Jump to content

shirley

Members
  • Δημοσιεύσεις

    119
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

shirley's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Εννοειται πως δεν ειναι ιδια οπτικη. Ειναι οπτικες με πολλες διαφορετικες διαδρομες χωρις καμια σχεση μεταξυ τους. Επισης δεν σημαινει οτι κοβονται και την ιδια ωρα. Ο συνδιασμος ομως των βλαβων δημιουργει το προβλημα. Η λεξη "κοψιμο" απο πισω μπορει να κρυβει πολλα διαφορετικα σεναρια .. απο μηχανηματα που κανουν εργασιες στους δρομους ή καθιζησεις εδαφων, βλαβες εξοπλισμου, δολιοφθορα κτλ.
  2. επανερχεται .. 1/3 πρεπει να το ψιλοδιορθωσαν (Αλεξανρουπολη - με εξω) .. τα αλλα 2 ειναι εντελως εκτος Ελλαδας.
  3. ναι κοπηκαν πολλαπλες οπτικες σε διεθνη κυκλωματα που επηρεαζουν και κινητη και σταθερη.
  4. Ο "περιορισμος" των 3GB στα καρτοκινητα καταργειται soon.. :X
  5. Aς κερδισει ο ποιο τυχερος... Καλη χρονια να εχουμε :)
  6. Υποθετω πως ειναι το γίκτυο:lol::p της Voice net
  7. λογικα ειναι καρτοκινητο εε? καλεις 13830 απο αλλο vodafone ή σταθερο....να ελενξουν αν ο κατοχος εχει τιποτα στοιχεια καταχωρημενα.. Αν δεν εχει... τοτε θα σε στειλουν σε καταστημα να κανεις μια υπευθυνη δηλωση οτι σου ανηκει.. και απο εκει θα παρεις τον κωδικο χρηστη συνεπως και το puk...
  8. η τηλεφωνια που δινει παντως.. στο πακετο double play plus ειναι μεσω GSM... http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001040201&vars=0000000000 και δεν ειναι απλα φημες...:whistle: απο οσο ξερω... σε πρωτη φαση θα βγει με 50+ κεντρα (ισως και παραπανω) λογικα μες το πρωτο εξαμηνο 08... Ερχονται και αλλα ωραια.. απο τους κοκκινους...μεσω του Voda Group... τα αρνητικα των υπηρεσιων που ηδη προσφερει δεν τα αναφερω.. που θα παει θα τα διορθωσει/ελαττωσει :)
  9. πιθανοτατα λογω καλωδιου...χρειαζεται να εχει και τα 4 καλωδιακια μεσα.
  10. εε ναι εκει πετανε τα htc τους... :)
  11. ο φορος μπαινει στην τιμη προ φπα... το 200 εχει 32,5 με το φπα.. 27,31 δηλαδη.. για αυτο παιρνει 2 ευρω φορο κρατους... οποτε αν ο λογαριασμος σου δεν ξεπερναει τα 30 τοτε εισαι στα 2 ευρω... οποτε εχουμε και λεμε 27,31 + 2 = 29,31 . ... +φαπα μας κανει... 34,88
  12. ναι μπορει... αν εχεις κωδικο χρηστη, ηταν στο εξω μερος στο φακελακι που ειχε τα pin... τοτε καλεις 13830 αν οχι σε καταστημα vodafone με την ταυτοτητα σου.. κανεις μια υπευθυνη δηλωση κυριοτητας. και σου δινουν τον κωδικο χρηστη... οποτε και το puk.
  13. βασικα το φαξ.. δεν παιζει "τωρα"... λογικα θα ξαναμπει συντομα σαν υπηρεσια... απλα καποιους λογους ειχαν και το εβγαλαν... γενικοτερα επειδη ειναι καινουργιες υπηρεσιες ολοι ψαχνονται... και τα πραγματα ειναι ρευστα αλλαζουν απο μερα σε μερα... υπομονη..
×
×
  • Create New...