Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

7 ώρες πριν, mixtri said:

Εμένα δε μου έτυχε κάτι από τα παραπάνω. Είχα 5 μέρες βέβαια SA αλλά κανένα πάγωμα. Μπορεί να ήμουν και τυχερός.

Γενικα το δίκτυο έχει γίνει tuned για coexistence. Να κλειδώσετε σε SA τότε ναι, υπάρχει περίπτωση να έχετε θέματα. Το SA only δίκτυο δεν έχει γίνει tuned ακόμη παρά μόνο σε κάποιες περιοχές που παίζουν εφαρμογές.

17 pro max κανένα θέμα. Έκανες καμία επαναφορά ρυθμίσεων στο δίκτυο; 

Και εγώ μια από τα ίδια, δεν είχα κάποια διακοπή σε κλήση σε iPhone 16. 

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

1 hour ago, panos.k2 said:

Μέσα στα Σεπόλια το δίκτυο Χάλι μαύρο. 

Ίσως πρέπει να σκεφτούν street level coverage με τη χρήση των κέντρων του ΟΤΕ. Δεν παίζει αλλιώς να καλύψουν αυτές τις περιοχές. Τρελή δόμηση.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν τολμήσουν να βάλουν κάτι που θυμίζει κεραία πάνω στα ΚΑΦΑΟ, σε 3 μήνες θα γίνουν όλα μπάρμπεκιου...

1 hour ago, mixtri said:

Ίσως πρέπει να σκεφτούν street level coverage με τη χρήση των κέντρων του ΟΤΕ. Δεν παίζει αλλιώς να καλύψουν αυτές τις περιοχές. Τρελή δόμηση.

Κάτι τέτοιες «καλες» περιοχές στην Αθήνα είναι που η Cosmote δεν είναι καλή. 

Η βονταφον είναι πολύ καλύτερη. 

Αν και τα Σεπόλια έχουν ανέβει τελευταία, μη τα αδικώ. Καιρός να ανέβει και το σήμα της κοσμοτε 

3 ώρες πριν, georgemv said:

Αν τολμήσουν να βάλουν κάτι που θυμίζει κεραία πάνω στα ΚΑΦΑΟ, σε 3 μήνες θα γίνουν όλα μπάρμπεκιου...

Μπορεί να γίνει?? Μακάρι. Έχει περιοχές με δικό της δίκτυο ftth και από εποχές vdsl πρωτοπόρα και στη κινητή είναι με τρύπες. Στη Δράμα το έχει κάνει αυτό στο κέντρο εδώ και χρόνια!

Και μόλις είδα αυτό https://www.facebook.com/share/r/1Mfu3jZ8NM/ . Αποκλείεται να πήρε από μόνη της, σε κάποιες περνάς απέξω και βογγανε τα φουρφουρια και κάνουν θόρυβο, δεν νομίζω να τα έχει καθαρίσει κανείς ποτέ τόσα χρόνια.

Edited by VasilisSam

9 ώρες πριν, georgemv said:

Χμμ. Θα μπορούσε να αντικατασταθεί το περίβλημα με πλαστικό και οι κεραίες εσωτερικά. Αυτό πιστεύω θα επιβίωνε.

8 ώρες πριν, panos.k2 said:

Κάτι τέτοιες «καλες» περιοχές στην Αθήνα είναι που η Cosmote δεν είναι καλή. 

Η βονταφον είναι πολύ καλύτερη. 

Αν και τα Σεπόλια έχουν ανέβει τελευταία, μη τα αδικώ. Καιρός να ανέβει και το σήμα της κοσμοτε 

Σαφέστατα θέλει πύκνωση δικτύου αλλά τα macros κάνουν σκίαση. Είναι θέμα φυσικής. Μπορείς να κάνεις πολύ περισσότερα από street level. Η κοσμοτε θα πρέπει να σκεφτεί να δίνει routers με επιλογή cellular broadcasting. Στην Αμερική τα δίνουν και έχουν κάνει δουλειά.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναύπλιο 

Screenshot_20260602_075339_Speedtest.jpg

20260602_082521.jpg

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.