Jump to content

spyros_ks

Members
  • Δημοσιεύσεις

    153
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About spyros_ks

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 18

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

spyros_ks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχετε βρει κάποιο app για αντικατάσταση του plus beat στην 10? Που να κάνει περίπου τα ίδια και να μην είναι ενεργοβόρο?
  2. Καλησπέρα. Μια ερώτηση. Σορι αν έχει απαντηθεί προκαταβολικά. Είμαι στην έκδοση OxygenOS 9.5.8 που με αυτή η version της stock κάμερας της oneplus ματσαρει με την 3.2.106. Παρόλα αυτά μέσω του apkmirror. Com υπάρχουν διαθέσιμες αναβαθμίσεις για το Stock camera app που έχουν φτάσει στην 3.4.19. Τις έχω βάλει (για να είμαι ειλικρινής ανεπαισθητες διαφορές). Η ερώτηση είναι αν αυτές οι εκδόσεις του apk mirror που αναβαθμίζουν την στοκ είναι beta έκδοσης του κάμερα app που έρχονται από την oneplus? Η είναι ότι να ναι? Ρωτώντας στο chat της oneplus δεν το επιβεβαιωνουν και συνιστούν να μένεις στη version που έρχεται μαζίε την εκάστοτε έκδοση του stable oxygenos. Έχετε καθόλου εικόνα?
  3. spyros_ks

    OnePlus 6T

    Guys από antutu scores τι πιάνετε?
  4. Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι την πώληση του λάπτοπ μου και αγορά νέου. Τα facts είναι ως εξής: Έχω το turbox a15hc με τα εξής χαρακτηριστικά Επεξεργαστή inter core i5 2nd gen Κάρτα γραφικών GeForce gt540Μ cuda 2gb Σκληρό: έχω βάλει τον intel ssd 540s series 240gb, που έχει μεταμορφώσει το laptop και πάει σφαίρα Ram 4gb Πρώτη ερώτηση είναι αν θυμάται κάποιος ποτέ κυκλοφόρησε αυτό το λάπτοπ γτ πραγματικά δε θυμάμαι. Γύρω στο 2012? Δεύτερη ερώτηση είναι πόσο πιστεύετε ότι μπορεί να πιάσει για πώληση δεδομένου ότι όντως πάει σφαίρα μετά την αλλαγή του SSD . Ανοίγει πιο γρήγορα και από νέα λάπτοπ που έχω HDD δίσκους. Τρίτη ερώτηση και ίσως πιο σημαντική, αξίζει να το αλλάξω δεδομένου ότι κάνω τις δουλειές που θέλω ούτως η άλλως (ταινίες, σερφαρισμα, εργασίες για τη δουλειά μου γύρω από τα office) και να πάρω ένα εκ των κάτωθι? https://www.electroholic.gr/el/product/COMLEN00984 https://www.mgmanager.gr/notebooks/74366-lenovo-v130-15ikb-i5-7200u156-fhd8gb256gb-ssddvd-rwwebcamwin10-home-iron-gray.html Το σκεπτικό είναι απλά να κάνω μια ανανέωση με λογικό κόστος. Δλδ να είναι λίγο καλύτερο ίσως το νέο και πιο λεπτό... καινούργιο...ντιζαινατο σε σχέση με το turbox ας πούμε. Τι λέτε?
  5. spyros_ks

    OnePlus 6T

    Συμφωνώ. Το μόνο που εμένα που φαίνεται λίγο πιο γρήγορο στο μάτι είναι να το βγάλεις εντελώς το animation. Αλλά και πάλι μάλλον η ιδέα μου είναι!
  6. spyros_ks

    OnePlus 6T

    Σωραιος!!!!!!!!
  7. spyros_ks

    OnePlus 6T

    Πώς το κάνουμε ρε παιδιά χωρίς καθόλου animation?
  8. spyros_ks

    OnePlus 6T

    Και με value 2 είναι ωραίο το animation!
  9. spyros_ks

    OnePlus 6T

    Άψογος! Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση!
  10. spyros_ks

    OnePlus 6T

    Να σας ρωτήσω. Ποια η διαφορά του να κάνεις wipe and clear cache στο μπουταρισμα από το να επιλέγεις απλά κάποιες εφαρμογές και να κάνεις clear cache μεμονωμένα? Επίσης τελικά βοηθάει γενικά να το κάνεις που και που?
  11. spyros_ks

    OnePlus 6T

    Μια ερώτηση. Έχω χρησιμοποιήσει διαφορά icon packs. Πολλές φορές είχα 2 και 3 μαζί και πειράζει το κάθε app μέσω edit για να διαλέγω διαφορετικά από διαφορετικά packs. Τώρα τα διέγραψα όλα γτ ήθελα να γυρίσω στις OnePlus στα κλασσικά. Αλλά όσα έχω κάνει edit παρόλο που έσβησα τα pack δεν αλλάζουν! Παραμένουν με αυτά που είχα βάλει παρόλο που έχω σβήσει το pack που προέρχονται. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να τα επαναφέρω? Edit: άκυρο το βρήκα! Πατάς reset όταν πας να κάνεις edit
  12. Καλησπέρα στην ομάδα. Φίλος πήρε το note9 αλλά είναι ακόμα με oreo. Συνδέθηκα με vpn Γερμανία και Καναδά για να του βάλω pie αλλά δε τη βρίσκει. Έχεις κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει και τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ!
  13. Ξέρουμε τίποτα για κανένα νέο watch face???? Τα έχω βάλει όλα από 5 φορες!
×
×
  • Create New...