pluss Δημ. December 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2025 22 ώρες πριν, t300 said: Νέος στην κινητή Vodafone και έχω το γνωστό πρόβλημα με την αδυναμία ενεργοποίησης του RCS. Μπήκα στη σελίδα της Google από την οποία μπορείς να το απενεργοποιήσεις στον αριθμό σου σε περίπτωση που δεν το έκανες πριν αλλάξεις πάροχο, το απενεργοποίησα, και προσπαθώ την επόμενη μέρα να το ενεργοποιήσω στο κινητό. Η ενεργοποίηση όμως δεν ολοκληρώνεται. Παραμένει στο στάδιο trying to verify. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; Προσωπικά, είχα δοκιμάσει όποια πιθανή λύση υπάρχει στο διαδίκτυο και δεν λειτούργησε τίποτα και μετά από κανένα 10ήμερο, ενεργοποιήθηκε μόνο του. Είχα όμως και φίλους που ενεργοποιήθηκε με τη μια. Θα έλεγα να κάνεις υπομονή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 Εγώ και που το είχα απενεργοποιήσει πριν τη φορητότητα, τα ίδια μου κάνει. Μάλλον δεν μπορείς να το γλυτώσεις το 10ήμερο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 On 28/12/2025 at 10:42 ΠΜ, paanos said: Είμαι Κύπρο, οι τραγικοί έχουν κόψει την συνεργασία με Cyta (πρώην δίκτυο Vodafone) και σε αφήνει να συνδεθείς μόνο σε Primetel. Στην εξυπηρέτηση λένε ότι αφήνει και Epic αλλά δεν το καταφέρνω. Τρομερό downgrade Είναι το κλασικό θέμα της Vodafone που κλειδώνει σε μία εταιρεία/χώρα και δεν σ'αφήνει να συνδεθείς. Ισχύει ό,τι γράφουν στο site, αλλά πρώτα πρέπει να τους κλαφτείς στο τσατ ότι δεν έχεις κάλυψη με το δίκτυο που σε συνδέουν και μετά από μία εργάσιμη σου ξεκλειδώνουν όλα τα διαθέσιμα* δίκτυα. *διαθέσιμα όσα γράφει στη σελίδα του roaming- αν η Cyta πχ είναι εκτός γενικά, θα παραμείνει εκτός 2 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 9 ώρες πριν, ParafronGR said: και μετά από μία εργάσιμη σου ξεκλειδώνουν όλα τα διαθέσιμα* δίκτυα. Αυτό ήξερα. Στο 13840 μου είπαν ότι πλέον δεν υφίσταται αυτό, όλα τα δίκτυα που έχει συνεργασία συνδέονται. Εγώ 4 μέρες που ήμουν εκεί δεν το κατάφερα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου (edited) On 31/12/2025 at 9:09 ΠΜ, paanos said: Αυτό ήξερα. Στο 13840 μου είπαν ότι πλέον δεν υφίσταται αυτό, όλα τα δίκτυα που έχει συνεργασία συνδέονται. Εγώ 4 μέρες που ήμουν εκεί δεν το κατάφερα. Μια χαρά υφίσταται Το ίδιο πρόβλημα είχε και η αδερφή μου πριν από 2 μήνες που πήγε Δανία - δεν είχε κάλυψη το δίκτυο που την έβαλαν και δεν μπορούσε να συνδεθεί σε κανένα άλλο , της πετούσε μήνυμα "σφάλμα εγγραφής". Μόλις τους στείλαμε στο τσατ, την επομένη έμπαινε όπου ήθελε. Σε μένα έκαναν το εξής: μου το είχαν ξεκλειδώσει μετά από καταγγελία στην ΕΕΤΤ που αναγκάστηκα να κάνω καθώς με είχαν αφήσει εκτός δικτύου στην Ιταλία γιατί στην περιοχή του Μπάρι που ήμουν δεν έπιανε καθόλου η VF Italy και δεν μπορούσα να μπω στα άλλα, μετά από λίγους μήνες που έληξε το συμβόλαιο έκανα φορητότητα και πήγα για μία μέρα στην COSMOTE και ξαναγύρισα με προσφορά και όταν ξανα βγήκα εξωτερικό με είχαν "κλειδώσει" ξανά! Και σαν επίτηδες είχα ξαναπάει Ιταλία και δεν μπορούσα να συνδεθώ σε τίποτε εκτός της VF Italy. Μόλις μου το ξανα ξεκλείδωσαν, έπαιζα με TIM. Edited 1 Ιανουαρίου by ParafronGR 5 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, ParafronGR said: Μια χαρά υφίσταται Το ίδιο πρόβλημα είχε και η αδερφή μου πριν από 2 μήνες που πήγε Δανία - δεν είχε κάλυψη το δίκτυο που την έβαλαν και δεν μπορούσε να συνδεθεί σε κανένα άλλο , της πετούσε μήνυμα "σφάλμα εγγραφής". Μόλις τους στείλαμε στο τσατ, την επομένη έμπαινε όπου ήθελε. Σε μένα έκαναν το εξής: μου το είχαν ξεκλειδώσει μετά από καταγγελία στην ΕΕΤΤ που αναγκάστηκα να κάνω καθώς με είχαν αφήσει εκτός δικτύου στην Ιταλία γιατί στην περιοχή του Μπάρι που ήμουν δεν έπιανε καθόλου η VF Italy και δεν μπορούσα να μπω στα άλλα, μετά από λίγους μήνες που έληξε το συμβόλαιο έκανα φορητότητα και πήγα για μία μέρα στην COSMOTE και ξαναγύρισα με προσφορά και όταν ξανα βγήκα εξωτερικό με είχαν "κλειδώσει" ξανά! Και σαν επίτηδες είχα ξαναπάει Ιταλία και δεν μπορούσα να συνδεθώ σε τίποτε εκτός της VF Italy. Μόλις μου το ξανα ξεκλείδωσαν, έπαιζα με TIM. Αυτά συνήθως είναι θέματα του γελοίου συστήματος ss7 γνωστό και ως τρύπα ασφάλεια σε txt αρχείο . Άμα δεν σε συνδέει σε gsm πάντα θέλει resets 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Στο My Vodafone έχει κάνα δυο μέρες που δε δουλεύει το Apple Pay, μόλις εμφανίσει την επιλογή κάρτας το ακυρώνει και εμφανίζει μήνυμα λάθους. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου 15 ώρες πριν, paanos said: Στο My Vodafone έχει κάνα δυο μέρες που δε δουλεύει το Apple Pay, μόλις εμφανίσει την επιλογή κάρτας το ακυρώνει και εμφανίζει μήνυμα λάθους. Πλήρωσα κανονικά χτες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου 7 minutes ago, Gv2008 said: Πλήρωσα κανονικά χτες Η κοπέλα βέβαια ενώ έχει το IPhone 16 pro δεν χρησιμοποιεί το Apple Pay,πάντως με χρήση χρωστικής κάρτας της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας κάνει δουλειά δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα στα σχεδόν 4,5 χρόνια που έχει συμβόλαιο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Gv2008 said: Πλήρωσα κανονικά χτες Σήμερα το πρωί και εγώ οκ. Δεν έφταιγε η κάρτα, έβγαζε σφάλμα πριν καν διαλέξεις κάρτα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου σε σταθερο vdf ,για να παρει κανεις καλυτερη τιμη , ενω ληγει το συμβολαιο σε 4 μερες , τι προτεινετε? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου 17 minutes ago, kostakiss said: σε σταθερο vdf ,για να παρει κανεις καλυτερη τιμη , ενω ληγει το συμβολαιο σε 4 μερες , τι προτεινετε? Τι τιμή έχεις και τι τιμή σου δίνουν αν επιτρέπεται 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 21,90 με 50αρα. Είναι της μητέρας μου και την έχω εκπαίδευσει να μην το σηκώνει για να μην γίνει καμία στραβή επιλογή. Τελευταία φορά που είχα ρωτήσει έδιναν τα ίδια στην ίδια τιμή.με την ταχύτητα είναι οκ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, kostakiss said: 21,90 με 50αρα. Είναι της μητέρας μου και την έχω εκπαίδευσει να μην το σηκώνει για να μην γίνει καμία στραβή επιλογή. Τελευταία φορά που είχα ρωτήσει έδιναν τα ίδια στην ίδια τιμή.με την ταχύτητα είναι οκ. Νομίζω είναι καλή τιμή αν την ικανοποιεί και όλας απλά αν έχει καρτοκινητό Vodafone CU στο όνομα της ζήτησε να δεις αν υπάρχει ακόμα η προσφορά που δίνει 10 ευρώ υπόλοιπο,1000 λεπτά ομιλίας προς όλους και 5 GB κάθε μήνα για δώδεκα μήνες για συνδυασμό σταθερού με κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου On 1/1/2026 at 10:30 ΜΜ, ParafronGR said: Μια χαρά υφίσταται Το ίδιο πρόβλημα είχε και η αδερφή μου πριν από 2 μήνες που πήγε Δανία - δεν είχε κάλυψη το δίκτυο που την έβαλαν και δεν μπορούσε να συνδεθεί σε κανένα άλλο , της πετούσε μήνυμα "σφάλμα εγγραφής". Μόλις τους στείλαμε στο τσατ, την επομένη έμπαινε όπου ήθελε. Σε μένα έκαναν το εξής: μου το είχαν ξεκλειδώσει μετά από καταγγελία στην ΕΕΤΤ που αναγκάστηκα να κάνω καθώς με είχαν αφήσει εκτός δικτύου στην Ιταλία γιατί στην περιοχή του Μπάρι που ήμουν δεν έπιανε καθόλου η VF Italy και δεν μπορούσα να μπω στα άλλα, μετά από λίγους μήνες που έληξε το συμβόλαιο έκανα φορητότητα και πήγα για μία μέρα στην COSMOTE και ξαναγύρισα με προσφορά και όταν ξανα βγήκα εξωτερικό με είχαν "κλειδώσει" ξανά! Και σαν επίτηδες είχα ξαναπάει Ιταλία και δεν μπορούσα να συνδεθώ σε τίποτε εκτός της VF Italy. Μόλις μου το ξανα ξεκλείδωσαν, έπαιζα με TIM. Δεν σε ξανακλείδωσαν, δημιουργήθηκε καινούργιο IMSI και πήρες πάλι τα default settings. Ήξερα ότι παλιά η Vodafone έκανε τέτοια κόλπα με επιθετικό roaming steering στα καρτοκινητά, ενώ άφηνε τα συμβόλαια πιο ελεύθερα. Άλλαξε αυτό; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo2 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου (edited) On 6/1/2026 at 11:38 ΠΜ, aektzhs 1 said: Νομίζω είναι καλή τιμή αν την ικανοποιεί και όλας απλά αν έχει καρτοκινητό Vodafone CU στο όνομα της ζήτησε να δεις αν υπάρχει ακόμα η προσφορά που δίνει 10 ευρώ υπόλοιπο,1000 λεπτά ομιλίας προς όλους και 5 GB κάθε μήνα για δώδεκα μήνες για συνδυασμό σταθερού με κινητό Ωραίο αν δίνει και σε καρτοκινητό. Σε ένα ή σε παραπάνω; Το επιβεβαίωσες; Από κοσμοτέ για μεταφορά από άλλη εταιρεία δίνουν με ~25€, για 2 χρόνια: 50άρα απεριόριστα σταθερά, κινητά και κάπου 2 ώρες εξωτερικό 2 πάγια δώρο + σε δύο κινητά 1000' το μήνα στο καθένα 3GB το μήνα στο καθένα και 60€ σε ΕΝΑ από τα δύο κινητά. (και αν πληρώνεις το σταθερό με payzy σου βάζουν έξτρα γίγα σε ένα από τα κινητά) Edited 8 Ιανουαρίου by besddimo2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 15 minutes ago, besddimo2 said: Ωραίο αν δίνει και σε καρτοκινητό. Σε ένα ή σε παραπάνω; Το επιβεβαίωσες; Από κοσμοτέ για μεταφορά από άλλη εταιρεία δίνουν με ~25€, για 2 χρόνια: 50άρα απεριόριστα σταθερά, κινητά και κάπου 2 ώρες εξωτερικό 2 πάγια δώρο + σε δύο κινητά 1000' το μήνα στο καθένα 3GB το μήνα στο καθένα και 60€ σε ΕΝΑ από τα δύο κινητά. (και αν πληρώνεις το σταθερό με payzy σου βάζουν έξτρα γίγα σε ένα από τα κινητά) Σε ένα το δίνει σίγουρα,σε καρτοκινητό εννοώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Και αυτόνομα πλέον η υπηρεσία HBO Max και στην Ελλάδα. Παραμένει ως έχεις για την Vodafone https://www.newsbeast.gr/media/arthro/12818924/to-hbo-max-kai-episima-stin-ellada-poio-einai-to-kostos-syndromis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου On 28/12/2025 at 10:42 ΠΜ, paanos said: Είμαι Κύπρο, οι τραγικοί έχουν κόψει την συνεργασία με Cyta (πρώην δίκτυο Vodafone) και σε αφήνει να συνδεθείς μόνο σε Primetel. Στην εξυπηρέτηση λένε ότι αφήνει και Epic αλλά δεν το καταφέρνω. Τρομερό downgrade Πρέπει να επανήλθε η Cyta. Τη δείχνει με 5G και Volte. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου 16 minutes ago, TakeOverNet said: Πρέπει να επανήλθε η Cyta. Τη δείχνει με 5G και Volte. Δεν ενημερώνουν το site. Και τότε έτσι την έδειχνε, όπως και την Primetel χωρίς VoLTE ενώ έχει 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου https://tomanifesto.gr/vodafone-cu-apokleistiki-prosfora-tis-south-attica-gia-toys-anagnostes-toy-manifesto-230252 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 5 minutes ago, Gv2008 said: https://tomanifesto.gr/vodafone-cu-apokleistiki-prosfora-tis-south-attica-gia-toys-anagnostes-toy-manifesto-230252 Όχι ότι είναι για όλους εξ αρχής αλλά τεσπα.. να'χαμε να λέγαμε.. 🙂 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 4 minutes ago, cu2goup said: Όχι ότι είναι για όλους εξ αρχής αλλά τεσπα.. να'χαμε να λέγαμε.. 🙂 Για αναγνώστες μιλάει. Πήρε συγγενής μου και του έδωσαν την προσφορά, χωρίς να έχει ιδέα για το συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης. Το ίδιο κι εγώ, δεν ήξερα καν ότι υπήρχε αυτή η ιστοσελίδα, στο Facebook μου το πέταξε 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Just now, Gv2008 said: Για αναγνώστες μιλάει. Πήρε συγγενής μου και του έδωσαν την προσφορά, χωρίς να έχει ιδέα για το συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης. Το ίδιο κι εγώ, δεν ήξερα καν ότι υπήρχε αυτή η ιστοσελίδα, στο Facebook μου το πέταξε Η south attica που το διαφημίζει στα 110€ βάζει περιορισμούς τη μία δήθεν στο πολεμικό ναυτικό.. την άλλη στους αναγνώστες του τάδε περιοδικού.. Το κατάστημα στα Τέμπη της Λάρισας που το δίνει στα 95€, το δίνει σε όλους. Και πιο φτηνά! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοροϊδία κανονική ο τρόπος που το παρουσιάζει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts