rebel1 Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 Αυτό είναι θέμα συσκευής κι όχι δικτύου, νομίζω.Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 Ούτε επανεκκίνηση έκανα ούτε τίποτα και ξαφνικά σήμερα δουλεύει κανονικά. Δε φταίει η συσκευή μου άρα.Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 Wifi calling δουλεύω από την πρώτη μέρα που βγήκε στην cosmote γιατί είχα θέματα στο σπίτι με το σήμα εσωτερικά.Ελάχιστες φορές, έχει τύχει, να έχω μεγάλη κατανάλωση στην μπαταρία πχ, κολλάει κάτι στο ρούτερ και θέλει επανεκκίνηση και μετά στρώνει. Τεχνικά δεν ξέρω να το εξηγήσω, αλλά συμβαίνει σπάνια πλέον.Βοηθάει πάντως παρά πολύ η τηλεφωνία μέσω του wifi.Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 Ε ναι εντάξει, αυτό το θέμα που είχα εγώ και άλλοι εδώ μέσα δεν συνέβαινε σε όλους. Επισης είχα παρατηρήσει ότι όταν έβγαινε εκτός δικτύου τελείως, πάλι δεν συνδεόταν το VoWiFi. Εκεί που το χρειαζόσουν δηλαδή δεν δούλευε.Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 Και εγώ τώρα που το δοκίμασα με flight mode δουλεύει πλέον μετά από καιρό. Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 Πόσο χαίρομαι που το βλέπω αυτό!! (Dual SIM Cosmote+VF. Τόσο καιρό μόνο η VF δούλευε σε flight mode).Poco X3 Pro via Tapatalk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsino Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 Επιβεβαιώνω δουλεύει και σε εμένα πάλι😊 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 13 ώρες πριν, georgeavl3 said: Πόσο χαίρομαι που το βλέπω αυτό!! (Dual SIM Cosmote+VF. Τόσο καιρό μόνο η VF δούλευε σε flight mode). Poco X3 Pro via Tapatalk Και εμένα ένα διάστημα είχε θέμα αλλά τώρα δουλεύει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 Έχει υπάρξει πρόοδος αλλά όχι 100% επίλυση.Και αυτό το λέω γιατί όντως παίζει αλλά δυστυχώς όχι πάντα. Δεν έχει την σταθερότητα της περιόδου πριν εμφανιστεί το πρόβλημα.Επίσης σε άλλες συσκευές Alcatel έχει επανέλθει το VoWifi αλλά δεν λειτουργεί καθόλου το VoLTE.Με λίγα λόγια μισές δουλειές ως τώρα.Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 εμένα σε δικαρτο δεν μου δουλεύει καθόλου το vowifi, σε καμία απ'τις 2 SIM, ενώ έχω ενεργοποιηθεί με μήνυμα και στις 2 και στις ρυθμίσεις δείχνει ενεργοποιημένο, redmi note 9 pro 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 Σε τηλέφωνο One Plus Nord CE 5g δεν λειτουργεί ούτε το VoLTE ούτε το WiFi Call. Ενώ πριν το Φεβρουάριο όλα έπαιζαν κανονικά.Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 κι εμένα τα ίδια στης γυναίκας, ότι να'ναι τα χουν κάνει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 (edited) 6 ώρες πριν, patrickdrd said: κι εμένα τα ίδια στης γυναίκας, ότι να'ναι τα χουν κάνει Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την κάρτα σου για λίγο και μετά ενεργοποίησε τη πάλι. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του κινητού σου - δίκτυα κινητής - βρες την κάρτα σου, πάτησε επάνω να ανοίξει και απενεργοποίησε την. Σε εμένα λειτούργησε αυτό και αποκαταστάθηκε το πρόβλημα. Δεν ξέρω αν λειτουργεί σε όλους. Edited March 18, 2023 by johnnykap1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 Το VoLTE Roaming στη Cosmote δουλεύει; Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 41 minutes ago, zurabi_97 said: Το VoLTE Roaming στη Cosmote δουλεύει; Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 ΝαιΥπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να γίνει ώστε να παίξει; Το ρωτάω για έναν φίλο μου που είναι στο εξωτερικό και έχει sim της Cosmote, σε ένα Oneplus 9 Pro. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 (edited) 2 minutes ago, zurabi_97 said: Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να γίνει ώστε να παίξει; Το ρωτάω για έναν φίλο μου που είναι στο εξωτερικό και έχει sim της Cosmote, σε ένα Oneplus 9 Pro. Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν είχα πειράξει κάτι όταν είχα πάει Βιέννη. Έχει σημασία όμως και σε ποιο δίκτυο θα συνδεθείς δεν θυμάμαι σε ποια από τις τρεις με είχε συνδεδεμένο συνήθως. Edited March 18, 2023 by waeo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 (edited) On 18/3/2023 at 11:39 ΜΜ, zurabi_97 said: Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να γίνει ώστε να παίξει; Το ρωτάω για έναν φίλο μου που είναι στο εξωτερικό και έχει sim της Cosmote, σε ένα Oneplus 9 Pro. Sent from my iPhone using Tapatalk Σε ποια χώρα; Ενεργοποιείται πολύ προσεκτικά, προς το παρόν παίζει σε ελάχιστες. Edited March 25, 2023 by georgemv 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 (edited) Πάντως μέχρι στιγμής σε κανένα ταξίδι δεν το έχω δει με Cosmote… Δεν έχουν βάλει τη λίστα στο site αν θυμάμαι σωστά Edited March 25, 2023 by paanos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 5 minutes ago, paanos said: Πάντως μέχρι στιγμής σε κανένα ταξίδι δεν το έχω δει με Cosmote… Δεν έχουν βάλει τη λίστα στο site αν θυμάμαι σωστά Παίζει κανονικά Γερμανία με Telekom 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 Δουλεύω σε πλοίο και τον τελευταίο 1,5 χρόνο είμαι β. Ευρώπη (β. Ισπανία, Γαλλία, Βέλγιο, Αγγλία). Σε όποιο δίκτυο και αν έχω συνδεθεί, δεν έχω δει Volte. Αφού το έχουν δει οι φίλοι πιο πάνω σε κάποιες χώρες σημαίνει ότι υπάρχει η δυνατότητα σε roaming - κάτι που δεν γνώριζα - αλλά δεν είναι τόσο συχνό. 1 Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Σε ποια χώρα; Ενεργοποιείται πολύ προσεκτικά, προς το παρόν παίζει σε ελάχιστες.Σουηδία Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 @rebel1 σε εμένα πάντως δεν δουλεύει το Wi-Fi calling με δεδομένα αλλου παροχου. Το εχω κανονικά ενεργοποιημένο. Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 @rebel1 σε εμένα πάντως δεν δουλεύει το Wi-Fi calling με δεδομένα αλλου παροχου. Το εχω κανονικά ενεργοποιημένο. Είναι κλήσεις μέσω δεδομένων.Μήπως παίζει από συγκεκριμένες κεραίες; Θα κοιτάξω να βρεθώ ξανά στο σημείο όπου δεν είχε σήμα η Cosmote και να προσπαθήσω να κάνω κλήση μέσω αυτής. Θα ενημερώσωΥγ κάνε μια επανεκκίνηση αν δεν έχεις κάνει τελευταίες μέρες.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 (edited) 28 minutes ago, panos.kar said: @rebel1 σε εμένα πάντως δεν δουλεύει το Wi-Fi calling με δεδομένα αλλου παροχου. Το εχω κανονικά ενεργοποιημένο. Τι σχεση εχει το WiFi calling και τα δεδομενα;;; Μας στελνεις και σκριν. Edited March 31, 2023 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts