Jump to content

louis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    61
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About louis

  • Ημ. Γέννησης 23/06/1989

louis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Λογικα ηταν καποιο bug. Ειχα αλλαξει την γλωσσα του κινητου (των μενου δηλαδη) σε αγγλικα και παλι ελληνικα και δεν εγινε τιποτα. Το αλλαξα σε γερμανικα και μετα σε ελληνικα και ολα καλα. :S Ευχαριστω παντως παιδια. :)
  2. Καλησπερα, εχω ενα προβλημα.. Ενω τοσο καιρο ολα δουλευαν ρολοι, ξαφνικα δε μου εχει πια την ελληνικη γλωσσα οταν γραφω μηνυματα κλπ. Εχει μονο τα αγγλικα. Παω ρυθμισεις-γλωσσα και πληκτρολογιο-touch input και μου εχει μονο τα αγγλικα, καμια αλλη γλωσσα. Καμια βοηθεια περα απ το να εγκαταστησω 3rd party keyboard? Μπορω να κανω install καπως τα ελληνικα? Ευχαριστω
  3. Και εγω με πρασινα ειχα ξεκινησει, αλλα το γυρισα στα μπλε. Ακομα πιο λεπτα ειναι τα ασημι, αλλα δυσκολευομουν να τα στριψω οποτε τα παρατησα. :p
  4. Οκ σε ευχαριστω. Εγω οταν ακουσα το μηνυμα ανησυχησα γι αυτο ειπα να ρωτησω... :lol:
  5. Οταν κανουμε δηλωση το καρτοκινητο ερχεται sms με επιβεβαιωση μολις περασει στο συστημα (οπως γινεται στην cosmote) ή οχι?
  6. Εμενα παλι οι περισσοτερες γευσεις Afzal μου φαινονται καλυτερες απο οτι αλλο καπνο εχω δοκιμασει. Αυτο το καιρο εχω παρει εναν Al Waha βερυκοκο. Αν και μερικοι αλλοι αυτης της μαρκας δε μου αρεσαν, αυτος εχει φοβερο αρωμα και φοβερη γευση. Σας τον προτεινω.
  7. Παιδια τελικα αποφασισα να μην το αγορασω και ισως τα Χριστουγεννα παρω κατι με περισσοτερα χρηματα. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις τους. :)
  8. Εχετε υπ όψην οτι δεν εχω προηγουμενη εμπειρια με windows mobile συσκευες. Βασικα δεν ηθελα να δωσω πολλα χρηματα γι αυτο διαλεξα το συγκεκριμενο. Με βοηθησατε πολυ παντως. Θα το σκεφτω και θα δω αν θα το αγορασω τελικα.
  9. Οκ νομιζω οτι με καλυψατε. @athanaso77 τι θα μου προτεινες εσυ ας πουμε?
  10. Σαν τι features δηλαδη? Ευχαριστω για τις απαντησεις σου :D
  11. 200 ευρω θα το παρω καινουριο οχι μεταχειρισμενο.. Παραπανω να δωσω αυτη τη στιγμη δυσκολο.
  12. Καλησπέρα, θα ηθελα την γνωμη σας, μιας και δεν εχω ασχοληθει ποτε με windows mobile συσκευες. Σκεφτομαι να αγορασω το HTC P3350 (το εχω βρει 200 ευρω). Αξιζει σαν αγορα, δεδομενου οτι ειναι λιγακι παλιο μοντελο? Μια βασικη δουλεια που το θελω ειναι για σερφαρισμα στο ιντερνετ, μεσω wifi. Θα εχω καποια προβληματα γενικοτερα με αυτο το κινητο? Καποιος που να το εχει να μου πει τη γνωμη του? ευχαριστω για τον χρονο σας:)
  13. εγω το πηρα απο το σχολειο το δελτιο επιτυχιας.. 95ος μπηκα απο τους 112 :cool:
×
×
  • Create New...