Jump to content

no_maniac

Members
  • Δημοσιεύσεις

    135
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by no_maniac

  1. Αυτό το έχει αλλάξει η ΕΕΤΕ εδω και δυο χρόνια...... Η Cosmote θα ενημερωθεί για την φορητότητα όταν θα έχει παρέλθει το διάστημα που έχεις δικαίωμα για υπαναχώρηση.... οποτε δεν υπάρχει γυρισμός.
  2. no_maniac

    Realme 6s

    Για να πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει να έχει μεμβράνη η αν έχει στο δικό μου τουλάχιστον φαίνεται σαν να μην έχει.... Και μια ερώτηση Έχω παρατηρήσει ότι μετά την αναβάθμιση σε Android 11 (UI 2.0) όταν το συνδέω με το εργοστασιακό Infotainment του αυτοκινήτου η λίστα κλήσεων του κινητού δεν φορτώνετε σωστά.... λείπουν κάποιες από τις τελευταίες κλήσεις. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό???
  3. no_maniac

    Realme 6s

    Για την ιστορία.... Μετα την αναβάθμιση σε Android 11 (UI 2.0) στο αυτοκίνητο όταν συνδέεται δεν εμφανίζει την ένδειξη "Realme 6s" αλλά την ένδειξη "Android Bluedroid"
  4. no_maniac

    4G LTE

    Σε εμένα εμφανίστηκε μετά την αναβάθμιση που πήρε σε Android 11... Πάνω από 3 ώρες έψαχνα τις ρυθμίσεις.... για να γλιτώσω την επαναφορά εργοστασιακών... Πίστευα ότι έφταιγε η αναβάθμιση.... Ευτυχώς κάποια στιγμή διάβασα οτι υπάρχει γενικό πρόβλημα...
  5. no_maniac

    Realme 6s

    Και σε εμένα ήρθε σήμερα το μεσημέρι..... Πολύ άσχημη στιγμή.... εκείνη την στιγμή δεν το έψαξα.... και το απόγευμα ανακάλυψα ότι δεν είχα εισερχόμενες/ κάποιες φορές και εξερχόμενες .... δεν δούλευε και το wifi calling.... και έκανα φύλο και φτερό τις ρυθμίσεις να βρω τι φταίει.... παραλίγο και θα έκανα επαναφορά εργοστασιακών.... μέχρι που ανακάλυψα οτι υπεύθυνο ήταν το γενικό πρόβλημα της COSMOTE .
  6. Τελικά το βρήκα.... ψάχνοντας σήμερα γιατι είχα δυσλειτουργίες, έκανα φύλο και φτερό τις ρυθμίσεις μέχρι να μάθω οτι οφείλονταν σε γενικό πρόβλημα της COSMOTE.... Σε Relame 6s με UI 2.0 Ρυθμίσεις -> Ασφάλεια -> Ιστορικό προειδοποιήσεων άμεσης ανάγκης.
  7. Σε τηλέφωνο Realme 6s μου ήρθε ειδοποίηση από το 112, την διάβασα και την έκλεισα. Κάποια στιγμή προσπάθησα να την ξαναβρώ αλλά δεν τα κατάφερα. Γνωρίζει κάποιος αν αποθηκεύονται και που??? Σε ένα Lenovo που είχα παλιότερα πήγαιναν στα μυνήματα (SMS), τωρα στο Realme δεν μπορώ να την βρώ.
  8. no_maniac

    Realme 6s

    Χθες το βράδυ έκανε ενημέρωση λογισμικού πήρε την Α56. Στην λειτουργία κανένα πρόβλημα δεν φαίνεται η μέχρι στιγμής δεν έχω προσέξει να έχει αλλάξει κάτι, λειτουργεί άψογα όπως και πριν την αναβάθμιση. Εκείνο που άλλαξε είναι ο χρόνος εκκίνησης που αυξήθηκε υπερβολικά.... ειδικά όταν βγάζει το λογότυπο της Realme, συνηθισμένος από την προ της αναβάθμισης κατάσταση τις πρώτες φορές νόμιζα ότι κόλλησε.
  9. O λογαριασμός που ήρθε έχει Επιστροφή αναλογικά των ημερών που υπολείπονται του ονομαστικού παγίου της παλιάς σύμβασης. Χρέωση των ημερών της νέας σύμβασης αναλογικά στο ονομαστικό πάγιο Χρέωση ονομαστικού παγίου (προκαταβολή) επόμενου μήνα και η μοναδική έκπτωση που βάζουν είναι αυτή που συμφωνήθηκε με την νέα σύμβαση... αυτή που γράφει η σύμβαση που μου έστειλαν. Ψάχνοντας τον πρώτο λογαριασμό μετά την προηγούμενη σύμβαση βλέπω ότι και εκεί ακολουθήθηκε ακριβώς η ίδια διαδικασία απλά εκεί η νέα σύμβαση περιελάμβανε μόνο μία μέρα, δεν ήταν μεγάλη η εκπτωση της προσφοράς και δεν το έψαξα. Στη πραγματικότητα χρεώσανε χωρίς καμμια έκπτωση τις ημέρες της καινουριας σύμβασης... Έχω ζητήσει να απαντήσουν με μαιλ πως δικαιολογείτε αυτή η διαφορά . Update Μετά από ψάξιμο και ελέγχοντας τον πρώτο λογαριασμό στις δύο προηγούμενες ανανεώσεις κατέληξα στον τρόπο που τιμολογεί η Cosmote τον μήνα που γίνετε ανανέωση. Επιστρέφει το πάγιο της παλιάς σύμβασης... αναλογικά τις ημέρες που υπολείπονται, στην ονομαστική τιμή ενώ το έχει εισπράξει με έκπτωση Χρεώνει αναλογικά τις ημέρες χρήσεις της νέας σύμβασης με το ονομαστικό πάγιο. Χρεώνει τα προκαταβαλλόμενα τέλη του επόμενου μήνα στην συμφωνηθείσα εκπτωτική τιμή. Τι πετυχαίνει με αυτό τον τρόπο... Επειδή οι περισσότερες ανανεώσεις έχουν αυξημένη ονομαστική τιμή παγίου καταφέρνει να τσιμπολογεί προκαταβολικά (μέχρι την επόμενη ανανέωση) κάποιο μικρο η μεγάλο ποσό πέραν τις πραγματικής διαφοράς των δύο συμβάσεων. Πόσο μικρό η μεγάλο θα είναι εξαρτάται εξαρτάται από την διαφορά του ονομαστικού παγίου των δύο συμβάσεων και από τις ημέρες χρήσεις της νέας σύμβασης..... όσο περισσότερες τόσο μεγαλώνει το ποσό. .
  10. Αυτό μου απαντησανε τηλεφωνικά από την εξυπηρέτηση πελατών. Έχω κάνει αίτημα για απάντηση με μαιλ
  11. Προσοχή με τις ομολογουμένως δελεαστικές προσφορές. Είχα το Gigαmax 5Gb στα 17ευρω... τους τελευταίους 2-3 μήνες μου έβγαζε κάθε Σαββατοκύριακο και μια δελεαστική προσφορά.... και μάλιστα όσο πιο πλούσια ήταν είχε και καλλίτερη τιμή... Κάποια στιγμή δέχθηκα και ανανέωσα την προσφορά με απεριόριστα τηλέφωνα Ελλάδα και ΕΕ, απεριόριστα δεδομένα και 2000 SMS με τιμή 19 και κατι ψιλά . Χθες βγήκε ο πρώτος λογαριασμός με το νέο πρόγραμμα.... 51 ευρώ παρακαλώ... Θεώρησα οτι έγινε λάθος και μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών..... Ήξερα ότι θα είναι μεγαλύτερος λόγω του παγίου που προπληρώνουμε και υπολόγιζα ότι το νέο πάγιο έχει σχεδόν 3 ευρώ διαφορά από το προηγούμενο και περίμενα οτι ο λογαριασμός θα ήταν κοντά στα 22 ευρώ...... Η Cosmote ομως κάνει άλλη αριθμητική.... Το πάγιο που προπληρώνουμε το χρεώνει στην ονομαστική τιμή χωρίς να βάλει τις εκπτώσεις τις προσφοράς. Δηλαδή σαν να προπληρώνουμε κοντά στα 3 πάγια.....
  12. Και πάλι δεν θα μου χρειαστεί... Αν βάλεις ότι για χρόνια μέχρι τον Ιούνιο είχα 100 ΜΒ, 1500λεπτα προς Cosmote+ 40 προς τα υπόλοιπα δίκτυα και μου έφταναν
  13. Δεν αντιλέγω.... προφανώς και όποιος το χρειάζετε. όπως εσύ ότι έκπτωση πετύχει ...κερδισμένος είναι. Μιλούσα για περιπτώσεις σαν την δική μου που από τα 5GB ειδικά τώρα με την καραντίνα τρώω το πολύ 100ΜΒ τον μήνα και από τα 300 +100 (Cosmoteone) προς όλους τρώω γύρω στα 100 λεπτά τον μήνα μου ήταν άχρηστη η όντως δελεαστική προσφορά που μου έκαναν
  14. Αυτό που βλέπω είναι οτι οι προσφορές βγαίνουν με την λογική να σου τσιμπολογήσουν κάτι παραπάνω από αυτό που πληρώνεις.... Το ίδιο πρόγραμμα το είχαν προσφέρει πριν 15 ημέρες σε άλλον που πλήρωνε 14,33 με 17,41 https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8154834#post8154834 Την ίδια ημέρα είχε έρθει το ίδιο πρόγραμμα και σε εμένα που πληρώνω 16,10 με 19,20 Προφανώς σε κάποιες περιπτώσεις όπως σε μένα βλέποντας ότι το πρόγραμμα που έχω μου είναι υπεραρκετό (έχω το ίδιο με το δικό σου αλλά με 5GB) κάνουν μια ομολογουμένως δελεαστική προσφορά (που δεν την χρειάζομαι) μήπως και τσιμπήσει ο πελάτης και τσιμπολογήσουν τα παραπάνω ευρώ.... . .
  15. Κατέβασα στο κινητό (Realme 6s) το Τomtom Amigo. Συνδέοντας το κινητό στο αυτοκίνητο με το Android Auto δεν μου το εμφανίζει στην οθόνη του αυτοκινήτου...ούτε και μου το βγαζει στην λιστα εφαρμογών Android Auto για να το προσθέσω. Έχω δοκιμάσει διάφορα που έχω βρεί στο internet ( να ανοίξω πρώτα την εφαρμογή και μετά να συνδέσω το κινητό κλπ κλπ ) αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Όταν η εφαρμογή είναι ενεργοποιημένη αν δεν έχω ορίσει να βλέπω στην οθόνη την εφαρμογή πλοήγησης της Google ακουω στα μεγαφωνα του αυτοκινήτου τις οδηγίες από το Τomtom Amigo αλλα δεν έχω τον χάρτη στην οθόνη.
  16. Με την εκδοσή του Android Auto 6.1 που εχω και με την πληκτρολόγηση με λατινικούς χαρακτήρες έβρισκε την διεύθυνση (τουλάχιστον όσες δοκίμασα), αλλά και με την φωνητική έβρισκε την διεύθυνση αν και απαντούσε με σωστά ελληνικά όταν μου εμφάνιζε το αποτέλεσμα οτι δεν καταλάβαινε τι ήθελα.... Περισσότερο από απορία έκανα την παραπάνω ερώτηση γιατι λειτουργικά δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα πρόβλημα.
  17. Καλή Σαρακοστή Μια απορία/βοήθεια Σύνδεσα το κινητό μου Realme 6s με την οθόνη του αυτοκινήτου μου μέσω του Android Auto. Όταν πάω να πληκτρολογήσω κάποια διεύθυνση στον χάρτη της Google μου βγάζει λατινικό πληκτρολόγιο και δεν βρίσκω κάποια επιλογή γλώσσας να το αλλάξω. Ειναι θέμα του συστήματος του αυτοκινήτου? Υπάρχει ρύθμιση στο κινητό που μπορω να κάνω?
  18. no_maniac

