Ation Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Καλησπέρα, ξέρει κανείς, η προσφορά 1500 και 1.5gb που λένε ότι είναι για πάντα, για πόσα χρόνια είναι; εγώ έχω 10 μήνες που την έχω, ωμός μετά όταν θα λήξει η προσφορά θα μήνη μετά απλό καρτοκινητό; η λένε ψέματα όταν λένε ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ; μου το ζήτησαν €50 και δεν το πούλησα, άμα δεν είναι για πάντα, τότε να το πουλήσω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Καλησπέρα, ξέρει κανείς, η προσφορά 1500 και 1.5gb που λένε ότι είναι για πάντα, για πόσα χρόνια είναι; εγώ έχω 10 μήνες που την έχω, ωμός μετά όταν θα λήξει η προσφορά θα μήνη μετά απλό καρτοκινητό; η λένε ψέματα όταν λένε ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ; μου το ζήτησαν €50 και δεν το πούλησα, άμα δεν είναι για πάντα, τότε να το πουλήσω. Ευχαριστώ. Τώρα δηλαδή περιμένεις απάντηση;Ποιος μπορεί να σου εγγυηθεί κάτι τέτοιο;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Επάνω στο προνομιακο πακέτο γράφει η cosmote διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή διακοπής των ως άνω υπηρεσιών σύμφωνα με την εκάστοτε εμπορική πολιτική της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Μπορούμε να βρούμε κάπου 2 αριθμούς προνομιακούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Αν δεις, το ίδιο έχει ερωτηθεί πολλές φορές εδώ. Μόνο σε αγγελία. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Cosmote σε αγγελία υπάρχει; γιατί μόνο wind βρίσκω.. Έχεις κανένα link να δώσεις σε PM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Όχι δεν έχω, μπορείς να ψάξεις σε σχετικά sites με αγγελίες. Απλά έχει σταματήσει η διάθεση του πακέτου. Και πουλάνε ότι υπάρχει ήδη σε σχετικά ακριβές τιμές. Και θέλει προσοχή καθώς μπορεί να είναι ρίσκο. Προνομιακό πακέτο που δεν ενεργοποιήθηκε μέχρι αρχές του 18 έχει χάσει την ιδιότητα αυτή και έχει γίνει απλό what's up. Έστω και αν αναγράφει κάτι διαφορετικό στην συσκευασία. Θέλει λοιπόν αν αγοράσεις να βρεις νούμερο που είναι ήδη ενεργοποιημένο. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Σήμερα μου ήρθε το εξής μήνυμα: Super προσφορά μόνο για εσένα ανανέωσε από 12ευρώ έως 23/01/19 και πάρε δώρο 1gb για 7μέρες. Έχει έρθει σε κάποιον άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Ναι και σ εμένα ήρθε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Και σε μένα ηρθε αλλά η εφαρμογή της cosmote έχει 12 ευρώ να πατήσεις; Τώρα το είδα. Έχει επιλογή 12 ευρώ. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Η εφαρμογή του what's up πάντως έχει επιλογή τα 12ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Τρομερό δώρο. 1GB. Δεν ντρέπονται λίγο....... Το στέλνουν και SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIM Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Τρομερό δώρο. 1GB. Δεν ντρέπονται λίγο....... Το στέλνουν και SMS. Με ποσα θα ήσουν ευχαριστημένος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsasj Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Η συγκεκριμένη προσφορά (1500' και 1.5gb) ισχύει ακόμα; Πως ενεργοποιείται; Το πρωτο ποστ ειναι λίγο ελλειπές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Δεν ενεργοποιείται πλέον. Μόνο ότι ενεργοποιήθηκε , λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Να ρωτήσω κάτι για την εφαρμογή του what's up? Υπάρχει τρόπος μέσα από την εφαρμογή να διαχειρίζομαι δύο διαφορετικούς αριθμούς? Ένα απλό what's up και ένα προνομιακό. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Ταυτόχρονα όχι θα πρέπει να κάνεις αποσυνδεση και να μπεις με τον άλλο αριθμό. Εναλλακτικά ίσως μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή της cosmote που μπορείς να δηλώσεις περισσότερα νούμερα αλλά δεν έχει όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής wu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Να ρωτήσω κάτι για την εφαρμογή του what's up? Υπάρχει τρόπος μέσα από την εφαρμογή να διαχειρίζομαι δύο διαφορετικούς αριθμούς? Ένα απλό what's up και ένα προνομιακό. δοκίμασε να τρέξεις την εφαρμογή του what's up μέσα από Parallel Space Πιθανόν να αποφύγεις τη φάση να βγούμε και να ξαναμπούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Ίσως και το Island εξυπηρετεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Έχω samsung, οπότε θα χρησιμοποιήσω το secure folder. Απλώς, ήθελα να δω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποφύγω. Και κάτι ακόμη, πως μεταφέρουμε χρήματα από το ένα στο άλλο? και αν μεταφέρω σήμερα ένα ποσό, η σύνδεση μου ανανεώνεται για δύο μήνες, σαν να έβαλα κάρτα, ή συνεχίζει να ισχύει η ημερομηνία την πραγματικής ανανέωσης χρόνου? Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Καλησπέρα σε όλους, Έχω βρει σε αγγελία καινούργιο προνομιακό πακέτο στο οποίο από ότι μου είπε ο πωλητής υπάρχουν μέσα 12€. Στα πακέτα που είχατε αγοράσει εσείς υπήρχε μέσα διαθέσιμο πόσο; Υποψιάζομαι ότι τα έχει ενεργοποιήσει για να μην χαθεί η προσφορά γι'αυτό και υπάρχουν τα 12€. Περισσότερες λεπτομέρειες βέβαια θα μάθω από αύριο που θα μπορέσω να μιλήσω μαζί του. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Ναι το προνομιακό πακέτο που είχα πάρει είχε μέσα 10ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Για να το ενεργοποιήσεις έπρεπε να βάλεις 10 ευρώ και να πάρεις το πακέτο....Έτσι γινόταν. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Με το parallel c δεν κατάφερα να κάνω δουλειά για κλωνοποίηση του what's up.μια άλλη είχαν γράψει ότι δουλεύει αλλά δεν θυμάμαι και μπορώ να την βρω Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Με το parallel c δεν κατάφερα να κάνω δουλειά για κλωνοποίηση του what's up.μια άλλη είχαν γράψει ότι δουλεύει αλλά δεν θυμάμαι και μπορώ να την βρω Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ το έχω κάνει με το AppCloner και δουλεύει μια χαρά. Δοκίμασε το. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts