manzoump Δημ. 2 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουλίου 3η μέρα χωρίς σήμα σε Καλλιθέα-Μοσχάτο, είναι ταυτόχρονα εκτός οι 101328, 100658, 102805 και από την εξυπηρέτηση λένε ότι το έχουν ανοιχτό από 30/06 χωρίς εκτίμηση για αποκατάσταση. Πρέπει να την έχουν φάει γερά 4 2 Παράθεση OnePlus 13 - COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 2 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουλίου Μίλησα σήμερα με την εξυπηρέτηση πελατών και με άφησαν να φύγω αζημίως. Παραδέχτηκαν το κενό κάλυψης του δικτύου στην περιοχή της Ναπολεωντος Ζερβα στο κέντρο στα Γιάννενα και μου είπαν πως αφού δεν βλεπουν κάποιο χρονοδιάγραμμα για άμεση βελτίωση, μπορώ να αποχωρήσω αζημίως. 10 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 2 Ιουλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουλίου 6 ώρες πριν, elkons said: Είχα την απορία γιατί μας άλλαξαν τα PCI όταν άναψε. Αναβάθμιση πάνω στην αναβάθμιση, είχε ήδη από το 2021 4 massive επάνω, και για κάποιο λόγο έβαλαν 5ο ακριβώς από πάνω. Δεν εχω δει ακόμα διαφορά, δε ξέρω αν είναι ανοιχτό, αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Sector split. Μοίρασαν τους συνδρομητές σε διαφορετικά coverage areas στο Azimuth. Αυτό γίνεται σε Ericsson Radios με διαφορετικά coverage shapes. 5 ώρες πριν, manzoump said: 3η μέρα χωρίς σήμα σε Καλλιθέα-Μοσχάτο, είναι ταυτόχρονα εκτός οι 101328, 100658, 102805 και από την εξυπηρέτηση λένε ότι το έχουν ανοιχτό από 30/06 χωρίς εκτίμηση για αποκατάσταση. Πρέπει να την έχουν φάει γερά Backhaul network fail? 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουλίου Αφράτι, κοντά στο σπίτι που θα μπει η κεραία της NOVA (με Vodafone). Πανω στο παράθυρο Αν δεν το χω στο παράθυρο. Αίσχος. Μέχρι και ο χορευτικός σύλλογος Αφρατίου τους έχει καταγγείλει. Μέχρι και ταράτσα τους δίνανε.. 8 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 2 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουλίου Υπάρχει ήδη sector να κοιτάει προς τα εκεί; Και έβαλαν 2ο; Δεν φαίνεται καλά 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουλίου (edited) 4 ώρες πριν, mixtri said: Sector split. Μοίρασαν τους συνδρομητές σε διαφορετικά coverage areas στο Azimuth. Αυτό γίνεται σε Ericsson Radios με διαφορετικά coverage shapes. Δε ξέρω αν το έχουν ανοίξει, δεδομένου πως δε βλέπω κάποια διαφορά ως προς το σήμα και PCI προς τη κατεύθυνση αυτή. Λογικά το ιδιο θα έκαναν και στις αλλες 2 κεραίες που ειχα αναφέρει. Αν δε μπει κεραία παραπάνω δε βλέπω σωρηρια. 3 minutes ago, georgemv said: Υπάρχει ήδη sector να κοιτάει προς τα εκεί; Και έβαλαν 2ο; Δεν φαίνεται καλά Λογικά αναφέρεσαι για τη 2041 που ανέβασα φωτο στη προηγούμενη σελίδα. Η κεραία διαθέτει 4 πανελ κατω και 4 AIR 3227 επάνω. Πάνω από το AIR βάλανε αλλο ενα massive, διαφορετικό. Edited 2 Ιουλίου by elkons 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 2 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουλίου Με 4 σέκτορ, δεν γίνεται να σας έβαλαν προς την ίδια κατεύθυνση ίδια μπάντα. Λες να παίζουν με τπτ mmWave για FWA? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουλίου 3 minutes ago, georgemv said: Με 4 σέκτορ, δεν γίνεται να σας έβαλαν προς την ίδια κατεύθυνση ίδια μπάντα. Λες να παίζουν με τπτ mmWave για FWA? Ναι, γιαυτό και το ανέβασα μου έκανε εντύπωση. Οταν περάσω πίσω από τη κεραία θα ανεβάσω καλύτερη φωτογραφία. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 2 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουλίου 1 hour ago, elkons said: Αφράτι, κοντά στο σπίτι που θα μπει η κεραία της NOVA (με Vodafone). Πανω στο παράθυρο Αν δεν το χω στο παράθυρο. Αίσχος. Μέχρι και ο χορευτικός σύλλογος Αφρατίου τους έχει καταγγείλει. Μέχρι και ταράτσα τους δίνανε.. Καταντια 6 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου On 1/7/2026 at 3:58 ΜΜ, Mitsos_The_Great said: Που τους κάνετε αναφορά στα θέματα κάλυψης δικτύου; Ένα παιδί εδώ στο φόρουμ τους έκανε αναγγελία βλάβης στο Linkedin αν θυμάμαι καλά. Εγω είμαι αυτός. Τώρα τελευταία στο LinkedIn δίνουν ίδιες απαντήσεις με το Messenger, την έχουν χαλάσει και κει την εξυπηρέτηση. Στο Messenger και Instagram είναι εντελώς για τα πανηγύρια, στο Chat του Cosmote app αν τα βλέπουν καλά στον χάρτη δεν ανοίγουν ticket ή αν είχες ανοίξει στην ίδια περιοχή στο παρελθόν αρκετές φορές δεν θα καταχωρήσουν. Τουλάχιστον σε εμένα αυτά. 4 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου βλεπω καινουργιες αδειες για κεραιες απο cosmote και nova/vf στην Δραμα... πως και το επαθαν 😉 κριμα που δεν εχω android πλεον για cellmapper... 🙂 4 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου 17 minutes ago, doganos said: βλεπω καινουργιες αδειες για κεραιες απο cosmote και nova/vf στην Δραμα... πως και το επαθαν 😉 κριμα που δεν εχω android πλεον για cellmapper... 🙂 Που το βλέπεις αυτό? Στο εεττ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου 14 minutes ago, hercoulis said: Που το βλέπεις αυτό? Στο εεττ? Διαύγεια. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 3 Ιουλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου On 2/7/2026 at 10:12 ΜΜ, georgemv said: Με 4 σέκτορ, δεν γίνεται να σας έβαλαν προς την ίδια κατεύθυνση ίδια μπάντα. Λες να παίζουν με τπτ mmWave για FWA? Μπορεί να κάναν split στο azimuth. Μπορεί βέβαια να είναι 5343 δε μπορώ να δω καλά… 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0 Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου On 2/7/2026 at 8:48 ΠΜ, mixtri said: Τώρα πως είναι οι ταχύτητες; Όταν βρεθώ ξανά στην περιοχή θα ενημερώσω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου (edited) Στάση Κύπρου-Αρεθούσης *Ν78* Αβάντων Public Χαλκίδας, στον πάνω όροφο φαίνεται η κεραία του ΟΤΕ. Πάνω από 300 δεν έπιανε καθόλου ο ΟΤΕ.. ούτε έξω. Raval (πρώην Stavento Coffee bar restaurant) Edited 4 Ιουλίου by elkons 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου (edited) Σήμερα το ίντερνετ στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής σέρνεται,4G σχεδόν μη λειτουργικό πάντα και το 5G ίσα ίσα που αντέχει αρκεί να το κλειδώσω σε NR. Web radio με διακοπές ακούω. Έχω συνδεθεί σε 3 διαφορετικές κεραίες από το πρωί μέχρι τώρα: 103003 103383 103192 Edited 4 Ιουλίου by rob21 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 25 minutes ago, rob21 said: Σήμερα το ίντερνετ στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής σέρνεται,4G σχεδόν μη λειτουργικό πάντα και το 5G ίσα ίσα που αντέχει αρκεί να το κλειδώσω σε NR. Web radio με διακοπές ακούω. Έχω συνδεθεί σε 3 διαφορετικές κεραίες από το πρωί μέχρι τώρα: 103003 103383 103192 Μόνο Ν28 NR Band μου κάνει εντύπωση.. σε εσωτερικό χώρο; 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου (edited) 5 minutes ago, elkons said: Μόνο Ν28 NR Band μου κάνει εντύπωση.. σε εσωτερικό χώρο; Στη βεράντα του σπιτιού με ορίζοντα τη θάλασσα και σε ύψωμα. Συνήθως πάντα παίρνω ίντερνετ από τις κεραίες 103003 και 103383, σήμερα πρώτη φορά παίρνω ίντερνετ και από την 103192 Edited 4 Ιουλίου by rob21 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 32 minutes ago, rob21 said: Σήμερα το ίντερνετ στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής σέρνεται,4G σχεδόν μη λειτουργικό πάντα και το 5G ίσα ίσα που αντέχει αρκεί να το κλειδώσω σε NR. Web radio με διακοπές ακούω. Έχω συνδεθεί σε 3 διαφορετικές κεραίες από το πρωί μέχρι τώρα: 103003 103383 103192 -118dBm B20 κακό το σήμα αν είναι σε εξωτερικό χώρο. 5 minutes ago, rob21 said: Στη βεράντα του σπιτιού με ορίζοντα τη θάλασσα και σε ύψωμα. Υπέροχα.. 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 9 minutes ago, rob21 said: σήμερα πρώτη φορά παίρνω ίντερνετ και από την 103192 Έχει και Ν78 αυτή! Επίσης μπήκε Ν78 και στη πιο κάτω στο mangata enb 303520. Το σήμα σου δεν είναι όντως καλό και με τον κόσμο που πλακώνει λογικό να έχεις τόσα θέματα. Εγώ σήμερα στον Σταύρο στη παραλία με θέα την κεραία που πάντα έχω 500, 600+ και πιάνω μόνο https://www.speedtest.net/my-result/a/11726329829 . Με Ν78 NR. 3 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου Συνεχίστε να κόβετε ισχύ εκπομπής εκεί στην Τελεκομ να δω πόσο θα πάρει να χάσετε το crowdsource 5 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου (edited) Ακούω web radio με ποιότητα AAC 64 kbps και ταυτόχρονα μπαίνω στο ίντερνετ και διακόπτεται η ακρόαση του. Edited 4 Ιουλίου by rob21 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου (edited) 6 ώρες πριν, georgemv said: Συνεχίστε να κόβετε ισχύ εκπομπής εκεί στην Τελεκομ να δω πόσο θα πάρει να χάσετε το crowdsource Ακριβώς αυτό, σκέφτονται με λογική πανικού: Έχουμε μεγάλη κίνηση σε αυτό το κελί και πολύ κακό SNR SINR , τι να κάνουμε άμεσα? ....εεεε ρίξτε την ισχύ εκπομπής. Το σωστό θα ήταν, να ασχοληθούν περισσότερη ωρα και να διορθώσουν με διαφορετικό τρόπο τα " άσχημα " KPIs μιας κυψέλης. Στο τέλος τα κάνουν χειρότερα και χαλάνε " άλλα " KPIs με " Storms συνδρομητών " που λόγω κακού πλέον σήματος ζητάνε..... QPSK Encoding που χαραμιζει το πολύτιμο και ... πολύπαθο φάσμα! Αν είναι να γεμίζουμε το φάσμα λόγω κακού σήματος με QPSK Encoding για να βλέπετε εσείς κάποια KPIs καλύτερα και να αγνοείτε άλλα... κλείστε το το μαγαζί. Edited 4 Ιουλίου by HORGRAP 4 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 5 Ιουλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουλίου 16 ώρες πριν, VasilisSam said: Έχει και Ν78 αυτή! Επίσης μπήκε Ν78 και στη πιο κάτω στο mangata enb 303520. Το σήμα σου δεν είναι όντως καλό και με τον κόσμο που πλακώνει λογικό να έχεις τόσα θέματα. Εγώ σήμερα στον Σταύρο στη παραλία με θέα την κεραία που πάντα έχω 500, 600+ και πιάνω μόνο https://www.speedtest.net/my-result/a/11726329829 . Με Ν78 NR. Όταν έχουν δώσει 500 FWA είναι ανάγκη να πάνε σε mmWave. Αλλιώς πάντα θα είναι έτσι. Το slice mbb δεν έχει prio. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts