Jump to content

Amyntaios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.006
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Amyntaios

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote+Wind

Amyntaios's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

11

Φήμη

  1. Amyntaios

    Poco F3

    Πριν το update στις ανοιχτές εφαρμογές υπήρχε δυνατότητα κρατώντας πατημένο πάνω να σου δίνει επιλογές. Μετά το update δε γίνεται, πατώντας πάνω απλά κολλάει και δεν κάνει τίποτα. Μόνο σε αυτήν που έχει στη φωτό δίνει επιλογές. Το κάνει σε κανέναν άλλον;
  2. Ναι έτσι είχα διαβάσει κάπου δεν μπορώ να θυμηθώ και να βρω που. Τεσπά σε what's up δέχεσαι κανονικά SMS Το παλικάρι ρώτησε για what's up και σε αυτό απάντησα. Η κόκκινη δεν ξέρω τί κάνει γτ δεν έχω νούμερο. Στη μπλε που έχω νούμερα έχεις και εισερχόμενες κλήσεις και SMS.
  3. Ναι sms δέχεσαι κανονικά. Έχει αλλάξει εδώ και καιρό αυτό και είναι υποχρεωμένοι ακόμα και έτσι να παρέχουν μια υπηρεσία. Sms δέχεσαι κανονικά.
  4. Όντως δεν το είχα προσέξει. Το είχα κάνει δοκιμή από περιέργεια και θυμόμουν ότι δούλευε αλλά δε θυμόμουν ότι μιλούσα ανοιχτή ακρόαση. Το κουλο είναι ότι τώρα δεν καταγράφει καθόλου!! [emoji848][emoji848][emoji848]
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Το έκανα αλλά επειδή έχω μόνο 0,05€ μέσα την απορρίπτει ως ύποπτη συναλλαγή. Πάω να κάνω top up για να μπορέσω να κάνω συναλλαγή και βγάζει τον περιορισμό. Παλιά δε γινόταν αλλά τώρα μου έβγαλε και δίπλωμα και το έκανα κανονικά. Πριν μου μου έβγαζε να κάνω ταυτοποίηση όταν έμπαινα στην εφαρμογή τώρα δε ζητάει. Που βλέπω για την ταυτοποίηση στην εφαρμογή δεν το βρίσκω.
  6. Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα παρέλαβα καινούρια κάρτα revolut και προσπαθώ να την ενεργοποιήσω αλλά μάταια. Δοκίμασα να κάνω top up από κάρτα που είχα περασμένη και μου βγάζει ο λογαριασμός σας είναι περιορισμένος. Έχω καιρό να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή γτ δεν είχα κάνει ταυτοποίηση (λόγω χειρόγραφης ταυτότητας. Έκανα τώρα που δέχονται και δίπλωμα). Με την συνομιλία δεν βγάζω άκρη. Καμιά βοήθεια από εσάς;
  7. Amyntaios

    Poco F3

    Και να σου έρθει mi έκδοση μπορείς εύκολα να ξεκλειδώσεις να περάσεις την eea και να κλειδώσεις και θα είσαι κομπλέ.
  8. Amyntaios

    Poco F3

    Αυτό που λέει ο karagalexk ισχύει. Στο f3 με (RKHMIXM) δεν παίζει cosmote VoLte και VoWifi για κανένα λόγο. Μόνο σε (RKHEUXM).
  9. Μόλις ήρθε και σε μένα το update.
  10. Υπάρχει ήδη πλατφόρμα γι αυτό https://drivers-vehicles.services.gov.gr/login?returnUrl=%2F Εκτός και αν εννοείς να γίνει εφαρμογή από το νέο έτος
  11. Amyntaios

    Poco F3

    Ναι ξέρω παλαιότερα είχα ασχοληθεί αρκετά με το άθλημα απλά τώρα βαριέμαι να ξανά στήνω από την αρχή! Αν έχεις πρόχειρο κανέναν οδηγό στείλε να τον έχω μόλις βρω χρόνο να ασχοληθώ. Σε ευχαριστώ και πάλι!
  12. Amyntaios

    Poco F3

    Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου να'σαι καλά!
  13. Amyntaios

    Poco F3

    Κατάλαβα..τον ήπιαμε! Άλλη λύση δεν υπάρχει έτσι;
  14. Amyntaios

    Poco F3

    Σε ευχαριστώ για την απάντηση Το έκανα και μου βγάζει VoLte carrier check was disabled και δεν εμφανίζεται το σήμα Ξανά πάτησα τον κωδικό έβγαλε enabled αλλά πάλι τπτ.
×
×
  • Create New...