Inevar Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Οχι,απλα το cu το εδινε χρονια.Τωρα το φερε το Whats Up. Οχι δεν εννοουσα αυτο Νικολα , ηθελα να πω καρτοκινητες της κοσμοτε. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kartokinitos Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Θα γυρίσουμε σε εποχές που το WU σάρωνε με τη μοναδική διαφορά οτι την δεύτερη θέση την κατέχει πια η Wind αφού ο κόσμος βλέπει επιτέλους την καλύτερη κάλυψη και καλύτερες ταχύτητες από τη βονταφον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Θα γυρίσουμε σε εποχές που το WU σάρωνε με τη μοναδική διαφορά οτι την δεύτερη θέση την κατέχει πια η Wind αφού ο κόσμος βλέπει επιτέλους την καλύτερη κάλυψη και καλύτερες ταχύτητες από τη βονταφον... Θα συμφωνήσω. Για εμένα το What's Up μπήκε σε τροχιά να σαρώσει και πάλι. Η Wind πράγματι βελτιώνεται συνεχώς. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilos79 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Μου ήρθε και εμένα το SMS σήμερα για ανανέωση ώστε να μεταφερθεί ο χρόνος ομιλίας στον επόμενο μήνα. Στη γυναίκα μου που έληγε σήμερα το πακέτο της δεν ήρθε κανένα SMS. Σε μένα λήγει στης 18 του μήνα και μου ήρθε το SMS το πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Μου ήρθε και εμένα το SMS σήμερα για ανανέωση ώστε να μεταφερθεί ο χρόνος ομιλίας στον επόμενο μήνα. Στη γυναίκα μου που έληγε σήμερα το πακέτο της δεν ήρθε κανένα SMS. Σε μένα λήγει στης 18 του μήνα και μου ήρθε το SMS το πρωί. Για ποιο πακέτο συγκεκριμένα φίλε; Όσον αφορά την περίπτωση της γυναίκας σου, αν δεν έληξε μέχρι αυτή την ώρα, μπορεί να το δοκιμάσει και να μας πεις αν μεταφέρθηκαν τα λεπτά. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Υπάρχει τρόπος να βάλω 6 ευρώ μέσω νετ κ πιστωτικής σε WhatsUp? Μόνο 5 η' 10 είναι οι επιλογές που έχω στη mobile εφαρμογή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Υπάρχει τρόπος να βάλω 6 ευρώ μέσω νετ κ πιστωτικής σε WhatsUp? Μόνο 5 η' 10 είναι οι επιλογές που έχω στη mobile εφαρμογή.. Όχι. Αυτό γίνεται μόνο στην Q. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilos79 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Το SMS μου ήρθε εμένα για το πακέτο που έχει στην εφαρμογή με τα 7 ευρώ. Και διαθέτει χρόνο ομιλίας προς wu και προς όλους. Της γυναίκας μου έχει λήξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Γνωρίζουμε αν δίνονται πακέτα ειδικής προσφοράς Whatsup σε πλανώδιους πωλητές στην Αθήνα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Γνωρίζουμε αν δίνονται πακέτα ειδικής προσφοράς Whatsup σε πλανώδιους πωλητές στην Αθήνα; Λογικα απο την επομενη βδομαδα . Σε εμενα εδω δεν ερχονται παντως απο καμια εταιρια . Πρεπει να πανε διακοπες και τα παιδια αυτα . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Λογικα απο την επομενη βδομαδα . Σε εμενα εδω δεν ερχονται παντως απο καμια εταιρια . Πρεπει να πανε διακοπες και τα παιδια αυτα . :) Μέχρι τι ποσό μηνιαία μπορεί να στειλει κάποιος σε αλλό καρτοκινητό cosmote? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Μέχρι τι ποσό μηνιαία μπορεί να στειλει κάποιος σε αλλό καρτοκινητό cosmote? Επιτρέπονται μέχρι 4 μεταφορές το μήνα, με μέγιστο ποσό ανά μεταφορά τα 10€. Επομένως, το ανώτατο όριο είναι 40€ το μήνα. Όλα αυτά, υπό την προϋπόθεση ότι έχεις κάνει ανανεώσεις συνολικής αξίας τουλάχιστον 20€, το τελευταίο τετράμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Επιτρέπονται μέχρι 4 μεταφορές το μήνα, με μέγιστο ποσό ανά μεταφορά τα 10€. Επομένως, το ανώτατο όριο είναι 40€ το μήνα. Όλα αυτά, υπό την προϋπόθεση ότι έχεις κάνει ανανεώσεις συνολικής αξίας τουλάχιστον 20€, το τελευταίο τετράμηνο. Eυχαριστω πολύ Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Θυμηστε μου λίγο τα MB από reload it μεταφέρονται; Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Θυμηστε μου λίγο τα MB από reload it μεταφέρονται; Νομίζω ναι αλλά μην σε πάρω στο λαιμό μου. Εχω 2 ώρες προς what's up να στείλω στα πρώτα 2 πμ θα στείλω. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Νομίζω ναι αλλά μην σε πάρω στο λαιμό μου. Εχω 2 ώρες προς what's up να στείλω στα πρώτα 2 πμ θα στείλω. Send From Note 3 With S8 Port Rom Ωραιος,σ ευχαριστω για τα λεπτα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Θυμηστε μου λίγο τα MB από reload it μεταφέρονται; Ναι. Κανονικότατα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Σήμερα το πρωί η Cosmote, έστειλε σε συγγενικό πρόσωπο μήνυμα. Το μήνυμα αναφέρει πως «τίποτα δεν πάει χαμένο», αναφέρει τα λεπτά που απέμειναν από το Combo Call Them All που λήγει στις XX Αυγούστου και πως αν ανανεώσει πριν τη λήξη του πακέτου, τα λεπτά θα μεταφερθούν για άλλον ένα μήνα!!! Αυτό έγινε και σε μένα σήμερα!!! Επίσης παρατηρησα οτι καρτοσυμβολαιο που εχει δηλωθει να φαινεται σαν what's up, στην αντιστοιχη εφαρμογη δεν μου το εμφανιζει ως τέτοιο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Αυτό έγινε και σε μένα σήμερα!!! Επίσης παρατηρησα οτι καρτοσυμβολαιο που εχει δηλωθει να φαινεται σαν what's up, στην αντιστοιχη εφαρμογη δεν μου το εμφανιζει ως τέτοιο!!! Για ποιο πακέτο; Και εμένα κάποιες επαφές δεν είναι What's Up και τις εμφανίζει ως What's Up... Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Για ποιο πακέτο; Και εμένα κάποιες επαφές δεν είναι What's Up και τις εμφανίζει ως What's Up... Combo call them all. Σ'εμενα το αντίθετο!!!Επαφες που ειναι what's up (καρτοσυμβολαιο) δεν εμφανίζονται!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Καλημέρα τα νούμερα τα promo του what's up (με τα 1500' και 1,5 Gb) που μοιράζουν στο μετρό πόσο κοστίζουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Καλημέρα τα νούμερα τα promo του what's up (με τα 1500' και 1,5 Gb) που μοιράζουν στο μετρό πόσο κοστίζουν; Καλημέρα, Νομίζω 10 ευρώ και μένουν στην κάρτα, για να ενεργοποιήσεις το προνομιακό πακέτο με τα 8,5€. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 επειδη κινουμαι καθημερινα κυριως με το μετρο στην Αθηνα εχω δει ηδη απο αρχες Ιουλιου σε 4 διαφορετικους σταθμους να τα δινουν, στους οποιους σταθμους ειναι σχεδον μονιμη η παρουσια εξωτερικων πωλητων. Αν τωρα σταματησαν τους πωλητες λογω διακοπων δεκαπενταγουστου , μειωμενης κινησης κτλ δεν το γνωριζω, παντως εως και πριν 10 περιπου ημερες εξακολουθουσαν να δινουν "φοιτητικα" wu. Αν μπορέσει κάποιος να μου δώσει (με προσωπικό μήνυμα) το τηλέφωνο από την απόδειξη που του έδωσαν με το "φοιτητικό" WhatsUp 1500 +1500 γιατί την πέταξα και θέλω να ρωτήσω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 εχω ενα δευτερο νουμερο whtas up που το ανοιγω σχετικα συχνα.πριν κανα μηνα μου εληξαν τα 9 ευρω που ειχα μεσα και τα εχασα χωρις να εχω λαβει μηνυμα πριν για κατι τετοιο. εκανα σχετικο αιτημα στην κοσμοτε και πριν λιγο μου απαντησαν πως ηρθαν δυο μηνυματα ενα 7 μερες πριν την ληξη και 1 μια μερα πριν,επειδη ομως εκεινη την στιγμη ειχα κλειστο το κινητο δεν τα ελαβα ποτε! μου ανεφερε αυτη που με πειρε πως αυτου του ειδους τα μηνυματα δεν εχουν καθολου αναμονη και αν εκεινη την ωρα εχεις κλειστο το κινητο δεν τα λαμβανεις ποτε! στεκει κατι τετοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Ναι. Ειπώθηκε και πιο πίσω κάπου Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts