Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

14 minutes ago, zurabi_97 said:

Edit; Κάτι εξτρά που βρήκα, N77/N78

IMG_2015.jpeg

@georgemv

20 minutes ago, zurabi_97 said:

Με την Beta 4 του iOS 27, το 5G πλέον δείχνει 5G+ για το SA. 

IMG_2014.jpeg

COSMOTE 70.0?

Hlias.

10 ώρες πριν, georgemv said:

Ετρεξαν for-loop για ολα τα MNC, μετα έκρυψαν το MNC information, έκρυψαν το VoLTE information και έγραψαν 5G+ αντι για 5G-NSA.

Ελπίζω να το εκανε intern...

Οι συνέπειες της χρήσης ΑΙ 

3 ώρες πριν, zurabi_97 said:

Με την Beta 4 του iOS 27, το 5G πλέον δείχνει 5G+ για το SA. 

IMG_2014.jpeg

Edit; Κάτι εξτρά που βρήκα, N77/N78

IMG_2015.jpeg

N77 is a superset of N78. 

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

3 ώρες πριν, elkons said:

@georgemvCOSMOTE 70.0?

71.5.13

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

3 ώρες πριν, VasilisSam said:

Έφτασα Πρέβεζα, το sa μόλις επανήλθε. 

Θα πάθεις σοκ με το πόσο καλό είναι το δίκτυο εκεί (Όχι)

6 ώρες πριν, VasilisSam said:

Το SA τα έπαιξε μάλλον εδώ και κάνα μισάωρο.. γύρισα σε 4g για να έχω κλήσεις και data. Πάτρα και Ρίο.

Και εγώ είχα θέμα το πρωί στις σερρες

4 ώρες πριν, georgebad said:

Θα πάθεις σοκ με το πόσο καλό είναι το δίκτυο εκεί (Όχι)

Και εγώ είχα θέμα το πρωί στις σερρες

Αν είναι κακή η κοσμοτε στην Πρέβεζα τότε τι είναι οι άλλες; Πάτος; 

[sIGPIC][/sIGPIC]

16 minutes ago, mixtri said:

Νομίζω έχεις μείνει λίγα χρόνια πίσω, η ψαλίδα κλείνει όσο περνάει ο καιρός. 🙂

Στο κέντρο θέλουν καλύτερη δουλειά όλες, αν μου πεις καρακεντρο ναι είναι καλή η Cosmote. Εκτός κέντρου η Victus έχει περισσότερες ν78. Επίσης Καλαμίτσι η Cosmote είναι τρύπια, η Victus έχει κεραία με όλο το σετ συχνοτήτων και έχει πολύ καλή κάλυψη. 

Hlias.

48 minutes ago, Ninjis said:

Μετά το νέο update 

IMG_9537.jpeg

Που το βρίσκουμε αυτό;  

Υ.Γ : Άκυρο το βρήκα

Edited by fotisk13

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Νοte10 Plus και τώρα  Samsung Galaxy S26 Ultra

6 minutes ago, elkons said:

Νομίζω έχεις μείνει λίγα χρόνια πίσω, η ψαλίδα κλείνει όσο περνάει ο καιρός. 🙂

Στο κέντρο θέλουν καλύτερη δουλειά όλες, αν μου πεις καρακεντρο ναι είναι καλή η Cosmote. Εκτός κέντρου η Victus έχει περισσότερες ν78. Επίσης Καλαμίτσι η Cosmote είναι τρύπια, η Victus έχει κεραία με όλο το σετ συχνοτήτων και έχει πολύ καλή κάλυψη. 

Ίσως να έχεις δίκιο. Με Nova στο κέντρο ήμουν εκτός δικτύου σε εξωτερικό χώρο. Τώρα μπορεί να βελτιώθηκε. Αλλά και γενικά σε όλη την πόλη δεν είχα πουθενά καλό σήμα με Nova. Ήταν η πόλη που με έκανε να αναθεωρήσω για την Κοσμοτε καθώς ήταν τέρμα παντού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

27 minutes ago, mixtri said:

Ε; 

H cosmote στον νομό Πρεβέζης ήταν πάντα πολύ κατώτερη των άλλων. Μόνο μέσα στην πόλη ήταν η καλύτερη κι αυτό πλέον δεν ισχύει γιατί και οι άλλες έβαλαν κεραίες μέσα οπότε πλέον είναι στα ίδια. 

Εκτος πόλης μεγάλη η υπεροχή των άλλων τόσο σε ταχύτητες όσο και κάλυψη. Στο παραλιακό μέτωπο είδα ταχύτητες κοντά στο 1Gbps με βοντανοβα. Η κοσμοτε τέτοιες ταχύτητες δεν έχει εκεί. 

Just now, mixtri said:

Ίσως να έχεις δίκιο. Με Nova στο κέντρο ήμουν εκτός δικτύου σε εξωτερικό χώρο. Τώρα μπορεί να βελτιώθηκε. Αλλά και γενικά σε όλη την πόλη δεν είχα πουθενά καλό σήμα με Nova. Ήταν η πόλη που με έκανε να αναθεωρήσω για την Κοσμοτε καθώς ήταν τέρμα παντού.

Αυτή τη στιγμή είμαι στη Πρέβεζα με νόβα, αυτό που λες ίσχυε κάποτε. Πλέον είναι εξίσου καλή με κοσμοτε. 

Μέσα Στην Πρέβεζα είχαν χρόνια θέμα λόγω αντιδράσεων πολιτών. 

3 minutes ago, mixtri said:

Σε ενα σημείο που έχει μια κεραία η Nova (δε θυμάμαι ακριβώς που) βαράει πάντα Gbit και η Cosmote στο ίδιο σημείο έχει 5G 0 γραμμές από ΟΤΕ. Δεν είναι στο κέντρο αλλά ούτε εκτός της πόλης.

3 minutes ago, panos.k2 said:

Ακόμα έχετε, θυμάμαι πρίν λίγους μηνες με μια της Vodafone. 

3 minutes ago, panos.k2 said:

Εκτος πόλης μεγάλη η υπεροχή των άλλων τόσο σε ταχύτητες όσο και κάλυψη. Στο παραλιακό μέτωπο είδα ταχύτητες κοντά στο 1Gbps με βοντανοβα. Η κοσμοτε τέτοιες ταχύτητες δεν έχει εκεί. 

Μήπως γίνεται κάλυψη από το σπίτι με τις πολλές κεραίες επάνω; (κέντρο εκπομπής που το λέω). Εκεί έχει η κάθε εταιρεία 2 κεραίες (μια καμινάδα και ενα στρογγυλεμένο καμουφλάζ, σαν pipe, με 1 sector). Η Cosmote  (χωρίς Ν78) και άλλες 2 NOVA-VF (με N78). 

Μεγάλο φάουλ για nova και Vodafone, μιας και πριν μερικές ημέρες δήλωσαν ανάκληση, αν και εξακολουθούν να εκπέμπουν κανονικά. 

8 minutes ago, panos.k2 said:

Το μόνο καλό, πριν ενα μήνα έβαλε και η Cosmote N78 στη κεραία στη Καστροσυκιά. Λείπουν 2 sector όμως αν συγκρίνουμε από την άδεια και χάνει κάλυψη. Άργησε να μπει η κεραία, παραδίπλα οι άλλες έχουν πάρα πολλά χρόνια. 

Η Victus έχει τρυπάρα στο Κανάλι και η Cosmote άνετα πιάνει Gbit. Κλείνει η τρύπα βέβαια, δήλωσαν την προηγούμενη εβδομάδα συνεγκατασταση στον ιστό της Cosmote!. Τη Cosmote δε βλέπω όμως να πατάει σε καμιά της Victus πιο κάτω να κλείσει τρύπα. 

Hlias.

2 ώρες πριν, Ninjis said:

Μετά το νέο update 

IMG_9537.jpeg

Να υποθέσω, μόνο στα GigaMax προγράμματα;

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

2 ώρες πριν, panos.k2 said:

Ε; 

H cosmote στον νομό Πρεβέζης ήταν πάντα πολύ κατώτερη των άλλων. Μόνο μέσα στην πόλη ήταν η καλύτερη κι αυτό πλέον δεν ισχύει γιατί και οι άλλες έβαλαν κεραίες μέσα οπότε πλέον είναι στα ίδια. 

Αυτή τη στιγμή είμαι στη Πρέβεζα με νόβα, αυτό που λες ίσχυε κάποτε. Πλέον είναι εξίσου καλή με κοσμοτε. 

Για την πόλη της Πρέβεζας αναφέρομαι. Όπως και να χει έχουν περάσει χρόνια, τα πράγματα αλλάζουν. Στο κέντρο μόνο η κοσμοτε είχε κάλυψη αλλά και προς τα έξω οι άλλες χάλια ήταν. Πάντα για την πόλη μιλάω. Το θυμάμαι καθαρά. Είχα ένα Huawei P9 και μετρούσα. 😂 Η κοσμοτε φούλ, Wind εκτός. 

Παιδιά τι γίνεται… φίλος από Χαλκιδική στο Πευκοχωρι με iPad Pro cellular μέτρησε 3.4Gbps. Είδε Ν258+Ν78.

Στην αρχή νόμιζε ότι έχει μόνο στο κέντρο τέτοια ταχύτητα αλλά μου λέει ότι σε όλη την περιοχή έχει 3-4Gbps.

Voilà! 🙂 

[sIGPIC][/sIGPIC]

31 minutes ago, mixtri said:

Για την πόλη της Πρέβεζας αναφέρομαι. Όπως και να χει έχουν περάσει χρόνια, τα πράγματα αλλάζουν. Στο κέντρο μόνο η κοσμοτε είχε κάλυψη αλλά και προς τα έξω οι άλλες χάλια ήταν. Πάντα για την πόλη μιλάω. Το θυμάμαι καθαρά. Είχα ένα Huawei P9 και μετρούσα. 😂 Η κοσμοτε φούλ, Wind εκτός. 

Έχουν αλλάξει εντελώς τα πράγματα. Αν αναφέρεσαι ειδικά στη WIND, μιλάμε για εμπειρία τουλάχιστον 5ετιας. Σήμερα η εικόνα είναι διαφορετική.

Μη μου πεις μόνο ότι η Cosmote έχει τέλεια κάλυψη σε Παντοκράτορα και Καλαμίτσι. Εκεί η Cosmote έχει τρύπες, ενώ οι άλλες 2 έχουν σταθμό και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. 

Η αίσθηση μου είναι ότι δεν έχεις δει από κοντά πώς έχει εξελιχθεί το δίκτυο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Η Cosmote πλέον προχωρά πολύ πιο αργά σε προσθήκη νέων σταθμών, ενώ οι αλλες δύο επεκτείνονται πολύ πιο επιθετικά (λογικό, μιας και πάνε μαζί). Αυτό το επισημαίνουν πολλοί χρήστες του φόρουμ δεν είναι άποψη ενός μόνο ατόμου. Με όλο τον σεβασμό η πραγματικότητα σήμερα δεν είναι ίδια με αυτή που ήταν πριν από χρόνια.

Ίσως στις περιοχές που κινείσαι όταν έρχεσαι Ελλάδα η εικόνα να μην έχει αλλάξει τόσο. Σε πολλά άλλα μέρη της χώρας όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. 🙂

Hlias.

3 ώρες πριν, fotisk13 said:

Που το βρίσκουμε αυτό;  

Υ.Γ : Άκυρο το βρήκα

Μόνο στα unlimited? Δεν το βλέπω

1 minute ago, elkons said:

Έχουν αλλάξει εντελώς τα πράγματα. Αν αναφέρεσαι ειδικά στη WIND, μιλάμε για εμπειρία τουλάχιστον 5ετιας. Σήμερα η εικόνα είναι διαφορετική.

Μη μου πεις μόνο ότι η Cosmote έχει τέλεια κάλυψη σε Παντοκράτορα και Καλαμίτσι. Εκεί η Cosmote έχει τρύπες, ενώ οι άλλες 2 έχουν σταθμό και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. 

Η αίσθηση μου είναι ότι δεν έχεις δει από κοντά πώς έχει εξελιχθεί το δίκτυο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Η Cosmote πλέον προχωρά πολύ πιο αργά σε προσθήκη νέων σταθμών, ενώ οι αλλες δύο επεκτείνονται πολύ πιο επιθετικά (λογικό, μιας και πάνε μαζί). Αυτό το επισημαίνουν πολλοί χρήστες του φόρουμ δεν είναι άποψη ενός μόνο ατόμου. Με όλο τον σεβασμό η πραγματικότητα σήμερα δεν είναι ίδια με αυτή που ήταν πριν από χρόνια.

