Jump to content

kostas_pav

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.072
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

2 Followers

About kostas_pav

 • Ημ. Γέννησης 23/06/1989

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  3 - Ηνωμένο Βασίλειο

kostas_pav's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

 1. Αυτό δεν συμβαίνει με τα τωρινά δεδομένα;
 2. Σύμφωνα με αυτά που απάντησε η ΕΕΤΤ, οι τωρινές πρακτικές είναι παράνομες. Ο πάροχος δέκτης χρεώνει €30 τέλος φορητότητας ή τέλος ενεργοποίησης από φορητότητα μόνο σε συνδρομητές καρτοκινητής. Τα νέα πακέτα καρτοκινητής δίνονται δωρεάν σε δημόσιους χώρους ως προσφορά ή με χρέωση από καταστήματα, μέση τιμή €10. Τα νέα συμβόλαια δίνονται δωρεάν. Νέα συμβόλαια από φορητότητα επίσης δίνονται δωρεάν.
 3. kostas_pav

  iPhone X

  Γνωρίζω πως είναι το μην ενοχλείτε. Ρώτησα το χρήστη που αντιμετοπίζει το αναφερθέν πρόβλημα, αν γίνεται σε κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή, γιατί όσες εφαρμογές δεν έχουν υλοποιήσει το ειδικό kit κλήσεων της Apple έχουν θέματα με τη διαχείρηση κλήσεων.
 4. kostas_pav

  iPhone X

  Κλήσεις δικτύου ή από κάποια εφαρμογή;
 5. kostas_pav

  iPhone X

  Στο WiFi Calling αλλάζει το όνομα του δικτύου. Στο VoLTE δεν αλλάζει κάτι. Και στα δύο, πήγαινε Settings > General > About και πάτησε πάνω στο Carrier. Αν αλλάξει σε IMS Status είσαι συνδεδεμένος σε ένα από τα δύο. Στην Ελλάδα που παρέχεται μόνο από την COSMOTE προς το παρών θέλει ενεργοποίηση με μήνυμα. Και φυσικά να είναι ενεργό και στις ρυθμίσεις της συσκευής Settings > Mobile Data > WiFi Calling: On και Settings > Mobile Data > Monile Data Options > Enable 4G > Voice & Data
 6. kostas_pav

  iPhone X

  Ναι με ΕΕ από Ηνωμένο Βασίλειο
 7. kostas_pav

  iPhone X

  Χρησιμοποιώ ένα φορτιστή 27W της Anker. Γίνεται χρήση και της δυνατότητας fast charging της συσκευής μιας και φορτίζει αισθητά πιο γρήγορα. https://www.amazon.co.uk/dp/B01MXXOQTE/
 8. kostas_pav

  iPhone X

  Εξαρτάται από που το έχουν αγοράσει. Στο ΗΒ ζητούν πιστοποιητικό αγοράς που είναι η απόδειξη αγοράς. Αν όμως το έχεις αγοράσει από Apple Store έχουν περασμένο στο σύστημα το πιστοποιητικό αγοράς (την απόδειξη). Για κάθε ενδεχόμενο, και νομικά αποδεκτό σε περίπτωση αμφισβήτησης, χρειάζεσαι το πιστοποιητικό (η απόδειξη) αγοράς.
 9. kostas_pav

  iPhone X

  Η εγγύηση θα είναι ένα έτος παγκόσμια με την απόδειξη αγοράς. Δεν θα ισχύει η Ευρωπαϊκή οδηγία για 2 έτη.
 10. kostas_pav

  iPhone X

  Και τα δύο πανέμορφα μου φαινόνται. Επίσης, προσπάθησα να λειτουργήσω λίγο τη προηγούμενη μου συσκευή 6s Plus και ήταν εντελώς άβολη η χρήση. Ειδικά οι γωνιές, τουλάχιστον για τώρα, μου φάνηκαν εντελώς παράξενες στη χρήση.
 11. Θα με ενδιέφερε και εμένα οποιαδήποτε εξέλιξη στο θέμα. Ο αδερφός μου έκανε αίτηση για να μεταφερθεί σε φοιτητικό What's Up και πουθενά δεν αναφερόταν τέλος φορητότητας €30. Του τηλεφώνησαν για την αίτηση την επόμενη εργάσιμη και τον ενημέρωσαν για τα €30, το οποίο επειδή δεν γνώριζε, αρχικά δέχτηκε. Μετά του είπα να τους πάρει και να ακυρώσει την αίτηση ενημερώνοντας τους φυσικά ότι ο λόγος είναι το τέλος φορητότητας €30. Του είπαν να τηλεφωνήσει σε ένα αυτοματοποιημένο σύστημα για την ακύρωση, το οποίο και έκανε. Αν έρθει το κούριερ, θα αρνηθεί την παραλαβή.
 12. kostas_pav

  iPhone X

  Τα χρώματα στο X είναι πιο ζωντανά από το 8, ενώ παράλληλα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Για εμένα η μεγάλη διαφορά φαίνεται στους εξωτερικούς χώρους. Ακόμα και σε απευθείας επαφή με τις ακτίνες του ηλίου, η οθόνη φαίνεται ξεκάθαρα.:D
 13. kostas_pav

  iPhone X

  Κάποιοι επιλέγετε να αγνοείτε αυτό που γράψαμε, ότι δηλαδή οι συσκευές αντικατάστασης έχουν διαφορετικό στοκ και αυτή τη στιγμή είναι ολοκαίνουριες και χωρίς τα παρελκόμενα. Έχετε κουράσει. Πραγματικά.
 14. kostas_pav

  iPhone X

  Δοκίμασες και το premium;
 15. kostas_pav

  iPhone X

  Στα επίσημα κέντρα επισκευής, πχ Document, iStorm και θα αντικατασταθεί άμεσα ή σε 1-2 εργάσιμες. Το στοκ για τις αντικαταστάσεις είναι διαφορετικό στην Apple. Θα τα δει και ο ίδιος όταν απευθυνθεί σε ένα από αυτά. Τα premium συνήθως είναι ακόμα καλύτερα (σύμφωνα με την Apple). https://locate.apple.com/gr/el/service/?pt=3&lat=37.9833333&lon=23.7333333&address=%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1&carrier=no-contract ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η συσκευή κυκλοφόρησε σχεδόν πριν 10 ημέρες. Δεν υπάρχουν refurbished στην αγορά. Ότι του δώσουν, καινούριο θα είναι. Που και refurbished να του έδιναν, το μόνο που κρατάνε είναι η CPU πλέον.
×
×
 • Create New...