galanakop Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Που να το πεις και ποιος να σε πιστέψει ότι θα βλέπαμε τέτοια μπαταρία με όλα συνδεδεμένα (bt , gear S3,4g, wifi συνεχώς ανοικτά) Πέρα από την πλάκα θα το ξαναπώ για άλλη μια φορά. Είναι η μόνη φορά που από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και ασχολείται με τα κινητά και δεν έχω στην κατοχή μου ναυαρχίδα της Σαμμυ. Και γι αυτό φταίει το 5t παιδιά. Χαχαχαχ Nikos Oneplus 5t Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Για έκπτωση -20€ στα αξεσουάρ https://oneplus.net/gr/invite#VJPBANSQZDM2YW1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Καλημέρα και καλό μήνα Ένα "άριστεχνικο" Speedtest να δείτε πόσο αργεί το Oneplus μας Χαχαχα Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Καλημέρα και καλό μήνα Ένα "άριστεχνικο" Speedtest να δείτε πόσο αργεί το Oneplus μας Χαχαχα Καλημέρα. Πραγματικά είναι σφαίρα... εντυπωσιακή ταχύτητα! Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 καλα το παει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiimmygian Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 (edited) Καλημέρα. Link και από εμένα. Περιμένω να παραλάβω σύντομα. https://oneplus.net/gr/invite#92TNXY5Z3R93J Edited December 1, 2017 by jiimmygian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Καλημέρα σας. Κάτοχος s8 εδώ και 2 μέρες και ήδη τα δύο μεγάλα αρνητικά του είναι σχετικά ενοχλητικά. Δαχτυλικό αποτύπωμα εντελώς άβολο και μπαταρία να κλαιν οι ρέγγες!!! Οι ήδη κάτοχοι του 5Τ μπορούν να δώσουν μερικά ενδεικτικά SOT? Ήδη στριφογυρίζει στο μυαλό μου η μετάβαση σε 1+!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Καλημέρα σας. Κάτοχος s8 εδώ και 2 μέρες και ήδη τα δύο μεγάλα αρνητικά του είναι σχετικά ενοχλητικά. Δαχτυλικό αποτύπωμα εντελώς άβολο και μπαταρία να κλαιν οι ρέγγες!!! Οι ήδη κάτοχοι του 5Τ μπορούν να δώσουν μερικά ενδεικτικά SOT? Ήδη στριφογυρίζει στο μυαλό μου η μετάβαση σε 1+!!! http://i63.tinypic.com/14kdvr6.jpg Όχι και χάλια!! 7:30 ώρες SOT Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Καλημέρα σας. Κάτοχος s8 εδώ και 2 μέρες και ήδη τα δύο μεγάλα αρνητικά του είναι σχετικά ενοχλητικά. Δαχτυλικό αποτύπωμα εντελώς άβολο και μπαταρία να κλαιν οι ρέγγες!!! Οι ήδη κάτοχοι του 5Τ μπορούν να δώσουν μερικά ενδεικτικά SOT? Ήδη στριφογυρίζει στο μυαλό μου η μετάβαση σε 1+!!! Απο χθες το βράδυ έχω τσακίσει το τηλέφωνο στο πείραγμα και σε άπειρα reboot και παρόλα αυτά έχω 46% μπαταρία. Απίστευτη είναι η μπαταρία. Δεν ξέρω γιατί δεν Εισαι ευχαριστημένος.... Δεν μπορώ να βάλω SOT λόγω πολλών reboot. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Παρομοίως..μετά από μια μέρα που το έχω βγάλει από την πρώτη φόρτιση είμαι 53% με το παρακάτω sot Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Απο χθες το βράδυ έχω τσακίσει το τηλέφωνο στο πείραγμα και σε άπειρα reboot και παρόλα αυτά έχω 46% μπαταρία. Απίστευτη είναι η μπαταρία. Δεν ξέρω γιατί δεν Εισαι ευχαριστημένος.... Δεν μπορώ να βάλω SOT λόγω πολλών reboot. Για το s8 μιλάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Για το s8 μιλάειΦαντάσου πόσο συνεπαρμένοι είμαστε!! Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Για το φίλο με το S8. Την πρώτη μέρα είχα πιάσει 7 ώρες SOT και είχα ακόμα 10% μπαταρία. Χθες έφυγα από το σπίτι 8.30 το πρωί με 96% και το βράδυ στις 12 ήμουν στο 56%. Με το Galaxy S6 αυτά απλά δε γίνονταν... Δε με ενδιαφέρει απλά να βγάζει πολλές ώρες SOT. Τα περισσότερα κινητά αν τα χρησιμοποιείς συνεχόμενα βγάζουν καλά SOT. Το θέμα είναι στο stand by να κρατάει και να μην τρώει μπαταρία. Προσωπικά, το να βγ'αζω τη μέρα τόσο άνετα είναι αυτό που θέλω. Επίσης dash charge. Αλλού... Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 (edited) Σε pre-order στο banggood στα 433.55!!! μαζί με τα μεταφορικά priority direct mail για αποφυγή τελωνείου! Με το κουπόνι 12BGESOP5T64 Στις πληροφορίες αναφέρει για stock και αποστολή μετά τις 22 Δεκεμβρίου. Edited December 1, 2017 by P_papadis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 thank you guys! Απο κάμερα ποια είναι τα σχόλιά σας? Για ταχύτητα τα ξέρω...πύραυλος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medicalis Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 σχετικά με την κάλυψη της εγγύησης εαν rootαρεις το κινητό η απάντηση της 1+ ήταν : If the phone will be rooted, it will not void your warranty as long as the device will not brick or damage when you root the device. επομένως καλύπτει Παράθεση Oneplus 5t - Get 20€ off on accessories https://oneplus.net/gr/invite#5P9ZANSXM3IINRY :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Σε pre-order στο banggood στα 433.55!!! μαζί με τα μεταφορικά priority direct mail για αποφυγή τελωνείου! Με το κουπόνι 12BGESOP5T64 Στις πληροφορίες αναφέρει για stock και αποστολή μετά τις 22 Δεκεμβρίου. Η εγγύηση ισχύει κανονικά αν το πάρεις από εδώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Για το s8 μιλάει Ααααααα καλαααααα..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Πρώιμες απόψεις: η κάμερα δεν είναι ναυαρχίδας αλλά εύκολα είναι ικανοποιητικές και άνω το μετρίου..ακόμα και με manual ρυθμίσεις το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Δεν είναι τόσο θέμα hardware όσο software. Βίντεο δεν έχω δοκιμάσει. Εστίαση αστραπιαία ακόμα και νύχτα χωρίς φλας. Για εξαιρετικά αποτελέσματα από ότι διαβάζω ελπίζουμε να δώσει η OnePlus τα blobs για να πατήσουν πάνω devs και να προσαρμόσουν ακόμα καλύτερα την Google camera. Πιστεύω ότι αν κάποιος ενδιαφέρεται αποκλειστικά για καμεροτηλεφωνο δεν πάει σε OnePlus. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Για το s8 μιλάει Το κατάλαβα :) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 (edited) Καλημέρα σας. Κάτοχος s8 εδώ και 2 μέρες και ήδη τα δύο μεγάλα αρνητικά του είναι σχετικά ενοχλητικά. Δαχτυλικό αποτύπωμα εντελώς άβολο και μπαταρία να κλαιν οι ρέγγες!!! Οι ήδη κάτοχοι του 5Τ μπορούν να δώσουν μερικά ενδεικτικά SOT? Ήδη στριφογυρίζει στο μυαλό μου η μετάβαση σε 1+!!! Φίλε μου καλημέρα. Έχω το s8 4μηνες. Απλά είμαι στο νήμα αυτό επειδή μου αρέσει το κινητό και θα το έπαιρνα αν ήταν απλά για αλλαγή. Το s8 είναι κίνηταρα εννοείται. Θα το ευχαριστηθεις σίγουρα με τον καιρό. Η μπαταρία είναι πολύ καλή. Θα δεις με τον καιρό. Μην μπαίνεις σε αυτήν την λογική τόσο νωρίς.Χώρια που αν βάλεις μια θήκη που επιβάλλεται το δακτυλικο είναι μια χαρά. Επιλογή δική σου. Χρόνια με Samsung στην κατοχή μου και απλά το s8 και το plus ➕ δεν παίζονται. Είναι από τα top εκεί έξω. Ευχαριστώ και σορρυ για το off topic Edited December 1, 2017 by panoramix77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Φίλε μου καλημέρα. Έχω το s8 4μηνες. Απλά είμαι στο νήμα αυτό επειδή μου αρέσει το κινητό και θα το έπαιρνα αν ήταν απλά για αλλαγή. Το s8 είναι κίνηταρα εννοείται. Θα το ευχαριστηθεις σίγουρα με τον καιρό. Η μπαταρία είναι πολύ καλή. Θα δεις με τον καιρό. Μην μπαίνεις σε αυτήν την λογική τόσο νωρίς.Χώρια που αν βάλεις μια θήκη που επιβάλλεται το δακτυλικο είναι μια χαρά. Επιλογή δική σου. Χρόνια με Samsung στην κατοχή μου και απλά το s8 και το plus ➕ δεν παίζονται. Είναι από τα top εκεί έξω. Ευχαριστώ και σορρυ για το off topic Μόνο το Snapdragon 835 S8 plus dual sim μοντέλο με τα 6gb RAM πάει σφαίρα σαν Oneplus Το Exynos δυστυχώς σέρνεται (συγκριτικά με το Oneplus πάντα) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Εκτιμώμενη παράδοση 6 Δεκεμβρίου, κάνει dispatched προχθές, χθες το πρωί κολλάει λόγω καιρού στην Πολωνία, σήμερα 1η Δεκέμβρη και ώρα 13.00 ήρθε. Καλό μας μήνα. :lol: Οπότε επιβεβαιώνω κι εγώ ότι το estimated delivery πάει περίπατο, σε δύο-τρεις μέρες μετά το "dispatched" το έχετε (btw ως πρώτη σημείωση, ερχόμενος από Iphone 6s στο 5t και παρά τα όσα άκουγα έλεγα αποκλείεται το αποτύπωμα να είναι ΤΟΣΟ άμεσο, και όμως... το θέμα είναι μόνο η συνήθεια στο από πίσω μέρος). Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Καλημέρα και καλό μήνα Ένα "άριστεχνικο" Speedtest να δείτε πόσο αργεί το Oneplus μας Χαχαχα Καλό μήνα, πύραυλος το 5Τ ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 (edited) Πριν λιγο παρέλαβα το 128ρι!!!! Η συσκευή πετάει ότι καλύτερο έχω πιάσει σε Android!!! Δοκίμασε κανεις το GPS αν υποστηρίζει το ευρωπαϊκό σύστημα GALILEO... Εγώ που το δοκίμασα δεν βρήκε κανέναν δορυφόρο GALILEO :(:(... Στο gsmarena λέει οτι υποστηρίζει. Εδώ δείχνει οτι υποστηρίζει το 5ρι το απλό! http://www.usegalileo.eu/EN/inner.html#data=smartphone Edited December 1, 2017 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts