Jump to content

panossgo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panossgo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

panossgo's Achievements

  1. Παιδιά καλημέρα. Είμαι στο Nova2play+ και ψάχνω τον τιμοκατάλογο για να δω χρεώσεις για 1520 και 1535. Αλλά δεν έχω βρει τίποτα (μόνο αυτόν τον τιμοκατάλογο που όμως δεν αναφέρει τίποτα για τετραψήφια), τα φώτα σας περικαλώ.
  2. Δεν φταίνε αυτοί (οι πάροχοι τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών γενικώς), αυτοί μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους, γεμίζουν τις τσέπες τους αααβάδιστα. Εμείς φταίμε γιατί σαν καταναλωτές ΔΕΝ κάνουμε τη δουλειά μας.
  3. Έκανα σήμερα. Αλλά σίγουρα θα έχουν νομιμοποιήσει την κλοπή, δεν είναι ερασιτέχνες.
  4. Ευχαριστώ. Πάντως οι τύποι ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, τους βγάζω το καπέλο.
  5. Τι Εννοείς για να σταματήσω την αυτόματη ανανέωση data; Και τι είναι το apn, έψαξα στις ρυθμίσεις και δεν μου έβγαλε κάτι. ΕΝΤΙΤ: το βρήκα, 'Ονόματα σημείου πρόσβασης'...
  6. Σκέψου, 8 ώρες δουλειά έχω wifi. Τις υπόλοιπες είμαι κυρίως σπίτι όπου κι εκεί έχω wifi. Άντε να 'μαι 2-3 ώρες χωρίς. Άντε το πολύ 4. Στης μητέρας μου όμως το ανανέωσα με το κάουντ ντάουν. Πώς μπορώ όμως να εμποδίσω τις ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ανανεώσεις data; Της κάνανε δύο ανανεώσεςι και της φάγανε 4 ευρώ και το υπόλοιπο 1 και κάτι που 'χε μείνει εξαφανίστηκε κι αυτό!!! ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ! Εννοώ αυτό:
  7. Είμαι συνέχεια (σχεδόν) σε σημεία που έχουνε wifi.
  8. Έχει καταντήσει μεγάλη απάτη η Q, πλέον δεν ανανεώνω καθόλου ούτε καν με τις δήθεν προσφορές του count down, μόνο viber χρησιμοποιώ.
  9. Η χώρα πρέπει άμεσα να μετατεθεί εκεί που ανήκει: Αφρική. Αν και η Αφρική προχωράει προς τα μπρος με άλματα...μάλλον ούτε για εκεί είμαστε. Πρέπει να μας φτιάξουν ειδική κατηγορία. Μη φοβάσαι, τώρα που απενεργοποίησες το Q Fee, θα εφεύρουν το Q Tee. Όπως o κορωνοϊός.
  10. Τελικά τζάμπα πήγε ο κόπος να 'ρθω Q, ότι άξιζε απλά καταργήθηκε (εκτός της χρέωσης ανά δευτερόλεπτο, άρα κι αυτή όπου να 'ναι θα πάρει πούλο).
  11. Αν είναι καλόμοιροι και (ή) καλοπληρωμένοι; Απ' τη μεριά της δεν είναι λάθος, πολύ σωστό είναι. Εγώ στη θέση τους θα το έκανα ακόμα πιο δύσκολο και δυσπρόσιτο.
  12. Αυτός είναι ο ορισμός του καρτέλ.
  13. Έχω υπολειπόμενο χρόνο ομιλίας 3,95€ που λήγει:22/12/2021, σε 3 μέρες δηλαδή. Αν προσθέσω 6 ευρώ, η ημερομηνία λήξης των 3,95€ θα γίνει ίδια με των πρόσθετων 6€;
  14. Αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ, αλλά στους 3 μήνες τώρα μια φορά το κατάφερα.
  15. (12€/1.2)-0.30€=9.7€, γιατί 8.71€;
×
×
  • Create New...