memoriesradio Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 5 ώρες πριν, elkons said: Ναύπλιο Το FTM γιατί δε δείχνει NR band ? Πάλι καλά να λες, που δείχνει PCI & IMEI... 1 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 15 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 4 ώρες πριν, georgemv said: Το FTM ειναι ένα ναυάγιο στα release builds. H Apple το έχει σε πολύ χαμηλό sampling για λόγους ασφάλειας. Σε κανέναν μας δεν αρέσει αλλά τι να κάνουμε. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου Αναβαθμίστηκε και η 105583! 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου (edited) 5 ώρες πριν, elkons said: Αναβαθμίστηκε και η 105583! Ποια είναι αυτή μαν; Πελοποννησιακή ακούγεται με το 5αρι μπροστά 😛 Edit: Άκυρο, βαριόμουν να ψάξω, αλλά μου έκανε εντύπωση γιατί σε είδα Ναύπλιο και λέω τι μου έχει ξεφύγει από εκείνα τα μέρη, ντροπή μου 😂🤣. Καλά οι αθεόφοβοι, είναι δυνατόν;; Είχαν αφήσει τέτοια κεράια στα Γιάννενα ;; Και αναβάθμισαν και Λιγκιάδες με N78, πρέπει να θερίζει 😎 Edited 16 Μαΐου by johnny_htc 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου 1 minute ago, johnny_htc said: Ποια είναι αυτή μαν; Πελοποννησιακή ακούγεται με το 5αρι μπροστά 😛 Γιάννενα! Αυτή στην Τσιριγώτη. Μεχρι στιγμής για το 2026, είναι η 4η που αναβάθμισαν εκεί. Βέβαια άργησαν λίγο, ειδικά Λιγκιάδες αλλά μαζεύτηκε. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου Άκυρο αλλά δε ξέρω πώς το ξέχασα να το αναφέρω αυτό, αλλά χτες κάπου στον Κηφισό κοντά στο ύψος της Καβάλας, (εκεί στριμωγμένος ανάμεσα στα φορτηγά και τις νταλίκες και με άπειρη υπομονή), πήρε το μάτι μου SA 2600. Άραγε bugια του νετμονστερ;; Ή το έχουν πάρει τόσο ζεστά το πράμα; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου (edited) 15 minutes ago, johnny_htc said: Καλά οι αθεόφοβοι, είναι δυνατόν;; Είχαν αφήσει τέτοια κεράια στα Γιάννενα ;; Γιάννενα δεν ειμαι, ανταπόκριση έχω. Σιγά βρε σε εξωτερικούς χώρους είχε Ν78 από ΟΤΕ 1 και Λιγκιάδες. Απλά είχε στην άδεια και δεν είχε βάλει από το 2023 που μπήκε. Ναύπλιο παρεπιπτόντως μια χαρά. Ισθμό έχει φουλαρει, αν θυμάμαι καλά έβαλαν πέρυσι κεραία. 5 minutes ago, johnny_htc said: Άκυρο αλλά δε ξέρω πώς το ξέχασα να το αναφέρω αυτό, αλλά χτες κάπου στον Κηφισό κοντά στο ύψος της Καβάλας, (εκεί στριμωγμένος ανάμεσα στα φορτηγά και τις νταλίκες και με άπειρη υπομονή), πήρε το μάτι μου SA 2600. Άραγε bugια του νετμονστερ;; Ή το έχουν πάρει τόσο ζεστά το πράμα; Δεν είναι bug, είχε SA 2600 κ άλλος ενας εδω στην Ιερά οδό και Κηφισού Αιγάλεω. Edited 16 Μαΐου by elkons 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου 1 minute ago, elkons said: Γιάννενα δεν ειμαι, ανταπόκριση έχω. Σιγά βρε σε εξωτερικούς χώρους είχε Ν78 από ΟΤΕ 1 και Λιγκιάδες. Απλά είχε στην άδεια και δεν είχε βάλει από το 2023 που μπήκε. Ναύπλιο παρεπιπτόντως μια χαρά. Ισθμό έχει φουλαρει, αν θυμάμαι