Jump to content

waeo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    714
  • Εγγραφή

  • Days Won

    3
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by waeo

  1. Μάλλον παραμένει η βλάβη. https://www.speedtest.net/result/i/6043038820 https://www.speedtest.net/result/i/6043064999
  2. https://www.speedtest.net/result/i/6041534056 https://www.speedtest.net/result/i/6041531591 Για τη διαφάνεια.
  3. waeo

    5G NR

    Από την ίδια κεραία είναι 😞☹️
  4. waeo

    5G NR

    Θέλω να ελπίζω πως η ισχύς θα αυξηθεί στην Ν28 γιατί είναι απογοήτευση αν μείνει ως έχει με το 2G να έχει τόση διαφορά! Από τη διαδρομή Κομοτηνή-Σάπες-Αλεξανδρούπολη, χρωστάει άλλες 3 αναβαθμίσεις.
  5. Σκέτη απογοήτευση το κέντρο της πόλης.
  6. waeo

    5G NR

    It's been said between the period of May and September Από το netmonster είναι η μία επιλογή. Πατάς phone info νομίζω και μετά από Nr only σε ΝR/LTE/EDGE, κτλ. ό,τι θέλει ο καθένας.
  7. waeo

    5G NR

    Πιάνεις κανονικά! Απλώς δεν είναι λειτουργικό ακόμα γιατί δεν είναι διαθέσιμο εμπορικά.
  8. waeo

    5G NR

    Θα έπρεπε να παίζει κανονικά. Πέρα από τις ROM που δοκίμασες. Προσπάθησε να βάλεις την κάρτα και να ενεργοποιήσεις το 5G σε αυτή μέσω άλλης συσκευής που υποστηρίζει επίσημα το 5G.
  9. waeo

    5G NR

    A23: A236BOXM4DWKA
  10. waeo

    5G NR

    Λίγο παλιότερα ο @csmtειχε βάλει μια λίστα με τις συσκευές.
  11. waeo

    5G NR

    B3 είναι η κύρια, σωστά! Κοιτάμε RAT που ανανεώνεται άμεσα και δείχνει primary.
  12. waeo

    5G NR

    Δεν είναι SA
  13. waeo

    5G NR

    Έχει πέσει αυτή η περιοχή εδώ και δυο χρόνια.
  14. waeo

    5G NR

    Για να μην υπάρχουν αντιδράσεις (περισσότερες από όσες συνήθως) λόγω φόβου… στο εξωτερικό κεντρική Ευρώπη που έχω πάει μου έκανε εντύπωση πως έβλεπα παντού χωρίς καμουφλάρισμα.
  15. waeo

    5G NR

    Από όσο θυμάμαι τα καταναλώνει στο εξωτερικό.
  16. waeo

    5G NR

    Κλασική περίπτωση upload difference μεταξύ iPhone και Samsung. Και στα κινητά μου το ίδιο βλέπω και ας έχει χειρότερο modern το Samsung
  17. Προφήτης Ηλίας, Ηράκλειο Κρήτης Σε εσωτερικό χώρο Vodafone Cosmote Φωτό ημέρας *Αναμονή για πολλές νέες SA καταγραφές!
  18. waeo

    5G NR

    Άνοιξε SA N1 (μη λειτουργικό) και στην Κρήτη! Κατέγραψα πολλούς νέους σταθμούς😃 Εξακολουθούν να υπάρχουν 2-3 σημεία με Ε ή μηδενικό σήμα στη διαδρομή Ρέθυμνο-Ηράκλειο. Χανιά-Λιμάνι
  19. waeo

    5G NR

    Θα έπρεπε να βλέπεις και radio access NR, όχι LTE
  20. Σωστά δεν είναι θέμα γραμμής και εξοπλισμού. Στο κινητό είναι ο περιορισμός. Από όσο θυμάμαι παίζει 300 Mbps 2,4 GHz
  21. Τι ταχύτητα έχεις στη σταθερή σου; και ποιο router/access point χρησιμοποιείς; Γενικά η πληροφορία που θες είναι δύσκολα εντοπίσιμη, ωστόσο ως γενικός κανόνας είναι ότι όσο ανεβαίνει η τιμή τόσο μειώνονται και οι αντίστοιχες "εκπτώσεις" σε επίπεδο hardware κυρίως. Για το X5 Pro 5G μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι 2x2 οπότε θα πιάνεις 866 Mbps ως link rate (5 GHz ac) αρκεί και το υποστηρίζει το wifi που σε εξυπηρετεί.
  22. waeo

    5G NR

    Άχρηστο ήταν 😂 οριακό edge είχα και στις δύο (voda & cos), δεν είχα δει την απόσταση αλλά όντως είναι τρελό! Ν1 SA δεν βρίσκω πάντως ακόμα.
  23. waeo

    5G NR

    Μπορείς να παραθέσεις πληροφορίες για το NR CA από το service menu?
×
×
  • Create New...