Jump to content

zodor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zodor

  1. zodor

    OnePlus 5T

    Εισαωραιος, ευχαριστώ!
  2. zodor

    OnePlus 5T

    Αν κάνω factory data reset() εργοστασιακές ρυθμίσεις) θα μου σβήσει και τις εφαρμογές που έχω βάλει εγώ, μαζί και μηνύματα και τα σχετικά????
  3. zodor

    OnePlus 5T

    Καλησπέρα, Μήπως ξέρετε πως και αν αλλάζει να έχω δύο διαφορετικά χρώματα για τις SIM όταν κάνω κλήση??? Έχω κάνει clean dalvik cache/ cache.(είμαι Root). https://imgur.com/a/KlWi8
  4. Υπάρχει δυνατότητα για διαφορετικό χρώμα για κάθε sim https://ibb.co/gMhut7
  5. Και κατι τελευταίο, υπάρχει δυνατότητα να αλλάξω χρώμα για κάθε sim ??
  6. Έχεις ένα δίκιο βασικά και συμφωνώ μαζί σου, απλά στο update έγραφε: CVE-2017-13218 και σκέφτηκα ότι θα άλλαζε το patch.
  7. Είσαι ωραίος, σε ευχαριστώ και πάλι Πάντως αυτό που (για μενα) φαίνεται παράξενο, είναι ότι στο Android security patch γράφει "December 1, 2017".
  8. Χθες πήγα σε OTEshop στην Αθήνα να αλλάξω την κάρτα sim σε triple sim και μου ζήτησαν 7.90€ Παλιά θυμάμαι ήταν 5€, πότε αυξήθηκε τόσο πολύ??? Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω, πως μπορώ να μην βγάζει το όνομα μου στους τηλεφωνικούς καταλόγους και γενικά σε εφαρμογές τηλεφώνων (Greek caller ID) αν το έχετε ακουστα.
  9. Τελικά έκανα το update που μου έβγαλε σε 5.0.3. Έχασα root και recovery όπως το περίμενα. Δεν έκανα wipe data, απλά πέρασε το update από πανω. Μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν κανονικά. Λίγο με την μπαταρία έχω ένα θέμα στην κατανάλωση, αλλά πιστεύω να στρώσει.
  10. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως γνωρίζεις πόσο κρατάει το update για να ολοκληρωθεί? Ρωτάω σε περίπτωση που κάτι γίνει να ξέρω πόσο να περιμένω. Και μια τελευταία ερώτηση: αξίζει να κάνω την αναβάθμιση?
  11. Καλησπέρα, Είμαι στη 4.7.6 stable με root και magisk 15.3. Μου έβγαλε να κάνω OTA update σε oreo και μου λέει ότι θα χάσω το root. Να κάνω το update ή θα έχω θέμα κολλήματος της συσκευής και δεν θα είναι λειτουργική??? Ευχαριστώ και ελπίζω να μην έχει απαντηθεί πάλι.
  12. Σε ευχαριστώ πολύ. Θα παω αύριο να ακυρώσω την αίτηση φορητοτητας και θα την κάνω τηλεφωνικα. Εκεί νομίζω είναι δωρεάν.
  13. Καλησπέρα σας. Σίγουρα πρέπει να έχει υποθεί ξανά, αλλά δεν βρίσκω κάτι. Ειμαι σε Q και έκανα αίτηση φορητοτητας σε κατάστημα Γερμανός σήμερα το απόγευμα για Whats up .(καρτοκινητό) Μου είπαν να πάω την Τρίτη πάλι στο κατάστημα και να πάρω τη κάρτα SIM και να πληρώσω 5ευρω. Τελικά πληρώνεις για να κάνεις φορητοτητα, και θέλει δυο μέρες για να αλλάξεις παροχο ???? Σας Ευχαριστώ!
  14. Μεμονωμένα για καθε εικονίδιο δηλαδή δεν γίνεται??
  15. Μήπως γνωρίζεται αν στην TS cm13.1 μπορείς να αλλάξεις τα εικονίδια???
  16. Καλησπέρα, Με την slimrom υπάρχει δυνατότητα να αλλάξεις θέμα απο το play store ?? Έψαξα αλλά μόνο τα εικονίδια βρήκα οτι αλλάζουν.
  17. Εγω πριν μια εβδομάδα πήγα Ιταλία. Συνδέθηκα στην εκεί Wind και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το μόνο θέμα είναι οτι έχει επιπλέον χρέωση, έχεις δεν έχεις κάποιο πακέτο.
×
×
  • Create New...