Jump to content

petsasj

Members
  • Δημοσιεύσεις

    98
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About petsasj

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

petsasj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Η συγκεκριμένη προσφορά (1500' και 1.5gb) ισχύει ακόμα; Πως ενεργοποιείται; Το πρωτο ποστ ειναι λίγο ελλειπές..
  2. Πως ακριβώς γνωρίζουν αν το πάσο έληξε; Γράφει ημερομηνία λήξης το πάσο; Δε θυμαμαι απο το δικό μου :worry:
  3. Μου συνέβη κι εμένα μολις. Αλλα οκ, ουτως η αλλως σπιτι εχω 0-1 μπαρες με Cosmote, αρα ας χανω και καμια κληση, τι να κανω :blink:
  4. Α πολύ καλή ιδεα αυτό με το airplane mode. Δεν το είχα σκεφτεί. Ευχαριστώ! Θα γράψω και ενα Siri Shortcut να τα κανει με το πάτημα ενός κουμπιού αντί για δυο. Γενικα απο προχτές που το γύρισα σε Cosmote πέφτει αρκετά πιο γρήγορα η μπαταρία όσο είμαι σπιτι (που είχα καλύτερο σήμα με Vodafone). Και είπα να ρωτήσω μην είναι ιδέα μου μόνο. Σας ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας. Καλό Σαββατοκύριακο.
  5. Καλημέρα και πάλι. Έχω μια γρήγορη ερώτηση που αφορά γενικά το WiFi-Calling και οχι συγκεκριμένα της Cosmote: Εχω πολυ κακό σήμα στο σπίτι μου με την Cosmote, και φυσικά έχω ενεργοποιήσει το WiFi Calling (εχω iPhone X). Γνωρίζω, επίσης, πως ένα κινητό με πολύ χαμηλό σήμα απο την κεραία, καταναλώνει πολυ μπαταρία. Με την ενεργοποίηση του WiFi calling, μετριάζεται κάπως αυτό το φαινόμενο; Δηλαδή μιας και είναι συνδεδεμένο μέσω WiFi, παυει να ψάχνει τόσο έντονα για σήμα απο την κεραία;
  6. Έχω το Series 4 WiFi, αρα νομίζω αυτο ακριβώς θέλω. Θέλω τη δυνατότητα όταν το κινητό μου (πχ) το αφήνω σπιτι, και πάω στη δουλειά και συνδεθώ μέσω wifi, να μπορώ να κάνω και να δεχθώ κλήσεις κανονικά. Κάνω λάθος;
  7. Δεν ξερω αν μιλάμε για το ίδιο πραγμα Εγω αναφέρομαι στην υποστήριξη WiFi calling σε iCloud connected Devices. Και συ σε αυτο αναφερεσαι;
  8. Γνωρίζουμε αν σκοπεύει να το υποστηρίξει;
  9. Ναι τα ανακάλυψα σήμερα όλα αυτά. Να υποθέσω πως δε γνωρίζουμε ΚΑΝ αν θα γίνει ποτε αυτό στην Cosmote, η όχι, ε; Παρατηρησα στην Ευρωπη μονο η ΕΕ το έχει (οπως προανέφερε ο autofocus), και ψάχνοντας λίγο παραπάνω, είδα πως το Wifi calling on supported iCloud-connected devices το έχουν όσες εταιρείες υποστηρίζουν και eSIM. Δεν ξέρω αν συσχετίζονται αυτά τα δυο, αλλα θα μπορούσε (μια πιθανότητα δηλαδη) κανείς να θεωρήσει πως με την έλευση της eSIM (οταν, και οποτε) υπάρχει πιθανότητα να ενεργοποιηθεί και η υπηρεσία του Wifi Calling στα iCloud devices...?
  10. Καλημέρα, Ήρθα απο Vodafone στην Cosmote μονο και μονο για την υπηρεσία VoWifi. Εχω ενα iPhone X και έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία και λειτουργεί μια χαρά. Ωστόσο, προσπαθώ να ενεργοποιήσω το Wifi Calling και στο Apple Watch (Series 4) που έχω, και δεν εμφανίζεται η επιλογή για Wifi Calling. Νομίζω πως μάλλον χρειάζεται να υπάρχει και "Wi-Fi Calling on iCloud-connected devices" οπως λεει και εδω. Μπορεί κανένας να επιβεβαιώσει; Ευχαριστώ
  11. Κοιταξε να δεις, ισχυει αυτο που λες. Εχει αρχισει και χαλαρωνει το καπακι της μπαταριας. Αλλα 7 ευρω κανει (προχτες πηρα ενα να το εχω οταν χαλασει πληρως αυτο που εχω - που αντεχει ακομα), αρα ΟΚ, δεν ειναι και ιδιαιτερως ακριβο. Επι 3 βδομαδες που το εχω αυτο το "συστημα" δεν εχω βαλει κινητο σε πριζα. Επισης, ειναι ακριβως διπλασια η διαρκεια της μπαταριας που θα κερδισεις, με μεινοεκτημα οτι θα πρεπει να κουβαλας και μια δευτερη μπαταρια. Και τελος, δε χαλας το σχημα του κινητου. Εγω το προτιμω, αλλα γουστα ειναι αυτα :)
  12. Δεν ξερω τι σε κανει να πιστευεις πως ειναι η μπαταρια για LTE μοντελο, παντως δεν ειναι. Ειναι η extended για το GSM. Αν ηταν για LTE, δε θα εκανε, πρωτον, και δευτερον η LTE ειναι στα 2100mAh. Εγω παντως αγορασα αυτο και αυτο και εχω βρει την υγεια μου.
  13. Ωραιος. Ναι παιδια, και γω μια φορα πηρα ενα Galaxy S απο κει και ηταν απο Ρωσσια, κατι τετοιο... Μακρυα... Αμα ηταν ετσι, το αγοραζαμε το κινητο απ'ευθειας απο μονοι μας απο εξω και τελειωνε η κατασταση. Το θεμα ειναι να ειναι και ελληνικης αντιπροσωπειας. edit: Αρα το τηλεφωνο ηταν οντως κλειδωμενο. Παρε τηλεφωνο και βρισ'τους. Κλειδωμενο και απο Ουκρανορωσσια το αγοραζες με 300 ευρω..
  14. Ναι το ebw ειναι γνωστο πως φερνει προιοντα απο αλλες χωρες. Ειναι ξεκαθαρο, κατ'εμε, πως το κινητο ειναι κλειδωμενο. Εχεις δοκιμασει να αναψεις το κινητο χωρις καρτα ΣΙΜ; Υπαρχουν εργαλεια του τυπου: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1548210 αλλα πρεπει να ολοκληρωθει το μπουταρισμα για να το ξεκλειδωσεις. Εχεις δοκιμασει να φλασαρεις τις stock images απο το site της Google?
×
×
  • Create New...