Vasileios Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Μόλις Άλλαξα και το δευτερο FROG σε WU Πλήρωσα 3 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 οι σελίδες που αναφέρετε: https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=SpecialChargeCases_CK (10€) https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=SpecialChargeCases_WH (3€) αφορούν μεν την cosmoκαρτα, αλλά δεν είναι προσβάσιμες από το portal της cosmote ακολουθούν σχεδίαση που η cosmote έχει πλέον εγκαταλείψει προφανώς τις ξετρυπώσατε μέσω μηχανής αναζήτησης η επικαιροποιημένη σελίδα πάντως είναι η https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/allagis_paketou.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Άλλαξε το Σάββατο το πρωί φίλος μου. Από COSMOKARTA σε Frog. Έχει πάει 10€. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Ας το κάνει λοιπόν πρώτα WhatsUp και μετά Frog για να δώσει μόνο 6 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Εγω παντως (επαναλαμβανω) στελνοντας απο original whatsup (δεν εχει αλλάξει ποτε) το Αλπακ έλαβα την απάντηση: ΓIA NA METAΦEPΘEIΣ ΣTO FROG ΣTEIΛE F ΣTO 1314 (XPEΩΣH €10.0).ΓIA NA METAΦEPΘEIΣ ΣTO COSMOKAPTA ΣTEIΛE C ΣTO 1314 (XPEΩΣH €0.0). Αργότερα θα δοκιμάσω φρογκ (που ηταν αρχικα κοσμοκαρτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Εμένα ήταν original Frog Το πρωί το άλλαξα σε WhatsUp Τώρσ ζητάει 3 για να πάω πίσω . Φαίνεται δεν το έχουν ρυθμίσει ακόμα σε όλους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 οι σελίδες που αναφέρετε: https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=SpecialChargeCases_CK (10€) https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=SpecialChargeCases_WH (3€) αφορούν μεν την cosmoκαρτα, αλλά δεν είναι προσβάσιμες από το portal της cosmote ακολουθούν σχεδίαση που η cosmote έχει πλέον εγκαταλείψει προφανώς τις ξετρυπώσατε μέσω μηχανής αναζήτησης η επικαιροποιημένη σελίδα πάντως είναι η https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/allagis_paketou.html Δεν τις ξετρυπώσαμε από μηχανή αναζήτησης. Βρίσκονται πανεύκολα στο footer της ιστοσελίδας στο cosmote.gr: στήλη Υποστήριξη, γραμμή Τιμοκατάλογοι και μετά link Αναλυτικός Τιμοκατάλογος Κινητής. Είναι όντως σχεδίαση που διατηρεί εδώ και χρόνια η Cosmote για τις σελίδες τιμοκαταλόγου της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 (edited) εμενα το ΑΛΠΑΚ απο φρογκ ζηταει 3 ευρω για να παει στα αλλα δυο. Αν καταλαβαινω καλα: -απο φρογκ προς τα αλλα 3€ -απο wu/cosmocarta προς φρογκ 10€ για την πρωτη αλλαγη και πιθανον 3€ για τις επομενες. -απο wu σε κοσμοκαρτα και αντιστροφα δωρεαν την 1η φορα και 3€ για τις επομενες. με βαση αυτα που γραφονται εδω. Πιθανό η μια σελιδα στον τιμοκαταλογο του whatsup να μην εχει ενημερωθει Edited October 8, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Μάλλον έχει ρεύμα προς το frog κυρίως από κοσμοκάρτα και προσπαθούν να το σταματήσουν. Αντικειμενικά η κοσμοκάρτα δεν έχει τίποτα φοβερό να προσφέρει, ακόμα και τα 0.02ε/λεπτό προς 2 αριθμούς, σε κόστος πραγματικά βγαίνει σχεδόν το ίδιο σε frog αλλά με το frog έχεις αυτό το κόστος προς όλους πρακτικά! Μόνο αν κάποιος έχει τα παλιά πακέτα