Jump to content

Yannis81

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Yannis81

  1. Καλησπέρα σε όλους/ες. Έχουμε συμβόλαιο κινητής voda με 2 νούμερα κ δε μπορούμε να τηλεφωνήσουμε στο σταθερό voda που έχουμε στο πατρικό (κ αυτό voda αλλά άλλο συμβόλαιο). Βγάζει συνέχεια ο αριθμός που καλέσατε δεν υπάρχει. Το τεχνικό τμήμα το κοιτάει πάνω από 2 μήνες τώρα χωρίς λύση. Τα νεύρα είναι τσατάλια...Καμία ιδέα/πρόταση; Το σταθερό ήταν cyta πριν γίνει voda, αν μπορεί να παίξει κάποιον ρόλο..ευχαριστώ !
  2. Καλημέρα παιδιά. Με το που ανανέωσα το υπόλοιπο μου χθες, μετά από μήνες μηδενικού υπολοίπου, έλαβα μήνυμα από το 1256 για ενεργοποίηση της SPORTWIRE. Έστειλα στο Whats'Up chat και οι απίθανοι τύποι επιμένουν ότι ενεργοποίησα την απιθανότατη υπηρεσία τους. Τι μπορεί να γίνει μ'αυτήν την ληστρική πρακτική τους;!
  3. Μόλις μου προτείνανε να αναβαθμιστω σε πακέτο καρτοσυμβολαιου με 12,89€. Παρέχουν 15 ώρες σε δίκτυο κόσμοτε, 200 προς όλους κ 1,2ΓΒ το μήνα, όλα μεταφερόμενα στον επόμενο αν επιζησουν κ 1 ευρώ κάβα κάθε μήνα. Στο σχόλιο μου ότι τα νέα πακέτα what's up δίνουν 300/300/300 μου απάντησε ότι η προσφορά είναι με χρέωση ανά λεπτό. Πολύ μακριά από το να είναι καλή η προσφορά
  4. Σωστά όλα αυτά που λέτε. Καθιστε να μπει η νέα νοβα στην καρτοκινητη με πακέτα των 5 ευρώ και μετά πως θα ρίξει τις τιμές και θα αυξήσει τις προσφορές η κοσμοτε
  5. Καλησπέρα παιδιά. Ξέρει κανενας αν μπορούμε να κάνουμε 2 ανανεώσεις και να βάλουμε πρώτα τα GB για μια εβδομάδα και καπάκι για τον μήνα και να πάνε όλα στην ίδια ημερομηνία ή μόνο το ανάποδο παίζει;! Ευχαριστώ πολύ
  6. Συγγνώμη πέρα από τους πιο πολλούς από μας που κάνουν χαβαλε στα σοσιαλ μύδια, αμφιβάλλετε ότι υπάρχουν χιλιάδες ανθρώποι εδώ κ λίγες μέρες που δουλεύουν από το σπίτι τους;! Όπως συμβαίνει στο Βέλγιο, στην Ιταλία, στη Βουλγαρία κ άλλου..χωρια τους μαθητές που προετοιμάζονται από το διαδίκτυο...αυτοί μπορούν να δουλέψουν με συνδεσεις μέχρι 24 MBPS;!
  7. Ε,. τι θέλετε να κανει κι η κοσμοτε, να γίνει κλέφτης;! Πώς θα βγάλει κέρδος από τα μυνήματα κ τις κλήσεις;!
  8. Καλησπέρα. Έχω χρέωση στον λογαριασμό μου από υπηρεσίες πολυμεσικές πληροφόρησης αριθμού forthnet. Έχω στείλει 2 email στην εταιρεία σας για να βρω ποια εταιρεια διαχειρίζεται τον αριθμό και δυστυχώς δε μου έχετε απαντήσει. Παρακαλώ δώστε μου τηλέφωνο κ email επικοινωνίας της νομικής σας υπηρεσίας μιας Μ το θέμα θα προωθηθεί άμεσα στον συνήγορο του καταναλωτικού κ την ΕΕΤΤ.
  9. Και μιας και λίγο παραπάνω λέγαμε για επιδοτήσεις, ήθελα να ρωτήσω. Είχα πάρει επιδότηση συμβολαίου τον Απρίλιο (6,75€ μηνιαίως) και έκανα διακοπή τον Δεκέμβριο. Στον τελευταίο λογαριασμό, μου χρεώσανε 40,59€ "Υπόλοιπο από αγορές Ειδών κινητής τηλεφωνίας", που φαντάζομαι ότι είναι κάποιου είδους πρόστιμο για τις επιδοτήσεις που θα μου δίνανε. Με δεδομένο ότι εγώ δεν είχα υπογράψει κανένα συμβόλαιο, με δεδομένο ότι προ-εισπράττουν πρόστιμο για επιδοτήσεις που ΘΑ δίνανε, τι να τους κάνω ώστε απλά να μην τους πληρώσω το πρόστιμο; Δλδ. πρακτικά στους 9 μήνες γλίτωσα (9x6,75€= 60,75) και τώρα μου ζητάνε να τους επιστρέψω το υπόλοιπο ποσό. Φυσικά και δεν σκοπεύω να το πληρώσω, αλλά να τους στείλω mail ή να τους πάω στον Συνήγορο του Καταναλωτή;
  10. http://www.wind.com.gr/Images/Kiniti-%281%29/Idiwtis/Simvolaia/00001718_OtherCharges_GR_2008.aspx Πάντως έχω κάνει 2 μεταβιβάσεις και το ποσό δε μου το χρεώσανε (άγνωστο γιατί) Απλά να πας σε κατάστημα με τα 2 άτομα και ταυτότητες..Γίνεται εκείνη τη στιγμή, αλλά συνήθως τους αρέσει να το κωλυσιεργούνε τα καταστήματα (βαριώνται, δε βγάζουν λεφτά;)
  11. Ερώτηση: Εϊμαι στο Wind1 και όπως ξέρετε βάζουν το μήνυμα στα 15 λεπτά από τέλη Ιουλίου. Επειδή δε μου βάζουν τα πακέτα μηνυμάτων και αυτό σημαίνει πλήρης απαξίωση, υπάρχει κάποιο άλλο πακέτο - όχι μόνο WIND - με το οποίο να πληρώνεις όσο μιλάς, με σχετικά φτηνά μηνύματα και να έχει και λογαριασμό; Και το τρικακι ότι απαξιώνουμε παλιά προγράμματα για να ξεκουμπιστούν και να πάρουν κάτι πιο κερδοφόρο θα έπρεπε να σημαίνει ότι πάω και σε άλλη εταιρεία, αλλά ποιος έχει χρόνο να το ψάξει.. Καλή συνέχεια σε όλους!
  12. έχω μια ερώτηση.. κλασσικό και πατροπαράδατο WIND1 ή μεταφορά στο WIND S; δεν μιλάω πολύ γενικά (γύρω στα 45-60 λεπτά) αλλά με τα μηνύματα βολεύει γιατί αλλιώς είναι ακριβά (0,12 x 100=12€) το θέμα είναι ότι με την εκπληκτική επιδότηση των 36€ ετησίως μου αφαιρεί 3€ τον μήνα (ενώ αφαιρεί 5€ από κάθε νέα σύνδεση χωρίς επιδότηση κινητού!!) και απλά η διαφορά θα είναι οριακή Μην ξεχνάτε ότι το WIND1 δεν έχει τα 45 δευτ. ελάχιστη χρέωση και σου δίνει και 5% έκπτωση για πάνω από 13€.. τί λέτε αστέρια;
  13. Yannis81

    Wind e-bill

    δυστυχώς ξέχασα τον κωδικό..με πετάει με την 1η εκτός και η WIND μου ζητάει αίτημα για νέο κωδικό μέσω φαξ και φωτοτυπία ταυτότητας.. παραείναι σύγχρονη η εταιρεία.. ας μου πει κάποιος πόσα γράμματα/αριθμούς πρέπει να έχει ένα password μπας και το θυμηθώ.. ευχαριστώ!
  14. Μάγκες, επειδή ψιλοχάθηκα.. Ρυθμίσεις GPRS για WIND γι΄αυτό το κινητό που υπάρχουν; Ευχαριστώ,
  15. Ή στο επισκευάζουν στο ebw.gr ή στο ανταλλάσουν με καινούριο + 50€ ή εδώ: http://www.ipmart.com/main/product/JINCEN,JC777s,,JC777,3,0,Inch,LCD,with,Touch,Screen,67516.php?prod=67516 Πάντως οι οθόνες ραγίζουν και σπάνε για πλάκα.. όχι η καλύτερη επιλογή σίγουρα.. Καλή τύχη..
  16. Μόνο για ενημέρωση για όποιον έχει WIND1, με ενημέρωσαν ότι είναι λάθος του λογισμικού και χρεώνονται διπλάσια τα SMS εξωτερικού. Θα μου επιστρέφουν κάθε μήνα την διαφορά, μέχρις ότου ληθεί το πρόβλημα. Οπότε ας κάνει το ίδιο όποιος στέλνει SMS εξωτερικού και έχει WIND11
  17. Απλά για να μην είμαστε μόνο γκρινιάρηδες και μίζεροι ,οφείλω να πώ ότι επειδή κάηκε η μπαταρία λόγω του καλωδίου USB, μου αντικατέστησαν την μπαταρία και το καλώδιο αυθημερόν τα παιδιά του ebw.gr! Τουλάχιστον υπάρχει κάποιος σοβαρός που μπορεί να κάνει σωστή αντιπροσώπευση της συγκεκριμένης μάρκας.. Επειδή τα μυνήματα μου έχουν γεμίσει, μπορεί κάποιος να μου πει, πώς μπορώ να τα σώζω στις MicroSD κάρτες ή κάπου αλλού, γιατί κάθε λίγο σβήνω μυνηματάκια κι έχει αρχίσει να μου την σπάει; :happy:
  18. Έλαβα τον τελευταίο μου λογαριασμό του Wind1, και είδα ότι τα μυνήματα έχουν χρεωθεί 0,101 € και του εξωτερικού 0.17€ Όμως στο site λέει: http://www.wind.com.gr/ConDows/00001669_WIND1_GR.pdf ότι έχουν ίδια τιμή με του εσωτερικού. Τί να τους κάνω;;Να τους πάρω να τους βρίσω, να κάνω αίτηση φορητότητας, να πάω σε Flexy20 -που μάλλον συμφέρει παραπάνω - ; Απλά μου την σπάει ο τσαμπουκάς, του στυλ όλοι θα πάτε στην Wind και μετά από 2 χρόνια σας κάνω ότι αλλαγές γουστάρω στα προγράμματα που υπογράψατε, χωρίς καμία ενημέρωση, ουσιαστικά σπρώχνοντας σε στην πόρτα της εξόδου... Κρίμα..
  19. Καλημέρα σε όλους! Επειδή τα ακουστικά του Jincen χαλάσανε γρήγορα, και τα πιο πολλά της αγοράς δεν είναι συμβατά, βρήκα στην Στουρνάρη, λίγο πιο κάτω από την Εθνική Τράπεζα - προς την πλατεία - ένα μαγαζί με κινέζικα είδη. Με 6€ έχει μια χαρά ακουστικά με Mini-USB θύρα ώστε να μην τρέχουμε για να βρούμε οπουδήποτε. Καλή μουσικούλα!
  20. guys καλησπέρα Μετά από επίσκεψη μου σε μαγαζί βορείων προαστίων όπου και παρέλαβα το κινητό είδα τουλάχιστον 4-5 κινητά που τα είχαν για επισκευή. Χωρίς να ξέρω τι σημαίνει αυτό φαντάζομαι δεν είναι και πολύ ελπιδοφόρο. Τώρα έχω τις εξής απορίες που ελπίζουν να βοηθήσουν κι όλους τους καινούργιους χρήστες: Πώς στέλνεις μύνημα από SIM1, όταν έχεις και τις 2 SIM μέσα;(μου στέλνει αυτόματα από SIM2) Πώς περνάς τα τραγούδια στο Player, μιας και εμένα μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν τραγούδια στην κάρτα, όπου τα ακούω από την επιλογή της Διαχείρισης μνήμης. Μπορείς να δουλέψεις μέσω του δικτύου σύστημα GPS και να το δουλεύεις έτσι όταν χρειάζεσαι; Αν κατάλαβα καλά μπορείς να γράψεις μόνο με την πένα στα ελληνικά και με το πληκτρολόγιο μόνο στα αγγλικά έτσι; Πάντως χίλιες φορές να δώσεις 10 € παραπάνω και να έχεις μια σοβαρή υποστήριξη από μια εταιρεία, με ένα σωστό manual (έστω και διαδικτυακό) κι όχι αυτό που έχει γίνει από αυτόματο translator. Και είμαι σίγουρος ότι αυτά δεν αυξάνουν το κόστος. Μήπως να κάναμε μια ενότητα παρουσίασης του συγκεκριμένου κινητού, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι όλοι θα μπορούν να χειρίζονται τις επιλογές του στο maximum? Ευχαριστώ για την βοήθεια σας!!!
×
×
  • Create New...