καλά έβαλαν πέρυσι κεραία. Και άλλες στα Γιάννενα δεν έχουν βάλει Ν78 ακόμα. Γενικά άμα το δεις, η cosmote έχει το πιο πολύ κεραιομάνι εκεί μέσα, αλλά το πάει τα ζώα μου αργά 😂🤣 Ναύπλιο άλλαξαν επιτέλους τη σάπια πάνω στις κεραίες στον Προφήτη Ηλία Ναυπλίου και έβαλαν καινούργιο ιστό, όλο το παραλιακό μέτωπο με τα μαγαζιά πρέπει να είναι μια χαρά τώρα (εννοώ το λιμάνι από τη Φιλελλήνων και πέρα αλλά και η Άργους είχε θεματάκια). Ισθμός αναβαθμίστηκε για τα καλά, ναι πέρυσι κάποια στιγμή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου Just now, johnny_htc said: Και άλλες στα Γιάννενα δεν έχουν βάλει Ν78 ακόμα. Γενικά άμα το δεις, η cosmote έχει το πιο πολύ κεραιομάνι εκεί μέσα, αλλά το πάει τα ζώα μου αργά 😂🤣 Αμα πάμε με βάση τις άδειες, μόνο πανεπιστήμιο έμεινε. Δεν είναι περασμένες στο CellMapper (NR). 1 minute ago, johnny_htc said: Ναύπλιο άλλαξαν επιτέλους τη σάπια πάνω στις κεραίες στον Προφήτη Ηλία Ναυπλίου και έβαλαν καινούργιο ιστό, όλο το παραλιακό μέτωπο με τα μαγαζιά πρέπει να είναι μια χαρά τώρα (εννοώ το λιμάνι από τη Φιλελλήνων και πέρα αλλά και η Άργους είχε θεματάκια). Ισθμός αναβαθμίστηκε για τα καλά, ναι πέρυσι κάποια στιγμή. Βάλανε Ν78 ή μόνο από ΟΤΕ για αρχή; 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου Σοβαρευτείτε ρεεειι😂 Just now, elkons said: Αμα πάμε με βάση τις άδειες, μόνο πανεπιστήμιο έμεινε. Δεν είναι περασμένες στο CellMapper (NR). Α έχουν προχωρήσει τόσο πολύ; Καλό αυτό. 1 minute ago, elkons said: Αμα πάμε με βάση τις άδειες, μόνο πανεπιστήμιο έμεινε. Δεν είναι περασμένες στο CellMapper (NR). Έβαλαν Ν78, κανονικά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου 2 minutes ago, johnny_htc said: Σοβαρευτείτε ρεεειι😂 Κοντά σε αυτή που αναβαθμίστηκε είναι και κοντά στον ΟΤΕ. Αν ανάψει 5G σε αυτό μια χαρά θα περνάει 78αρα. Δε ξέρω γιατί το άφησαν (και είναι το μοναδικο 4G). Ευτυχώς καλύπτει χαμηλά. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου 11 minutes ago, elkons said: Δεν είναι bug, είχε SA 2600 κ άλλος ενας εδω στην Ιερά οδό και Κηφισού Αιγάλεω. Λογικά ο ίδιος ιστός είναι. Δεν τα έχω δει ακόμα, παίζει να είναι αυτός στα ΚΤΕΛ κοντά. 1 minute ago, elkons said: Κοντά σε αυτή που αναβαθμίστηκε είναι και κοντά στον ΟΤΕ. Αν ανάψει 5G σε αυτό μια χαρά θα περνάει 78αρα. Δε ξέρω γιατί το άφησαν (και είναι το μοναδικο 4G). Ευτυχώς καλύπτει χαμηλά. Ε ναι ρε συ, δεν κάνει EN DC τώρα αυτό εδώ το κολοκύθι, κρίμα είναι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου 24 minutes ago, johnny_htc said: Άκυρο αλλά δε ξέρω πώς το ξέχασα να το αναφέρω αυτό, αλλά χτες κάπου στον Κηφισό κοντά στο ύψος της Καβάλας, (εκεί στριμωγμένος ανάμεσα στα φορτηγά και τις νταλίκες και με άπειρη υπομονή), πήρε το μάτι μου SA 2600. Άραγε bugια του νετμονστερ;; Ή το έχουν πάρει τόσο ζεστά το πράμα; Μήπως ειδες EARFCN και bandwidth? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου (edited) 15 minutes ago, johnny_htc said: Α έχουν προχωρήσει τόσο πολύ; Καλό αυτό. Έχει σε ΟΤΕ 1, ΟΤΕ 2 ,ΟΤΕ 3, Αγίου Κοσμά (Κουραμπα), Δρίσκο (πιο έξω βέβαια), Λιγκιαδες, Μάρμαρα, Πεδινή,Τσιριγώτη. Τα 4 τελευταία είναι φετινά. Μια χαρά είναι, αρκετές 78αρες. Γενικά όλες οι εταιρίες έχουν αρκετές απλά η Vodafone έχει πολλά προβλήματα (έχουν αναφερθεί δε χρειάζεται να επεκταθώ περαιτέρω και να βγω εκτός θέματος). 12 minutes ago, johnny_htc said: Λογικά ο ίδιος ιστός είναι. Δεν τα έχω δει ακόμα, παίζει να είναι αυτός στα ΚΤΕΛ κοντά. Αν φαίνεται στο log του Netmonster, ανεβασε να δούμε αν είναι η ίδια.. Είχαμε δει από άλλο μέλος με ARFCN 529950,PCI 339. Edited 16 Μαΐου by elkons 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου Πρέπει να λείπουν features απο το RAN της cosmo. Δείτε εδώ τρελό combo της μαμάς Telekom Γερμανίας σε εσωτερικό χώρο. Δεν εχω πετύχει ποτέ κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου 4 minutes ago, elkons said: Έχει σε ΟΤΕ 1, ΟΤΕ 2 ,ΟΤΕ 3, Αγίου Κοσμά (Κουραμπα), Δρίσκο (πιο έξω βέβαια), Λιγκιαδες, Μάρμαρα, Πεδινή,Τσιριγώτη. Τα 4 τελευταία είναι φετινά. Μια χαρά είναι, αρκετές 78αρες. Γενικά όλες οι εταιρίες έχουν αρκετές απλά η Vodafone έχει πολλά προβλήματα (έχουν αναφερθεί δε χρειάζεται να επεκταθώ περαιτέρω και να βγω εκτός θέματος). Αν φαίνεται στο log του Netmonster, ανεβασε να δούμε αν είναι η ίδια.. Είχαμε δει από άλλο μέλος με ARFCN 529950,PCI 339. 6 minutes ago, georgemv said: Μήπως ειδες EARFCN και bandwidth? Δε ξέρω αν τα κατέγραψε, αλλά βλέπω δυο χωρίς ονόματα από τον developer, άρα μάλλον είναι καινούργια. ARFCN 431070 και pci 413 και pci 411 Δε ξέρω αν είναι αυτά, γιατί το netmosnter πρέπει να πέφτει σε λήθαργο μετά από λίγο όταν δε χρησιμοποιώ το κινητό (τώρα το διαπίστωσα, λείπουν ένα σωρό από χτες) και μπορεί να μην το έχει καταγράψει. Αναμένουμε cellmapper που για κάποιο λόγο αργούν υπερβολικά να ανεβούν τελευταία τύπου μπορεί και τρεις μέρες... 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου Καλή είναι η Cosmote στα Γιάννενα αλλά έχει περιοχή μέσα στο κέντρο που είναι πάρα πολύ χάλια, στη Ν. Ζερβα τη σουλιου κι όλη αυτή τη γύρω περιοχή έχει 1 γραμμή και σήμερα έπιασα κι edge σε εξωτερικό χώρο. Από ταχύτητες είναι πάρα πολύ καλά αλλά από σήμα και αξιοπιστία μέσα στην πόλη την τρώει λάχανο η νοβαρα που δουλεύει παντού, έστω και με χαμηλότερες ταχύτητες. Βαζουν Ν78 αλλά άργησαν. Στις περισσότερες κεραίες που βάζουν τώρα οι άλλες είχαν προ πολλού Από Βονταφον που έχω το τελευταίο διάστημα που μας πήραν τα εταιρικά από Νόβα είμαι πολύ δυσαρεστημένος. Το καλύτερο στα Γιάννενα είναι νόβα+κοσμοτε για να σαι καλυμμένος παντού και από ταχύτητα και από κάλυψη 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου 6 minutes ago, panos.k2 said: Από ταχύτητες είναι πάρα πολύ καλά αλλά από σήμα και αξιοπιστία μέσα