manzoump Δημ. Χθες στς 09:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:09 πμ Το numbering που κάνουν πλέον έχει κάποιο μοτίβο/εξήγηση; Πχ απ τα 4ψηφια παλιά πήγαμε στο 10xxxx, 20xxxx κλπ Οι παρακάτω είναι εντελώς καινούριοι σταθμοί; 4 Παράθεση OnePlus 13 - COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Άλλαξε η Cosmote όνομα στο Netmonster.. 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 1 ώρα πριν, elkons said: Άλλαξε η Cosmote όνομα στο Netmonster.. Telekom onli 2 1 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sellout Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Καλησπέρα στην παρέα Το σχετικό αίτημα για 5G σε κσρτοκινητα Σε περιπτώσεις μη ύπαρξης 5G κινητού Πόσο καιρό χρειάζεται να διεκπεραιωθεί; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 5 ώρες πριν, elkons said: Άλλαξε η Cosmote όνομα στο Netmonster.. Oh nooooooooooo🥲😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 4 minutes ago, johnny_htc said: Oh nooooooooooo🥲😂 Καλά το δίκτυο ίδιο είναι 🤪 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 2 minutes ago, elkons said: Καλά το δίκτυο ίδιο είναι 🤪 Gtp ine🤣 4 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 1 minute ago, Nickchris36 said: Gtp ine🤣 Ε καλά στη περιοχή σου είναι μάπα ,στη δική μου ισχύει το αντίθετο:) Πάντως βλέπω Telekom στο Netmonster, δε μπορώ να το συνηθίσω λες και είμαι στη Γερμανία.. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 4 minutes ago, elkons said: Καλά το δίκτυο ίδιο είναι 🤪 Ας τη θυμόμαστε έτσι για όσο υπάρχει ακόμα τουλάχιστον 😛 😛 😛 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 1 minute ago, johnny_htc said: Ας τη θυμόμαστε έτσι για όσο υπάρχει ακόμα τουλάχιστον 😛 😛 😛 Σαν τη χήρα στο κρεβάτι 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Ε καλά στη περιοχή σου είναι μάπα ,στη δική μου ισχύει το αντίθετο:) Πάντως βλέπω Telekom στο Netmonster, δε μπορώ να το συνηθίσω λες και είμαι στη Γερμανία.. Telekom re κ τ μυαλα κομποστα 4 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 8 ώρες πριν, manzoump said: Το numbering που κάνουν πλέον έχει κάποιο μοτίβο/εξήγηση; Πχ απ τα 4ψηφια παλιά πήγαμε στο 10xxxx, 20xxxx κλπ Οι παρακάτω είναι εντελώς καινούριοι σταθμοί; Μάστορα, πολλές καινούργιες τοποθετήσεις και αναβαθμίσεις παλαιών ιστών, το έχω παρατηρήσει και γω πχ η αλλαγή αυτής στον Ασπρόπυργο δίπλα στη γέφυρα άμα δεις ακριβώς που βρίσκεται, εμφάνισε θυμάμαι εξαψήφιο με 30 μπροστά. Και άλλες έχω δει έχουν ανεβάσει στο cellmapper 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Just now, Nickchris36 said: Telekom re κ τ μυαλα κομποστα Γρουσούζα πάντως..βλέπω σε καμιά δεκαριά χρόνια να τη πουλήσουν όπως κατέληξε η Telekom Romania (Cosmote Romania) και Telekom Albania (AMC CosmoteGROUP)... 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Just now, elkons said: Σαν τη χήρα στο κρεβάτι Και το παίρνουν πίσω, καταλαβαίνουν τη βλακεία έκαναν και γίνονται και ρεζίλι με τα πισωγυρίσματα (γιατί τους ψιλο αξίζει κιόλας με την τόση αργοπορία στα πάντα τόσο καιρό-αγαπάμε αγαπάμε, αλλά τα στραβά τα λέμε 😛 ) Just now, elkons said: Γρουσούζα πάντως..βλέπω σε καμιά δεκαριά χρόνια να τη πουλήσουν όπως κατέληξε η Telekom Romania (Cosmote Romania) και Telekom Albania (AMC CosmoteGROUP)... Μετά θα ονομάζεται ΤΡΕΛΕ-ΚΟΜ 😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Just now, johnny_htc said: Και το παίρνουν πίσω, καταλαβαίνουν τη βλακεία έκαναν και γίνονται και ρεζίλι με τα πισωγυρίσματα (γιατί τους ψιλο αξίζει κιόλας με την τόση αργοπορία στα πάντα τόσο καιρό-αγαπάμε αγαπάμε, αλλά τα στραβά τα λέμε 😛 ) Δε θα το πάρουν με τίποτα πίσω, αλλά έιναι μια ευκαιρία αν χάσει κόσμο να πάρουμε καμιά καλύτερη τιμή, για εμένα αυτό θα πει επιτυχία 😂 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 17 minutes ago, elkons said: Δε θα το πάρουν με τίποτα πίσω, αλλά έιναι μια ευκαιρία αν χάσει κόσμο να πάρουμε καμιά καλύτερη τιμή, για εμένα αυτό θα πει επιτυχία 😂 Εγω τ πηγα ολα νοντ παντως .. Ασχετο🤣 2 3 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 7 ώρες πριν, elkons said: Άλλαξε η Cosmote όνομα στο Netmonster.. Το είδα και εγώ σε σιμ ροαμινγκ στο δίκτυο cosmote 3 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Ας τη θυμόμαστε έτσι για όσο υπάρχει ακόμα τουλάχιστον 😛 😛 😛 Ή και έτσι xD 3 4 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts