Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3η μέρα χωρίς σήμα σε Καλλιθέα-Μοσχάτο, είναι ταυτόχρονα εκτός οι 101328, 100658, 102805 και από την εξυπηρέτηση λένε ότι το έχουν ανοιχτό από 30/06 χωρίς εκτίμηση για αποκατάσταση. Πρέπει να την έχουν φάει γερά

OnePlus 13 - COSMOTE Gigamax Unlimited

Μίλησα σήμερα με την εξυπηρέτηση πελατών και με άφησαν να φύγω αζημίως. 

Παραδέχτηκαν το κενό κάλυψης του δικτύου στην περιοχή της Ναπολεωντος Ζερβα στο κέντρο στα Γιάννενα και μου είπαν πως αφού δεν βλεπουν κάποιο χρονοδιάγραμμα για άμεση βελτίωση, μπορώ να αποχωρήσω αζημίως. 

6 ώρες πριν, elkons said:

Είχα την απορία γιατί μας άλλαξαν τα PCI όταν άναψε. Αναβάθμιση πάνω στην αναβάθμιση, είχε ήδη από το 2021 4 massive επάνω, και για κάποιο λόγο έβαλαν 5ο ακριβώς από πάνω. 

CYx6Dkx.md.jpg

CYx6t7j.md.jpg

Δεν εχω δει ακόμα διαφορά, δε ξέρω αν είναι ανοιχτό, αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση. 

Sector split. Μοίρασαν τους συνδρομητές σε διαφορετικά coverage areas στο Azimuth. Αυτό γίνεται σε Ericsson Radios με διαφορετικά coverage shapes. 

5 ώρες πριν, manzoump said:

3η μέρα χωρίς σήμα σε Καλλιθέα-Μοσχάτο, είναι ταυτόχρονα εκτός οι 101328, 100658, 102805 και από την εξυπηρέτηση λένε ότι το έχουν ανοιχτό από 30/06 χωρίς εκτίμηση για αποκατάσταση. Πρέπει να την έχουν φάει γερά

Backhaul network fail?

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αφράτι, κοντά στο σπίτι που θα μπει η κεραία της NOVA (με Vodafone).

Πανω στο παράθυρο 

CYj1urQ.md.jpg

CYjM9hF.md.jpg

Αν δεν το χω στο παράθυρο. 

CYj1TEx.md.jpg

Αίσχος. Μέχρι και ο χορευτικός σύλλογος Αφρατίου τους έχει καταγγείλει. Μέχρι και ταράτσα τους δίνανε..

4 ώρες πριν, mixtri said:

Sector split. Μοίρασαν τους συνδρομητές σε διαφορετικά coverage areas στο Azimuth. Αυτό γίνεται σε Ericsson Radios με διαφορετικά coverage shapes. 

Δε ξέρω αν το έχουν ανοίξει, δεδομένου πως δε βλέπω κάποια διαφορά ως προς το σήμα και PCI προς τη κατεύθυνση αυτή. Λογικά το ιδιο θα έκαναν και στις αλλες 2 κεραίες που ειχα αναφέρει. 

Αν δε μπει κεραία παραπάνω δε βλέπω σωρηρια.

3 minutes ago, georgemv said:

Υπάρχει ήδη sector να κοιτάει προς τα εκεί; Και έβαλαν 2ο; Δεν φαίνεται καλά 

Λογικά αναφέρεσαι για τη 2041 που ανέβασα φωτο στη προηγούμενη σελίδα.

Η κεραία διαθέτει 4 πανελ κατω και 4 AIR 3227 επάνω. Πάνω από το AIR βάλανε αλλο ενα massive, διαφορετικό. 

Edited by elkons

Με 4 σέκτορ, δεν γίνεται να σας έβαλαν προς την ίδια κατεύθυνση ίδια μπάντα. Λες να παίζουν με τπτ mmWave για FWA?

3 minutes ago, georgemv said:

Με 4 σέκτορ, δεν γίνεται να σας έβαλαν προς την ίδια κατεύθυνση ίδια μπάντα. Λες να παίζουν με τπτ mmWave για FWA?

Ναι, γιαυτό και το ανέβασα μου έκανε εντύπωση. Οταν περάσω πίσω από τη κεραία θα ανεβάσω καλύτερη φωτογραφία. 

1 hour ago, elkons said:

Αφράτι, κοντά στο σπίτι που θα μπει η κεραία της NOVA (με Vodafone).

Πανω στο παράθυρο 

CYj1urQ.md.jpg

CYjM9hF.md.jpg

Αν δεν το χω στο παράθυρο. 

CYj1TEx.md.jpg

Αίσχος. Μέχρι και ο χορευτικός σύλλογος Αφρατίου τους έχει καταγγείλει. Μέχρι και ταράτσα τους δίνανε..

Καταντια

Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο!

On 1/7/2026 at 3:58 ΜΜ, Mitsos_The_Great said:

Που τους κάνετε αναφορά στα θέματα κάλυψης δικτύου; Ένα παιδί εδώ στο φόρουμ τους έκανε αναγγελία βλάβης στο Linkedin αν θυμάμαι καλά.

Εγω είμαι αυτός. Τώρα τελευταία στο LinkedIn δίνουν ίδιες απαντήσεις με το Messenger, την έχουν χαλάσει και κει την εξυπηρέτηση. Στο Messenger και Instagram είναι εντελώς για τα πανηγύρια, στο Chat του Cosmote app αν τα βλέπουν καλά στον χάρτη δεν ανοίγουν ticket ή αν είχες ανοίξει στην ίδια περιοχή στο παρελθόν αρκετές φορές δεν θα καταχωρήσουν. Τουλάχιστον σε εμένα αυτά.