Jump to content

Leon_CP3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    299
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Leon_CP3

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 20

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Leon_CP3's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

16

Φήμη

  1. Το προσπαθεί η Ουανπλας σίγουρα. Btw αν κάποιος παρήγγειλε με δώρο τα ακουστικά και δεν τα θέλει, ενδιαφέρομαι σε μία καλή τιμή ώστε να επωφεληθούμε αμφότεροι.
  2. Εν τω μεταξύ μιας που λέτε για το wallet, έχει σταματήσει σε όλους σας να δίνει κατευθείαν notification ότι είναι κλειστό το nfc όταν μπαίνεις; Εμένα το έχει κόψει εδώ και μήνες και με εκνευρίζει, γιατί είναι επιπλέον χαμένος χρόνος αν το χω ξεχάσει κλειστό. Δευτερόλεπτο, αλλά πάνω στην πληρωμή, είναι κάτι.
  3. Κατι τετοια εχω διαβασει κι εγω και σιγουρα τυχαιο δεν θα ειναι για να το λετε τοσα ατομα. Ελπιζω να ζησει καποιο ευλογο χρονικο διαστημα και βλεπουμε.
  4. Να πω για όσους ενδιαφέρονται για Whitestone, άψογη εξυπηρέτηση από το Uniqueshop στη Ν. Σμύρνη, πήρα έκλεισα την μονή -που κανονικά είναι για ανταλλακτικό αν έχεις ήδη την λάμπα- στα 30 και κάτι με εκπτωσούλα που μου πέρασαν και άψογη τοποθέτηση εκεί (υπάρχει φυσικά και η διπλή με την λάμπα μέσα ώστε να την περάσετε μόνοι σας αλλά πάει στα 40φεύγα, συμφέρει σίγουρα αλλά είναι πόσα θέλει να δώσει η τσεπούλα σας εκείνη την ώρα χαχα). Το αναφέρω γιατί είχα διαβάσει σε προηγούμενες σελίδες ότι κάποιοι ψάχνουν να τους το κάνουν σε καταστήματα καλού κακού (όπως κι εγώ). Μέχρι τώρα όντως καμία σχέση η εμπειρία χρήσης με τα προηγούμενα τζάμια/μεμβράνες που είχα και το δακτυλικό εφόσον το ξαναπεράσεις κανένα πρόβλημα επιτέλους (έχω πληρώσει 15€ σε γνωστή «γερμανική» αλυσίδα και απτην πρώτη ώρα πάνω αριστερά το γυαλί βαρούσε τις πιο άθλιες αντανακλάσεις που έχω δει, ενώ είχα και μία τουλούμπα στη μέση να μου θυμίζει πού βάζω το δάχτυλο και να χαλάει την εικόνα). Ελπίζω να μην φάει κάνα ράγισμα με μικρές επαφές σε τσέπες κλπ όπως αναφέρουν κάποιοι σε αξιολογήσεις, πάντως επαυξάνω ότι μέχρι να έρθει η ώρα του φλατ απτη μαμά Σάμμυ, για τα Ούλτρα, είναι μονόδρομος.
  5. Το κινητό μόλις απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη αξία πάντως, αφού ο Ice Universe λήκαρε σπεκς χθες και μας είπε ότι Ευρώπη επιστρέφει ο Εξύνος μετά το ευχάριστο διάλειμμα ενός έτους. 😛
  6. Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί, με το νέο update έρχεται μία εξαιρετική επιλογή που δίνεται στο reset menu της συσκευής από τη Σάμμυ, που είναι το (ακόμη και ολικό) back up του κινητού για 30 μέρες στο Samsung Cloud ανεξαρτήτως χωρητικότητας. Αυτό όπως κατανοείτε βοηθάει τρομερά σε περιπτώσεις που χρειαζόμαστε πχ άμεσο service αλλά και....πώλησης πριν μας έρθει το νέο κινητό (ας μη γελιόμαστε το κάνουμε αρκετοί 😅). Edit: Αν κάποιοι ήδη έχετε λάβει το τελευταίο update πείτε μας αν βλέπετε την επιλογή, διότι σε σχόλια στο youtube βλέπω να γράφουν αρκετοί ότι δεν έχουν ακόμη τέτοια επιλογή.
  7. Πήρα κι εγώ το update σήμερα και για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια είδα ένα update να ολοκληρώνεται πραγματικά μέσα σε δύο λεπτά. Ο συνδυασμός πιστεύω φέτος είναι απίστευτος και έχει τρελή...ιπποδύναμη το μαραφέτι, κάτι που παρατηρώ και σε αυτό που είχα ποστάρει παλιότερα ως παράπονο, ότι τα updates εφαρμογών μέσω play store έκαναν αιώνες ακόμη και σε σχέση με κινητά άλλων εταιρειών των 200€. Για άλλους είναι λεπτομέρειες φυσικά αυτά, ή ίσως για όλους μας, αλλά όταν παίρνεις ναυαρχίδα με τόσα λεφτά, θα έπρεπε να ισχύουν πάντα. Και δεν ίσχυαν.
  8. Leon_CP3

    sold---

    Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    sold---

    NO VALUE SPECIFIED

  9. Την απολαμβάνω ήδη... life is too short σκέφτηκα, που λεν' και στο χωριό μου, για να ασχολούμεθα με τριχούλες. της έβαλα τη θηκάρα της κι έχω αρχίσει τις παραμετροποιήσεις περνώντας τα πάντα απ'το παλιό, ένα "παράπονο" έχω μόνο, η μπαταρία θα πέσει ποτέ ώστε να κάνουμε πρώτη πλήρη φόρτιση; απο χθες παιδεύεται το καημένο και αντέχει ακόμη. 🤣
  10. Η clear/black shock armor kickstand της ESR για όποιον ενδιαφέρεται. Εκ πρώτης όψεως πιο τούμπανη από κάτι πιο απλές Nillkin (π.χ. αυτή που είχα στο 21) που φόραγα στα παλιότερα, όχι ότι είχα παράπονο και από αυτές, άλλωστε το θέμα είναι να φροντίζουμε να μη φτάσουμε να χρειαστούν πραγματικά.... Αυτή έχει το επιπρόσθετο σώμα που περιβάλλει το κινητό και μετά όλο μαζί μπαίνει στο κυρίως κάλυμμα. Όμορφο και το kickstand πίσω από την κάμερα. Φυσικά ως πιο «στιβαρή» προσδίδει και παραπάνω όγκο που λίγο στην αρχή ίσως κακοφανεί. Αναμένοντας το πώς θα τα πάει και με τη μεμβράνη από iRepair.
  11. Επιβεβαιώνω και σε μένα.
  12. Ισχύει ότι αυτό έχει πει επίσημα και γενικά από το λίγο που έψαξα ουσιαστικά δεν έχει αποτελέσει και θέμα σε κάνεναν πέρα από το...OCD του θέματος. Δλδ οκ και μένα μου "χτυπάει" κάπως που ξέρω ότι είναι εκεί, αλλά δεν είναι κάτι που του δίνεις σημασία. Εμένα είναι από Wind. Είδα στο reddit για παρτίδες συγκεκριμένες κορεάτικες, βέβαια άλλοι γράφουν ότι από τα 22 ακόμη υπάρχουν, δεν τα είχε δει απλώς ο κόσμος και άλλα διάφορα...
  13. Παίδες παρέλαβα κι εγώ σήμερα και υποψιασμένος από τις early days της συσκευής κοίταξα την κάτω δεξιά γωνιά γι'αυτή την «φουσκίτσα» που έγινε θέμα, έχει απαντήσει και η Σάμμυ κλπ.. Η αλήθεια είναι ότι το κατάλαβα αμέσως ότι την έχει, αν και είναι όντως δύσκολο να την καταλάβεις όντας πολύ μικρή, επειδή ήξερα πού να κοιτάξω, με σκοτεινή την οθόνη κλπ., οπότε το ερώτημα είναι τι κάνουμε; Πάμε για επιστροφή; Διότι έχω δει να γράφουν ότι και δύο και τρεις συσκευές έχουν αλλάξει και το είχαν όλες. Επίσης φοβάμαι μην μου φέρουν άλλη και είναι πιο ευδιάκριτη από τώρα.😛 Αν κάποιοι το διαβάζουν και αντιμετώπισαν το ζήτημα, ας πουν.
  14. Φαίνεται ότι γενικά δεν είστε οι μόνοι που το προτιμάτε 😛, τα S23 πουλάνε πολύ περισσότερο από τα περσινά, γεγονός που δίνει και στα μικρότερα της Σάμμυ σίγουρα νέα πνοή. https://www.sammobile.com/news/galaxy-s23-series-major-hit-ultra-getting-60-of-sales/
  15. Η Σάμμυ μας άρχισε τις προειδοποιήσεις σχετικά με τα καλύμματα των camera lenses για μία σειρά από λόγους που επιγραμματικά έχουν να κάνουν με: 1. Πιθανές γρατσουνιές στο δαχτυλίδι των καμερών 2. Συλλογή υγρασίας και ξένων σωμάτων με το πέρασμα του χρόνου 3. Θέματα απόδοσης (focus κλπ.) 4. Μπλοκάρισμα του μικροφώνου που βρίσκεται στο κάτω μέρος της πρώτης κάμερας. Η αλήθεια είναι ότι κατά καιρούς έχω δει κι εδώ χρήστες να αναρωτιούνται για το αν είναι επικίνδυνο ή όχι. Προσωπικά πάντα βάζω θήκη με sliding cover για την κάμερα αλλά κοιτάζοντας τελευταία να πάω προς κάποια της ESR, έβλεπα τα lenses protectors της εταιρείας κι έλεγα να δοκιμάσω. Αποψούλες από χρήστες τους και μη;
×
×
  • Create New...