με 5ε/450' έχει νόημα να κρατάει τη κοσμοκάρτα. Κρίμα πάντως, προσπαθούσα να πείσω τη γυναίκα μου να μεταβεί σε frog από κοσμοκάρτα, το σκεφτόταν, θα τσινίσει αν μάθει πως έγινε 10 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Τελικά μετά από αίτημα μου σε κατάστημα cosmote για φορητότητα από Vodafone cu σε what's up ολοκληρώθηκε σε 3 μέρες . Στην αρχή το κατάστημα επικαλέστηκε έλλειψη καρτών αλλά σήμερα με πήραν να περάσω και να πάρω την κάρτα και να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Με ενημέρωσαν να περιμένω κάνα 48ωρο για να το εντάξω και αυτό στο cosmote one . Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 (edited) Αγαπάμε promo 4 λεμε https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181009/0b207dd5044068c9f4305cdaa03d5e64.jpg Με 4 ευρώ το μήνα τη βγάζω άνετα. Βαζω 2 5αρες τον 1 μήνα και με 8 ευρώ βγάζω 2 μήνες. Με το πάρε μοίρασε έχω αρκετά GB συνέχεια και με το πάρε δώσε περνω και SMS δίνοντας λίγα από τα λεπτά του promo 4. Κάτι καλύτερο δεν υπάρχει και μου μένουν και 300 λεπτά στο τέλος του μήνα που μοιράζω με το supershare. Edited October 10, 2018 by XP130TD τεράστια εικόνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 (edited) Αγαπάμε promo 4 λεμε https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181009/0b207dd5044068c9f4305cdaa03d5e64.jpg Με 4 ευρώ το μήνα τη βγάζω άνετα. Βαζω 2 5αρες τον 1 μήνα και με 8 ευρώ βγάζω 2 μήνες. Με το πάρε μοίρασε έχω αρκετά GB συνέχεια και με το πάρε δώσε περνω και SMS δίνοντας λίγα από τα λεπτά του promo 4. Κάτι καλύτερο δεν υπάρχει και μου μένουν και 300 λεπτά στο τέλος του μήνα που μοιράζω με το supershare.όταν λες αρκετά GB μιλάς ακόμη για δύο μήνες; και πόσα δηλαδη; Edited October 10, 2018 by XP130TD Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 (edited) Τα λεπτά του promo4 μεταφέρονται στον επόμενο μήνα αν ενεργοποιήσεις καινούργιο πριν λήξουν ;Αγαπάμε promo 4 λεμε https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181009/0b207dd5044068c9f4305cdaa03d5e64.jpg Με 4 ευρώ το μήνα τη βγάζω άνετα. Βαζω 2 5αρες τον 1 μήνα και με 8 ευρώ βγάζω 2 μήνες. Με το πάρε μοίρασε έχω αρκετά GB συνέχεια και με το πάρε δώσε περνω και SMS δίνοντας λίγα από τα λεπτά του promo 4. Κάτι καλύτερο δεν υπάρχει και μου μένουν και 300 λεπτά στο τέλος του μήνα που μοιράζω με το supershare. Edited October 10, 2018 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 (edited) Αγαπάμε promo 4 λεμε https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181009/0b207dd5044068c9f4305cdaa03d5e64.jpg Με 4 ευρώ το μήνα τη βγάζω άνετα. Βαζω 2 5αρες τον 1 μήνα και με 8 ευρώ βγάζω 2 μήνες. Με το πάρε μοίρασε έχω αρκετά GB συνέχεια και με το πάρε δώσε περνω και SMS δίνοντας λίγα από τα λεπτά του promo 4. Κάτι καλύτερο δεν υπάρχει και μου μένουν και 300 λεπτά στο τέλος του μήνα που μοιράζω με το supershare. Πως μπορεί να αποκτήσει κάποιος προμο 4; Edited October 10, 2018 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 όταν λες αρκετά GB μιλάς ακόμη για δύο μήνες; και πόσα δηλαδη; Έχω μόνιμα στην κάρτα 8 9gb γιατί κάθε μήνα περνω 2 3gb από πάρε μοίρασε τα οποία ανανεώνονται συνέχεια. ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα λεπτά του promo4 μεταφέρονται στον επόμενο μήνα αν ενεργοποιήσεις καινούργιο πριν λήξουν ; Όχι δεν μεταφέρονται αλλά όπως έγραψα μου φτάνουν και περισσεύουν τα 800 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Τελικά μετά από αίτημα μου σε κατάστημα cosmote για φορητότητα από Vodafone cu σε what's up ολοκληρώθηκε σε 3 μέρες . Στην αρχή το κατάστημα επικαλέστηκε έλλειψη καρτών αλλά σήμερα με πήραν να περάσω και να πάρω την κάρτα και να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Με ενημέρωσαν να περιμένω κάνα 48ωρο για να το εντάξω και αυτό στο cosmote one . Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μίλησες με τα κεντρικά και παραπονέθηκες ή από μόνοι τους "βρήκαν" τελικά κάρτα; Επίσης, πόσο στοίχισε η όλη διαδικασία και αν έμεινε κάποιο χρηματικό υπόλοιπο στην κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astratis Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 (edited) Αγαπάμε promo 4 λεμε https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181009/0b207dd5044068c9f4305cdaa03d5e64.jpg Με 4 ευρώ το μήνα τη βγάζω άνετα. Βαζω 2 5αρες τον 1 μήνα και με 8 ευρώ βγάζω 2 μήνες. Με το πάρε μοίρασε έχω αρκετά GB συνέχεια και με το πάρε δώσε περνω και SMS δίνοντας λίγα από τα λεπτά του promo 4. Κάτι καλύτερο δεν υπάρχει και μου μένουν και 300 λεπτά στο τέλος του μήνα που μοιράζω με το supershare. Χαρείτε το όσο μπορείτε, πριν το αυξήσουν ή καταργήσουν,δεν το λέω με την κακή έννοια, απλά δεν τους βλέπω να χορταινουν τώρα τελευταία. Edited October 10, 2018 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Μίλησες με τα κεντρικά και παραπονέθηκες ή από μόνοι τους "βρήκαν" τελικά κάρτα; Επίσης, πόσο στοίχισε η όλη διαδικασία και αν έμεινε κάποιο χρηματικό υπόλοιπο στην κάρτα; Την δεύτερη μέρα μίλησα με το 13888 σε ποια φάση είναι το αίτημα φορητότητας και τι θα γίνει όταν ολοκληρωθεί και δεν έχει κάρτα το κατάστημα . Η απάντηση ήταν ότι δεν μπορούν να στείλουν κάρτα σε φορητότητα που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και θα μιλήσω με το κατάστημα όταν ολοκληρωθεί . Πραγματικά όταν με πήραν τηλέφωνο περίμενα ότι θα μου αρνηθούν λόγο έλλειψης καρτών αλλά μου είπαν ότι η κάρτα μου" έχει έρθει". Δεν ασχολήθηκα περισσότερο η φορητότητα έγινε κατευθείαν what's up με τρεις μήνες 120 λεπτά προς όλους δώρο. Κόστισε 5 € η κάρτα. Υπόλοιπο είχε κάτι σεντ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Παιδιά καλησπέρα. Έχω πολλά χρόνια να ανανεωσω μέσο κάρτα που πουλάνε τα περίπτερα. Απλά μου έτυχε μια δεκάρα και δε μπορώ να την αφήσω να πάει χαμένη. Αν ανανεώσω με αυτή ποια είναι η διαφορά με την online αντίστοιχη των 10€? 600mb αντί 1200 στο reload? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Παιδιά καλησπέρα. Έχω πολλά χρόνια να ανανεωσω μέσο κάρτα που πουλάνε τα περίπτερα. Απλά μου έτυχε μια δεκάρα και δε μπορώ να την αφήσω να πάει χαμένη. Αν ανανεώσω με αυτή ποια είναι η διαφορά με την online αντίστοιχη των 10€? 600mb αντί 1200 στο reload? Καλησπέρα, Η απάντηση είναι εδώ: http://m.whatsup.gr/reloadit/ Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 (edited) Σήμερα πέρασα τουλάχιστον από 30 Γερμανούς και 20 cosmote και λένε όλοι το ίδιο δυστυχώς... Όλα έχουν ηχογραφηθεί και φεύγουν ΕΕΤΤ... Κοιτάξτε να δείτε τι φάση έγινε ακριβώς: Επειδή ο χρόνος ήταν λίγος και πιο πολύ κάναμε χαβαλε παρά την σοβαρότητα της κατάστασης εγώ κι άλλοι 3 πήγαμε από καταστημα σε καταστήματα όχι όλοι μαζι αλλά δύο δυο ντεμεκ ο ένας δεν γνώριζε τον άλλον... Ο ένας λέει στον τύπο ότι έχασε την sim να βγάλει καινούργια λέει οκ έχει προχωράμε; Εννοείται ότι δεν έγινε καμία διαδικασία αλλιώς θα τρώγαμε τζάμπα τα 7.90 σε κάθε κατάστημα... Εγώ ντεμεκ κοιτούσα για συμβόλαιο φορητότητα ναι μπορούσε να συνεχίσει έβγαζε κανονικά τον φάκελο με την triple sim και στις 2 περιπτώσεις... εννοείται ότι δεν έκανα κι εγώ τίποτα... Όταν του ρωτάω κι εγώ κι αυτός για την φορητότητα σε whats up λέει ότι δεν έχει sim για whats up!!! Τους λέω είστε σοβαροί; Έχετε μόνο για συμβόλαια (Ντεμεκ χαζοί το παίζαμε επίσης LoL) και δεν έχετε για whats up??? Αφού η ίδια sim είναι δεν διαφέρει καθόλου... Κι αυτός κάνει τον Κινέζο όπως και όλα τα καταστήματα και λέει δυστυχώς αυτή τη περίοδο έχουμε έλλειψη... Ποια έλλειψη ρε παιδιά; 8 μήνες τώρα κι ακόμα έλλειψη;;; Κι όλη η ιστορία σε πολλά καταστήματα... Συμπέρασμα: Αυτοί έχουν πάρει εντολή να λένε δικαιολογίες επειδή όλος ο κόσμος έχει καρτοκινητη και δε βγάζει πολύ χρήμα εκεί που πονάει κι έτσι σκαρφίστηκαν το κόλπο να τους σπρώξουν προς τα συμβόλαια και προς άλλες εταιρείες... Αυτά λοιπόν περιμένω γνώμες σας και κάντε κι εσείς καμία καταγγελία δε βλάπτει μπας και βάλουν μιαλο... Υστερόγραφο: έχω ακούσει και την εξής φραση: "Δεν έχουμε sim για φορητότητα δυστυχώς, άλλη κάρτα είναι για φορητότητα κι άλλη κάρτα για περίπτωση χαμένης sim" τι άλλο θα ακούσω εδώ στην Ελλάδα;;; Μόνο που δεν έπεσα στα γέλια σήμερα... Ότι να ναι... Edited October 12, 2018 by XP130TD εκτός ΟΠΧ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 τι ακριβως ηχογραφησες? τη συνομιλια με υπαλλήλο? φανταζομαι ξερεις οτι δεν παιζει να επικαλεστεις και να στειλεις τετοια συνομιλια πουθενα? οχι μονο δεν γινεται δεκτη αλλά μπορει να εχεις κι αλλα θεματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Τα ίδια είχα πάθει κι εγώ περί τα μέσα Ιουλίου. Ήθελα να κάνω τον αριθμό μου what's up από vodafone καρτοκινητό. Πήγα στο κατάστημα cosmote της πόλης και μου ανέφεραν τα γνωστά για έλλειψη sim. Έφυγα και κάλεσα αμέσως το 13888, τους εξήγησα την περίπτωση και ότι θα απευθυνόμουν στην Ε.Ε.Τ.Τ.. Σε λίγα δευτερόλεπτα μου ζήτησαν αριθμό τηλεφώνου και στοιχεία και την επόμενη μέρα η κάρτα ήταν σπίτι μου. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_maniac Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 H ΕΕΤΕ τι ακριβώς θα ελέγξει? την εμπορική πολιτική της κάθε εταιρείας? Ειδες πουθενά στον κανονισμό της ΕΕΤΕ να λέει ότι οι εταιρείες είναι υποχρεωμένες να παρέχουν καρτοκινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 H ΕΕΤΕ τι ακριβώς θα ελέγξει? την εμπορική πολιτική της κάθε εταιρείας? Ειδες πουθενά στον κανονισμό της ΕΕΤΕ να λέει ότι οι εταιρείες είναι υποχρεωμένες να παρέχουν καρτοκινητό?Φυσικά, είναι και αυτές υπόχρεωμενες να τηρούν κάποιους κανόνες, για να δουν αν τους τηρούν. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts