Jump to content

kosvou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.044
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kosvou

  1. Τι να σου πω με τη χρήση που το έκανα και κάνω τόσο μου έτρωγε την ημέρα περίπου 12% και όχι το 12ωρο τι να πω.
  2. Το φορτίζω από 40% εώς 80%. Άρα το φόρτιζα περίπου στις 3 και κάτι μέρες.
  3. Έχετε μετά την τελευταία ενημέρωση drain στο ρολόι; Ενώ μου έτρωγε καθημερινά περίπου 12% μπαταρία τώρα μου τρώει περίπου 37%. Έκανα υπομονή μέχρι τώρα μήπως και στρώσει αλλά τίποτα καμία αλλαγή. Ούτε το Apple Watch 7 που είχα δεν το φόρτιζα τόσο συχνά.
  4. Καλησπέρα έχετε πρόβλημα με σύνδεση σε bluetooth αυτοκινήτου; Τη μια μέρα το συνδέω (σε Pioneer συσκευή) την επόμενη δεν συνδέεται και μου λέει να κάνω Forget τη συσκευή και ξανά σύνδεση. Πριν το 15 Pro Max είχα το 14 Pro και 12 Pro Max και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα και οι 2 συσκευές μόλις έμπαινα στο αυτοκίνητο συνδέονταν αυτόματα. Φταίει η συσκευή ή το ios;
  5. Καλημέρα η εφαρμογή Frog δουλεύει σε εσάς; έχει τώρα περίπου 3 μέρες βάζω του νούμερο του τηλεφώνου μου, αλλά το One-Time-Pin sms δεν έρχεται ποτέ.
  6. kosvou

    iPhone 14 Pro

    Και εγώ έχω κλειστές εφαρμογές στο παρασκήνιο από την ώρα που το πήρα. Εγώ δεν λέω ότι είναι θέμα viber γιατί από την αρχή είχα το viber και το βράδυ συνήθως είχα 4 με 6 τοις εκατό battery drain. Τώρα την τελευταία εβδομάδα συνέβει αυτό χωρίς να πειράξω κάτι.
  7. kosvou

    iPhone 14 Pro

    Εγώ την τελευταία εβδομάδα έχω πολύ battery drain το βράδυ (iPhone 14 Pro). Μου τρώει 14 με 18 τοις εκατό κάθε βράδυ και δεν τρέχει τίποτα καμία εφαρμογή στο backround.
  8. kosvou

    iPhone 14 Pro

    Παρόμοιο πρόβλημα. Όπως και να έχει και αυτό που έχω εγώ πρόβλημα είναι. Δεν νομίζω ότι έτσι πρέπει να δουλεύει το ρολόι.
  9. kosvou

    iPhone 14 Pro

    Αυτό που λέει γίνεται και σε μένα. Ενώ με καλούνε το ρολόι χτυπάει κανονικά αλλά δεν ανάβει η οθόνη να δω ποιος καλεί. Πρέπει εγώ να πατήσω επάνω στην οθόνη του ρολογιού για να δω ποιος είναι. Εδώ και 2 χρόνια που έχω apple watch αυτό συμβαίνει απλά το παραβλέπω.
  10. Μήπως κάνατε και άλλη ανανέωση αυτό το μήνα και δεν είναι η πρώτη αυτή;
  11. Δεν σώζεται με πακέτο της Frog πρέπει να βάλεις πάλι από WiFi Greece για να προστεθούν. Την πάτησα και εγώ έτσι έληξαν και ξεκίνησα μάζεψα πάλι από την αρχή με πακέτα της Frog.
  12. Τελικά πήγα σε κατάστημα και βρήκα εκεί απευθείας Frog νούμερο. Όλα καλά.
  13. Ok ευχαριστώ θα το κάνω έτσι αν είναι.
  14. Καλησπέρα συμπλήρωσα τη φόρμα του frog για νέο νούμερο πριν 4-5 μέρες αλλά κανένας δεν με έχει πάρει τηλέφωνο. Αν πάρω ένα what' up νούμερο και το γυρίσω σε frog θα πάρω όλα τα προνόμια που θα έπαιρνα αν μου στέλνανε απευθείας frog νούμερο;
  15. Ναι γίνεται κανονικά πληρωμή και χωρίς να έχεις το κινητό μαζί σου.
  16. kosvou

    iPhone 14 Pro

    Σίγουρα το τι θέλει να κάνει ο καθένας είναι δικό του θέμα. Όποιος θέλει να παρανομήσει ας παρανομήσει και θα υποστεί τις συνέπειες. Αλλά σαν εργαλείο δεν μπορείς να το στερείσαι εσύ σαν επιλογή, επειδή δεν ξέρω τι θέλει να κάνει ο καθένας. Με αυτή τη λογική παράδειγμα και τα κινητά τηλέφωνα εμπλέκονται σε πολλές παρανομίες άρα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν.
  17. kosvou

    iPhone 14 Pro

    Είναι παράνομη η ηχογράφηση κλήσης σίγουρα, αλλά ας υπήρχε η δυνατότητα και εγώ θα ενημέρωνα το συνομιλητή μου ότι θα τον ηχογραφήσω. Και εγώ όταν ήμουν σε android χρησιμοποιούσα σε κάποιες περιπτώσεις την ηχογράφηση όπως παράδειγμα όταν μιλούσα με κάποιο γιατρό τηλεφωνικά, ηχογραφούσα τις οδηγίες που μου έδινε για να τις θυμάμαι. Δεν τον ηχογραφούσα και μετά χρησιμοποιούσα κάπου παράνομα τη συνομιλία. Η ηχογράφηση είναι ένα από αυτά που μου λείπουν και εμένα στο ios όπως και το dual apps.
  18. Απλά όπως είπα και πιο πάνω θα ήθελα εγώ να επιλέγω ποια συσκευή θα χτυπάει να μην είναι προκαθορισμένη η ρύθμιση. Τέλος πάντων όλα καλά μια συνήθεια γίνεται στο τέλος. Πάντως εγώ νομίζω ότι κάτι παίζει γενικά με την εταιρία Viber και Apple. Όμως αυτό υτο που θα ήθελα πιο πολύ είναι να απαντώ τις κλήσεις του Viber με το ρολόι το οποίο δυστυχώς δεν υπάρχει με αποτέλεσμα να χάνω αρκετές κλήσεις.
  19. Βασική μου συσκευή είναι το iPhone εδώ και 3 χρόνια απλά κρατάω και μια Android μαζί για να συμπληρώνω κάποια κενά που δεν έχει το iPhone όπως πχ dual apps που τη δουλεύω αρκετά. Το iPhone και το ρολόι δεν τα αλλάζω με τίποτα σ' αυτά που κάνουν.
  20. Γιατί να μην έχει νόημα; Κακό θα είναι δηλαδή να υπάρχει ρύθμιση να επιλέγεις εσύ τι θα χτυπάει; Εγώ πχ θέλω να χτυπάει το τηλέφωνο και όχι το ρολόι. Που είναι το παράξενο; Όπως και το αντίθετο όταν σε καλούν μέσω Viber εκεί γιατί δεν χτυπάει στο ρολοί να μπορώ να απαντήσω από εκεί; Όπως ρώτησες πιο πάνω έχω και Android και iPhone. Δεν τα συγκρίνω. Απλά κάποια πράγματα σε δυσκολεύουν στην καθημερινότητα.
  21. Γιατί όμως αυτό δεν γίνεται και με τα sms, τις κανονικές κλήσεις κλπ; Μόνο με το Viber είναι έξυπνο το σύστημα; Θα προτιμούσα να σου δίνει τη δυνατότητα να κανονίζεις εσύ πως θέλεις τις ειδοποιήσεις.
  22. Καλησπέρα όταν φοράω το ρολόι και έρχονται εισερχόμενα μηνύματα στο Viber το τηλέφωνο δεν χτυπάει απλά με ειδοποιεί το ρολόι. Όταν βγάζω το ρολόι τότε χτυπάει κανονικά στα εισερχόμενα το τηλέφωνο. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό και πως διορθώνεται να χτυπάνε και τα δύο στα εισερχόμενα. Μόνο στο Viber συμβαίνει αυτό.
  23. Καλημέρα. Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει.
  24. Καλημέρα το Cosmote app δουλεύει σε εσάς. Όταν να το ανοίγω τα δείχνει όλα στο μενού εκτός από τις συνδέσεις μου τα νούμερα μου.
  25. Μόνο καθημερινές στέλνουν κωδικούς. Κάπου το αναφέρει αυτό. Άρα από Δευτέρα θα έχεις τον κωδικό.
×
×
  • Create New...