elkons Δημ. September 4, 2025 Δημ. September 4, 2025 (edited) Επανήλθε η Vodafone εδω. 2 minutes ago, marios239 said: Φαίνεται να επανήλθαν και οι υπηρεσίες google! Το μόνο πρόβλημα που είχα πάντως ήταν buffering στο YouTube και Errors στο Google Drive (γενικά εννοώ, οχι με Vodafone). Search οι άλλοι 2 πάροχοι δούλευαν μισή ώρα μετά τη πτώση της Google κανονοικά. Κάτι πρέπει να έγινε κ με το δίκτυο της vf. https://www.taxydromos.gr/magnesia/volos/1237532/chiliades-syndromites-tis-vodafone-ston-aera-meta-to-mplak-aoyt-tis-google/ Edited September 4, 2025 by elkons 4 Παράθεση Hlias.
aektzhs 1 Δημ. September 4, 2025 Δημ. September 4, 2025 Με την κατάργηση του φόρου γλιτώνουμε 10 τοις εκατό του φόρου,κάτι ψιλά 2 1 Παράθεση
Bas Δημ. September 4, 2025 Δημ. September 4, 2025 20 ώρες πριν, king2009 said: Τελειωσε χθες. Ειχε διαρκεια κανα μηνα νομιζω ισως και παραπανω και την επαιρνες με φορητοτητα απο αλλο παροχο. Και με νέα SIM 3 Παράθεση
TakeOverNet Δημ. September 4, 2025 Δημ. September 4, 2025 2 ώρες πριν, marios239 said: Εδώ το κομμάτι του ραδιοδικτύου λειτουργεί κανονικά (και οι n78 είναι ανοιχτές) αλλά δεν περνάει τίποτα από δεδομένα. Απολύτως τίποτα! Μήπως έχεις android? 3 Παράθεση
marios239 Δημ. September 4, 2025 Δημ. September 4, 2025 5 minutes ago, TakeOverNet said: Μήπως έχεις android? Ναι, Xiaomi συγκεκριμένα 3 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student
elkons Δημ. September 4, 2025 Δημ. September 4, 2025 Αλήθεια, πως επηρεάστηκε το δίκτυο της Vodafone μαζί με τη πτώση της Google? Θέλω να πω ,τουλάχιστον εδω, έπεσε το δίκτυο, τα δεδομένα ήταν νεκρά εντελώς ούτε μήνυμα στο Viber δεν έστελνε και σε μερικούς, στη σταθερή κόπηκε η σύνδεση. Οι άλλοι πάροχοι δεν επηρεάστηκαν έτσι, εκτος Google έκαναν κανονοικά χρήση απλα με μεγαλύτερη καθυστέρηση στο YouTube και λοιπές υπηρεσίες της Google. 6 1 Παράθεση Hlias.
stathis123 Δημ. September 4, 2025 Δημ. September 4, 2025 1 ώρα πριν, elkons said: Ακριβώς, είναι σαν να στέλνεις μήνυμα Viber ή What's App, απλά έχει την επιλογή εάν δεν έχεις internet να σταλεί ως SMS/MMS. 1 ώρα πριν, aektzhs 1 said: Κοίταξε χρησιμοποιώ πάνω από χρόνο το rcs και δεν έχω χρεωθεί τίποτα. Δηλαδή δεν με έχει χρεώσει επιπλέον στα GB,παίρνει από αυτά του πακέτου που έχω,όπως επίσης αν ο παραλήπτης δεν είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο έχω επιλέξει εγώ μέσα από τις ρυθμίσεις μετά από λίγο το μήνυμα να πάει ως απλό sms,αλλά αυτό αν θέλει κάποιος το κλείνει από τον διακόπτη στις ρυθμίσεις oντως; και τοτε ποιος ο λογος να το προσφερουν; 😄 3 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13
Bas Δημ. September 4, 2025 Δημ. September 4, 2025 32 minutes ago, elkons said: Αλήθεια, πως επηρεάστηκε το δίκτυο της Vodafone μαζί με τη πτώση της Google? Θέλω να πω ,τουλάχιστον εδω, έπεσε το δίκτυο, τα δεδομένα ήταν νεκρά εντελώς ούτε μήνυμα στο Viber δεν έστελνε και σε μερικούς, στη σταθερή κόπηκε η σύνδεση. Οι άλλοι πάροχοι δεν επηρεάστηκαν έτσι, εκτος Google έκαναν κανονοικά χρήση απλα με μεγαλύτερη καθυστέρηση στο YouTube και λοιπές υπηρεσίες της Google. Σ'εμένα το σύμβολο "4G" είχε εξαφανιστεί (ούτε δεν εμφανίστηκε ̈́̈"Ε") για πολύ ώρα, όπως όταν το ίντερνετ είναι off... (Ενώ η Novara μία χαρά) 3 Παράθεση
aektzhs 1 Δημ. September 4, 2025 Δημ. September 4, 2025 53 minutes ago, elkons said: Αλήθεια, πως επηρεάστηκε το δίκτυο της Vodafone μαζί με τη πτώση της Google? Θέλω να πω ,τουλάχιστον εδω, έπεσε το δίκτυο, τα δεδομένα ήταν νεκρά εντελώς ούτε μήνυμα στο Viber δεν έστελνε και σε μερικούς, στη σταθερή κόπηκε η σύνδεση. Οι άλλοι πάροχοι δεν επηρεάστηκαν έτσι, εκτος Google έκαναν κανονοικά χρήση απλα με μεγαλύτερη καθυστέρηση στο YouTube και λοιπές υπηρεσίες της Google. Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι πως: 1)η Cosmote έστω και με καθυστέρηση έμπαινε σε ιστοσελίδες/εφαρμογές που δεν ήταν της Google 2)η Vodafone σε εμένα προσωπικά είτε θα έκανε μία ώρα να μπει είτε δεν θα έμπαινε καθόλου πουθενά. Σε άλλους φαίνεται πως επηρεάστηκε και η χρήση δεδομένων. Προσωπικά με τα δεδομένα έμπαινα κανονικά σε Facebook και Instagram 3)Στο Gmail στην αδελφή μου την ώρα εκείνη της διακοπής υπηρεσιών της Google της έρχονταν κανονικά τα email ενώ σε εμένα και στους συναδέλφους μου όχι 4)Ακόμα και σε περιαγωγή στην Βουλγαρία σε A1 BG συνάδελφος Είχε πρόβλημα Αυτά διαπίστωσα εγώ και πραγματικά φάνηκε πως η διακοπή Είχε διαφορετικά χαρακτηριστικά 2 Παράθεση
minast Δημ. September 4, 2025 Δημ. September 4, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, elkons said: Αλήθεια, πως επηρεάστηκε το δίκτυο της Vodafone μαζί με τη πτώση της Google? Θέλω να πω ,τουλάχιστον εδω, έπεσε το δίκτυο, τα δεδομένα ήταν νεκρά εντελώς ούτε μήνυμα στο Viber δεν έστελνε και σε μερικούς, στη σταθερή κόπηκε η σύνδεση. Οι άλλοι πάροχοι δεν επηρεάστηκαν έτσι, εκτος Google έκαναν κανονοικά χρήση απλα με μεγαλύτερη καθυστέρηση στο YouTube και λοιπές υπηρεσίες της Google. Ακόμα δεν ξέρουμε ακριβώς την εξάρτηση, αλλά μπορεί να έχουν οτιδήποτε από storage έως servers πάνω σε υποδομή της google που δεν ήταν προσβάσιμα. Edited September 4, 2025 by minast 6 Παράθεση
VIPdriver Δημ. September 4, 2025 Δημ. September 4, 2025 2 ώρες πριν, elkons said: Αλήθεια, πως επηρεάστηκε το δίκτυο της Vodafone μαζί με τη πτώση της Google? Θέλω να πω ,τουλάχιστον εδω, έπεσε το δίκτυο, τα δεδομένα ήταν νεκρά εντελώς ούτε μήνυμα στο Viber δεν έστελνε και σε μερικούς, στη σταθερή κόπηκε η σύνδεση. Οι άλλοι πάροχοι δεν επηρεάστηκαν έτσι, εκτος Google έκαναν κανονοικά χρήση απλα με μεγαλύτερη καθυστέρηση στο YouTube και λοιπές υπηρεσίες της Google. Αυτό ακριβώς με προβληματίζει κ εμένα. Και για να το παίζει κινεζος η βονταφονάρα, μαλλον κάποια παράνομη συνεργασία θα παίζει. 3 Παράθεση
paanos Δημ. September 4, 2025 Δημ. September 4, 2025 Οι DNS ήταν το θέμα. Πολύ πιθανό να χρησιμοποιούν google dns, καθόλου παράνομο 6 Παράθεση
Bas Δημ. September 4, 2025 Δημ. September 4, 2025 13 minutes ago, VIPdriver said: Αυτό ακριβώς με προβληματίζει κ εμένα. Και για να το παίζει κινεζος η βονταφονάρα, μαλλον κάποια παράνομη συνεργασία θα παίζει. 4 Παράθεση
elkons Δημ. September 4, 2025 Δημ. September 4, 2025 11 minutes ago, VIPdriver said: Αυτό ακριβώς με προβληματίζει κ εμένα. Και για να το παίζει κινεζος η βονταφονάρα, μαλλον κάποια παράνομη συνεργασία θα παίζει. Γιατί παράνομη; η κάθε εταιρία μπορεί να συνεργαστεί με όποιον θέλει (και με τη κυρά Σούλα τη γειτόνισσα..) 1 minute ago, paanos said: Οι DNS ήταν το θέμα. Πολύ πιθανό να χρησιμοποιούν google dns, καθόλου παράνομο Ή πήρε σβάρνα κάνα καλώδιο η καθαρίστρια στο data center της Google (αστειεύομαι).. 6 Παράθεση Hlias.
marios239 Δημ. September 4, 2025 Δημ. September 4, 2025 16 minutes ago, paanos said: Οι DNS ήταν το θέμα. Πολύ πιθανό να χρησιμοποιούν google dns, καθόλου παράνομο Μ' ήρθε τώρα μια φλασιά! Υποψιάζομαι ότι βρήκα το λόγο που δεν είχα καθόλου ίντερνετ, ενώ άλλοι είχαν κανονικά (εκτός google): Είχα ξεχάσει την ύπαρξη αυτής της επιλογής. Αν βασίζεται στο DNS της Google πιθανόν αυτό μ' έκαψε! Με cosmote που μου έπαιζε κανονικά η google μετά τις 11, μάλλον μπορούσε να περάσει κίνηση, ενώ με τη vf για κάποιο λόγο περίμενε αιώνια να κάνει resolve. Αν και το error που μου έδινε ο Firefox ήταν NS_ERR_OFLINE οπότε who knows. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student
elkons Δημ. September 4, 2025 Δημ. September 4, 2025 14 minutes ago, marios239 said: Μ' ήρθε τώρα μια φλασιά! Υποψιάζομαι ότι βρήκα το λόγο που δεν είχα καθόλου ίντερνετ, ενώ άλλοι είχαν κανονικά (εκτός google): Είχα ξεχάσει την ύπαρξη αυτής της επιλογής. Αν βασίζεται στο DNS της Google πιθανόν αυτό μ' έκαψε! Με cosmote που μου έπαιζε κανονικά η google μετά τις 11, μάλλον μπορούσε να περάσει κίνηση, ενώ με τη vf για κάποιο λόγο περίμενε αιώνια να κάνει resolve. Αν και το error που μου έδινε ο Firefox ήταν NS_ERR_OFLINE οπότε who knows. Μάλλον αυτό που λες είναι. NS_ERROR_OFFLINE στον πηγαίο κώδικα του Firefox (στο nsNetError.h) είναι The requested action could not be completed while the networking library is in the offline state. Αρα δεν μπήκε στον κόπο να ρωτήσει καν τον DNS με το σφάλμα αυτό αλλιώς θα έλεγε DNS_ERROR. 5 Παράθεση Hlias.