στην πόλη την τρώει λάχανο η νοβαρα που δουλεύει παντού, έστω και με χαμηλότερες ταχύτητες. Όχι παντού, προς τη Μοσχοπόλεως κοντά στο δημοτικό σε εσωτερικούς χώρους Nova/Vf EDGE ή εκτός δικτύου είναι και η Cosmote έχει φουλ σημα. Αν μιλάμε όμως γενικότερα Cosmote και Nova. Το τέλειο δεν υπάρχει πουθενά, βέβαια λογικό είναι με τόσο ατσουμπαλη δόμηση στις Ελληνικές πόλεις. Μη ξεχνάμε και τη κεραιοφοβια. Η κατάσταση στη Ν. Ζερβα όντως χρόνια πρόβλημα, δε ξέρω γιατί δεν την αγγίζουν. Η Vodafone αμα θέλει πατάει στη Nova εντομεταξυ.. 11 minutes ago, panos.k2 said: Από Βονταφον που έχω το τελευταίο διάστημα που μας πήραν τα εταιρικά από Νόβα είμαι πολύ δυσαρεστημένος. Μη γκρινιάζεις βρε! σας αναβάθμισαν μισό micro στο γήπεδο 😂 (τραγικό). 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου (edited) 4 ώρες πριν, georgemv said: Πρέπει να λείπουν features απο το RAN της cosmo. Δείτε εδώ τρελό combo της μαμάς Telekom Γερμανίας σε εσωτερικό χώρο. Δεν εχω πετύχει ποτέ κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα. Γιώργο, ελα Βερολίνο να δεις 😉 Edited 16 Μαΐου by HORGRAP 4 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου Ήμουν χθες ολη μερα, παιζει παντου το 1500 SDL. Δυστυχώς δεν ειχα τοπική SIM με SA. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου (edited) 3 ώρες πριν, elkons said: Όχι παντού, προς τη Μοσχοπόλεως κοντά στο δημοτικό σε εσωτερικούς χώρους Nova/Vf EDGE ή εκτός δικτύου είναι και η Cosmote έχει φουλ σημα Για εξωτερικούς χωρους αναφερόμουν πριν. Σήμερα είδα edge σε εξωτερικό χώρο Αυτό που λες είναι πολύ μικρή περιοχή μπροστά στην τρύπαρα της κοσμοτε στη Ν. Ζερβα. Πιάνει τοπικά στο σημείο λόγω micro, λίγο παραπέρα απ τη μοσχοπολεως στη καραβατια πέφτει πάρα πολύ το σήμα. Περνάω κάθε μέρα από εκεί, το βλέπω Εκτος δικτύου σε καμία περίπτωση δεν είναι οι άλλες εκεί, απλά δε πιάνουν τόσο καλά Edited 16 Μαΐου by panos.k2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου Νέα Καλλικράτεια speedtest 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 17 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου Χανιά αφίξεις. 9 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 17 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου Αντε και με SA 1 hour ago, georgemv said: Αντε και με SA ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: μην τολμήσεις να μπεις στο αεροπλάνο της επιστροφής χωρις SA 🤪 Καλά να περάσεις! 2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 17 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαΐου (edited) 4 ώρες πριν, georgemv said: Αντε και με SA ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: μην τολμήσεις να μπεις στο αεροπλάνο της επιστροφής χωρις SA 🤪 Καλά να περάσεις! Προς το παρόν τρώω… άσε με χορτάσω ιώδιο και αύριο στο Γερμανό. Edited 17 Μαΐου by mixtri 10 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts