VIPdriver Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, hercoulis said: Στην πράξη ισχύουν αυτά που γράφουν? Όπως ίσχυαν τα 2πλασια νουμερα της καρτοκινητης, λόγω των 2πλασιων αποστολών ενεργοποιημενων αριθμών που έστελναν... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου Ξεφτίλα. https://www.dnews.gr/eidhseis/business-news/574539/sovares-afksiseis-se-pagia-anakoinose-i-vodafone 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου https://www.naftemporiki.gr/business/2077907/programma-etheloysias-apo-ti-vodafone/ Τραγικά πράγματα!! 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, Antonio21 said: https://www.naftemporiki.gr/business/2077907/programma-etheloysias-apo-ti-vodafone/ Τραγικά πράγματα!! Η πρώτη είχε γίνει το φθινόπωρο του 2012 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 14 ώρες πριν, Antonio21 said: https://www.naftemporiki.gr/business/2077907/programma-etheloysias-apo-ti-vodafone/ Τραγικά πράγματα!! Δεν υπάρχει τιποτε "εθελοντικό" σε αυτο το πρόγραμμα. Απολύσεις ειναι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου Απολύσεις με όμορφο περιτύλιγμα τη λέξη εθελουσία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά η κατάσταση είναι χάλια. Δούλευα μέχρι το 2017 και τα πράγματα ήταν πολύ καλά. Τα περισσότερα παράπονα που διάβαζα ήταν από "Karens" που νόμιζαν ότι θα μας απαυτώσουν επειδή είχαν ένα καρτοκινητό και το ανανέωναν μια φορά το χρόνο. Έφυγα λόγω κάποιων συμπεριφορών από τους από πάνω. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες καθώς αυτά συμβαίνουν σε όλες τις πολυεθνικές. ΑΛΛΑ επειδή παρακολουθώ το θέμα ισχύει το κάθε πέρσι και καλύτερα. Έφυγα αμέσως να πάω Cosmote που είχε 50ρα. Εδώ είχα 24ρα με 18 πραγματική ταχύτητα. Δίκτυο στο κινητό αξιοπρεπές 4G. Τα χρόνια πέρασαν και τα πράγματα ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΑΝ. Ακούω συνεχώς παράπονα παρ' όλο που έχω φύγει τόσα χρόνια και μέχρι πέρσι που είχα ένα φοιτητικό έβλεπα το σήμα να παίρνει την κατιούσα. Ακόμη και όταν ενεργοποιήθηκε το 5G στην προηγούμενη συσκευή μου ήταν μόνο ονομαστικό. Αντίθετα το 4G της Cosmote ήταν "σφαίρα". Όταν τελικά δέησα να ενεργοποιήσω το 5G παράτησα εντελώς το φοιτητικό και έκλεισε. Σήμερα στην περιοχή μου ΔΕΝ έχουμε κατάστημα. Είμαστε μεγάλη πόλη και έχει ΚΛΕΙΣΕΙ σχεδόν χρόνο. Τα κοντινότερα καταστήματα είναι 70 χιλιόμετρα μακριά!!! Μια κάρτα SIM και πρέπει να ξενιτευτείς συν τα έξοδα. Θες ένα 20-30ρι μες το νερό σε βενζίνες συν 2+ ώρες από τη ζωή σου. Πραγματικά απορώ πως κατάντησε έτσι αυτή η εταιρία. ΥΓ. Μέσα στο χρόνο ξεκινάει η Cosmote σκαψίματα για οπτική. Θα κλάψουνε ΜΑΝΟΥΛΕΣ αν δεν κάνουν τίποτα. Δε θα μείνει συνδρομητής κάτω των 50 ούτε για δείγμα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου (edited) 13 minutes ago, tiffany said: Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά η κατάσταση είναι χάλια. Δούλευα μέχρι το 2017 και τα πράγματα ήταν πολύ καλά. Τα περισσότερα παράπονα που διάβαζα ήταν από "Karens" που νόμιζαν ότι θα μας απαυτώσουν επειδή είχαν ένα καρτοκινητό και το ανανέωναν μια φορά το χρόνο. Έφυγα λόγω κάποιων συμπεριφορών από τους από πάνω. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες καθώς αυτά συμβαίνουν σε όλες τις πολυεθνικές. Εχει πίεση σ αυτά τα τμήματα όντως, αλλά αντικειμενικά μιλώντας είναι ανεύθυνη δουλειά. Έχω περάσει κι εγώ από τέτοια δουλειά ως φοιτητής. Είχε κατσαδα από τους ανώτερους αλλά μια χαρά ήταν τα λεφτά για να κάθεσαι σε μια καρέκλα και να σηκώνεις τηλέφωνα Πολυ καλύτερα είχα περάσει σε τέτοια δουλειά πάρα μπάρμαν η σερβιτόρος σε Μπιτσομπαρο Οπως και να έχει εύχομαι να μην είναι επώδυνη για τους υπαλλήλους η απόλυση Edited 28 Φεβρουαρίου by panos.k2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 9 minutes ago, panos.k2 said: Εχει πίεση σ αυτά τα τμήματα όντως, αλλά αντικειμενικά μιλώντας είναι ανεύθυνη δουλειά. Έχω περάσει κι εγώ από τέτοια δουλειά ως φοιτητής. Είχε κατσαδα από τους ανώτερους αλλά μια χαρά ήταν τα λεφτά για να κάθεσαι σε μια καρέκλα και να σηκώνεις τηλέφωνα Πολυ καλύτερα είχα περάσει σε τέτοια δουλειά πάρα μπάρμαν η σερβιτόρος σε Μπιτσομπαρο Οπως και να έχει εύχομαι να μην είναι επώδυνη για τους υπαλλήλους η απόλυση Ήμουν σε κατάστημα και είχε απίστευτη πίεση. Οι στόχοι ήταν άστα να πάνε. Και αν δεν τους πιάναμε το κατάστημα δεν είχε πολύ χρήμα. Δυστυχώς έφυγα γι' αυτό το λόγο. Ήμουν χρόνια εκεί και ήξερα μέχρι και τι βρακί φορούσε ο Χ. Σκέψου ότι έπαιρνα την εφημερίδα του Σεπτέμβρη με τους επιτυχόντες φοιτητές και με μια απλή ανάγνωση ήξερα ποιοι γονείς ήταν πελάτες. Τέτοια εμπειρία. Μέσα σε λίγες μέρες ήταν έτοιμοι με φοιτητικό πακέτο CU και σταθερό. Αλλά ταυτόχρονα ήξερα ότι ο Ψ είχε οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο. Μας πίεζαν γι' αυτό. Τρώγαμε άκυρο και επέμεναν με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά να έχουμε διαρροές προς άλλες εταιρίες. Όταν ο άλλος ερχόταν μια φορά το μήνα να βάλει 10€ κάρτα θα του το πεις 1-2-3. Στην τέταρτη θα σε αποπάρει και την πέμπτη θα σε βρίσει. ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. Και επειδή είμαστε μικρή περιοχή δεν θέλαμε στην καμία να κάνουμε λαμογιές ή να πούμε ψέμματα διότι αυτά δεν τα σώζεις με τίποτα. Δυστυχώς δεν είχαμε καμία βοήθεια από πάνω στο υλικό κομμάτι. Ξέρω και κατανοώ ότι θες εκατοντάδες χιλιάδες €€€ για να επενδύσεις αλλά κάτι πρέπει να πουλήσεις στον άλλον. Μια αναβάθμιση. Όχι τα ίδια και τα ίδια. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 16 ώρες πριν, tiffany said: Ήμουν σε κατάστημα και είχε απίστευτη πίεση. Οι στόχοι ήταν άστα να πάνε. Και αν δεν τους πιάναμε το κατάστημα δεν είχε πολύ χρήμα. Δυστυχώς έφυγα γι' αυτό το λόγο. Ήμουν χρόνια εκεί και ήξερα μέχρι και τι βρακί φορούσε ο Χ. Σκέψου ότι έπαιρνα την εφημερίδα του Σεπτέμβρη με τους επιτυχόντες φοιτητές και με μια απλή ανάγνωση ήξερα ποιοι γονείς ήταν πελάτες. Τέτοια εμπειρία. Μέσα σε λίγες μέρες ήταν έτοιμοι με φοιτητικό πακέτο CU και σταθερό. Αλλά ταυτόχρονα ήξερα ότι ο Ψ είχε οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο. Μας πίεζαν γι' αυτό. Τρώγαμε άκυρο και επέμεναν με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά να έχουμε διαρροές προς άλλες εταιρίες. Όταν ο άλλος ερχόταν μια φορά το μήνα να βάλει 10€ κάρτα θα του το πεις 1-2-3. Στην τέταρτη θα σε αποπάρει και την πέμπτη θα σε βρίσει. ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. Και επειδή είμαστε μικρή περιοχή δεν θέλαμε στην καμία να κάνουμε λαμογιές ή να πούμε ψέμματα διότι αυτά δεν τα σώζεις με τίποτα. Δυστυχώς δεν είχαμε καμία βοήθεια από πάνω στο υλικό κομμάτι. Ξέρω και κατανοώ ότι θες εκατοντάδες χιλιάδες €€€ για να επενδύσεις αλλά κάτι πρέπει να πουλήσεις στον άλλον. Μια αναβάθμιση. Όχι τα ίδια και τα ίδια. Σα κατάστημα αλλάζουν λίγο τα πράγματα. είναι αλλιώς να έχεις τον άλλον τετ α τετ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου (edited) Πιθανόν σοβαρά προβλήματα διασύνδεσης με Ευρώπη (Γερμανία συγκεκριμένα) σε εξέλιξη. Hetzner is down... Edited 4 Μαρτίου by memoriesradio 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου Και εγώ με HCN έχω πολύ packet loss με Γερμανία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου Έλαβα με email μια πολύ καλη προσφορά για την φορητότητα του σταθερού μου στην Vodafone(φεύγοντας από άλλο πάροχο),αλλά γράφει σαν σημείωση στο email της προσφοράς,ότι το συμβόλαιο θα αναγράφει άλλη τιμή από αυτή που συμφωνήσαμε. Σαν υποσημείωση αναφέρει στο email πως αυτό οφείλεται,στο ότι τα συμβόλαια που στέλνουν είναι προσυμπληρωμένα. Έχει συμβεί σε κάποιο άλλο το ίδιο και κατά πόσο μπορώ να εμπιστευτώ κάτι τέτοιο? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 19 minutes ago, GPOWER said: Έλαβα με email μια πολύ καλη προσφορά για την φορητότητα του σταθερού μου στην Vodafone(φεύγοντας από άλλο πάροχο),αλλά γράφει σαν σημείωση στο email της προσφοράς,ότι το συμβόλαιο θα αναγράφει άλλη τιμή από αυτή που συμφωνήσαμε. Σαν υποσημείωση αναφέρει στο email πως αυτό οφείλεται,στο ότι τα συμβόλαια που στέλνουν είναι προσυμπληρωμένα. Έχει συμβεί σε κάποιο άλλο το ίδιο και κατά πόσο μπορώ να εμπιστευτώ κάτι τέτοιο? Το κάνει η Vodafone αυτό. Υπογραφεις μια τιμή και ύστερα εφαρμόζουν κουπόνια. Προσωπικά πληρώνω 10€ λιγότερο από αυτο που αναγράφεται στο συμβόλαιο Ορθά όμως έχεις αμφιβολίες, και είναι στη κρίση σου το αν θα τους εμπιστευτείς τελικά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 34 minutes ago, GPOWER said: Έλαβα με email μια πολύ καλη προσφορά για την φορητότητα του σταθερού μου στην Vodafone(φεύγοντας από άλλο πάροχο),αλλά γράφει σαν σημείωση στο email της προσφοράς,ότι το συμβόλαιο θα αναγράφει άλλη τιμή από αυτή που συμφωνήσαμε. Σαν υποσημείωση αναφέρει στο email πως αυτό οφείλεται,στο ότι τα συμβόλαια που στέλνουν είναι προσυμπληρωμένα. Έχει συμβεί σε κάποιο άλλο το ίδιο και κατά πόσο μπορώ να εμπιστευτώ κάτι τέτοιο? Νόμιζα ότι είχα deja vu 😛 Καλό είναι να αποφεύγεις πολλαπλές αναρτήσεις του ίδιου μηνύματος σε διαφορετικά θέματα. 