Ίσως στις περιοχές που κινείσαι όταν έρχεσαι Ελλάδα η εικόνα να μην έχει αλλάξει τόσο. Σε πολλά άλλα μέρη της χώρας όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. 🙂

Στις περιοχές που κινούμαι στην Ελλάδα υπάρχει παράλληλη βελτίωση και από τις 3. Η κοσμοτε ήταν μπροστά, και πάλι μπροστά είναι. Για την ακρίβεια στο Πηλιο ήταν η χειρότερη. Έπιανε μόνο μέσα στα χωριά. Έκανε ένα ντου και γέμισε κεραία και macro και αν δεν ήταν ανάποδοι οι κάτοικοι θα είχε σήμα και στις σπηλιές…

[sIGPIC][/sIGPIC]

5 minutes ago, georgemv said:

Το είδα, ήθελε τερματισμό η εφαρμογή για να φορτώσει πάλι διαθέσιμες υπηρεσίες για τη γραμμή μου από το δίκτυο

6 minutes ago, georgemv said:

Λογικά έχεις την τελευταία έκδοση της εφαρμογής. 

Δοκίμασε από την ενότητα ανακάλυψε, έχει εμφανιστεί και εκεί.

CNCq71f.md.jpg

CNCqcdl.md.jpg

1 minute ago, georgemv said:

Το είδα, ήθελε τερματισμό η εφαρμογή για να φορτώσει πάλι διαθέσιμες υπηρεσίες για τη γραμμή μου από το δίκτυο

Δε σε πρόλαβα..

Γίνονται εργασίες συντήρησης μέχρι τις 3.30, αν εξαφανιστεί, θα είναι προσωρινά. 

Hlias.

Έχει μεγάλη περίοδο τσάμπα δοκιμής, θα γίνει της ανωμαλίας στο δίκτυο αν το πάρει χαμπάρι πολύς κόσμος. Για να δούμε.

Δεν κάνουμε ένα WhatsApp group να στέλνουμε μετρήσεις 😂 Το έχουμε κάνει λατέρνα το φόρουμ.

Just now, georgemv said:

Έχει μεγάλη περίοδο τσάμπα δοκιμής, θα γίνει της ανωμαλίας στο δίκτυο αν το πάρει χαμπάρι πολύς κόσμος. Για να δούμε.

Αυτό θέλουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

14 minutes ago, mixtri said:

Στις περιοχές που κινούμαι στην Ελλάδα υπάρχει παράλληλη βελτίωση και από τις 3. Η κοσμοτε ήταν μπροστά, και πάλι μπροστά είναι. Για την ακρίβεια στο Πηλιο ήταν η χειρότερη. Έπιανε μόνο μέσα στα χωριά. Έκανε ένα ντου και γέμισε κεραία και macro και αν δεν ήταν ανάποδοι οι κάτοικοι θα είχε σήμα και στις σπηλιές…

Φυσικά και υπάρχει, αλλά όχι με τους ίδιους ρυθμούς. Διαφέρει ανά περιοχή. 

Για το Πήλιο συμφωνώ, ήρθα πέρυσι, στην Άφυσσο ήταν η μοναδική εταιρεία με καλή (και γενικότερα) κάλυψη. Περιμένει και άλλη κεραία, θα γίνει ακόμα καλύτερη. Στη Λάρισα επίσης, και στη Θεσσαλία γενικότερα παραμένει η καλύτερη (τουλάχιστον έτσι βλέπω). Πελοπόννησο επίσης είναι πολύ καλή. 

Στερεά Ελλάδα, Κεντρική Μακεδονία και Ηπειρο πρέπει να δουν πιο σοβαρά.

Hlias.

Στερεά Ελλάδα είναι πολύ καλή. Εύβοια δε ξέρω να πω, αλλά Φθιώτιδα και προς Φωκίδα και Ευρυτανια παίζει μπάλα μόνη της στα ορεινά. 

[sIGPIC][/sIGPIC]

9 minutes ago, georgemv said:

Τελείωσαν τα benchmarks πρέπει να βγάλουν το αχτι τους κάπου. Άστους να παίξουν.. δεν μου φαίνεται και τόσο τυχαία η κίνηση τους.

Hlias.

Α και Θεσσαλία σε κάλυψη ήταν παραδοσιακά telestet ή καλύτερη. Απλα έκανε «ντου» η κοσμοτε με macro και βρώμισε ο κάμπος κεραίες. Απλα να τα λέμε και όπως έχουν τα πράγματα. Ακόμα σε κάλυψη υπάρχει μάχη…

[sIGPIC][/sIGPIC]