Allare Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodor Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Χθες πήγα σε OTEshop στην Αθήνα να αλλάξω την κάρτα sim σε triple sim και μου ζήτησαν 7.90€ Παλιά θυμάμαι ήταν 5€, πότε αυξήθηκε τόσο πολύ??? Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω, πως μπορώ να μην βγάζει το όνομα μου στους τηλεφωνικούς καταλόγους και γενικά σε εφαρμογές τηλεφώνων (Greek caller ID) αν το έχετε ακουστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Εχει αυξηθεί απο το καλοκαίρι νομίζω. Και η double sim εχει παει στα 16€. Για το αλλο,πρέπει να ζητήσεις απο την cosmote να μην περιλαμβάνονται τα στοιχεία σου στους τηλεφωνικους καταλόγους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Διαβάζοντας τους όρους για το δωρεάν Giga Soukou που δίνουν, αδυνατώ να καταλάβω αν ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει την προσφορά δύο φορές κάθε ΣΚ μέχρι τις 4/3 ή να την ενεργοποιήσει μόνο για δύο ΣΚ μέχρι και τις 4/3. Φαντάζομαι ότι είναι το πρώτο, αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος. Γνωρίζει κάποιος να μας πει με σιγουριά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 - Επειδή δεν έχω αριθμό cosmokarta, δεν ξέρω αν ισχύει κάτι αντίστοιχο και σε εκείνους τους αριθμούς. Αν το δει κάποιος ας ενημερώσει. Κλασικά ενεργοποίηση μέσω κλήσης στο 1330. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Μια ερωτηση για να καταλαβω. Στο wu app εκει πουλεει ληξη υπολοιπου, φραγες κλπ, αναφερει ληξη συνδεσης. Τι εννοει; Αν θυμαμαι καλα προκειται για την ημερομηνια που εγραφε το πακετο για «ενεργοποιηση εως». Ή ειναι η ημερομηνια καταργησης του αριθμου αν δε βαλω καρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Το τελευταίο που είπες είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 καλησπερα προσπαθω μεσω της εφαρμογης και μεσω του 1330 να ενεργοποιησω τα 3gb δωρο αλλα τιποτα!!! το εχει ενεργοποιησει κανενας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Έχει νεκρωση η εφαρμογή απόψε. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 ενεργοποιησα σε frog μεσω του mycosmote .....μαλλον παιζει μονο αυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Εγώ το ενεργοποίησα απ το http://myinternet.cosmote.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Εχει τυχει σε καποιον να του μειωθει το υπολοιπο των ευρω χωρις να κανει κληση ή αποστολη sms ή χρηση δεδομενων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Σήμερα έκανα ανανέωση μέσω της εφαρμογής, πήρε τα λεφτά και πάτησα την ενεργοποίηση του πακέτου με τα 7.5 ευρώ, αφαίρεσε τα λεφτά και τίποτα, δεν μου εμφανίζει τιποτα σαν να μην έκανα την αγορά υπηρεσίας. Τι παίζει, πρώτη φορά μου συμβαίνει Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς αν άλλαξε κάτι με την προσφορά της Cosmote που στην κάθε ανανέωση εδινε 450 λεπτά με χρέωση €4; Επίσης τα ΜΒ απο ανανεώσεις μέσω internet; Άλαξε κάτι; Thanks! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Μου έχει τύχει και εμένα. Επικοινώνησε μαζί τους να σου επιστραφούν τα λεφτά και κάνε το από το 1330 ,η εφαρμογή είναι γτπκ ..... Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Τι συμβαίνει με την εφαρμογή; Για πόσες ώρες (θα) είναι off; Αν θέλουμε, δηλαδή, να προλάβουμε την προθεσμία μας για να αγοράσουμε πρόγραμμα για να προστεθούν τα εναπομείναντα ΜΒ στον άλλον μήνα, την πατήσαμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Τι συμβαίνει με την εφαρμογή; Για πόσες ώρες (θα) είναι off; Αν θέλουμε, δηλαδή, να προλάβουμε την προθεσμία μας για να αγοράσουμε πρόγραμμα για να προστεθούν τα εναπομείναντα ΜΒ στον άλλον μήνα, την πατήσαμε;Αυτό μπορείς να το κάνεις και τηλεφωνικά μέχρι να φτιάξουν την εφαρμογή. Αγόρασε το πακέτο που θες με κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Τι συμβαίνει με την εφαρμογή; Για πόσες ώρες (θα) είναι off; Αν θέλουμε, δηλαδή, να προλάβουμε την προθεσμία μας για να αγοράσουμε πρόγραμμα για να προστεθούν τα εναπομείναντα ΜΒ στον άλλον μήνα, την πατήσαμε; Δοκιμασε με δεδομενα κοσμοτε απο το m.whatsup.gr Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Καλησπέρα, Γνωρίζει κανείς αν άλλαξε κάτι με την προσφορά της Cosmote που στην κάθε ανανέωση εδινε 450 λεπτά με χρέωση €4; Πριν από λίγο ανανέωσα στον αριθμό του πατέρα μου και δεν μπήκαν τα λεπτά ομιλίας. Προφανώς δε δουλεύει τίποτα αυτή τη στιγμή (π.χ. ούτε το mobile easy transfer). Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATHMICH Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Εγώ το ενεργοποίησα απ το http://myinternet.cosmote.gr/Ευχαριστώ πολύ... Μόλις ενεργοποίησα μέσω του λινκ σε frog. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 http://www.businessnews.gr/article/99072/cosmote-tropopoiiseis-hreoseon-apo-01042018 Cosmote: Τροποποιήσεις χρεώσεων από 01/04/2018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Πριν από λίγο ανανέωσα στον αριθμό του πατέρα μου και δεν μπήκαν τα λεπτά ομιλίας. Προφανώς δε δουλεύει τίποτα αυτή τη στιγμή (π.χ. ούτε το mobile easy transfer). Γενικευμένο το πρόβλημα δηλαδή...για να δούμε πότε θα επανέλθει... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Ρε παίδες, είναι 1000% σίγουρο ότι η προσφορά των ΣΚ ισχύει μόνο 2 φορές; Κάλεσα στο 1330 και έλεγε για ΚΑΘΕ ΣΚ μέχρι τις 4/3 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Ρε παίδες, είναι 1000% σίγουρο ότι η προσφορά των ΣΚ ισχύει μόνο 2 φορές; Κάλεσα στο 1330 και έλεγε για ΚΑΘΕ ΣΚ μέχρι τις 4/3 Μέχρι 4/3 όπως στο λέει. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Μέχρι 4/3 όπως στο λέει. Άρα αυτόματα ΚΑΘΕ ΣΚ θα εχπυμε δωρεάν το πακέτο; Γιατί κάτι γράφανε πιο πίσω για 2 φόρες Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts