Jump to content

kastorakos84

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.461
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by kastorakos84

 1. To "Η συσκευή είναι απροβλημάτιστη" είναι μεγάλη κουβέντα. Βασίζεται σε προσωπική εμπειρία. Αν ρωτήσεις εμένα, η φράση είναι αντίστροφη. Και εγώ τη χρησιμοποιώ στη δουλειά μου και αντιμετωπίζω τα θέματα που αναφέρει ο @Nikos_Mpl Και εμένα μου το πούλησαν ως την απόλυτα smooth επαγγελματική συσκευή, αλλά όταν αντιμετωπίζεις θέματα στην καθημερινότητα, που σου κάνουν τη ζωή δύσκολη, τότε σου μένει μόνο η πικρία. Σίγουρα κάθε οικοσύστημα έχει τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του, όμως μη ξεχνάμε ότι ο "υπολογιστής" που κρατάμε στα χέρια μας, ξεκίνησε ως συσκευή κλήσεων aka κινητό τηλέφωνο, και αυτό θα έπρεπε να λειτουργεί, σε όλους, ανεξεραίτως, απροβλημάτιστα. Δεν θα έπρεπε να χρειάζεται, όυτε να κλείσουμε ρυθμίσεις, ούτε να κάνουμε επανεκκινήσεις και τα σχετικά. Στο τέλος της ημέρας, είναι κινητό τηλεφωνο, αν αυτό δεν μπορεί να το πετύχει, όσα εφέ και αν έχουν βάλει, δεν δουλευει σωστά. BTW, δεν είναι θέμα παρόχου, εγώ το έχω με vodafone, και έχει την ίδια συμπεριφορά με του Νίκου.
 2. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τον φορτιστή του Mac, ούτως ή άλλως και αυτός έξοδο USB-C έχει. Συνδέοντας το στο MacBook φορτίζει λίγο πιο αργά.
 3. Στα 239€ είναι σε προσφορά και στις μεγάλες αλυσίδες μέχρι τέλος του μήνα, γιατί να το ρισκάρεις από σκρουτζομαγαζα;
 4. Εγώ με δύο esim και μία φυσική της Vodafone, δεν αντιμετώπισα ποτέ θέμα.
 5. Φυσικά και μπορείς να την κλείσεις. Μέσα από τις ρυθμίσεις, στο mobile services (4η επιλογή) έχει τη λίστα με τις sim. Ανοίγεις και κλείνεις οποία θες. Επιπλέον στο ίδιο μενού, μπορείς αντί να την απενεργοποιήσεις, να ορίσεις απλά την άλλη για δεδομένα.
 6. Αν αφαιρέσεις την εφαρμογή ρολόι και την εφκαταστήσεις ξανά; Το δοκίμασες;
 7. Και εγώ έχω παρατηρήσει μειωμένη αυτονομία με την τελευταία έκδοση. Είναι στάνταρ λίγο πολύ η χρήση που κάνω, και με την 17.3.1 έχει διαφορά.
 8. Σωστά, μπορείς να έχεις μέχρι 6 νομίζω, αλλά όπως αναφέρεις, μέχρι 2 ενεργές ταυτόχρονα.
 9. Αν πας από τις ρυθμίσεις - Στην εφαρμογή Phone και ενεργοποιήσεις το Dial Assist, δεν το βάζει μόνο του σε κάθε εξερχόμενη; Δοκίμασε το.
 10. Ναι, φοράω μόνιμα το ένα από τα δύο ακουστικά. Σε κάθε περίπτωση, ζήτησα μία πληροφορία για να με βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει παραπάνω πληροφορίες, και περιέγραψα την περίπτωση μου γι' αυτό το λόγο, όχι για να αποκτήσει άποψη ο καθένας και να με κρίνει. Διαπιστώνω έναν αρνητισμό από πλευράς σου. Δεν υπάρχει ανάγκη για φανατισμό, δεν θα κλείσουμε την Apple αν πούμε ότι κάποια υλοποίηση δεν καλύπτει τις ανάγκες μου, σου, ή οποιουδήποτε.
 11. Γιατί όταν είσαι με πελάτη, θες να καταλάβει ότι έχεις εισερχόμενη και πρέπει να απαντήσεις και όχι να κάνεις σαν τον Μάνθο Φουστάνο με την παλμική ειδοποίηση, ότι και καλά χτύπησε το κινητό για να τον αποφύγεις. Σίγουρα έχουμε διαφορετικές ανάγκες, και καλό θα ήταν να μπορούσε να καλύψει και τους δυο μας.
 12. Και μία απορία ακόμη, έχω το 15 pro max με Apple Watch και AirPods Pro2. Αν δεν φοράω το ρολόι ή ακουστικό, χτυπάει η συσκευή, αν φοράω το ρολόι, στις κλήσεις χτυπάει το ρολόι και η συσκευή (με διαφορετικούς ήχους, αλλά μικρό το κακό), μέχρι εδώ όλα καλά. Όταν φοράω το ακουστικό, ο ήχος κλήσης χτυπάει μόνο μέσα στο ακουστικό, οπότε είμαι ο τρελός του γραφείου που ξαφνικά μιλάει μόνος του. Υπάρχει τρόπος όταν φοράω το ακουστικό, στις κλήσεις να χτυπάει και η συσκευή ή το ρολόι;
 13. Θα συμφωνήσω, ειδικά όταν είσαι στο αυτοκίνητο, και έχεις το ακουστικό στο αυτί, βολεύει, γιατί δε χρειάζεται να τσεκάρεις την οθόνη του κινητού από τη στιγμή που πατάς να κάνεις κλήση.
 14. Αλήθεια; Δεν το γνώριζα! Είναι λίγο μ@@@κια αυτό…
 15. Έχεις χάσει το QR? Αν το έχασες τότε, θα πρέπει να βγάλεις άλλη, αν την έχεις δεν υπάρχει λόγος να κάνεις αντικατάσταση.
 16. Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή outlook της Microsoft για της δουλειάς, και έρχονται απευθείας.
 17. Εγώ προσωπικά με έναν Samsung στα 5Watt. Το βάζω το βράδυ για φόρτιση και το αφήνω όλο το βράδυ κουμπωμένο στον φορτιστή. Με τη βελτιστοποίηση φόρτισης ενεργή.
 18. Το ίδιο παθαίνω και εγώ τις τελευταίες μέρες. Ένα εξάμηνο στο 99%, και την τελευταία εβδομάδα έχει πέσει στο 95% σε 14 pro max
 19. Το outlook της Microsoft. Σε gmail και hotmail που έχω, μου χτυπάει απευθειας.
 20. Δωσ’ του λίγο χρόνο σε 2-3 μέρες θα έχεις ένα ασφαλές συμπέρασμα.
 21. Εγώ την πέρασα το Σάββατο ως RC, και μπορω να σου πω ότι σε μπαταρία πάει μια χαρά! Σήμερα έγινε και το test στη δουλειά, και αυτή την ώρα έχω 60%. Πάνω κάτω με το IOS16, 50% τη μέρα ξοδευα, οπότε, προσωπικά είμαι ικανοποιημένος!
 22. Μας βλέπω με bubble wrap δεμάτων να το έχουμε πρώτες μέρες! 😂😂😂
 23. Από Γερμανό δίνουν 3 χρόνια εγγύηση, νομίζω πως μέχρι στιγμής, έχει το πλεονέκτημα!
 24. Μου έχει μπει το μικρόβιο να αλλάξω από 14 pro max σε 15 pro max. Το 14 το έχω 6 μήνες, αλλά αυτό το τιτάνιο κάτι μου έκανε. Λίγο που το έψαξα για ανακύκλωση, το λυπάμαι το 14αρι να το σκοτώσω για 750€. Νομίζω είναι αρκετά χαμηλή η τιμή απόσυρσης. Είναι το μόνο που με φρενάρει.
×
×
 • Create New...