marios239 Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 58 minutes ago, elkons said: Τι είναι οι πράσινες ενδείξεις; https://www.vodafone.gr/elegxos-taxythtas-internet-diktyou-kinitis Ανανέωσαν και τα δεδομένα βλέπω! Ωραία! Τα πράσινα δεν έχω καταλάβει ούτε εγώ τι ρόλο βαράνε. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 1 hour ago, marios239 said: Ανανέωσαν και τα δεδομένα βλέπω! Ωραία! Τα πράσινα δεν έχω καταλάβει ούτε εγώ τι ρόλο βαράνε. Ούτε εγώ αλλά στην αναζήτηση όταν επιλέγω κάτι συγκεκριμένο εμφανίζει γραπτά τις ταχύτητες. Καλύτερα βέβαια θα ήταν να επιλέγουμε πάνω στον χάρτη κατευθείαν. Μπορώ να πω πως δεν είναι μαγειρεμένος, μονο στο Upload δε στέκει να μου λέει 10-30 download <100 Upload. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 6 ώρες πριν, elkons said: Τι είναι οι πράσινες ενδείξεις; https://www.vodafone.gr/elegxos-taxythtas-internet-diktyou-kinitis Μήπως δεν έχει καλή λήψη? Πάντως διευθύνσεις που έβαλα καλά τα λέει Εντάξει τα στρογγυλεύουν λίγο αλλά στο περίπου οκ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 43 minutes ago, hercoulis said: Μήπως δεν έχει καλή λήψη? Πάντως διευθύνσεις που έβαλα καλά τα λέει Εντάξει τα στρογγυλεύουν λίγο αλλά στο περίπου οκ Λογικά θα ενημερωθεί το site και θα λέει τι είναι οι πράσινες ενδείξεις γιατί είναι καινούργια καταγραφή Οκτωβρίου. Είπαν να αλλάξουνε χρώμα να βγάζουμε άκρη. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2025 17 ώρες πριν, elkons said: Ούτε εγώ αλλά στην αναζήτηση όταν επιλέγω κάτι συγκεκριμένο εμφανίζει γραπτά τις ταχύτητες. Καλύτερα βέβαια θα ήταν να επιλέγουμε πάνω στον χάρτη κατευθείαν. Μπορώ να πω πως δεν είναι μαγειρεμένος, μονο στο Upload δε στέκει να μου λέει 10-30 download <100 Upload. Σε γενικές γραμμές ο χάρτης απεικονίζει την πραγματικότητα. Βέβαια σε μία περίπτωση όπου δεν πιάνει ούτε 10 Mbps μου έλεγε από 100 Mbps έως 300 Mbps 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panossgo Δημ. November 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2025 (edited) Παιδιά, την πάτησα σαν ΒΛΑΚΑΣ με τη Vodafone. Έχω βάλει fiber 300. Η πωλήτρια που μου πρότεινε το πρόγραμμα τηλεφωνικώς, μου είχε πει ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 18€/το μήνα. (λόγω κακής προηγούμενης εμπειρίας σχετικά με αυτό το θέμα, επέμεινα να το ξεκαθαρίσουμε ότι η ΤΕΛΙΚΗ τιμή με τα πάντα όλα μέσα είναι 18€...) Μου 'ρθε 24,21€... Δεν έχω κάποια χρέωση εκτός παγίου, είδα τον αναλυτικό λογαριασμό. Πώς θα πάρω το ηχητικό που περιέχει τη συνομιλία μου με την πωλήτρια; Αυτή μου είχε πει πως μπορώ να πάω σε ένα κατάστημα Vodafone και να το πάρω. Κάτι όμως μου λέει ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.. Edited November 2, 2025 by panossgo 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2025 Πρώτα πρώτα να κοιτάξεις τον λογαριασμό αν είναι για 30 ημέρες. Ο πρώτος λογαριασμός συνήθως εκδίδετε για περισσότερες ημέρες. Ηχογράφηση θα πάρεις καλώντας την εξυπηρέτηση πελατών ή μέσω καταστήματος. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panossgo Δημ. November 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2025 Περίοδος Λογαριασμού: 01/10/2025 - 31/10/2025 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2025 2 ώρες πριν, panossgo said: Παιδιά, την πάτησα σαν ΒΛΑΚΑΣ με τη Vodafone. Έχω βάλει fiber 300. Η πωλήτρια που μου πρότεινε το πρόγραμμα τηλεφωνικώς, μου είχε πει ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 18€/το μήνα. (λόγω κακής προηγούμενης εμπειρίας σχετικά με αυτό το θέμα, επέμεινα να το ξεκαθαρίσουμε ότι η ΤΕΛΙΚΗ τιμή με τα πάντα όλα μέσα είναι 18€...) Μου 'ρθε 24,21€... Δεν έχω κάποια χρέωση εκτός παγίου, είδα τον αναλυτικό λογαριασμό. Πώς θα πάρω το ηχητικό που περιέχει τη συνομιλία μου με την πωλήτρια; Αυτή μου είχε πει πως μπορώ να πάω σε ένα κατάστημα Vodafone και να το πάρω. Κάτι όμως μου λέει ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.. Αν δεν υπάρχει αναλογική χρέωση παγίου, κατά 99% δεν σου περάστηκαν οι εκπτώσεις, είναι σύνηθες στη Vodafone σε νέα συμβόλαια. Καλείς την εξυπηρέτηση πελατών, τους εξηγησείς τί συμφώνησες και τι σου ήρθε να πληρώσεις, το κοιτάνε και σου γίνεται πίστωση στον επόμενο. 4 2 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, panossgo said: Παιδιά, την πάτησα σαν ΒΛΑΚΑΣ με τη Vodafone. Έχω βάλει fiber 300. Η πωλήτρια που μου πρότεινε το πρόγραμμα τηλεφωνικώς, μου είχε πει ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 18€/το μήνα. (λόγω κακής προηγούμενης εμπειρίας σχετικά με αυτό το θέμα, επέμεινα να το ξεκαθαρίσουμε ότι η ΤΕΛΙΚΗ τιμή με τα πάντα όλα μέσα είναι 18€...) Μου 'ρθε 24,21€... Δεν έχω κάποια χρέωση εκτός παγίου, είδα τον αναλυτικό λογαριασμό. Πώς θα πάρω το ηχητικό που περιέχει τη συνομιλία μου με την πωλήτρια; Αυτή μου είχε πει πως μπορώ να πάω σε ένα κατάστημα Vodafone και να το πάρω. Κάτι όμως μου λέει ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.. Σαν "βλάκας" μπορεί να την πάτησες, αλλά σίγουρα με την Vodafone (η οποία δίνει τηλεφωνικά πάντα τελικές τιμές) ή με κάποιον εξωτερικό συνεργάτη (telemarketing, πλασιέ, μαστροΠέτρος που σήμερα πουλάει τηλεφωνία, πάρτε κύριε λαχεία, κτλ); Ε; Μία απλή αναζήτηση στο Google του αριθμού που σε κάλεσε και σου πούλησε ότι σου πούλησε, και θα σου λυθούν οι απορίες (αλλά και οι δικές μας) αν ήταν από την ίδια μαμά Vodafone ή από τους παραπάνω "εξωτερικούς συνεργάτες" (πέρασαν και δεν κόλλησαν)... Edited November 2, 2025 by memoriesradio 5 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2025 (edited) Δεν ξέρω εάν το έχει ψάξει κάποιος, όπως η Cosmote έχει τη Frog Mobile, έχει και η Vodafone μια αντίστοιχη πρόταση με ένα κατάστημα στην Ομόνοια, δεν γνωρίζω εάν δίνουν και εκεί απεριόριστα για ένα χρόνο. Αναφέρομαι για την Taza Mobile, έχει πακέτα με ελάχιστη ομιλία και αρκετό Mobile Internet σε καλούτσικες τιμές. https://mytazamobile.com/mobile-data-internet-bundles/# Edited November 2, 2025 by elkons 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2025 13 ώρες πριν, panossgo said: Περίοδος Λογαριασμού: 01/10/2025 - 31/10/2025 Παντα εχει και λιγες μερες παραπάνω ο πρωτος λογαριασμός (απο την ενεργοποιηση ως το τελος της περιοδου χρεωσης), και το παγιο που πληρωνεις είναι του επομενου μηνα. Ποτε ενεργοποιήθηκε η σύνδεση; Κοιτα πιο προσεκτικα την ανάλυση των χρεώσεων. Αν μπορείς να το ανεβάσεις κιόλας σβήνοντας τα προσωπικά δεδομένα για να το δουμε καλύτερα. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panossgo Δημ. November 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2025 (edited) Αυτός είναι ο λογαριασμός μου. Edited November 3, 2025 by panossgo 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2025 (edited) Όπως φαίνεται σαφεστατα στην δευτερη σελίδα , τα πάγια σου είναι από 14/10 μέχρι 30/11 δηλαδή ενάμιση μήνας. Edited November 3, 2025 by Vasileios 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panossgo Δημ. November 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2025 (edited) 4 ώρες πριν, Vasileios said: 14/10 μέχρι 30/11 δηλαδή ενάμιση μήνας Δεν είναι παράξενο αυτό αφού : Περίοδος Λογαριασμού: 01/10/2025 - 31/10/2025; Δηλαδή για διαφορετική χρονικό διάστημα η 'Περίοδος Λογαριασμού' και διαφορετική για τα...πάγια... Έχω μπερδευτεί. Edited November 3, 2025 by panossgo 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2025 1 ώρα πριν, panossgo said: Δεν είναι παράξενο αυτό αφού : Περίοδος Λογαριασμού: 01/10/2025 - 31/10/2025; Δηλαδή για διαφορετική χρονικό διάστημα η 'Περίοδος Λογαριασμού' και διαφορετική για τα...πάγια... Έχω μπερδευτεί. Ο κύκλος τιμολόγησης είναι 01-31. Επειδή όμως ξεκίνησε νωρίτερα, είναι μέσα και οι προηγούμενες μέρες. Συνήθης πρακτική. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 Χαιρετώ την παρέα. Έχουμε Vodafone σταθερή + ADSL στο σπίτι. Υπάρχει τρόπος να βρούμε πότε ακριβώς είχαμε κάνει το πρώτο συμβόλαιο με την εταιρία; Θυμάμαι ότι είχαμε κάνει μεταφορά στην Vodafone περίπου πριν 7-8 χρόνια, αλλά δεν θυμάμαι πότε ακριβώς, και ήθελα να δω αν μπορούμε να βρούμε την ακριβή ημερομηνία που μεταφερθήκαμε στην Vodafone. Η γραμμή αρχικώς ήταν ΟΤΕ και πήγαμε στην Vodafone με φορητότητα, και επίσης αν έχει σημασία έχω κάνει λογαριασμό χρήστη στο my vodafone. Στο my vodafone έχει όλα τα συμβόλαια εκτός από το αρχικό. Το αρχικό ήταν έντυπο και στις ανανεώσεις τις κάναμε ηλεκτρονικά από το my vodafone. Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 (edited) 5 ώρες πριν, gokuthelegend said: Χαιρετώ την παρέα. Έχουμε Vodafone σταθερή + ADSL στο σπίτι. Υπάρχει τρόπος να βρούμε πότε ακριβώς είχαμε κάνει το πρώτο συμβόλαιο με την εταιρία; Θυμάμαι ότι είχαμε κάνει μεταφορά στην Vodafone περίπου πριν 7-8 χρόνια, αλλά δεν θυμάμαι πότε ακριβώς, και ήθελα να δω αν μπορούμε να βρούμε την ακριβή ημερομηνία που μεταφερθήκαμε στην Vodafone. Η γραμμή αρχικώς ήταν ΟΤΕ και πήγαμε στην Vodafone με φορητότητα, και επίσης αν έχει σημασία έχω κάνει λογαριασμό χρήστη στο my vodafone. Στο my vodafone έχει όλα τα συμβόλαια εκτός από το αρχικό. Το αρχικό ήταν έντυπο και στις ανανεώσεις τις κάναμε ηλεκτρονικά από το my vodafone. Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή. Ρώτα στο live chat Edited November 10, 2025 by aektzhs 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 https://youtu.be/RdDox_wAm0Y?si=p_pfCm_UN8PkAiZy 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 1 hour ago, aektzhs 1 said: https://youtu.be/RdDox_wAm0Y?si=p_pfCm_UN8PkAiZy Να καταγράφει τους σεισμούς μειώσεων παροχών 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 Αύξηση στα συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας όπως και στην χρήση δεδομένων,αλλά μείωση στα έσοδα από δημόσια έργα και μείωση 218 χιλιάδων συνδρομητών στην κινητή τηλεφωνία την ώρα που συρρικνωνεται η σταθερή τηλεφωνία και υποχωρεί κατά 16 χιλιάδες συνδρομητές https://www.capital.gr/epixeiriseis/3956464/vodafone-ellados-me-stathera-esoda-apo-upiresies-kai-auximeno-ebitda-sto-examino/ https://www.businessnews.gr/epixeiriseis/texnologia/item/322904-vodafone-ellados-ypoxorisi-tzirou-kai-ayksisi-leitourgikon-kerdon-anodos-sta-symvolaia 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 7 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Αύξηση στα συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας όπως και στην χρήση δεδομένων,αλλά μείωση στα έσοδα από δημόσια έργα και μείωση 218 χιλιάδων συνδρομητών στην κινητή τηλεφωνία την ώρα που συρρικνωνεται η σταθερή τηλεφωνία και υποχωρεί κατά 16 χιλιάδες συνδρομητές https://www.capital.gr/epixeiriseis/3956464/vodafone-ellados-me-stathera-esoda-apo-upiresies-kai-auximeno-ebitda-sto-examino/ https://www.businessnews.gr/epixeiriseis/texnologia/item/322904-vodafone-ellados-ypoxorisi-tzirou-kai-ayksisi-leitourgikon-kerdon-anodos-sta-symvolaia "ναυάγησε" η vodafone,ίσως να οφείλεται στο οτί δεν έχει ανταγωνιστική πλατφόρμα τηλεόρασης όπως η cosmote και η nova... 5 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 (edited) Κλεινουν τις κεραιες τη νυχτα ηθελα να ξερα... Πραγματικα .. Πληρωνει ο κοσμος λεφτα για αυτα τα χάλια Γουέλ νταν βφ ελλαδος😜🤣👌👍 Μαλλον ηρθε η ωρα να γινει το κιουβιπ ο κυριος αριθμος μου Τραγικα δικτυα Edited November 25, 2025 by Nickchris36 2 2 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 Συνεργασία ΕΡΤ με Vantage Towers! Μπαίνει στο DVB-T2 η ΕΡΤ https://typologies.gr/mpainei-sto-dvb-t2-i-ert/ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. November 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2025 Προσφορά από Vodafone μέσω της taza https://www.facebook.com/share/p/1By4YzZENs/ 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts