Jim87 Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Μια ερώτηση. Είχε πάει ο αδερφός μου να αλλάξει την a la cart σε 3g a la cart (με το ίδιο νούμερο) και δεν του το έκαναν επειδή λέει όταν πήρε την κάρτα δεν είχε δώσει στοιχεία και έπρεπε να πάρει καινούρια... Υπάρχει περίπτωση να μου πουν και εμένα το ίδιο που σκέφτομαι να αλλάξω την a la cart σε CU? Σε ρώτησαν εσένα iNCubO ονομα/νημο ή κάτι άλλο? Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos71 Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 ΕΧΩ ΤΟ SHARP 902 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΔΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΕΧΩ ΚΑΡΤΑ CU. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΣΑΝ ΜΟΝΤΕΜ, ΜΕΣΩ GPRS; ΑΝ ΝΑΙ, ΤΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ; ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Έχω το παλιό vodafone 500. Δεν ψηφίζω γιατί στις επιλογές που έχει vodafone 500 εννοεί το καινούργιο. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfx Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Βασικός λόγος που άλλαξα παροχέα είναι το LIVE. Με χρέωναν υπηρεσίες LIVE χωρίς καν να έχω LIVE κινητό! Όταν τους τηλεφώνησα και τους το είπα η απάντηση που πήρα είναι ότι έτσι έχει καταγράψει το σύστημα και ότι θα μου απαντούσαν σε 5 ημέρες. Αυτό έγινε το Νοέμβριο! Ακόμη περιμένω! Εσύ πάλι γιατί αγόρασες LIVE συσκευή; Δεν ακούς τι γίνεται; Τέτοιος μαζοχισμός; Πρώτα αγοράζουν LIVE συσκευές και μετά ψάχνουν πως να το απενεργοποιήσουν. Το μόνο που κατάλαβα με το LIVE είναι ότι υπάρχει απλώς για να βγάζει λεφτά η VODAFONE. Δεν προσφέρει απολύτος τίποτα εκτός από υψηλές χρεώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 shmera mou irthane ta 3 euro :) Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Όχι, δεν ρώτησαν τα στοιχεία μου.. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 δεν εισαστε μονοι αρκετοι εχουν το ιδιο προβλημα... το επεξεργαζονται...το ξερω λαλακια να συμβαινει...αλλα τι να κανουμε ανθρωποι τα προγραμματιζουν και αυτα τα συστηματα και λαθη γινονται... α) Το προβλημα υπαρχει 2 μηνες τωρα β) Αυτα τα "λαθη" γιατι δεν γινονται ποτε υπερ των συνδρομητων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Στο κάτω κάτω της γραφής κάνε 1 αναπάντητη (που είναι δωρεάν) πριν στείλεις το χρεώσιμο SMS σου! Αν το έχει ανοιχτό μετά του στέλνεις και το SMS και είσαι σίγουρος! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 ΕΧΩ ΤΟ SHARP 902 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΔΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΕΧΩ ΚΑΡΤΑ CU. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΣΑΝ ΜΟΝΤΕΜ, ΜΕΣΩ GPRS; ΑΝ ΝΑΙ, ΤΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ; ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ. Sta CU/A LA Carte den parexete INTERNET over GPRS !!! :( :( :( Παράθεση Q σου λεβέντη μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Βασικός λόγος που άλλαξα παροχέα είναι το LIVE. Με χρέωναν υπηρεσίες LIVE χωρίς καν να έχω LIVE κινητό! Όταν τους τηλεφώνησα και τους το είπα η απάντηση που πήρα είναι ότι έτσι έχει καταγράψει το σύστημα και ότι θα μου απαντούσαν σε 5 ημέρες. Αυτό έγινε το Νοέμβριο! Ακόμη περιμένω! Εσύ πάλι γιατί αγόρασες LIVE συσκευή; Δεν ακούς τι γίνεται; Τέτοιος μαζοχισμός; Πρώτα αγοράζουν LIVE συσκευές και μετά ψάχνουν πως να το απενεργοποιήσουν. Το μόνο που κατάλαβα με το LIVE είναι ότι υπάρχει απλώς για να βγάζει λεφτά η VODAFONE. Δεν προσφέρει απολύτος τίποτα εκτός από υψηλές χρεώσεις.[/quote Δικιο εχεις φιλε μου,απλα ηθελα το συγκεκριμενο κινητο.Μην ανησυχεις,τα ιδια ειπαν και σε μενα,οτι και καλα το κατεγραψε το συστημα,αλλα επειδη τα εχω παρει,εχω ηδη εκτυπωσει απο εδω και απο αλλα φορουμ σελιδες παραπονων και θα τα στειλω με τη δικια μου καταγγελια φυσικα σε 2 ενωσεις καταναλωτων.Αν δε γινει τιποτα θα κανω και καταχωρηση σε εφημεριδα πανελλαδικης κυκλοφοριας(ξερω περιπου ποσο κοστιζει) και οτι ζημια μπορω να τους κανω,θα τους τη κανω.Δε φειδομαι χρηματων και κοπου,οταν προσπαθουν να με κοροιδεψουν.Φυσικα απο την ωρα που εγινε αυτο,εβαλα την καρτα ΤΙΜ που εχω στο gx30i που ειναι vodafone live και την καρτα της vodafone σε κινητο που δεν εχει προφιλ για wap και mms για vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pie13 Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται με τα βόλτ στις ΣΙΜ? Γιατι έχω ένα πρόβλημα με μια συσκευή αυτοκινήτου(σχετικά παλιού) που με τις νέες ΣΙΜ δεν δουλεύει ενώ με την παλιά(99 περίπου) δουλεύει κανονικά αλλά βέβαια μου έχει λήξει οπότε δε ξέρω. Άκουσα ότι οι ΣΙΜ της Q είναι παλιάς τεχνολογίας και μπορεί να μου λύσουν το πρόβλημα. Ξέρετε τίποταα επί του θέματος? Παράθεση GATE13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pie13 Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Πάντως απ'ότι βλέπω κανείς δεν έχει το 180 και πολύ σωστά αφού η διαφορά με το 240 είναι τραγικά μικρή...απορώ δε το βλέπουν ότι δεν συμφέρει το 180?? Και εγώ ίδιος με τον παραπάνω φίλο, Vodafone 240 + 120SMS Παράθεση GATE13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 εγ'ω έχω 2 ώρες με 120 SMS και 10 MMS αλλά και πάλι δεν μου φτάνει τπτ από όλα αυτά...και δεν ξέρω τι θα κάνω... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 http://www.81x.com/Authors/vodafone/voda_toshiba.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfx Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Φίλε και εγώ μαζί σου. Το πιστεύεις ότι χρέωναν την κοπέλα μου συνδρομές σε τσόντοσαιτ του LIVE. Η κοπέλα δεν είχε ιδεα τι είναι το WAP, πόσο μάλλον να γραφτεί και συνδρομητής σε τσόντες. Είχε κάνει όμως το λάθος και είχε αγοράσει συσκευή LIVE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 παιδια HELP.. ξερει καποιος απο εσας αν υπαρχει καποιος τροπος να βρω τον κωδικο puk???? μπλοκαρε η καρτα μου και χρειαζομαι επειγοντως το puk για να την ξεκλειδωσω... εχω καμια ελπιδα???? help me please Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 παιδια HELP.. ξερει καποιος απο εσας αν υπαρχει καποιος τροπος να βρω τον κωδικο puk???? μπλοκαρε η καρτα μου και χρειαζομαι επειγοντως το puk για να την ξεκλειδωσω... εχω καμια ελπιδα???? help me please Κάλεσε στο 13830 αν είσαι συνδρομητής συμβολαίου (με τον Α.Δ.Τ.) ή στο 1251 αν έχεις καρτοκινητό CU ή a la Carte (πρέπει να έχεις τον κωδικό χρήστη του prepaid ή τον Α.Δ.Τ. αν έχεις δηλώσει τα προσωπικά σου στοιχεία) και ζήτα να σου πουν το PUK. So simple! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 καρτοκινητο εχω.το ΑΔΤ τι ειναι?? κωδικο χρηστη δεν εχω. εχω χασει το χαρτι με τους κωδικους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 ΑΔΤ=Αριθμός Δελτίου (αστυνομικής) Ταυτότητας εξ όσων γνωρίζω... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Και σε μένα μπήκαν χτες τα 3 ευρώ. Προσυπογράφω το προηγούμενο post του Nrg. Υ.Γ.: Πάμε για τον άλλο μήνα :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 οχι δεν εχω δωσει αριθμο ταυτοτητας ουτε κωδικο χρηστη που ειπε ο surfer εχω. χωρις αυτα λετε να γινει τιποτα? τελοσπαντων αυριο θα δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shirley Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Πας σε καταστημα Voda κανεις υπευθυνη δηλωση κυριοτητας καρτοκινητου...και σου δινουν κωδικο χρηστη...παιρνεις τηλ το 1251 και μαθαινεις puk....αυτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shirley Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 οταν μετατρεπεις το προγραμμα απο αλκαρτα σε σιγιου και τουμπαλιν δεν αλλαζεις καρτα..οποτε δεν χρειαζονται στοιχεια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 emena to prohgoumeno mhna, an kai eixan ka8usterhsei polu na mou dwsoun to xrono ths prosforas, mou eixan dwsei to xrono kai tou martiou kai me enhmerwsan me sms oti h epomenh fora pou 8a mou dwsoun 8a einai ton aprilio. kai olo auto xwris na exw asxolh8ei. exei rwthsei kaneis an o xronos 8a sou prosti8entai(ta 3eurw ennow) an energopoihseis thn cu a lot karta alla den pareis thl se mh cu kinhto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shirley Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 α) Το προβλημα υπαρχει 2 μηνες τωρα β) Αυτα τα "λαθη" γιατι δεν γινονται ποτε υπερ των συνδρομητων? γινονται και αυτα απλα τις περισσοτερες φορες δεν το παιρνουμε χαμπαρι... οσο για την καθυστερηση στο να μπουν τα χρηματα δεν το κανουν επιτηδες, καμια εταιρια δεν συμφερει να δημιουργουνται παραπονα και να χανει πελατες... για 3€..... 13 €...ή 103 ευρω....οταν σε βαθος χρονου χανουν πολυ περισσοτερα...απλη λογικη ειναι. τετοιου ειδους προβληματα ηταν υπαρκτα και στο παρελθον..υπαρχουν και τωρα που μιλαμε (γραφουμε μαλλον) και θα δημιουργουνται και στο μελλον...το σημαντικο ειναι να λυνονται αναιμακτα...για ολους στο συντομοτερο δυνατον χρονο... 15-20 μερες ειναι το συντομοτερο δυνατον αραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts