Jump to content

iPap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.413
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by iPap

  1. Σε SM-G981U (TMK) Ακόμα να πάρω 12αρι. Όχι ότι με καίει να έρθει αλλά μου κάνει εντύπωση η τεράστια καθυστέρηση στις ενημερώσεις σε αυτό το CSC τις περισσότερες φορές. Η πλάκα είναι ότι πάντα η τελευταία ενημέρωση πριν το μεγάλο update είναι καλή. Δηλαδή το τηλέφωνο αυτήν την στιγμή πάει πάρα πολύ καλα. Σε άλλα νέα, το VoWifi δε μας τα λέει καλά. Πρέπει το σήμα να πέσει στη 1 γραμμή για να ενεργοποιηθεί. Παλιότερα νομίζω επενέβαινε και στις 2 γραμμές ή δε θυμάμαι καλά; Πάντως σπανίως είχα πρόβλημα με φτωχό σήμα, παρουσία WiFi.
  2. Έχω το Android 12 στο Pixel 4a μου και οι διαφορές είναι μικρές εμφανισικά. Γιατί όμως στραβώνετε; Το θέμα είναι να είναι βελτιωμένη η απόδοση συνολικά, οπτικά δε νομίζω ότι περιμένει κανείς να δει θεαματικές αλλαγές,
  3. iPap

    Google Pixel 4a

    Αργεί και σε εσάς χαρακτηριστικά σε κάθε αναβάθμιση μικρή ή μεγάλη; Για 30ΜΒ update κάνει τουλάχιστον μισή με μία ώρα για να τελειώσει.
  4. S20 5G αμερικάνικο, με SD865 + 12Gb RAM τελικά πιάνει 5G Ελλάδα κανονικά. Πρώτη φορά το είδα πριν 2 βδομάδες και τα' χασα με την ταχύτητα. Ωραία πράγματα!
  5. Είναι εύκολο να ποστάρεις έναν οδηγό; Έχω το αμερικάνικο 5G και λαμβάνω το ίδιο - ακυρωτικό - SMS όταν στέλνω στην Cosmote για τσεκάρισμα.
  6. iPap

    Google Pixel 4a

    Συμβαίνει το εξής κουλό από χθες. Το πιξελακι το έχω για 2ο, πάντα σε λειτουργία πτήσης και φυσικά χωρίς SIM. Από χθες λοιπόν, μου έχουν έρθει 2 SMS σε αυτό κι όχι στο πρώτο μου κινητό όπου και έχω τη SIM. Μήπως έρχονται μέσω Google? Μήπως πιάνει με κάποιο τρόπο e-sim? Τι μου κρύβουν; ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ προ!
  7. Και πιανεις 5G? Εγώ με snapdragon δεν εχω δοκιμασει καπου αν πιανω... Θα το δω Αθηνα το Μαιο...
  8. iPap

    Google Pixel 4a

    Μόνο εγώ δεν μπορώ να μπω σε recovery mode? Πατάω power+up οταν μου βγάζει το No Command αλλά δεν μπαίνει. Έχει κανείς καμια ιδέα;
  9. Υπάρχει κόλπο και για 90Hz με την εφαρμογή S20 refresh rate control.
  10. iPap

    Google Pixel 4a

    Το bluetooth σπάει λίγο νεύρα μεχρι να συνδεθει ε; Εννοώ το ανοιγεις απο το κινητό και πρέπει να το ανοιγοκλεισεις 2 φορες τουλάχιστον από το ακουστικό για να συνδεθει.
  11. Μάλιστα, κρίμα αφού είναι έτσι. Παλιές πονηριές της εταιρείας θυμίζει.
  12. Έχεις περάσει patch Μαρτίου; Ποιο μοντέλο έχεις;
  13. 1 Φεβρουαρίου δυστυχώς...
  14. Πρώτη πλήρης φόρτιση με την τελευταία αναβάθμιση την οποία πήρα μόλις σήμερα. Τι να πω για την αυτονομία; Είμαι έκπληκτος, ελπίζω να είναι έτσι από εδώ και πέρα...
  15. Δεν ισχύει πάντα, κάποιες φορές μου έρχονται πολύ νωρίς. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να δω βελτίωση στην αυτονομία που ανέφεραν πολλοί.
  16. Πρώτη φορά αργεί τόσο πολύ να μου έρθει αναβάθμιση. S20 5G, SM-G981U... Είμαι ακόμα με UI 3.0 :cry:
  17. iPap

    Google Pixel 4a

    Περίπου 20 λεπτά ήταν βιντεοκλήση στο messenger και τα υπόλοιπα 20 μηνύματα απλά. Κάτι πρέπει να είχε κολλήσει στο παρασκήνιο γιατί σήμερα βλέπω πολύ μικρότερο drain.
  18. iPap

    Google Pixel 4a

    Ξέχασα να αναφέρω ότι το έχω σε λειτουργία πτήσης και μόνο το WiFi είναι ανοιχτό...
  19. iPap

    Google Pixel 4a

    Καλημέρα κύριοι. Έχω το 4α ενάμιση μήνα και το χρησιμοποιώ σα 2ο, που σημαίνει ότι μπορεί για μέρες να μην το πιάσω στα χέρια μου. Χθες το φόρτισα 100%, έχει 19 ώρες στην αναμονή και το SOT είναι 45'. Χάνει μπαταρία στην αναμονή, έχει πέσει στο 56%. Περίεργα πράγματα...
  20. Δεν παίζει να μη δουλέψει σε 5G. Απλά για άλλη μια φορά μας επιδεικνύουν πόσο καρτέλ είναι, πόσο μας γράφουν στα φρύδια τους και πόσο τηλεπικοινωνιακό μεσαίωνα διανύουμε στην Ελλάδα. Κι εγώ το 5G έχω και δε με καίει κιόλας καθώς εδώ που μένω ακόμα δεν έχει κεραίες απλά τρελαίνομαι με το πόσο πίσω είμαστε σε πολλά πράγματα.
  21. Σε εμένα λειτουργεί κανονικά και η φωνητική πληκτρολογηση και η εγγραφη ηχητικου μηνυματος. Με S20 5G - SD865, αν παιζει καποιο ρολο.
  22. Το "πολυ καλυτερη" πώς προκύπτει; Σίγουρα είναι καλύτερη λόγω πιο σύγχρονου hardware αλλά τόσο μεγάλη διαφορά; Για εμένα οποιοδήποτε κινητό, σε λογική τιμή, με τον 888 θα είναι deal λόγω 5mn. Συν το UFS 3.1. Αλλά σίγουρα όχι για 300-400 ευρώ περισσότερα από ένα περσινό μοντέλο.
  23. Στα 600 ευρώ ναι. Εκτός αν μιλάμε για μεγάλη κάψα και ανάλογη οικονομική άνεση οπότε πας, τα σκας και παίρνεις αυτό που γουστάρεις. Βέβαια στην Αμερική μας κάνουν χαβαλέ γιατι το δολαριο ειναι πιο φθηνο και μαζί με φόρους παίρνουν τα κινητά πιο φθηνά από εδώ. Καλά μη μιλήσω για iphone...
  24. Εγώ όμως δεν έχω τρέλα με Samsung ακριβώς λόγω αυτής της πολιτικής με τους επεξεργαστές συν το παλιο απαράδεκτο UI... OnePlus ήθελα αλλά το 8 pro έβγαινε στο χιλιάρικο και το απλό νομίζω στα 800 τότε. Οπότε ήταν μονόδρομος στην τιμή που το βρήκα με τα specs που έχει.
  25. Είναι θέμα οπτικής γωνίας. Πήρα το S20 με $660 (550 ευρώ) ζώντας Αμερική, 12/128, SD865, καινούριο, τέλη Ιουλίου 2020. Όταν πρωτοείχα δει την οθόνη του, πριν σκεφτώ να το πάρω ακόμα, έπαθα πλάκα κι έψαχνα να δω ποιο είναι αυτό το κινητό! Αν κάποιος μου πει ότι είναι απογοήτευση μια τέτοια αγορά, οκ! Προσωπικά πιστεύω ότι ένα κινητό το παίρνει κάποιος που έχει τρελή κάψα ή το βρίσκει σε ευκαιρία αγοράς.
×
×
  • Create New...