Jump to content

panoramix77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.533
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panoramix77

  1. panoramix77

    OnePlus 8T

    Καλησπέρα παίδες. Σίγουρα θα έχει ειπωθεί αλλά δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα πάντα από την αρχή. Από μπαταρία πως παμε;; Τι sot περίπου;; Ευχαριστώ
  2. Μία χαρά είναι. Ακόμα καλύτερο από 11pro. Πιο γρήγορο πιο smooth. Η μπαταρία με έχει ξενερώσει λίγο. Εύχομαι να φτιάξει.
  3. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως
  4. Όχι. Εσύ πως είσαι από μπαταρία;;;
  5. Καλησπέρα. Πως πάει η μπαταρία σας ρε παίδες;; Το έχω μια εβδομάδα. 4 1/2 ώρες sot με πολύ ζόρι (πιο πολύ 4g και λιγότερο WiFi)και μόνο με WiFi πάει 6 + Πριν είχα 11 pro και είχα 1ωρα παραπάνω.
  6. Οκ παίδες. Ευχαριστώ.
  7. Δεν έχει κλειδί. Έχει μίζα. Εκεί να βάλω το τηλ περιμένοντας τυχόν σύνδεση;; Έχω και το app. Το έχεις κάνει στο δικό σου. ;! Το δικό μου x1 του 19.
  8. Πως λειτουργεί ρε παίδες αυτό σε bmw;; Με κλειστή μηχανή;; Αφού ξεκινήσει;;
  9. Καλησπερα. Αγόρασα την θήκη της Apple την clear Cover και ειναι πολύ σκληρή. Δεν μπορούσα να την βγάλω. Λέω το έσπασα το κιν. Και ψιλό σκέφτομαι να την ξανά βάλω. Όντως τόσο δύσκολη ειναι στο να την βγάζεις;;;
  10. Ωραία οθόνη κι κάμερα πλησιάζει πολύ το Pixel. Δεν ακουμπάει όμως. Κατά τα άλλα όλα καλά ως τώρα
  11. Εγώ πριν το patch Ιουλίου κι για αυτό το πούλησα. 4 ώρες με το ζόρι. Δεν πήγαινε άλλο. Ναυαρχίδα stock Android κι (5ωρες γενικα sot με το ζόρι.)
  12. Καλησπέρα.Απο το 2013 με Android και κολλημένος με one plus και pixel τα τελευταία 4χρονια. Δεν ξέρω πόσο θα κράτησει το ios. Βλέπουμε. Πάντως pixelara οκ αλλά δεν....... H Google πρέπει να πάρει σοβαρά τις ναυαρχίδες της.
  13. Άλλαξα στρατόπεδο και πήγα ios (11 pro). Έτσι για την αλλαγή. Και βλέπουμε
  14. Παίδες Καλησπερα. Στην παρέα σας και εγώ από εχτές. 11pro green 64. Εχτές 1η μέρα πολύ ασχολήθηκα με το κινητό και ψιλό εκαιγε στην πλάτη. Συμβαίνει;; Η έχουμε θέμα;;
  15. https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1574140-google-pixel-4-xl-64gb-nano-simesim-clearly-white-de/
  16. Σε ευχαριστώ πολύ
  17. Να κάνω καμιά επαναφορά;; Βαριέμαι το στήσιμο από την αρχή.
  18. Καλημέρα. Η μπαταρία έχει πέσει η διάρκεια της. Περίμενα μετα το χτεσινό update μπας και διορθωθεί αλλά δεν. Είμαι τώρα με 58 % Και 2 μισή ώρες sot. Το πολύ μέχρι 4 ώρες θα πάει. Πήγαινε μέχρι 5 με το ζόρι βέβαια αλλά έφτανε.
  19. Εννοείται ότι αντέχει. Ότι είναι εκτός θα έχει θέμα.
  20. Έιχα την clear. Τώρα αυτήν είναι η Black. Είναι πολύ καλή. https://www.spigen.com/products/pixel-4-xl-case-ultra-hybrid Και τώρα φοράω αυτήν https://www.ipitaka.com/collections/magez-case-for-google-pixel-4
  21. https://www.spigen.com/products/pixel-4-xl-case-ultra-hybrid
  22. Παίδες πολύ ωραία θήκη. Την προτείνω. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  23. Κάνε στην εφαρμογή τής κάμερας ένα καθάρισμα.
  24. Με tap εμφανίζεται.
  25. Καλησπέρα. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών καί ξετικαρα εκεί πού έλεγε για την esim. Υπάρχει κανονικά χωρίς να χρειάζεται νά ξανά περαστεί.
×
×
  • Create New...