    Realme 6s

    Είναι ενημέρωση στην Α50 και όχι UI 2. Την έκανα και δουλεύει κανονικά... προς το παρόν δεν μου έχει βγάλει κάποια δυσλειτουργία.
  19. no_maniac

    Realme 6s

    Καλή χρονιά σε όλους Προφανώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα χωριστής ρύθμισης η υπάρχει?
  20. no_maniac

    Realme 6s

    Επανέρχομαι με νέα ερωτηση Υπάρχει η δυνατότητα να ρυθμιστεί η ένταση του ήχου των ειδοποίησεων (SMS, Viber, mail) ξεχωριστά? γιατι απ οτι βλέπω ειναι κοινή με την ένταση ήχου κλήσεων Και μια ακόμη ερώτηση.... Android 11 θα παρει? γιατι στον πινακα βλεπω το 6, το 6i αλλα οχι το 6s
  21. Σημερα πηρε αναβαθμιση .... πηρε την 87 αλλα το προβλημα παραμένει
  22. Δεν εχω πρόβλημα σε άλλο ιστότοπο παρά μόνο στην κεντρική σελίδα του https://e-thessalia.gr/ σε όποια άλλη σελίδα έχω δοκιμάσει δουλεύει κανονικά. Επίσης το πρόβλημα εμφανίστηκε από την πρώτη μέρα λειτουργίας του νέου κινητού που η έκδοση του Chrome ήταν η 80 και μετά δυο, τρεις ημέρες πήρε αναβάθμιση στην 86
×
×
  • Create New...