Bas Δημ. September 4, 2025 Δημ. September 4, 2025 2 ώρες πριν, paanos said: Οι DNS ήταν το θέμα. Πολύ πιθανό να χρησιμοποιούν google dns, καθόλου παράνομο Σωστό, απλώς τελείως αντιεπαγγελματικό 2 Παράθεση
TakeOverNet Δημ. September 5, 2025 Δημ. September 5, 2025 Άκουσα ότι στη βόρεια Ελλάδα, εργασίες για τις οπτικές τη ΔΕΗ πήραν παραμαζωμα τις οπτικές της Vodafone. Μήπως τελικά η Google χρησιμοποιεί Vodafone (εννοώ την Carrier Services) ? 1 Παράθεση
paanos Δημ. September 5, 2025 Δημ. September 5, 2025 1 ώρα πριν, TakeOverNet said: Μήπως τελικά η Google χρησιμοποιεί Vodafone Στην Ελλάδα ναι υπάρχει συνεργασία στο κομμάτι των υποδομών, όπως και με τον ΟΤΕ. Δε θα μάθουμε ποτέ τις συνεργασίες όμως 2 2 Παράθεση
aektzhs 1 Δημ. September 5, 2025 Δημ. September 5, 2025 (edited) Νέα καμπάνια Vodafone για το υπερσύγχρονο Vodafone 5G δίκτυο της αξιοποιώντας και την χορηγία στην Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών https://youtu.be/7VFO-b5qLVs?si=4X30JwI1Q__jzjp2 Edited September 5, 2025 by aektzhs 1 Επειδή εμφανίζεται το όνομα χρήστη του ατόμου που μου κοινοποίησε το link το έκανα αντικατάσταση με link από το Youtube 6 Παράθεση
hercoulis Δημ. September 6, 2025 Δημ. September 6, 2025 On 5/9/2025 at 12:20 ΜΜ, paanos said: Στην Ελλάδα ναι υπάρχει συνεργασία στο κομμάτι των υποδομών, όπως και με τον ΟΤΕ. Δε θα μάθουμε ποτέ τις συνεργασίες όμως Για αυτό είχαν φαγωθεί με την γοογλε και τα γραφεία που θα άνοιγε στας Αθήνας! 3 Παράθεση
elkons Δημ. September 6, 2025 Δημ. September 6, 2025 (edited) On 5/9/2025 at 9:51 ΜΜ, aektzhs 1 said: Νέα καμπάνια Vodafone για το υπερσύγχρονο Vodafone 5G δίκτυο της αξιοποιώντας και την χορηγία στην Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών https://youtu.be/7VFO-b5qLVs?si=4X30JwI1Q__jzjp2 Αρκετά καλή διαφήμιση, με νόημα. Αν εστιάσουμε στην λεπτομέρεια, το γήπεδο στα τελευταία πλάνα βρίσκεται στην Τήνο. Από τα λίγα γήπεδα πάνω στη θάλασσα. https://maps.app.goo.gl/Jda1ZRHJ26HgkyyMA Edited September 6, 2025 by elkons 7 Παράθεση Hlias.
aektzhs 1 Δημ. September 7, 2025 Δημ. September 7, 2025 16 ώρες πριν, elkons said: Αρκετά καλή διαφήμιση, με νόημα. Αν εστιάσουμε στην λεπτομέρεια, το γήπεδο στα τελευταία πλάνα βρίσκεται στην Τήνο. Από τα λίγα γήπεδα πάνω στη θάλασσα. https://maps.app.goo.gl/Jda1ZRHJ26HgkyyMA Ωραίος!!!!Ναι όντως είναι ένα πολύ ωραίο γήπεδο,όπως και η καμπάνια είναι προσεγμένη και με νόημα όπως πολύ σωστά επισήμανες 6 Παράθεση
hercoulis Δημ. September 10, 2025 Δημ. September 10, 2025 (edited) Κλέβουν και αριθμούς τηλεφώνων Edited September 10, 2025 by hercoulis 3 Παράθεση
Recommended Posts