
  18. Εχω ενα Coolpad F1 οπως ηρθε απο Κινα πριν 7 χρονια. Λεει: Εκδοση Adroid 4.2.2 Εκδοση Kernel 3.4.39 mine@ubuntu #1 Αριθμος Εκδοσης 4.2.036.P0.140704.8297W Προσαρμοσμενη Εκδοση Build 136 Ειδα οτι πολλοι απο εσας εχετε περασει πιο καινουργια Adroid, πραγμα που κανει το τηλεφωνο, καπως πιο λειτουργικο και χρηστικο, ωστε να μπορεσει να χρησιμοποιηθει ως backup. Ισως και να θυμηθω τα "νειατα μου" ( :lol::lol::lol: )που περναγα Igo σε mls4200 με Win CE5.0 και να προσπαθησω να στησω ενα και στο Coolpad. Ειπα να προσπαθησω και τα βηματα που εχω κανει μεχρι στιγμης ειναι: Ειχα εγκαταστησει μια εφαρμογη "Kingo SuperUser" Version 2.1.2 Ακολουθωντας τις οδηγιεςτου maras στο post 26688 εγκατεστησα το Mobileungle Tools 20140111 v2.9.9 Το επομενο βημα ειναι να παρω μια μικρη sd (16g) να την φορμαρω στο pc και να βαλω μεσα το αρχειο recovery-philz.img και να το εγκαταστησω σωστα; Back up το ηδη υπαρχων λειτουργικο με τετοιο τροπο (ή ειδος αρχειου) ωστε αν κατι παει στραβα να το ξαναεγκαταστησω, με ποια εφαρμογη-τροπο κανω; Μετα πρεπει να ξαναφορμαρω την καρτα στο pc και να βαλω τα AEX-Lite-Modded-for Coolpad F1-by Jpower73 και Patch 1 - for AEX MODDED LITE by Jpower73 μεσα οπως ειναι ή unziped; Σας ρωταω γιατι το θεμα ειναι πολυ παλιο και πολλα πραγματα εχουν αλλαξει αλλα και γιατι δεν εχω ξανακανει κατι τετοιο ποτε ξανα. Το ξερω οτι για οποιον εχει ασχοληθει, ειναι πολυ βαρετο να απαντησει τετοια ερωτηματα, που μαλλον θεωρουνται "βρεφικα βηματα", αλλα οποια βοηθεια ειναι πραγματικα ευπροσδεκτη.
  19. Αν ρωτας εμενα, δεν ξερω να σου απαντησω. Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε αποτυπωμα ή "φατσοαναγνωριση".
  20. Τωρα το εκανα επιτηδες, για να τσεκαρω, την προηγουμενη φορα μου "ξεφυγε". Αλλα γενικα προσπαθω να ειμαι πολυ κοντα στην ωρα ληξης, γιατι ουσιαστικα συσωρευονται λεπτα, που καποια στιγμη θα τραβηξουν την ανανεωση τις "μικρες ωρες". Λογικα η επομενη εβδομαδα θα πρεπει να ειναι διπλασιασμου. Σωστα;
  21. Προσοχη με την ανανεωση data γιατι η Cosmte κλεβει λεπτα. Εχασα 1700 ΜΒ για να το τσεκαρω, αλλα πλεον ειμαι σιγουρος. Εληγαν τα data στις 21:35. Ενω ειμαι ετοιμος να βαλω πακετο στις 21:32 μου ερχετε sms οτι τα data εληξαν. Βαζω το πακετο πριν καν διαβασω τι ελεγε το sms, δλδ 21:32-21:33, και τα νεα data εχουν ωρα ληξης - μαντεψτε - 21:35 Πραγμα που σημαινει οτι το "ρολοι" της cosmote με το ρολοι του κινητου και το ρολοι του υπολογιστη δεν ειχαν διαφορα λεπτων. Επισης σημαινει οτι "κλεβουν" 2-3 λεπτα για να χασεις τα data ή για να τραβηχτει πιο νωρις ο χρονος ανανεωσης. Την προηγουμενη φορα που το εκαναν αυτο αναγκαστηκα να κανω την δουλεια μου με 120ΜΒ για ενα μηνα, μονο και μονο για να μην τους περασει και βαλω χρηματα νωριτερα απο οτι θα επρεπε να βαλω κανονικα. Μια χαρα την εκανα με οργανωση και προγραμματισμο.
  22. Τι να πω, σε εμενα δουλεψε κανονικα. Οσο για τα διπλα αρχεια στο Α50 αν πας My Files-> Analyze Storage (κατω-κατω)-> Duplicate Files, σου δειχνει ποια ειναι διπλα και μπορεις να κανεις ξεκαθαρισμα. Πρεπει και το δικο σου λογικα να το εχει. Καποια στιγμη θα κανω και το δικο μου απο TPH (πορτογαλια) σε ΕUR και θα το ξανατσεκαρω παλι. Θα μου πεις τι "τρωγεσαι" αφου δουλευει; Εχω φαει κολλημα με το Doze σε μια συγκεκριμενη εφαρμογη που τα notification πρεπει να ειναι ακαριαια, και καθε φορα που κλεινει το τηλεφωνο πρεπει να δινω ".\adb shell dumpsys deviceidle disable" για να κλεινω το doze, και να ειναι αμεσα τα notification. Θελω να δω πως θα συμπεριφερθει με EUR και αν το επιρεαζει.
  23. Καλημερα. Πηρα το τηλεφωνο χτες απο τη Samsung, οι οποιοι κατι αλλαξαν μεσα, χωρις να μου πουν τι (δεν μας γραφουν οι τεχνικοι τι αλλαξαν και δεν ξερουμε ηταν οι απαντηση!!!!!!!!!). Αντι να μου περασουν το EUR CSC, οπως μου ειχαν πει, αφησαν το ITV, περασαν τις Ιταλικες αναβαθμισεις και φυσικα εσβησε η εφαρμογη του ραδιοφωνου. Ασε που μου το εδωσαν με μπαταρια στο 0% Ακολουθησα λοιπον τις οδηγιες του Πανου, και εκανα Factory reset με την sim της Cosmote μεσα. Ξεκινωντας με ρωτησε (στα Ιταλικα) αν θελω να κρατησω τις ρυθμισεις του τηλεφωνου ή να τραβηξει τις ρυθμισεις του παροχου. Επελεξα αυτο και αφου τελειωσε ειχα ενα ωραιοτατο EUR/EUR και με ραδιοφωνο. Ευχαριστω πολυ τον Πανο και τα υπολοιπα μελη που βοηθησαν με αυτο. Κανοντας επαναφορα απο το back up μεσω smart switch ειδα οτι σε καποιες εφαρμογες δεν περασε τις ρυθμισεις τους, απλα τις εγκατεστησε. Ετσι πρεπει να γινεται;
  24. Σημερα πηρα το τηλεφωνο απο το service, οι οποιοι με εγραψαν στα "φρυδια" τους σχετικα με το csc και μου περασαν παλι "τα ιταλικα" με σβησμενη την εφαρμογη του ραδιοφωνου. Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων με την sim της cosmote μεσα και το τηλεφωνο με ρωταει αν θελω να παρει τις ρυθμισεις της καρτας. Τικαρω το "ναι" και "βουαλα", το ITV εγινε EUR/EUR με ελληνικες αναβαθμισεις και ραδιοφωνο. Ακομα δεν εχω προλαβει να στειλω τα back up απο το smart switch του υπολογιστη. Εχω ενα φοβο - η αληθεια ειναι - μη μου το "ιταλικοποιησει" παλι ή εχουμε κανενα conflict. Θα ρωτησω τα παιδια στο θεμα του Α50 και θα δω. Ειπα να σε προλαβω μη μπλεξεις με πολυπλοκες (στα ματια μου) διαδικασιες, αφου γινεται απλα. ................................................................................................................................. Περασε το back up απο το smart switch κανονικα, χωρις προβλημα σε εμενα (Α50 για να μην υπαρξει παρανοηση μελλοντικα)
  25. Δεν προλαβα να το κανω. Το τηλεφωνο παρουσιαζε και αλλο προβλημα (κανω αναφορα πιο πανω), και πλεον βρισκεται στο service της Samsung απο την προηγουμενη Δευτερα, με κατασταση επισκευης, "αναμονη ανταλλακτικου". Μου ειπαν ομως οτι θα το κανουν αυτοι, δλδ, την αλλαγη απο ITV σε EUR. Αν δεν το κανουν θα δοκιμασω και τους 2 τροπους και θα σας πω.
×
×
  • Create New...