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Γιαναφον 🤣 1 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου Στα Ιωάννινα η Vodafone-Fiber2All έχει αναλάβει τα έργα εγκατάστασης οπτικών ινων Το πάνε υπερβολικά αργά Πριν λίγες μέρες ξεκίνησε η εμπορική διάθεση σε κάποιες τοποθεσίες κοντά στο γήπεδο του ΠΑΣ και το Grand Serai Τελευταια των τελευταίων τα Γιάννενα στην οπτική ίνα. Στο κέντρο της πόλης προς Χαριλάου Τρικουπη το ίντερνετ σέρνεται. Στους Αμπελοκήπους από οπου είχε ξεκινήσει το έργο, έχουν περάσει εδώ και πολλούς μήνες τις γραμμές ακόμα και στα σπίτια αλλά διαθεσιμότητα δεν εχουν Δώσει. Τουλαχιστον οι vdsl 100αρες πάνε σφαίρα στους Αμπελοκήπους. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου καλό Πάσχα σε όλους το Vodafone app αν έχεις cu δεν λειτουργεί πλέον 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 2 ώρες πριν, akalos said: καλό Πάσχα σε όλους το Vodafone app αν έχεις cu δεν λειτουργεί πλέον Τι εννοείς; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 1 ώρα πριν, bill33 said: Τι εννοείς; ότι βάζω τον αριθμό μου και δεν τον αναγνωρίζει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 8 minutes ago, akalos said: ότι βάζω τον αριθμό μου και δεν τον αναγνωρίζει Δεν σου αναγνωρίζει το vod app νούμερο που ειναι cu ?Τον είχες και τον διέγραψες και τώρα πας να τον ξαναπεράσεις;Εγώ μόλις πρόσθεσα cu νούμερο στο vod app ,ενώ το άλλο νούμερο που είχα ήδη περασμένο δεν είχε κάποιο πρόβλημα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 1 hour ago, bill33 said: Δεν σου αναγνωρίζει το vod app νούμερο που ειναι cu ?Τον είχες και τον διέγραψες και τώρα πας να τον ξαναπεράσεις;Εγώ μόλις πρόσθεσα cu νούμερο στο vod app ,ενώ το άλλο νούμερο που είχα ήδη περασμένο δεν είχε κάποιο πρόβλημα. ο βλάκας το boot με μπέρδεψε όλα καλά σε ευχαριστώ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. Τρίτη στις 06:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:23 πμ Η Vodafone εξαγοράζει όλη τη Vodafone -3 UK. 🤪 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 07:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:25 πμ 1 hour ago, TakeOverNet said: Η Vodafone εξαγοράζει όλη τη Vodafone -3 UK. 🤪 https://www.powergame.gr/epichirisis/1346387/i-ck-hutchison-polei-to-meridio-tis-sti-vodafonethree-enanti-58-dis/ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. Τρίτη στις 09:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:04 πμ Η 3 πουλάει γενικά στην Ευρώπη μάλλον. Και Δανία-Σουηδία πάνε για συγχώνευση με telenor 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts