Jump to content

vadergr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.879
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

vadergr's Achievements

  1. Βοηθήστε με με κάτι σπαστικό. Εχω paired και το galaxy watch 3. Οταν το ρολοι συμμετέχει με καποιο τροπο σε μια κλήση (πχ να μιλησω για λίγο), μετα αυτόματα πεφτει το ringtone του κινητού στο μηδέν (η κοντα στο μηδεν) με αποτέλεσμα να μην το ακούω. Υπάρχει καπου σχετική ρύθμιση?
  2. Εχει βελτιωθει και η αυτονομια με το τελευταιο update ή ειναι ιδέα μου?
  3. Σε ποια beta αναφερεσαι? Στου πληκτρολογιου? Δεν θυμαμαι να εχω γραφτει σε οποιοδηποτε beta προγραμμα. Ειναι ενεργοποιημένο το auto capitalization
  4. Ευχομαι να ρωτάω ευκολάκι. Χωρις να νομιζω οτι πειραξα κάτι (τουλάχιστον προφανές), οταν γράφω κειμενο, ενω μετα πο πρόταση που τελιώνει με τελεία ξεκινάει να γράφει αυτοματα την πρώτη λέξη με κεφαλαίο γράμμα, οταν την γράψω και παω στην δεύτερη, μου την βγάζει αυτοματα τελικά με μικρό πρώτο γράμμα. Πχ αντι να γινει το παρακατω: "Πρωτη προταση και τέλος. Δευτερη πρόταση" Γινεται το παρακάτω: "Πρωτη προταση και τέλος. δευτερη πρόταση" Δεν βρίσκω κάποια προφανή επιλογή για να το αλλάξω. Μπορεί να βοηθήσει καποιος?
  5. Μειώθηκε στο μισό ο χρόνος του processing.
  6. Ας ζωντανεψουμε λιγο το νημα. Επιβεβαιωνω οτι το whitestone glass στο 22 ultra καθεται μια χαρα σε επισημες θηκες (δερματινη και flip) της Samsung, οπως και σε ολες της spigen και της UAG (Monarch, pathfinder). Εχω διαβασει οτι "ενοχλει" σε καποιες supcase. Εξαιρετικη εφαρμογη και αισθηση το whitestone.
  7. Ειμαι με vodafone. Που βρισκονται οι επιλογες για volte/wifi calling?
  8. Αφου δεν υπήρχε ημερομηνια παραδοσης του plus 256gb , κατέληξα ο δυσμοιρος στο ultra 😛 Η αληθεια ειναι οτι προτιμω το μεγεθος του plus, αλλα δεν με χαλαει τελιακ το 10x του μεγαλου. Ερωτηση, με τι θηκες εχετε συνδυάσει το whitedome tempered glass σας? Ψαχνω για κατι συμβατο σε spigen/UAG. Παιζει και η Samsung official leather.
  9. Τα εξουσιοδοτημενα centers της Samsung, περνάνε ζελατίνα στην οθόνη όπως γινόταν με την σειρά 20? (Λογικά και με την 21?)
  10. Μετανιωσες απο την μεταβαση? Υπάρχει κατι που σου λειπει εως τώρα?
  11. Τα οποια προβληματα εχουν ακουστει για το s22 ultra, ξερετε αν αφορουν και τα λοιπα s22?
  12. Εξαιρετικη συσκευή παραμένει. Σουπερ οθονη, καμερες και κατασκευή/design. Και εχει και sd slot. Δεν κερδιζει συνολικά κατι ιδιαίτερο οποιος αναβαθμισει σε s22+.
  13. Σκεφτομαι την μετάβαση απο Samsung σε Iphone. Ποιος ειναι ο πιο αναίμακτος τρόπος να περάσω ολες τις εφαρμογες,φωτογραφίες και passwords? Αντιλαμβάνομαι οτι δεν θα ειναι ολα ρόδινα, απλα να σωσω οτι μπορω. Και λιγες ερωτησουλες. Στο iphone se 2020 της συζύγου, τα google photos δεν παιρνουν αυτοματο backup των φωτογραφιών οταν συνδεθούν σε wifi και απαιτείται να μπεις χειροκινητα στην εφαρμογή. Ισχύει ακομα? Το google chrome θα κρατησει ολα τα passwords οταν κανω sync το account μου? Ο νεος file manager πλεον μπορεί να διαβασει folders απο τοπικά δικτυακα smb shares? Ποσο ελευθερο χώρο εχει η 128gb εκδοση? Ξέρουμε κοστος αντικατάστασης οθονης 13 pro max σε επριπτωση στραβης? Σε αγορά απο πλαισιο, η εγγυηση ειναι μονοετής ή διετής? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  14. Με ποιο προγραμμα θα περάσω αυτούσια τα παντα απο το s20+ μου στο s22 ultra? Απο εφαρμογες (μαζι με settings, passwords κλπ), μεχρι φωτογραφίες και αρχεια.
  15. Φέρει κανείς άποψη η εκτίμηση για το "πρασινο" χρωμα? Το είδα σήμερα από κοντά και είναι πολύ ασαφές. Ενώ ο,α τα λοιπά είναι χρωματικά "καθαρά ", αυτό είναι αρκετά ιριδιζον και φέρνει πολύ σε απόχρωση του τιρκουαζ. Πρασινο μου έβγαζε ελαφρά μόνο υπό συγκεκριμένη κλίση. Απογοητευτηκα λίγο...
×
×
  • Create New...