VasilisSam Δημ. Τετάρτη στις 05:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:04 πμ Από Κρήτη δεν έχω εμπειρία και δεν ξέρω όσο ανέβει ο τουρισμός πόσο θα αποδίδει, Θεσσαλονίκη τα low band δεν αποδίδουν ακόμη και με καλό σήμα είναι πρόβλημα είτε σε 4g είτε 5g. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Τετάρτη στις 07:03 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:03 πμ (edited) Νωπήγεια SA Edited Τετάρτη στις 12:44 μμ by mixtri 9 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Τετάρτη στις 08:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:01 πμ 12 ώρες πριν, georgemv said: Αν σου αρέσει να συζητάς για iVTEC, πας να κάνεις παράπονα στη Honda? https://youtu.be/EnLe5v6xjz0?is=UR-PqbQzwWyYtjbe 3 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Τετάρτη στις 10:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:03 πμ (edited) 5 ώρες πριν, mixtri said: Νωπήγεια SA Αδελφέ κρύψε τον αριθμό σου Edited Τετάρτη στις 12:47 μμ by Dimitris_15 2 2 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 10:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:12 πμ 3 ώρες πριν, mixtri said: Νωπήγεια SA Και στα -104dBm, εξαιρετικά! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. Τετάρτη στις 11:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:33 πμ 15 ώρες πριν, georgemv said: Αν σου αρέσει να συζητάς για iVTEC, πας να κάνεις παράπονα στη Honda? Κι ο συνεργειατζής της γειτονιάς κάνει τη δουλειά. 😜 Αλλά εγώ που δεν είμαι τεχνικός τι φταίω να βλέπω κατεβατά που δεν έχουν νόημα για μένα;; Εσάς που σας αρέσουν οι τεχνικές συζητήσεις γιατί δεν ανοίγετε σχετικό θρεντ;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Τετάρτη στις 12:44 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:44 μμ 2 ώρες πριν, Dimitris_15 said: Αδελφέ κρύψε τον αριθμό σου Ναι αλλά αφαίρεσε το quote. Ραβδούχα μέσα στον οικισμό χάλια κάλυψη από όλες. Λειτουργική η κοσμοτε με -108dBm outdoors. Οι άλλες καθόλου λειτουργικές. Γενικά η κοσμοτε παίζει μπάλα αλλά χαμηλά μετά τα Νωπήγεια. 3 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 09:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:16 μμ On 3/8/2025 at 5:01 ΜΜ, elkons said: Στο Νοσοκομείο Βόλου, η Cosmote είναι τρύπια. Στην υπόλοιπη πόλη, φαίνεται πως είναι πολύ καλή. Βγήκε άδεια επιτέλους! https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6Τ9Η639-8ΔΟ 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Τετάρτη στις 09:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:20 μμ 2 minutes ago, elkons said: Βγήκε άδεια επιτέλους! https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6Τ9Η639-8ΔΟ Επιτέλους καλύπτουν αυτό το χρόνιο κενό! Βάζουν κεραία στην ίδια θέση που έχουν εδώ και πολλά χρόνια Vf & Nova! 4 3 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 09:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:40 μμ 18 minutes ago, marios239 said: Επιτέλους καλύπτουν αυτό το χρόνιο κενό! Βάζουν κεραία στην ίδια θέση που έχουν εδώ και πολλά χρόνια Vf & Nova! Αν θυμάμαι καλά έκαναν παράπονα όταν την έβαλαν αλλά μετα το ξέχασαν. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Πέμπτη στις 02:46 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:46 πμ 21 ώρες πριν, VasilisSam said: Από Κρήτη δεν έχω εμπειρία και δεν ξέρω όσο ανέβει ο τουρισμός πόσο θα αποδίδει, Θεσσαλονίκη τα low band δεν αποδίδουν ακόμη και με καλό σήμα είναι πρόβλημα είτε σε 4g είτε 5g. Τότε είναι απλά φορτωμένα. Εδώ στην Κρήτη έχω δει κάποιες φορές σε cell edge N28+B20 με επιδόσεις 100-120mbps. 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. Πέμπτη στις 04:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:50 πμ 2 ώρες πριν, mixtri said: Τότε είναι απλά φορτωμένα. Εδώ στην Κρήτη έχω δει κάποιες φορές σε cell edge N28+B20 με επιδόσεις 100-120mbps. Δεν κάνει με τίποτα το iPhone σου αυτό το combo. Με Samsung ίσως. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Πέμπτη στις 05:33 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:33 πμ 42 minutes ago, georgemv said: Δεν κάνει με τίποτα το iPhone σου αυτό το combo. Με Samsung ίσως. Μπορεί να λέει βλακείες το service menu? 🙂 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. Πέμπτη στις 08:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:00 πμ 2 ώρες πριν, mixtri said: Μπορεί να λέει βλακείες το service menu? 🙂 Ναι, στα iphone με εμπορικό firmware ειναι αναξιόπιστο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. Πέμπτη στις 09:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:50 πμ (edited) Καλησπέρα. Γαστούνη νομός Ηλείας ξήλωσαν την κεραία που είναι στο κτήριο του ΟΤΕ με enb 105096. Έπαιζε με n1 500-550 mbps. Δεν υπάρχει κάλυψη να κάνεις τη δουλειά σου και σε κάποια σημεία όπου έχει σέρνεται. Ξέρουμε τι γίνεται; Edited Πέμπτη στις 09:54 πμ by Mitsos_The_Great 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 09:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:57 πμ 6 minutes ago, Mitsos_The_Great said: Καλησπέρα. Γαστούνη νομός Ηλείας ξήλωσαν την κεραία που είναι στο κτήριο του ΟΤΕ με enb 105096. Έπαιζε με n1 500-550 mbps. Δεν υπάρχει κάλυψη να κάνεις τη δουλειά σου και σε κάποια σημεία όπου έχει σέρνεται. Ξέρουμε τι γίνεται; Μήπως την αλλάξουν; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. Πέμπτη στις 12:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:29 μμ Πάτρα ψηλά Αλώνια 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. Πέμπτη στις 12:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:32 μμ σήμερα οταν πηγα κεντρο στην πολη μου απο εκτός, βλεπω ξαφνικα (εχω δικαρτο iphone 17 pro max, vf,cosmote) πως cosmote σημα 0 (εγραφε ομως cosmote) και το 5g αναβοσβηνε καθε δευτερολεπτο, συνεχεια. φυσικα τηλεφωνο και δεδομενα δεν ειχα. εκανα flight mode για να ξεκολλησει... πρωτη φορα το βλεπω αυτο! 4 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. Πέμπτη στις 03:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:44 μμ 3 ώρες πριν, doganos said: σήμερα οταν πηγα κεντρο στην πολη μου απο εκτός, βλεπω ξαφνικα (εχω δικαρτο iphone 17 pro max, vf,cosmote) πως cosmote σημα 0 (εγραφε ομως cosmote) και το 5g αναβοσβηνε καθε δευτερολεπτο, συνεχεια. φυσικα τηλεφωνο και δεδομενα δεν ειχα. εκανα flight mode για να ξεκολλησει... πρωτη φορα το βλεπω αυτο! Συνέβη και σε εμένα για κανένα 10λεπτο περίπου. 3 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. Πέμπτη στις 04:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:23 μμ Μπήκε το micro στην Παραλία Κορινού 106416, πολύ καλή κάλυψη πλέον μπροστά στην θαλασσα 4 3 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninjis Δημ. Πέμπτη στις 04:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:53 μμ 4 ώρες πριν, doganos said: σήμερα οταν πηγα κεντρο στην πολη μου απο εκτός, βλεπω ξαφνικα (εχω δικαρτο iphone 17 pro max, vf,cosmote) πως cosmote σημα 0 (εγραφε ομως cosmote) και το 5g αναβοσβηνε καθε δευτερολεπτο, συνεχεια. φυσικα τηλεφωνο και δεδομενα δεν ειχα. εκανα flight mode για να ξεκολλησει... πρωτη φορα το βλεπω αυτο! Το κάνει όταν πάει να συνδεθεί σε 5G SA. Δείχνει 0 μπάρες 5G και μετά ξαφνικά φουλ σήμα ή 2/4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. Πέμπτη στις 05:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:44 μμ 1 hour ago, cocu said: Μπήκε το micro στην Παραλία Κορινού 106416, πολύ καλή κάλυψη πλέον μπροστά στην θαλασσα 1 σταθμό τούμπανο μεταξύ Πλάκας και Λεπτοκαρυας , και 1-2 micro στην Λέτοκαρυα προς παραλία χρειάζεται . Βγαλαν και άδεια για Διον είδα . Βγαλαν και μια άδεια στον κόμβο Θερμής στην Μουδανιων. Ψύχρα πράγματα με αργούς ρυθμούς ενώ οι άλλες την τρώνε ΛΑ ΧΑ ΝΟ 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. Πέμπτη στις 05:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:53 μμ 1 hour ago, Ninjis said: Το κάνει όταν πάει να συνδεθεί σε 5G SA. Δείχνει 0 μπάρες 5G και μετά ξαφνικά φουλ σήμα ή 2/4 Άρα κόλλησε στην μετάβαση ; 2 ώρες πριν, zurabi_97 said: Συνέβη και σε εμένα για κανένα 10λεπτο περίπου. Περιοχή ; 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Πέμπτη στις 07:51 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:51 μμ Τρία μέρη χωρίς κάλυψη από καμία εταιρεία στην Κρήτη. Μπάλος, Γραμβούσα και Ραβδούχας. Στη Γραμβούσα στο κάστρο παίζει να έπιασα από Αντικύθηρα. Για δείτε από πού έρχεται αυτό… 9 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. Πέμπτη στις 08:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:56 μμ 5 ώρες πριν, zurabi_97 said: Συνέβη και σε εμένα για κανένα 10λεπτο περίπου. Και σε έμενα. 3 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Νοte10 Plus και τώρα Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts